Online oplevelsen var god, det er nemt at finde rundt på sitet og nemt at købe varen jeg ønskede. Desværre skulle varen retur, og her tog jeg forbi den fysiske butik, hvor jeg som sædvanligt blev jeg... Mehr ansehen
De lækreste klassiske kjoler. Beskrivelserne passer på den kjole man modtager. God kvalitet og lækre materialer. Rigtig god pasform. Siden jeg vender tilbage til hver gang jeg skal købe en ny kjo... Mehr ansehen
Mine oplevelser i Moshi Moshi Mind er altid de samme, smilende personale, god service, man føler sig velkommen, rolig og god atmosfære. 5 stjerner er næsten for få. 🥰
Jeg modtog et par fantastisk shorts ganske hurtigt. Som altid lækker kvalitet, hurtig ekspedition og meget klædelige modeller. Mit tøj fra Moshi er ubetinget det mest behagelige at have på og jeg vælg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.
Dag Hammarskjölds Allé 40, 2100, København Ø, Dänemark
- +45 26 80 13 03
- customercare@moshimoshimind.dk
- moshimoshimind.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
hurtig levering og varerne levede 100%…
hurtig levering og varerne levede 100% op til mine forventninger både ift design, kvalitet og størrelser

Antwort von moshi moshi mind
Skøn butik og hjælpsom betjening
Skøn butik og hjælpsom betjening. Og ikke mindst lækkert tøj.

Super god oplevelser
Super god oplevelser:
Hurtig levering og en vare som levede fuldstændig op til det som var vist på billeder og beskrevet. Vil Klart handle her igen og holde øje med deres styles fremadrettet.

Antwort von moshi moshi mind
Kvaliteten er i top og hurtig…
Kvaliteten er i top og hurtig forsendelse, super god oplevelse, men alt alt for sent i mit liv er jeg blevet opmærksom på dette skønne og smukke brand, det gør jeg noget ved nu :-)

Lækre bæredygtige produkter
Butikken er hyggelig. De gennemført bæredygtige produkter er lækre og det er nemt at bruge webshoppen.
Tine Larsen

Antwort von moshi moshi mind
Hurtig levering og godt produkt:)

Antwort von moshi moshi mind
Skønne tidsløse produkter og super god service
Altid skønne og tidsløse produkter som jeg har glæde af i mange år (bæredygtigt). At man modtager sine vare 2 dage efter at de er bestilt er bare et ekstra plus. Jeg kan også virkelig god lide det nye tiltag med at man kan få et tilgodebevis på returbeløbet hvis man skal sende en pakke retur.

Super lækker kvalitet
Super lækker kvalitet
Har købt mange ting igennem årene og kvaliteten er altid superlækker og holdbart. Jeg vender altid tilbage til jeres hjemmeside. Rart at købe et sted hvor man ved at det er sådan.
Mvh
Anne

Antwort von moshi moshi mind
Jeg er vild med styles og kvalitet og altid hurtig levering..
Jeg er vild med styles og kvalitet, elsker at i også laver str. xl så os med lidt mere fulde kan købe jeres tøj👍. Altid hurtig levering. Kun en ting forvirrer mig og det er at man i jeres kundeklub kan aktivere flere fordele på den gang, men kun kan bruge en pr.ordre. Ved godt det står et sted men jeg kunne godt tænke mig at man blev gjort opmærksom på det når man aktivere den første fordel.

Antwort von moshi moshi mind
En dejlig købsoplevelse hos moshi moshi mind
Jeg modtog en skøn bluse, som passede helt perfekt. Den er blød og behagelig - og samtidig smuk og bæredygtig!
Jeg købte også en room mist som skaber en dejlig mild og rolig stemning med sin aromatiske duft.

Antwort von moshi moshi mind
Blev ekspederet af den sødeste unge…
Blev ekspederet af den sødeste unge pige/ekspedient. Hun var smilende, imødekommende og det var en god oplevelse.

Antwort von moshi moshi mind
TUSIND TAK for JER & moshi moshi mind's…
TUSIND TAK for JER & moshi moshi mind's ganske særlige kundepleje & fællesskab der gør fornyelse af mit tøjvalg til mere en 'bare' NYT TØJ 🥰 ... JERES EVENT's har ALDRIG skuffet ... I er noget ganske særligt for mange af os der værdsætter 'SUPER KVALITET & DESIGN'

Antwort von moshi moshi mind
Lækkert tøj med ansvarlig profil
Lækkert tøj med ansvarlig profil. Dog lidt ærgerligt med manglende svar på henvendelser via kundemail.

Antwort von moshi moshi mind
Hurtig levering og tøjet lever op til…
Hurtig levering og tøjet lever op til det beskrevne. Dejlig kvalitet.

Amazing customer service
Amazing customer service ❤️ After having trouble with my online order, Monique helped me fix it all so quickly. She is so kind and patient, and made my first experience at Moshi Moshi perfect. Thank you!

Antwort von moshi moshi mind
Nemt at finde rundt i webshoppen og lynhurtig levering

Antwort von moshi moshi mind
Hurtig levering, god service og mega lækker kvalitet

Antwort von moshi moshi mind
Moshi moshi minds univers er fantastisk…
Moshi moshi minds univers er fantastisk at træde ind i. Både den fysiske forretning, med den skønneste duft af æteriske olier og smukke styles på rad og række. Man kan bare gå og føle og mærke og udvælge sine favoritter. Blødeste , lækreste bluser, sweatre og skjorter. Jeg er fan. Jeg er klar til forårskollektionen!!

Antwort von moshi moshi mind
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.