Banner for Motocontroler

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

podstawowa kontrola spełniła moje oczekiwania , raport był obszerny i szczegółowy , a rekomendacja uchroniła mnie przed złym zakupem , polecam - a już szczególnie ja miałbyś jechać gdzieś daleko po s... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

na "+" : szybko podjęte działania, sprawdzono wiele punktów, dużo zdjęć na "-" : brak w raporcie informacji o jakości wymiany przedniej szyby, brak zgodności w informacjach o wysokości bieżni... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kfz-Prüfstelle
  2. Mechaniker
  3. Fahrzeuginspektion

Vom Unternehmen geschrieben

Motocontroler to zespół doświadczonych pasjonatów motoryzacji, specjalizujących się w profesjonalnych oględzinach i ocenie aut przed zakupem. Naszą misją jest zapewnienie kupującym rzetelnej wiedzy o stanie technicznym i historii pojazdów, aby mogli podejmować świadome i bezpieczne decyzje. Dzięki rozległej ekspertyzie potrafimy zidentyfikować potencjalne usterki wskazanych przez naszych klientów samochodów oraz określić ich realny stan. Po zakończeniu oględzin przekazujemy szczegółowy raport, w którym znajdują się nie tylko informacje o ewentualnych naprawach i stopniu zużycia poszczególnych elementów, ale także liczne zdjęcia dokumentujące kluczowe obszary pojazdu. Taka fotodokumentacja pozwala jeszcze lepiej zrozumieć stan auta i pomaga w ocenie dalszych kosztów eksploatacyjnych. Zależy nam na tym, by każdy klient otrzymał jasny, czytelny i w pełni obiektywny obraz oglądanego samochodu. Dzięki naszej wiedzy i doświadczeniu pomagamy zaoszczędzić czas, pieniądze oraz uniknąć stresu związanego z nieoczekiwanymi problemami w przyszłości. W Motocontroler stawiamy na profesjonalizm, przejrzystość oraz indywidualne podejście do każdego zlecenia, co przekłada się na rosnące zaufanie wśród kolejnych klientów. Wierzymy, że bezpieczny i świadomy zakup pojazdu to podstawa satysfakcji z wymarzonego samochodu.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Polecam bardzo serdecznie

Polecam bardzo serdecznie. Mimo że auta nie kupiłem, to jednak dzięki Motokontrolerowi nie nadziałem się na minę, bo auto okazało się niezdolne w ogóle do jazdy. Polecam, że szybkość, sprawność i dokładność. :))

5. Mai 2026

Fast and professional service

Fast and professional service. Thanks to Motocontroler, I avoided buying a car that looked perfect in the ad but, after being inspected by one of their employees, turned out to be in much worse condition than described in the listing. I’m very satisfied—I highly recommend them!

Szanowny Panie Adrianie,

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszy nas, że docenił Pan zarówno szybkość, jak i profesjonalizm naszej usługi. Jeszcze bardziej satysfakcjonujące jest dla nas to, że dzięki naszej weryfikacji udało się uniknąć zakupu pojazdu, który w rzeczywistości nie był zgodny z opisem – właśnie w takich sytuacjach nasza praca ma największą wartość.

Dokładamy wszelkich starań, aby każdy raport był rzetelny i pomocny w podjęciu świadomej decyzji, dlatego bardzo miło nam, że spełniliśmy Pana oczekiwania.

Zachęcamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych, gdzie dzielimy się kulisami naszej pracy oraz podobnymi historiami.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Korzystam z usług Motocontrolera już od…

Korzystam z usług Motocontrolera już od paru lat i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Wszystkie raporty samochodów były rzetelne i pokazywały faktycznym stan pojazdów.Polecam!

15. April 2026

Szanowny Panie Kamilu,

Serdecznie dziękujemy za zaufanie oraz wieloletnie korzystanie z naszych usług! To dla nas ogromna satysfakcja, że przez ten czas nie zawiedliśmy Pana oczekiwań, a nasze raporty konsekwentnie odzwierciedlały rzeczywisty stan pojazdów.

Takie opinie mają dla nas szczególną wartość, ponieważ pokazują, że utrzymujemy wysoki poziom jakości w dłuższej perspektywie. Dokładamy wszelkich starań, aby każda kolejna realizacja była równie rzetelna i pomocna.

Zachęcamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych, gdzie dzielimy się kulisami pracy oraz przykładami naszych realizacji.

Great

Great! Amazing experience!

Szanowny Panie Danielu,

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię! Cieszy nas, że Pana doświadczenie z naszą usługą było tak dobre i spełniło oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy Klient mógł czuć się pewnie i komfortowo podczas procesu weryfikacji pojazdu.

Zachęcamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych, gdzie dzielimy się kulisami naszej pracy oraz przykładami realizacji.

Bardzo rzetelna usługa

Bardzo rzetelna usługa. Raport szczegółowy, dużo zdjęć i szybki czas realizacji. Dzięki nim uniknąłem zakupu 'miny'. Polecam!"

Szanowny Panie Tomaszu,

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszy nas, że docenił Pan rzetelność usługi, szczegółowość raportu oraz szybki czas realizacji. To dla nas szczególnie ważne, aby dostarczać Klientom kompletne i przejrzyste informacje, które realnie pomagają uniknąć nietrafionych decyzji zakupowych.

Bardzo się cieszymy, że dzięki naszej pracy udało się Panu uniknąć zakupu „miny” – właśnie to jest naszym głównym celem. Każde takie potwierdzenie skuteczności naszych działań daje nam ogromną satysfakcję i motywację do dalszego rozwoju.

Zachęcamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych, gdzie dzielimy się kulisami realizacji oraz podobnymi historiami.

Wszystko było profesjonalne

Wszystko było profesjonalne

Szanowny Kliencie,

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszy nas, że cały proces realizacji usługi został przez Pana oceniony jako profesjonalny – dokładnie taki standard staramy się utrzymywać przy każdym zleceniu.

Każda taka informacja zwrotna to dla nas potwierdzenie, że nasze podejście i zaangażowanie mają realną wartość dla Klientów. Nieustannie pracujemy nad tym, aby jakość naszych usług pozostawała na najwyższym poziomie.

Zachęcamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych, gdzie dzielimy się przykładami realizacji i kulisami naszej pracy.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Corolla GR

na "+" :
szybko podjęte działania, sprawdzono wiele punktów, dużo zdjęć

na "-" :
brak w raporcie informacji o jakości wymiany przedniej szyby, brak zgodności w informacjach o wysokości bieżnika - raport 6-7mm, rozmowa telefoniczna 5-6mm

20. April 2026

Szanowny Panie,

Dziękujemy za pozostawienie opinii oraz wskazanie zarówno plusów, jak i obszarów do poprawy. Doceniamy Pana uwagi – są dla nas ważnym sygnałem do dalszego doskonalenia usług.

Odnosząc się do kwestii przedniej szyby – w trakcie oględzin Ekspert nie miał zastrzeżeń co do jakości jej wymiany, dlatego nie zostało to wyszczególnione w raporcie. Ewentualne nieprawidłowości, takie jak np. widoczne ślady kleju czy niedokładny montaż, byłyby również uchwycone na dokumentacji zdjęciowej. Zdjęcia przedstawiają faktyczny stan pojazdu i w tym przypadku nie wskazywały na nieprawidłowości.

W kwestii rozbieżności dotyczącej wysokości bieżnika – rozmowa telefoniczna ma charakter „na gorąco” i służy przekazaniu ogólnego obrazu pojazdu oraz najważniejszych wniosków. Ekspert nie zawsze jest w stanie odtworzyć każdy pomiar z dokładnością co do 1 mm, natomiast szczegółowe i precyzyjne dane zawsze znajdują się w raporcie, który stanowi główne źródło informacji.

Dziękujemy za Pana opinię, choć przyznamy, że jest ona dla nas nieco surowa względem skali wskazanych uwag. Niemniej jednak każdą uwagę traktujemy bardzo poważnie i wyciągamy z niej wnioski.

Zachęcamy również do śledzenia naszych mediów społecznościowych, gdzie pokazujemy kulisy naszej pracy oraz przykłady realizacji.

Szczegółowe oględziny oraz raport

Szczegółowe oględziny oraz raport. Obszerna dokumentacja. Najbardziej pozytywny był kontakt z kontrolerem oraz chęć pomocy z jego strony. Sama kontrola uratowała mnie przed miną.

Szanowny Panie Sebastianie,

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszy nas, że docenił Pan zarówno szczegółowość oględzin i raportu, jak i kontakt z naszym Ekspertem. Zawsze zależy nam nie tylko na rzetelnym sprawdzeniu pojazdu, ale również na realnym wsparciu Klienta w podjęciu właściwej decyzji.

Szczególnie satysfakcjonujące jest dla nas to, że kontrola pomogła Panu uniknąć niekorzystnego zakupu – to właśnie jest nasz główny cel. Takie opinie są dla nas ogromną motywacją do dalszego działania na najwyższym poziomie.

Zachęcamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych, gdzie dzielimy się kulisami pracy i podobnymi historiami.

Absolutnie polecam MotoControler

Absolutnie polecam MotoControler! Uratowali mi portfel i nerwy przed wtopieniem kilkudziesięciu tysięcy w totalnego ulepa. Znalazłem auto 'igłę', rzekomo od pierwszego właściciela, ale na miejsce oględzin z rzeczoznawcą nagle stawił się jakiś 'kolega', który dziwnym trafem nic nie wiedział o historii pojazdu. Rzeczoznawca od razu wyczuł ściemę, chłodnym okiem prześwietlił auto z góry na dół i bezlitośnie wypunktował, że to zdrutowany szrot szykowany tylko pod szybką sprzedaż. Dostałem błyskawiczny telefon z miejsca akcji i konkretną radę: uciekać. Najlepiej wydane pieniądze, uchronili mnie przed potężną miną. 5 gwiazdek to mało!

Szanowny Panie Błażeju,

Serdecznie dziękujemy za tak rozbudowaną i pełną emocji opinię! Cieszy nas, że nasza interwencja pozwoliła Panu uniknąć bardzo ryzykownej transakcji i potencjalnie dużych strat finansowych. To właśnie w takich sytuacjach nasza praca ma największe znaczenie – szybka reakcja, chłodna ocena i doświadczenie Eksperta mogą uchronić przed kosztownymi błędami.

Doceniamy również, że zwrócił Pan uwagę na zaangażowanie rzeczoznawcy oraz sprawną komunikację w trakcie oględzin. Zawsze staramy się działać konkretnie i bez zbędnych niedomówień, aby Klient miał jasną sytuację i mógł podjąć właściwą decyzję.

Zachęcamy do obserwowania naszych mediów społecznościowych – regularnie dzielimy się tam podobnymi historiami i kulisami naszej pracy.

Sprzedający przekazał mi

Sprzedający przekazał mi, że kontrolujący Waszej Firmy bardzo skrupulatnie badał pojazd. Rzeczywiście otrzymałem od Państwa raport, który odzwierciedla dokładny stan auta dzięki czemu sprzedający zobowiązał się i zdecydował o naprawie przed ew. sprzedażą usterek wykazanych w diagnozie komputerowej. Zważywszy, że do sprzedającego mam ok 650 km jakość i koszt usługi Motokontrolera w zupełności satysfakcjonująca. Zdecydowanie polecam.

17. April 2026

Szanowny Panie Piotrze,

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i wartościową opinię! Cieszy nas, że zarówno przebieg kontroli, jak i końcowy raport spełniły Pana oczekiwania oraz realnie przyczyniły się do poprawy warunków zakupu pojazdu. To dla nas szczególnie ważne, gdy nasza praca przekłada się na konkretne korzyści dla Klienta – w tym przypadku również na decyzję sprzedającego o usunięciu usterek.

Doceniamy również Pana zaufanie, zwłaszcza przy tak dużej odległości do sprzedającego – właśnie w takich sytuacjach nasza usługa ma największą wartość. Dokładamy wszelkich starań, aby każda weryfikacja była maksymalnie rzetelna i pomocna w negocjacjach.

Zachęcamy do obserwowania naszych mediów społecznościowych, gdzie pokazujemy kulisy naszej pracy oraz podobne historie.

Super szybka reakcja

Super szybka reakcja, Zamówienie w piątek po południu, w sobotę wizyta u sprzedawcy i kontakt telefoniczny. W poniedziałek kompletny raport. Polecam.

20. April 2026

Szanowny Panie Rafale,

Serdecznie dziękujemy za Pana opinię! Bardzo cieszy nas, że docenił Pan szybkość realizacji oraz sprawną organizację całego procesu – od kontaktu ze sprzedawcą, przez oględziny, aż po przygotowanie kompletnego raportu. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze działania były nie tylko rzetelne, ale również możliwie najszybsze i wygodne dla Klienta.

To dla nas ogromna satysfakcja, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami i możemy być częścią bezpiecznego procesu zakupu auta. Takie opinie tylko utwierdzają nas w przekonaniu, że warto utrzymywać najwyższe standardy obsługi.

Zachęcamy do obserwowania naszych mediów społecznościowych, gdzie pokazujemy kulisy naszej pracy oraz dzielimy się wiedzą.

wrażenia po weryfikacji

kontakt z firmą na każdym etapie byłem informowany o postępach . W niedziele wypełniłem formularz , we wtorek już były oględziny a pełny rzetelny rasport w środę. We wtorek dostałem również informacje przez telefon od weryfikującego stan. Zdecydowanie polecam

Szanowny Panie Rafale,

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną i szczegółową opinię! Bardzo cieszy nas fakt, że docenił Pan zarówno stały kontakt na każdym etapie realizacji, jak i merytoryczną rozmowę z naszym Ekspertem. Dokładamy dużych starań, aby Klient był na bieżąco informowany oraz miał możliwość uzyskania jasnych i konkretnych odpowiedzi – tym bardziej miło nam, że zostało to przez Pana zauważone.

Cieszymy się również, że raport spełnił Pana oczekiwania pod względem czytelności i szczegółowości. Naszym celem jest dostarczenie maksymalnie przejrzystych i rzetelnych informacji, które realnie pomagają w podjęciu decyzji.

Zachęcamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych, gdzie regularnie pokazujemy kulisy naszej pracy oraz przykłady realizacji.

Wszystko super polecam

10. April 2026

Szanowny Panie Marcinie,

Dziękujemy za pozytywną opinię oraz polecenie naszych usług! Cieszy nas, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami i że jest Pan zadowolony z realizacji. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy Klient otrzymał rzetelną i profesjonalną pomoc przy zakupie samochodu, dlatego takie opinie są dla nas szczególnie motywujące.

Zachęcamy do obserwowania naszych mediów społecznościowych, gdzie dzielimy się przykładami realizacji oraz dodatkowymi materiałami związanymi z weryfikacją pojazdów.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Z pełnym przekonaniem polecam tę firmę…

Z pełnym przekonaniem polecam tę firmę zajmującą się sprawdzaniem samochodów. Usługa została wykonana bardzo dokładnie i rzetelnie – każdy element auta został szczegółowo zweryfikowany, a raport był jasny i konkretny. Dzięki ich profesjonalizmowi miałam pełny obraz stanu technicznego pojazdu i mogłam podjąć świadomą decyzję. Widać ogromne doświadczenie i zaangażowanie w to, co robią. Zdecydowanie warto skorzystać z ich usług!

6. Februar 2026

Szanowna Pani Arleto,

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i ciepłą opinię! Ogromnie cieszy nas fakt, że doceniła Pani zarówno dokładność przeprowadzonej weryfikacji, jak i przejrzystość raportu. To dla nas szczególnie ważne, aby każdy Klient otrzymał pełen i rzetelny obraz stanu technicznego pojazdu, który realnie pomaga w podjęciu świadomej decyzji.

Miło nam również, że zauważyła Pani zaangażowanie i doświadczenie naszego zespołu – dokładamy wszelkich starań, aby każda realizacja była wykonana na najwyższym poziomie. Takie opinie są dla nas najlepszym potwierdzeniem, że idziemy w dobrym kierunku.

Zachęcamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych, gdzie regularnie dzielimy się kulisami naszej pracy i przykładami realizacji.

Super

Super, dzięki nim udało się uniknąć miny

16. April 2026

Szanowny Panie Piotrze,

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszy nas, że dzięki naszej pracy udało się Panu uniknąć nietrafionego zakupu – to właśnie jest nasz główny cel, aby zapewnić Klientom bezpieczeństwo i pewność przy podejmowaniu decyzji.

Każde zlecenie traktujemy bardzo indywidualnie, starając się wychwycić wszystkie istotne kwestie, które mogą mieć wpływ na przyszłe użytkowanie pojazdu. Tym bardziej miło nam, że nasza pomoc okazała się dla Pana realną wartością.

Zachęcamy również do śledzenia naszych mediów społecznościowych, gdzie dzielimy się kulisami pracy oraz przykładami realizacji.

Szybkość dokładność

Szybkość dokładność

6. März 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za krótką, ale bardzo treściwą opinię. Cieszy nas, że docenił Pan zarówno szybkość realizacji, jak i dokładność naszych działań – to dwa kluczowe filary, na których opieramy nasze usługi.

Dokładamy wszelkich starań, aby każde sprawdzenie było wykonane sprawnie, ale bez kompromisów w zakresie jakości i rzetelności. Tym bardziej miło nam, że zostało to przez Pana zauważone i docenione.

Zachęcamy również do obserwowania naszych profili w mediach społecznościowych, gdzie pokazujemy kulisy naszej pracy oraz przykłady realizacji.

Profesjonalny serwis

Bardzo profesjonalne przetrzepanie auta dzięki któremu nie kupuje się ładnie wyglądających złomów

18. April 2026

Szanowny Panie,

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszy nas, że nasza usługa spełniła Pana oczekiwania i pomogła uniknąć zakupu auta, które tylko na pierwszy rzut oka wyglądało dobrze. Właśnie na tym polega nasza praca – dokładnie zweryfikować pojazd i wskazać ewentualne ryzyka, które mogą umknąć przy samodzielnych oględzinach.

Każde zlecenie traktujemy z pełnym zaangażowaniem, dbając o rzetelność i szczegółowość, dlatego tym bardziej doceniamy Pana słowa. To dla nas potwierdzenie, że nasze działania realnie pomagają klientom podejmować bezpieczne decyzje.

Zachęcamy również do obserwowania naszych profili w mediach społecznościowych, gdzie dzielimy się przykładami realizacji oraz praktyczną wiedzą.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Better contakt after report

Better contakt after report, and sombody who can explain some points from the report.

12. März 2026

Szanowny Panie Tomaszu,

Dziękujemy za podzielenie się opinią oraz cenną sugestią. Doceniamy, że zwrócił Pan uwagę na kwestię kontaktu po otrzymaniu raportu – to dla nas ważny element całej usługi.

Przyznamy jednak, że nie do końca rozumiemy szczegóły Pana oczekiwań w tym zakresie, dlatego będziemy bardzo wdzięczni za ich doprecyzowanie. Chętnie przyjmiemy indywidualne sugestie dotyczące tego, jak taki kontakt powinien wyglądać, aby był dla Pana w pełni satysfakcjonujący. Zachęcamy do przesłania swoich uwag na adres kontakt@motocontroler.com
– pozwoli nam to lepiej dopasować nasze działania do potrzeb klientów.

Każdą opinię traktujemy jako impuls do dalszego rozwoju i doskonalenia naszych usług. Zachęcamy również do obserwowania naszych profili w mediach społecznościowych.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr