Das sagen Bewerter
Bardzo dziękuję bardzo mi pomogliście naprawdę jestem wdzięczny. Inne firmy odmawiały mi pożyczki,. Wasza firma jako jedyna udzieila mi pożyczki , brakowało mi tej kwoty będę również wobec was... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dzięki szybkiej gotówce jej obsługa i szybkiemu przelewowi bez zbędnych formalności otrzymałem pieniędze na konto z całego serca polecam wszystkim którzy planują szukać po internecie by pierw zajrzeć... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kiedy inne firmy takie jak Finbo albo Miloan odrzucają wnioski, Szybka Gotówka wyciąga pomocną dłoń. Nie zawiedli mnie. Kolejny raz biorę pożyczkę bez problemów.
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Szybka Gotówka to jeden z liderów pożyczek online w Polsce. Na rynku działa od 2013 roku. Ponad 1 000 000 klientów skorzystało już z naszego serwisu. Szybka Gotówka działa w pełni online, bez zabezpieczeń i ukrytych kar, z oprocentowaniem do 14,5%, co czyni ją wygodną alternatywą dla banków. Oferujemy: - pierwszą pożyczkę do 5 000 zł, kolejną do 20 000 zł; - decyzję w mniej niż 15 minut, podczas gdy w bankach oczekiwanie może trwać dni; - możliwość przedłużenia terminu spłaty; - brak zabezpieczeń, zaświadczeń o dochodach i poręczycieli - w przeciwieństwie do banków; - w pełni online proces bez konieczności odwiedzania oddziałów i stania w kolejkach; - przejrzyste prowizje, bez ukrytych opłat i dodatkowych kosztów. Polecają nas miliony klientów. Na stronie i w aplikacji znajdują się tysiące pozytywnych opinii. Ocena w Google Maps 4,7⭐.
Kontaktinformationen
ul. Kaleńska 5 /lok.317 04-367 Warszawa, Warszawa, Polen
- info@szybkagotowka.pl
- szybkagotowka.pl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 77 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Polecam Firmę Szybka Gotówka
Polecam Firmę Szybka Gotówka. Rzeczywiście szybko, profesjonalnie z dbałością o klienta. Pozdrawiam
Szybka i sprawna weryfikacja.Bez…
Szybka i sprawna weryfikacja.Bez grzebania w historii konta ,wystarczył przelew 1zeta. Środki na koncie dosłownie w minutę.
To naprawdę dobre miejsce jeśli ktoś…
To naprawdę dobre miejsce jeśli ktoś potrzebuje szybkiego zastrzyku gotówki. Weryfikacja i dopasowanie oferty trwa naprawdę szybko. Dodatkową zaletą podjęcia pożyczki przez Szybką Gotówkę jest jej stosunkowo niski koszt.
Szybka pomoc w udzieleniu pozyczki
Everything went great
Everything went great. My manager was very helpful and contact was fast and satisfying.
Są wypłacalni
Bardzo dobra platforma czeka się na pieniążki ale przyznają zawsze nigdy nie miałam problemu
Szybko i łatwo
Nie polecam!!!!
+Całkiem dobra chwilówka,
+Całkiem dobra chwilówka,
- Brak kodów promocyjnych dla stałych klientów.
Potrzebna gotówka na czas
Łatwy i szybki proces wnioskowania oraz potrzebna gotówka na czas. Polecam!

Antwort von Szybka Gotówka
Nie odrzucają wniosków kiedy inne firmy grymaszą.

Antwort von Szybka Gotówka
Moze byc tylko dlugo czeka sie za…
Moze byc tylko dlugo czeka sie za przelew do 2 dni

PROFESJONALIZM I ZAUFANIE!!
PROFESJONALIZM I ZAUFANIE!!! ZADOWOLONY KLIENT!!!

Jestem zadowolona ze współpracy

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.