Moja Pożyczka Bewertungen 270

TrustScore 4 von 5

4,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jestem bardzo zadowolony z firmy która pomaga mi wyjść z długów Rzetelnie podchodzą do sprawy zawszę są pomocni kiedy masz jakiś problem,starają sie jak najlepiej wyjść z sytuacji w której aktualnie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

decyzja w kilka minut, przelew zaledwie w 10 min. Polecam. świetne rozwiązanie dla tych, kto potrzebuje na chwile gotówkę.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

PRZEDE wszystkim to ta firma daje ludziom nadzieję i oczywiście niczego nie przekreśla już na początku definitywnie odmawiają kredytu i oczywiście to jest koniec nadziei i planów życiowych sytuacjach... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie zrozumiałe jest dla mnie propozycją tak niskiej pożyczki biorąc pod uwagę że w ostatnim roku spłaciłem pożyczki na kwotę 170 tys zł I nigdy nie zalegałem tylko zmiana pracy kilka miesięcy bez prac... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

Über Moja Pożyczka

Vom Unternehmen geschrieben

Pożyczki od 3 do 120 miesięcy, nawet do 150 000 zł. Wysoka przyznawalność, brak ukrytych opłat. Wyślij wniosek i sprawdź już dziś, ile możesz pożyczyć.

Przejdź do strony

Czym jest Moja Pożyczka

Naszym celem jest pomoc kredytobiorcom w znalezieniu atrakcyjnych ofert kredytów online u rzetelnych firm. Zapewniamy dostęp do oferty pożyczkodawców i prezentujemy najkorzystniejsze pożyczki online i kredyty przez telefon zgodnie z Twoimi preferencjami, a to wszystko bez konieczności wychodzenia z domu. Doradcy finansowi pomogą Ci w porównaniu dostępnych na rynku ofert, a także wskażą najtańsze formy finansowania, dzięki którym gotówka w szybkim tempie trafi na Twoje konto.

Doświadczenie na rynku

Moja Pożyczka prężnie działa na rynku od roku 2017, oferując klientom dostęp do atrakcyjnych i sprawdzonych ofert pożyczek online i kredytów przez telefon. Nasz system wyszukiwania pożyczek cieszy się dużą popularnością, a to wszystko dzięki jasnym, szybkim i w pełni bezpiecznym procedurom.

Przejdź do strony

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

270 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beznadzieja na maxa posrednik jak…

Beznadzieja na maxa posrednik jak wszyscy inni ktory mawet potrafi odeslac po oferte san do siebie hahahhahah niezle zapanujcie nad systemen

23. März 2026
Moja Pożyczka-Logo

Antwort von Moja Pożyczka

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że Pana doświadczenie nie spełniło oczekiwań.

Zależy nam na poprawnym działaniu serwisu, dlatego chcielibyśmy zweryfikować opisaną sytuację. Prosimy o kontakt pod adresem kontakt@moja-pozyczka.pl wraz ze szczegółami. Pozwoli nam to dokładniej przeanalizować zgłoszenie i wyjaśnić ewentualne nieprawidłowości.

Dziękujemy za tę informację - każda taka uwaga pomaga nam ulepszać działanie serwisu.

Pozdrawiamy serdecznie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rzetelni ludzie którzy zawsze pomogą

Jestem bardzo zadowolony z firmy która pomaga mi wyjść z długów Rzetelnie podchodzą do sprawy zawszę są pomocni kiedy masz jakiś problem,starają sie jak najlepiej wyjść z sytuacji w której aktualnie się znajdujesz
Możecie im zaufać napewno wam pomogą jeśli będziecie współpracować i tego chcieć

23. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super kasa

Ogromne odsetki.super sprawa.bardzo krótki czas spłaty,jeszcze krótszy powinien być😄

8. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mam nadzieję że mi pomożecie bo jestem…

Mam nadzieję że mi pomożecie bo jestem bezsilna i chciałabym skorzystać ale nie mam konta bankowego dziękuję założyłam konto w Banku PKO ale odmówili mi z poważaniem Anna Robakowska 23

23. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung
Moja Pożyczka-Logo

Antwort von Moja Pożyczka

Dziękujemy za pozostawienie opinii.

Jeśli ma Pani jakiekolwiek pytania, prośby lub potrzebuje dodatkowych informacji, serdecznie zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem pod adresem kontakt@moja-pozyczka.pl. Chętnie pomożemy i postaramy się odpowiedzieć na wszelkie wątpliwości.

Pozdrawiamy serdecznie.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr