Mimmis foretok seg en spesialbestilling av deler til en seng jeg som forbruker ikke hadde anledning til å bestille selv fra leverandør. Stort pluss for at de kunne gjøre dette, men selve varen ankom... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Kjøpte britax smile 5z 6. februar, viste at noen av delene var bestillingsvare, disse kom ila en uke i følge nettsiden demmes. Enda 20 februar er ingenting sendt. 23 februar kontakter jeg dem via mess... Mehr ansehen
Vi har handlet fra Mimmis fra da vi fikk første datteren vår i 2022. Fra da og til nå har vi kun fått gode produkter og upåklagelig service! Det var et produkt det var en feil med, men det ordnet de... Mehr ansehen
Litt synd at man ikke kan kommunisere via noe telefonnr men de svarer raskt og er veldig imøtekommende på kundeservice på messenger. Kjøpte en bilstol og fikk melding om rabatt via bankkort noen dager... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til Mimmis.no: Baby- og barneutstyr på nettet. Vi tilbyr kjente varemerker i høy kvalitet, og sender varene lynraskt over hele landet. I tillegg til et stort utvalg lagerførte varer finner du også unike varer som kan bestilles til deg. ❤ 365+1 dagers retur ❤ Fri frakt over 1499.- ❤ Prisgaranti
Kontaktinformationen
Stockfleths Gate 1, 3221, SANDEFJORD, Norwegen
- post@mimmis.no
- mimmis.no
Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Her bør mimmis virkelig skamme seg
Her bør mimmis virkelig skamme seg! De mistror en kundes reklamasjon på bilsete grunnet at beltet har begynt å frynse opp. De påstår at vi har mus i bilen og at det er mus som har frynset opp bilbelte. Setet har aldri stått noe annet sted enn inne i bilen, og jeg kan med sikkerhet si at det ikke er noen mus i den bilen, ei heller i noen av bilene vi har. For et utrolig nedverdigende og mistroisk svar fra en tidvis ellers god butikk! Skam dere!

Antwort von Mimmis.no
Lynrask levering- men ikke som avtalt
Lynrask levering- men ikke som avtalt. Jeg sjekket en ekstra gang at pakken min ville bli sendt til hentested, siden jeg ikke skulle være hjemme på noen dager. Likevel presterer nettbutikken å sende pakken hjem til meg med Bring. I kontakt med kundeservice,som svarer relativt raskt på mail, får jeg vite at de så "raskt som mulig" og "kanskje samme dag" skal sende den med Postnord til hentested. Nå har det gått over tre uker. Etter flere purringer, kansellerte jeg i dag bestillingen min siden kundeservice fortsatt venter på å få tilbake pakken fra Bring. Når jeg konfronterer butikken med at den aldri skulle bli sendt hjem med Bring, får jeg til svar at det nok var ment som en hyggelig gest. De beklager for ulempen men ikke for at de har gjort feil.

✨ Mimmis – en liten perle for små og store behov! ✨
Jeg må bare skryte litt av Mimmis! Hver gang jeg handler der, blir jeg minnet på hvor enkelt og hyggelig netthandel kan være. De har et utrolig bredt utvalg, og det føles som de virkelig har tenkt på alt – enten du er nybakt mamma, har småbarn i hus, eller bare vil gjøre hverdagen litt mer praktisk og koselig.
Leveringen er rask, kundeservicen er varm og hjelpsom, og produktene holder høy kvalitet. Jeg har kjøpt både barnevognstilbehør, leker og interiør – og alt har vært akkurat som forventet, om ikke bedre.
Det er noe med Mimmis som gjør at man føler seg sett som kunde. Ikke bare en bestilling i systemet, men en ekte person med behov og ønsker. Det setter jeg stor pris på 💛
Anbefales med hele hjertet!

Antwort von Mimmis.no
Dårlig kundeservice. Får ikke reklamert på ødelagt produkt.
Jeg får virkelig ikke den hjelpen jeg trenger av kundeservice. Har prøvd å reklamere på en babycall som sluttet å fungere etter en mnd. flere ganger på mail. Dere bruker flere dager på å svare og kommer med tips som ikke fungerer.
Unngår å svare på det jeg spør om. Har handlet mye på Mimmis tidligere, men fra nå av kommer jeg aldri til å handle hos dere igjen. Sykt skuffet.
Vil legge til at etter jeg skrev anmeldelsen tok Eirik i Mimmis kontakt med meg og sendte meg en ny babycall med en gang. Den fungerer som den skal og jeg er fornøyd med den.

Bra produkter
Hadde egentlig gitt 5 stjerner, men det ble en feil med ordren min som førte til at den ikke gikk gjennom to ganger. Pengene ble likevel reservert, så over 9000 kr har vært låst i nettbanken i flere dager. Jeg kontaktet kundeservice samme dag, men det tok to dager før jeg fikk svar – og i mellomtiden ble det ikke gjort noe. Mail ble heller ikke besvart. Banken sier det kun er Mimmis som kan frigi det reserverte beløpet, så det har vært litt frustrerende å ha så mye penger bundet uten at noe skjer.
MEN – etter hvert ble jeg kontaktet av sjefen som beklaget det hele, noe jeg setter stor pris på. Ellers er jeg veldig fornøyd med både varene jeg har fått og hvor raskt de ble sendt. Håper kundeservice kan bli litt raskere fremover, for selve nettbutikken og produktene er veldig bra!

Flyfrakt?!
ser det er mye snakk om dårlig kundeservice men jeg kan overhode ikke si meg enig.
Bestilte en bestillingsvare som tok litt tid før de fikk den inn(bestilt i desember i fjor). De var kjempe flink å holde meg oppdatert å ga meg muligheten til å få pengene tilbake om jeg ikke kunne vente.
Noen måneder senere gikk varen defekt. Da sendte de ny vare via FLYPOST! Aldri vært borti slik service. Forventet det kom til å ta like lang tid som første gang. Men neeeida. Bare dager senere sto pakken utenfor døren og jeg bor i nordnorge. Pleier å ta tid å få ting opp hit.
Her vinner dere mange poeng i min book.

Antwort von Mimmis.no
Startet med frustrasjon – endte med den beste kundeservice’n jeg har opplevd! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har tidligere kjøpt en flaskevasker som det dessverre ble noe feil med. Jeg kontaktet kundeservice og fikk raskt hjelp – ny maskin ble sendt uten problemer. Veldig imponerende og problemfritt!
Senere prøvde jeg å bestille noen nye varer, men det var utfordrende å få tak i kundeservice på grunn av sommeravvikling. Jeg sendte en klage, og ble deretter kontaktet direkte av innkjøperen og ansvarlig for reservedeler. En utrolig hyggelig og imøtekommende person som ga meg sin direkte e-postadresse og svarte raskt på henvendelsen.
Etter noen dager med frustrasjon over manglende kontakt, må jeg si at de virkelig gjorde opp for seg med fantastisk service og personlig oppfølging. Sluttinntrykket er svært positivt, og jeg sitter igjen med følelsen av at de virkelig bryr seg om kundene sine.
Erik som er innkjøper og ansvarlig for reservedeler har gitt meg direkte mail til han og gitt meg noe av den beste servicen jeg har opplevd!
Dette gjør Mimmis.no til den beste butikken :) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10av10 kundeservice
10av10 kundeservice! Svarer raskt og er hands on hele veien! Anbefales på det sterkeste og bestille fra dette nettstedet. Både før og etter handel er de helt fenomenale! ❤️

Godt utvalg og ekstremt…
Godt utvalg og ekstremt løsningsorienterte på kundeservice.
Handler gjerne her igjen! ☺️

Antwort von Mimmis.no
De har ikke det de udgiver sig for at…
De har ikke det de udgiver sig for at have, dårlig oplevelse hele vejen igennem

Antwort von Mimmis.no
Elendig kundeservice som lyver og lurer…
Elendig kundeservice som lyver og lurer seg unna. Useriøst bedrift. Styr unna

Antwort von Mimmis.no
Veldig fornøyd med kjøkkenhjelperen jeg…
Veldig fornøyd med kjøkkenhjelperen jeg kjøpte fra Mimmis, barna mine elsker den. Har også handlet en del fra de tidligere, aldri noen problemer. Leverer raskt.

Kjempebra kundeservice!
Kjempebra service hos Mimmis! Skulle bare ønske de brukte Posten istedenfor PostNord, siden det flere ganger har vært trøbbel med forsendelsene og de er umulig å få tak i på kundeservice. Mimmis rydder imidlertid alltid opp, det skal de ha :)

Fantastisk service
Fantastisk service, anbefaler på det sterkeste

Antwort von Mimmis.no
Vi er veldig fornøyd med Mimmis
Vi er veldig fornøyd med Mimmis! Super og profesjonell veiledning når det kommer til informasjon om produktene og raske svar på spørsmål. Frakt og hjemmelevering av pakker gikk knirkefritt og de følgte opp i ettertid for å høre at vi var fornøyde og at alt hadde gått som det skulle. Trygge og kjente betalingsalternativer gjennom Vips og Klarna var også noe vi satte pris på! Vi anbefaler å legge handelen til Mimmis :)

Meget god kundeservise
Meget god kundeservise. Svarer raskt, hyggelige, og finner gode løsninger.

Fantastisk kundeservice!!
Jeg mottok et produkt som ikke sto til forventningene mine. Da jeg kontaktet kundeservice svarte de raskt. De var imøtekommende, enkle og uproblematiske. Jeg fikk returnere produktet med gratis frakt og alle pengene tilbake. I tillegg fikk jeg et gavekort på 500kr som trøst på skuffelsen.
Jeg har handlet hos Mimmis flere ganger, og jeg kommer til å fortsette med det. Bedre kundeservice skal man lete lenge etter.
Anbefales på det sterkeste!

Utrolig rask levering
Utrolig rask levering, og service ut over det man kan forvente 😊

Super survice
Jeg trengte en Voksi pose på dagen. Jeg bestilte med klikk og hent funksjon. Tok ca 1 time fra jeg betalte til jeg kunne hente. De er i godt humør når man henter varen.

Antwort von Mimmis.no
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.