Deze mail ontvangen op 30-04-2024 Miller-Mode BESTEL #1438 Je bestelling is onderweg Je bestelling is onderweg. Volg je verzending om de bezorgingsstatus te zien. 😂😂😂😂😂😂😂 mooiiiii opgeli... Mehr ansehen
Helaas was het heel duur om het artikel te retourneren maar ik ben wel vlot en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Als retourneren betaalbaarder zou zijn, was het goed geweest.
Het product kwam niet. Na meermaals reminden kreeg ik na 4 maanden een 'excuus'-mail waarin onderzoek werd aangekondigd. Weer verder geen bericht. Bij reminden hetzelfde standaard excuus mailtje.... Mehr ansehen
28 mei een jurkje besteld om 19 juni mee op vakantie te nemen. Moet 't nog krijgen. Diverse mails gestuurd, allemaal automatisch beantwoord. Ik zou een mail moeten sturen naar de klantenservice, maar... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Wij verkopen de nieuwste trends op onze webshop! Laat je verrassen door ons fantastische aanbod en neem een kijkje op onze website!
Plankengasse 3, 1010, Wenen, Österreich
- 085-0607139
- info@miller-mode.nl
- miller-mode.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Oplichters
Ik geef deze site geen sterren .
Ik kocht bijna 3 weken geleden een artikel. Ik kreeg de eerste keer op 3 mei dan een track nummer om te volgen en op 6 mei staat er dan geleverd terwijl ik helemaal niks ontvangen heb . Na een hele discussie zeiden ze dan dat de misse tracking was . En dan stuurde ze mij de juiste door ik volgde terug de tracking en gisteren 21mei staat er terug geleverd en ik heb niks ontvangen . Zelfs mijn dochter was thuis . Constant hun zelfde mails die ze sturen . Mensen oplichten !!!
Oplichting
Op 26 april 2024 schoenen besteld, tot 2 maal heb ik MILLER MODE aangeschreven met de vraag wanneer ik mijn bestelling tegemoet kan zien , ik kreeg een levertijd opgave van 1-2 dagen voor behandeling en 5-7 dagen voor aankomst, 13 mei heb ik wederom gevraagd naar de status dus 17 dagen na bestellen, vandaag 14 mei kreeg ik een reactie dat volgens hun systeem het product was afgeleverd door DHL, wat niet mogelijk is als er in mijn app van DHL geen enkele notificatie was zoal o.a de tijd van afleveren en het track en tracé nummer, ik moest volgen Miller maar informeren bij de buren, ik bewoon een flat van 6 bewoners en uiteraard heeft niemand iets aangenomen, daarnaast ben ik constant thuis, maar de leugen begint natuurlijk dat volgens hun systeem het was afgeleverd.
Ik heb om een printout gevraagd van hun systeem en direct mijn geld teruggevraagd, indien bovenstaande niet gebeurt doe ik aangifte tezamen met e.v.t. andere gedupeerden en naar consumente organisaties als o.a kassa, consumentenbond enz
Ik heb 6 weken geleden kleding besteld en nooit ontvangen
Ik heb 6 weken geleden kleding besteld. Diverse keren gemaild.
De laatste email geeft uitleg: er zou een brand in hun distributie centrum zijn geweest.
Een kulreden! Ik heb mijn geld terug geëist wegens wanprestatie.
Ik heb een termijn gegeven, daarna doe ik aangifte en meld ik hey bij de Consumentenbond.
6 weken geleden besteld
6 weken geleden besteld, niks ontvangen. Veel heen en weer gemaild maar krijg standaard niet aansluitende mails terug. Lijkt erop dat ik naar mijn geld kan fluiten.
Bestel niets bij deze oplichters!
Ondanks dat het product op voorraad is, komt het uit China en wacht ik al meer dan een maand op de levering.
Oplichters eerste klas
Oplichters eerste klas. hebben geen voorraad, track and trace vanuit China, blijft al een maand in dezelfde stand staan. Kan geen geld terug krijgen of bestelling annuleren. Staan als bedrijf ingeschreven in Oostenrijk. vertalen je emails met ChatAi. Nooit bestellen hier je bent je geld kwijt en krijgt niets geleverd. Zal binnenkort wel uit de lucht worden gehaald en gaat dan weer onder andere naam verder.. Blijf maar vertrouwd zoeken bij de grote aanbieders.. 'te mooi om waar te zijn' slaat hier goed op! Oplichters!!!
Als ik 0 sterren kon geven zou ik dat doen, oplichters
Langer dan een maand geleden besteld. Geen track en trace ontvangen. Vervolgens heen en weer gemaild en zij gaven telkens aan dat zij zelf ook niet weten waar het is, maar dat ik niet mijn geld terug krijg. Ik ben hartstikke opgelicht. Ze zijn super onprofessioneel en het lijkt alsof die winkel door een stel tieners gerund wordt. BESTEL HIER NIET. Want je raakt je geld kwijt.
Onbetaalbare retourkosten
Geen eerlijk en transparante communicatie. Terugsturen is erg duur. Het distributiecentrum zit in de Filipijnen. Daarnaast rekenen ze bij een retour 10% administratiekosten ongeacht waar de fout zit. Communicatie erg slecht oftewel nooit meer kopen
Ik heb een bestelling geplaatst op 17.12.2023
Ik heb een bestelling geplaatst op datum van 17.12
Enkel mail ontvangen dat de bestelling later zou zijn wegens niet meer voorradig.
Intussen niets meer gehoord, telefonisch niet bereikbaar, op mails wordt niet gereageerd.
Stroep uit China !
artikel retourneren is duur
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.