Rigtig god service.
Der var hurtig svar tilbage om, hvordan jeg skulle forholde mig i denne situation.
Jeg blev guidet godt igennem og der var god korrespondance.
Jeg kan varmt anbefale jer.
Blev dit fly forsinket eller aflyst? Få op til 4500 kr. pr. passager i kompensation Ellers er hjælpen gratis! Vi varetager hele forløbet - enkelt og effektivt No win, no fee - ingen økonomisk risiko Statsautoriseret til at inddrive kompensation og refusion
Njalsgade 21 F 2, 2300, København S, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Jeg blev guidet godt igennem og der var god korrespondance.
Jeg kan varmt anbefale jer.
Super nemt, det tog 5 minutter at oprette min sag. 2 uger senere havde de hentet mine penge fra flyselskabet!
Utrolig effektivt, jeg troede ikke at der var noget at hente men jeg tænkte at det var jo gratis at prøve. 2 uger efter så fik jeg en mail om at det var lykkedes dem at få kompensationen.
Kort og godt…. ingen kommunikation. Indsendte samtlige dukomenter i dec md. for aflyst flyrejse tilbage i sep.
De var urolig hurtige til at tage opgaven og svarede prompte men derfra absolut tavshed.
Sidste mail jeg fik fra dem var 4 februar og har prøvet siden at, få kontakt men uden held.
Jeg ønsker et andet firma kan tage sagen men det kan ikke lade sig gøre før jeg har dokumentation på at vores samarbejde er ophørt 🤗
Meget meget svært at få den dokumentation når ingen svarer. Bondefanget 😞
Jeg kan på ingen måde anbefale Min Rejsekompensation.
Jeg kontaktede virksomheden vedrørende en flyforsinkelse med Pegasus i januar, hvor flyet var mere end tre timer forsinket. Jeg indsendte alle de oplysninger og dokumenter, virksomheden bad om, og fik besked om, at min sag ville blive behandlet, og at det kunne tage op til to måneder.
Siden da har jeg skrevet flere gange for at få en status på min sag, bla. 6.maj flere gange efterfølgende. Ingen af mine henvendelser er blevet besvaret. Jeg har derfor ingen idé om, hvor min sag står, eller om der overhovedet bliver arbejdet på den.
Det er efter min mening helt uacceptabel kundeservice at modtage alle kundens personlige oplysninger og dokumentation og derefter undlade at svare på gentagne henvendelser. Min oplevelse er, at virksomheden var hurtig til at indsamle oplysninger, men derefter er kommunikationen fuldstændig ophørt.
Jeg undrer mig desuden over, at virksomheden på sin hjemmeside oplyser en kundescore på 4,6, mens jeg ikke har kunnet finde anmeldelser på Trustpilot, der understøtter dette.
På baggrund af min oplevelse har jeg mistet tilliden til virksomheden. Jeg har svært ved at tro, at jeg er den eneste kunde, der har oplevet manglende svar og manglende opfølgning. Derfor mener jeg, at denne virksomhed og dens forretningsmetoder fortjener et nærmere eftersyn, og at et forbrugerprogram som Kontant burde undersøge sagen nærmere.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.