zijn oplichters, dropship, niet retourneerbaar. Liegen over materiaal: katoen blijkt zwaar synthetisch. Daarover mailen is idioot, gaan niet in op reactie/vraag, willen alleen maar meer troep aansme... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heel slechte, goedkope kleding Waardeloze maten Eindeloos mailcontact als je wilt retoureneren en dan mag je het retourneren naar China!!!!! Track&Trace Niet bezoeken deze website en zeker niet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
zijn oplichters, na 50 mails toch retourneerbaar. Wat denk je nemen ze het pakket niet aan dus nog 82 euro extra kwijt aan verzending. Echt flut zooi en synthetisch. Ben letterlijk 80 mail ver... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Simpel. Inferieure produkten met een waarde van een fractie van vraagprijs. Retour policy = crimineel. Retourkosten minimaal 50 euro. Wordt naar China teruggestuurd. Ruilen kan dan weer wel minimaal 1... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Het is een schade wat dit "modehuis" opstuurt. Totaal niet wat ik bedoelde had en totaal niet overeenkomst met het bestelde artikelen. Volledig bedrog! Ik hoop dat carma jullie snel zal "belonen"! Wim.

Antwort von Modehuis Kroon
Modehuis Kroon lijkt een Nederlandse webshop, maar producten worden rechtstreeks uit China verzonden. De kwaliteit is matig, de kortingen zijn overdreven (bijv. van €135 voor €39,95), en retourneren moet op eigen kosten naar China – wat via DHL meer dan €50 kost. Ook staat er een neppe Trustpilot-score op de site. Niet betrouwbaar.

Antwort von Modehuis Kroon
is bedrog. helemaal geen NL winkel. 52EUR om pakket terug te sturen. is slechte kwaliteit (op de markt koop je betere kwaliteit). zit er linnen uit en is polyester. zonder zakken, basic

Antwort von Modehuis Kroon
Helaas deze revieuws te laat gelezen..
Vanmorgen eindelijk pakket ontvangen..wil het retour sturen..ben benieuwd..zal wel net zo gaan als bij jullie allemaal.. moet terug naar China.. tip voor iedereen die nu op een levering wacht.. afzeggen!! Dan zijn de retour kosten niet meer voor de klant.

Antwort von Modehuis Kroon
7/7/2025: Dropshipping met rommel uit China! Terugsturen naar China voor eigen rekening, hoezo een modehuis in Nederland??? Terugsturen 30€ of meer dus! Klantenservices reageren hier ook alsof ze erg betrouwbaar zijn maar echt het is rommel uit China!!! Niet kopen!!
Klantenservice hoeft dan ook niet te reageren op dit bericht, allemaal fake!
10/7/2025: Mijn reactie na de reactie van modehuis: ik vroeg jullie mij te helpen om het te retourneren, jullie moesten hiervoor een ordernummer hebben maar ik heb aangegeven deze niet te hebben (niet bij te kunnen) vanwege omstandigheden en daar konden jullie mij niet bij helpen. Hoezo kunnen jullie mij niet helpen om het ordernummer erbij te zoeken??? Gaat jullie administratie ook naar China? Raar verhaal!!

Niet bestellen. DROPSHIPPING!!!!
Let op. Je wordt besodemieterd. Zo’n zogenaamde “fake” winkel. Niks Nederlands aan als zogenaamd “Modehuis”.
Een grote belazering. Nooit en niet bestellen!!! Komt met slechte service en spullen uit China. Als je wilt retourneren moet je dit zelf betalen (wat geen probleem is!) maar omdat je naar China moet terugsturen kost dit 30 euro of meer.
Vervolgens reageert Modehuis Kroon met een heel vriendelijk bericht om contact op te nemen met hun info email adres, maar dat contact is er al en dan krijg je gewoon exact hetzelfde te horen. Ze gaan zich zelfs verdedigen. Het is een grote oplichterij. De producten zijn van slechte kwaliteit en komen niet overeen met wat je op de website ziet en de retourkosten zijn vele keren meer dan de aankoopprijs omdat je dus moet terugsturen naar China. De hele webwinkel suggereert iets heel anders...

Bestelling incompleet.
Na meerdere keren mailcontact nog steeds geen retour gegevens ontvangen.
Modehuis Kroon lijkt te proberen het retour proces te vertragen.
Ik heb duidelijk verzocht om mij het adres te geven maar ze doen net of ze het niet begrijpen.
Ben hier zo klaar mee. Vraag me af of ik ooit mijn geld terug ga ontvangen.
Ik laat het hier echt niet bij zitten en ga juridische stappen ondernemen.

Antwort von Modehuis Kroon
Jammer dat ik de reviews later heb gelezen. Wat een oplichters zijn dit. Maand op een jurk gewacht, die 45 euro koste. Nou het komt niet eens in de buurt van het bestelde op het plaatje. En dan hier bij iedereen dezelfde reactie bla bla bla.
Ik laat het er niet bij zitten🤬🤬🤬🤬🤬

Antwort von Modehuis Kroon
De bestellingen kwamen in verschillende keren aan. De kleding op foto en in het echt is een verschil. Of het is te groot. Nu aan dit laatste kunnen zij niet aan doen.
Maar dan wil je retourneren en daar start het !!!!!
Je moet dingen naar China sturen.
Het kost je meer dan dan het dubbele van je aankoop en dan kunnen er nog douane kosten en .... Er boven op komen.
Ik had voor bijna 300€ besteld en wou alles omruilen. Wat ik in de toekomst niet meer ga doen.
Je moet foto's maken van de staat van de kledingstukken.
Dat snap ik ook nog.
Je kan omruilen, maar dan zit je weer met de verzendkosten.
Wat als het weeral niet goed is.
Wel antwoorden ze correct, beleefd en vrij snel op je mail.
Bij deze wil ik zeggen bestel nooit online bij hun, tenzij je al weet wat je koopt. Of ga naar hun winkel.
Ikzelf woon in België en bestel nooit meer via hun
Ik voel me in zak gezet, desondanks hun respons op mijn mails.
Liefst had ik gewoon 3/4 van mijn aankoop bedrag terug gestort gekregen.
Christine Gauthier

Antwort von Modehuis Kroon
Voor € 150,= besteld via reclame op Pinterest.
Krijg na een week twee overhemden en een week later twee bermuda’s thuis. Dus TWEE pakketten.
Door het plastic heen zag ik al de slechte kwaliteit en de volledig afwijkende kleuren.
Probeer maar eens te retourneren.
Na veel gemail en nog een aanbieding om nog meer troep te bestellen uiteindelijk de mogelijkheid om TWEE retouretiketten te kopen voor meer dan € 20,= per etiket.
En dan de vraag nog of ik ooit m’n € 150,= terug krijg ! In China bestellen en naar China terugsturen is duur !!
Uiteindelijk de handdoek maar in de ring gegooid en de troep gepromoveerd tot poetsdoek.
Conclusie: bestel NOOIT bij Modehuis Kroon dat zijn magazijn ergens in China heeft.
Pure Oplichterij.

Antwort von Modehuis Kroon
Ze verkopen mooie plaatjes, naar waardeloze plastic, Chinese troep. Schoenen besteld, schitterende foto, t komt na weken aan en is gelijk in de kledingcontainer gegaan want alles is lelijk en plastic dus milieuvervuilend en nog geen Euro waard! Niets bij kopen besodemieteren de boel!

Antwort von Modehuis Kroon
Op Pinterest zag ik een paar leuke sandalen staan en dacht die wil wel. Vervolgens kom je uit bij modehuis Kroon, mooie website denk je dan en mooie artikelen. Liet de sandalen aan mijn partner zien en wilde ook wel een paar. Dus twee par besteld voor ongeveer €100,-. Duurde even voor ik ze ontving maar uiteindelijk werden ze geleverd in een plastic zak. Wat een deceptie. De sandalen zijn van plastic en geen leer zoals de website zegt. Stinken zwaar chemisch en lijken totaal niet op de foto. Bij het passen trok gelijk de gesp stuk, die gemaakt is van een goedkoop soort legering. Niet van degelijk metaal of zo. Heb gemaild met modehuis Kroon en reageren wel vrij snel. Ik kan een alternatief uitzoeken want heb het idee dat retourneren wel een uitdaging is voor ze. Als ik dan de reviews lees dan snap ik wel waarom. Ik denk dat ik de sandalen maar hou en dat ik nieuwe gespjes op laat zetten. Maar never nooit weer dat ik hier nog wat bestel, lessons learned.

Antwort von Modehuis Kroon
OPLICHTERS!!! Ze moeten verbod krijgen. Ze leveren totaal anders dan wat ik besteld heb. RETOUR NAAR CHINA, 62€ . NIET BESTELLEN!!!!!

Antwort von Modehuis Kroon
Erg slecht. Goedkope en slechte kwaliteit. Je krijgt producten rechtstreeks uit China, met een levertijd van een maand. Als je iets wil retourneren kost je minimaal 50,- om producten naar China te sturen. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik de producten 3 keer zo duur heb gekocht, zonder toegevoegde waarde van deze site. LET DUS GOED OP! Nog een tip: als je leest "op voorraad en binnen 2 dagen verzonden" moet je opletten..... Wand de levering kan een maand duren (China)

Antwort von Modehuis Kroon
Dit bedrijf doet aan misleiding, komt uit China.
De bestelde jurk werd na 3 weken bezorgt en leek totaal niet op de jurk die op de foto staat, alleen stof was zelfde. Je kan retour sturen en geld terug krijgen maar het moet na China met hoge verzendkosten. Ze bieden aan om wat je retour wil zenden te ruilen voor iets anders in zelfde prijsklasse. Hier heb ik geen vertrouwen in en pak mijn verlies na een wijze les.

Antwort von Modehuis Kroon
Ik heb de recensies over Modehuis Kroon helaas te laat gelezen.
Weer wat geleerd, al is het een dure les ..... Hier koop ik nooit meer iets. De broek die we kochten lijkt in de verste verte niet op de foto; slechte kwaliteit, chinese namaak. Ja, je mag ruilen ...... voor andere troep zeker! Retourneren? Voor torenhoge kosten naar China. Het is al met al gewoon schandalig.
Ik hoop dat dit bedrijf nog eens flink op de koffie komt met zijn onfatsoenlijke verkooppraktijken! Bah, bah, bah!

Antwort von Modehuis Kroon
Het is dat je geen nul sterren kunt geven, wat een misleidend bedrijf is dit.
Het ziet eruit als een Nederlands bedrijf maar is gewoon een Chinees moederbedrijf.
Ik had voor een bruiloft diverse jurken besteld en betaald in verschillende maten. 3 zijn prima en de rest wilde ik retour sturen. Dan begint dus de ellende.
Eerst moest ik foto's mailen van hoe de jurken eruit zagen (dit staat niet op hun website bij het retourbeleid). Ze hadden goed nieuws : "u komt in aanmerking voor retourneren". Dank je de koekoek, ik had ze alleen even gepast en weer in de originele verpakking gedaan dus hoezo goed nieuws.
De jurken waren in 3 zendingen gekomen, 2 met afzenderadres uit Nederland en 1 uit Frankrijk.
Op de retouretiketten die ik van hun kreeg moest het terug naar CHINA!!! 3 verschillende adressen in China dus ook nog eens. Kosten van verzekerd (want ik werd gewaarschuwd dat het vaak zoek raakt-tuurlijk) en met track en trace code versturen is bijna € 100 per pakket. Dat overstijgt dus de waarde van de jurken die ik retour wilde sturen. Ik zeg NOOIT MEER KOPEN BiJ DIT BEDRIJF

Antwort von Modehuis Kroon
Na het bestellen van 2 artikelen was de maat helaas niet goed. Via e-mail werd alles keurig opgelost en werden er alsnog de juiste maten geleverd.
Mooie stof en prima maat.
Positieve ervaring en goed afgewikkeld.

Antwort von Modehuis Kroon
Er wordt keurig op een review gereageerd. De mensen die achter deze site zitten kunnen beter zorgen dat er goede kwaliteit kleding geleverd wordt en bij een retour een retouradres is Nederland. Ze melden dat ze transparant zijn dat je de geleverde troep naar China kan sturen. Modehuis Kroon verzoekt om contact op te nemen met DHL over de tarieven (!) hoe bedenken ze het!
Ze bieden als 'oplossing' nieuwe kleding te bestellen voor alleen de verpakking en transportkosten.
Nog meer milieuvervuiling en nog meer ergenis van synthetische troep.
Het is erg naar als je hoopt voor weinig geld leuke kleding te kopen, wanneer het niet past een vermogen moet betalen om het te retourneren.
Ik hoop dat degene die achter deze site zit erg blij wordt dat hij/zij mensen willen en wetens een loer draait.
Tip:
Een meldingen doen bij ACM ConsuWijzer en de Fraudehelpdesk.
Ook is het verstandig om melding te maken van deze malafide webshop bijv. Via Meld.nl of Radar Forum

Antwort von Modehuis Kroon
Let op. Zelfde artikelen zijn voor een fraktie van de prijs op Aliexpress te koop. Retourzending moet naar China op je eigen kosten. Koop hier niets.

Antwort von Modehuis Kroon
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.