moshi moshi mind Bewertungen 416

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Online oplevelsen var god, det er nemt at finde rundt på sitet og nemt at købe varen jeg ønskede. Desværre skulle varen retur, og her tog jeg forbi den fysiske butik, hvor jeg som sædvanligt blev jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De lækreste klassiske kjoler. Beskrivelserne passer på den kjole man modtager. God kvalitet og lækre materialer. Rigtig god pasform. Siden jeg vender tilbage til hver gang jeg skal købe en ny kjo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine oplevelser i Moshi Moshi Mind er altid de samme, smilende personale, god service, man føler sig velkommen, rolig og god atmosfære. 5 stjerner er næsten for få. 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg modtog et par fantastisk shorts ganske hurtigt. Som altid lækker kvalitet, hurtig ekspedition og meget klædelige modeller. Mit tøj fra Moshi er ubetinget det mest behagelige at have på og jeg vælg... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Modedesigner
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Bekleidungsgroßhändler
  4. Sportbekleidungsgeschäft
  5. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.

4,8

25. Februar 2026

Kære Michael

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker kvalitet og hurtig levering

Jeg bestilte et utroligt lækkert sæt og modtog det allerede dagen efter bestilling.

25. Februar 2026

Kære Karin

Dejligt at høre. Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Websiden er nem at finde rundt på

Websiden er nem at finde rundt på, og billederne er gode, så man kan se alle detaljer og farver. Derudover giver modelbillederne et godt blik på hvordan tøjet sidder på kroppen.

Leveringen var superhurtig hvilket altid er et stort plus.

3. März 2026

Kære Vibeke

Tusind tak for din fine anmeldelse og beskrivelse af din oplevelse på webshoppen 🙏🏼 Altid dejligt med så konkret feedback.

Lækre og smukke produkter

Flot og nem hjemmeside
Lækre og smukke produkter

28. Februar 2026

Kære Camilla

Så dejligt at høre. Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg elsker den klassiske stil og…

Jeg elsker den klassiske stil og komforten i tøjet. Det er god kvalitet til en fornuftig pris.

Serviceniveauet har altid været højt og man har altid følt sig set og hørt som kunde. Det oplever jeg desværre ikke længere i samme grad. Derfor kan jeg ikke give 5 stjerner.

23. Februar 2026

Antwort von moshi moshi mind

Mange tak for din anmeldelse - og for dine fine ord om stil, komfort og kvalitet 🤍

Vi er kede af at læse, at du ikke længere oplever det samme høje serviceniveau som tidligere. At føle sig set og hørt som kunde er helt grundlæggende for os, så det gør indtryk, at du oplever en forskel.

Vi vil meget gerne blive klogere på, hvad der har ændret sig i din oplevelse, så vi kan lære af det og gøre det bedre. Hvis du endnu ikke har været i kontakt med customer care, er du meget velkommen til at skrive til os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Lækre produkter.

Lækre produkter.
Hurtig levering.
God service✔️🤩🙏🏻

Dejligt at høre! Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Igen glædede jeg mig til at modtage de…

Igen glædede jeg mig til at modtage de lækre varer, jeg havde bestilt og tilmed med dejlig medlemskabet. Lækker uldsweater og fin sommerkjole. Jeg blev glad🤩

Kære Kirsten

Skønt at høre! Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼 Den sætter vi stor pris på. Og velkommen i vores kundeklub mind club 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det kan noget at komme ind i flagship store og mærke jeres cashmere

Jeg kom ind i flagship store for at se på cashmere sweatre. Ekspedienten vejledte, fortalte om jeres satsninger, strategier og retninger på kollektion og brand, jeg har været kunde i 25 år og vi talte om cashmeretøjets udvikling, valg af design og prissætning. Hun gav mig al den tid, jeg havde brug for til at prøve og vælge og endte med at købe begge sweeaterdesigns i den smukke farve.

11. Februar 2026

Kære Esther

Tusind tak for din fine anmeldelse og beskrivelse af din oplevelse i vores butik 🙏🏼 Altid dejligt med så konkret feedback, og hvor er vi stolte over at du har fulgt os lige fra den spæde start for 25 år siden. Tak igen.

Skønt univers hos Moshi Moshi mind

Lækreste bløde og åndbare materiale i mine nye yoga tights 🤩🙏

14. Februar 2026

Kære Line

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Nem og hurtig levering

Hurtig levering. Varen levede op til forventningen.

16. Februar 2026

Kære Dorthe

Dejligt at høre. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid vildt lækre kvalitetsprodukter og…

Altid vildt lækre kvalitetsprodukter og en god og personlig kundeservice. Stor anbefaling herfra 🙏🏻

18. Februar 2026

Kære Anita

Åh, hvor dejligt. Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Hurtig betjening

Hurtig betjening
jeg har endnu ikke modaget refusion for det jer sendte retur, men det kommer vel snart.

24. Februar 2026

Kære Marianne

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼

Skulle du ikke få din refusion rettidigt, må du endelig række ud til os.

Hurtig levering, god service 🫶🏼

Kære Marie Louise

Skønt at høre! Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼

Blødeste bukser

Blødeste bukser, hurtig levering - meget tilfreds

Kære Stine

Dejligt at høre. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har købt moments top cotton

Har købt moments top cotton. Super skøn kvalitet, men desværre var størrelsesguiden noget misvisende og selvom jeg bestilte en størrelse mindre end guiden viste, er den alt for stor. Orkede ikke rigtig at få den byttet, da jeg tænker, at jeg kan sy ærmerne op selv og den dermed passer.

9. Februar 2026

Kære Anne

Mange tak for din feedback 🤍

Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores moments top. Vi sætter stor pris på, at du deler den med os, og vi har noteret din kommentar i forhold til størrelsesvejledningen, så vi kan tage det med i vores videre arbejde.

Skule du have nogen spørgsmål eller er der andet vi kan hjælpe med, er du selvfølgelig altid velkommen kontakte vores customer care.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og effektiv levering af lækre…

Hurtig og effektiv levering af lækre varer.

16. Februar 2026

Antwort von moshi moshi mind

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på 🙏🏼

moshi moshi mind-teamet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr