Banner for Motocontroler

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Usługa została zrealizowana bardzo szybko (pierwszego dnia zakup usługi, drugiego wizyta rzeczoznawcy, trzeciego dnia dostałem raport), więc jadąc na samodzielne oględziny samochodu miałem już pogląd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jak wam poszło jednym słowem (CH....OWO!!!!!) CO PRAWA WASZ PRACOWNIK NAPISAŁ WD JEST SZPACHLA ALE WD JUŻ JEST SPUCHNIĘTE PURCHEL NA LAKIERZE NIE WSPOMINAŁ!!!!! W RAPORCIE WYRAŹNIE NAPISANE ŻE KLIMAT... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo szczegółowa kontrola. Co prawda ogłoszenie podawało, że w pakiecie full otrzymam również telefon od znawcy, co się nie wydarzyło, ale sam raport powiedział mi wszystko. O niektórych kwestiach b... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bardo dobre rzetelne raporty. przyzwoity czas realizacji. Brakuje mi porównania rzeczywistego wyposażenia do tego co było opisane w ogłoszeniu. Opcja negocjacje bardo mnie rozczarowała, brak kontaktu... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kfz-Prüfstelle
  2. Mechaniker
  3. Fahrzeuginspektion

Vom Unternehmen geschrieben

Motocontroler to zespół doświadczonych pasjonatów motoryzacji, specjalizujących się w profesjonalnych oględzinach i ocenie aut przed zakupem. Naszą misją jest zapewnienie kupującym rzetelnej wiedzy o stanie technicznym i historii pojazdów, aby mogli podejmować świadome i bezpieczne decyzje. Dzięki rozległej ekspertyzie potrafimy zidentyfikować potencjalne usterki wskazanych przez naszych klientów samochodów oraz określić ich realny stan. Po zakończeniu oględzin przekazujemy szczegółowy raport, w którym znajdują się nie tylko informacje o ewentualnych naprawach i stopniu zużycia poszczególnych elementów, ale także liczne zdjęcia dokumentujące kluczowe obszary pojazdu. Taka fotodokumentacja pozwala jeszcze lepiej zrozumieć stan auta i pomaga w ocenie dalszych kosztów eksploatacyjnych. Zależy nam na tym, by każdy klient otrzymał jasny, czytelny i w pełni obiektywny obraz oglądanego samochodu. Dzięki naszej wiedzy i doświadczeniu pomagamy zaoszczędzić czas, pieniądze oraz uniknąć stresu związanego z nieoczekiwanymi problemami w przyszłości. W Motocontroler stawiamy na profesjonalizm, przejrzystość oraz indywidualne podejście do każdego zlecenia, co przekłada się na rosnące zaufanie wśród kolejnych klientów. Wierzymy, że bezpieczny i świadomy zakup pojazdu to podstawa satysfakcji z wymarzonego samochodu.

Kontaktinformationen

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Szanowny Panie Mirosławie,

Dziękujemy za pozostawienie opinii oraz cenne uwagi. Cieszymy się, że ogólna ocena naszej usługi jest pozytywna, a raport został uznany za szczegółowy i przejrzysty – to dla nas bardzo ważne.

Odnosząc się do kwestii analizy silnika – zawsze staramy się jak najdokładniej ocenić jego pracę podczas oględzin. Należy jednak pamiętać, że nasza usługa ma charakter przedzakupowy, a nie serwisowy, dlatego nie podejmujemy się demontażu elementów czy wykonywania specjalistycznych testów laboratoryjnych.

Jeśli chodzi o materiał wideo, jego celem jest przede wszystkim zaprezentowanie pracy pojazdu. Natomiast szczegółowa „recenzja” oraz omówienie wszystkich istotnych kwestii odbywa się podczas rozmowy telefonicznej Eksperta z klientem.

Dziękujemy za sugestie – są dla nas bardzo wartościowe i pomagają w dalszym rozwoju usług. Zachęcamy również do śledzenia naszych profili w mediach społecznościowych.

Wszystko sprawdzają dokładnie

1. April 2026

Szanowna Pani Marinko,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii oraz najwyższą ocenę. Cieszymy się, że doceniła Pani dokładność naszych działań – to dla nas absolutny priorytet przy każdej realizacji.

Zależy nam, aby każdy klient miał pełen i rzetelny obraz sprawdzanego pojazdu, dlatego dokładność i szczegółowość są fundamentem naszej pracy. Tym bardziej cieszy nas, że zostało to przez Panią zauważone i docenione.

Dziękujemy za polecenie oraz zaufanie. Zapraszamy również do śledzenia naszych profili w mediach społecznościowych – dzielimy się tam wieloma ciekawymi materiałami i realizacjami z naszej codziennej pracy.

Polecam wszystko sprawdzone dokładnie

Polecam wszystko sprawdzone dokładnie

1. April 2026

Szanowna Pani Marzeno,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii oraz najwyższą ocenę naszej usługi. Cieszymy się, że doceniła Pani dokładność przeprowadzonego sprawdzenia – to dla nas kluczowy element każdej realizacji.

Dokładamy wszelkich starań, aby każdy pojazd był weryfikowany możliwie kompleksowo i szczegółowo, tak aby nasi klienci mieli pełną wiedzę przed podjęciem decyzji zakupowej i mogli uniknąć nieprzyjemnych niespodzianek.

Dziękujemy za polecenie oraz zaufanie. Takie opinie są dla nas ogromną motywacją do dalszego działania i utrzymywania najwyższego poziomu usług.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fachowa pomoc w kupnie samochodu.

Rzeczowa rozmowa, szybki kontakt. Wyczerpująca diagnoza, która uchroniła mnie przed kupnem niewłaściwego samochodu.

20. Februar 2026

Szanowny Panie Pawle,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii oraz najwyższą ocenę naszej usługi. Cieszymy się, że docenił Pan zarówno rzeczowy kontakt, jak i szybkość działania naszego zespołu.

Największą satysfakcję daje nam fakt, że przeprowadzona diagnoza pomogła uchronić Pana przed zakupem niewłaściwego samochodu. To właśnie jest naszym głównym celem – dostarczyć rzetelnych informacji i realnie wspierać klientów w podejmowaniu bezpiecznych decyzji.

Dziękujemy za zaufanie oraz polecenie naszej firmy. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli pomóc przy wyborze odpowiedniego auta.

Polecam!

Polecam. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.

16. März 2026

Szanowny Kliencie,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii oraz najwyższą ocenę. Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Państwa oczekiwania i wszystko przebiegło zgodnie z założeniami.

Dokładamy wszelkich starań, aby każdy etap realizacji był przejrzysty, rzetelny i dopasowany do potrzeb klienta, dlatego tym bardziej miło nam, że zostało to przez Państwa docenione.

Dziękujemy za polecenie naszej firmy – to dla nas ogromna motywacja do dalszego działania i utrzymywania najwyższego standardu usług.

Niezwykle profesjonalnie

Niezwykle profesjonalnie!
Bardzo szybki czas realizacji, obszerna oferta spośród której można wybrać dogodny dla siebie pakiet ekspertyzy auta. Po wykonanej usłudze miałam możliwość porozmawiania z fachowcem, który wykonywał zlecone badanie auta. Wszystko mi cierpliwie wytłumaczył, był szczery i rzetelny. Otrzymałam również obszerny prawie 80-stronicowy raport z badania. Dzięki zainwestowaniu w ekspertyzę udało mi się zaoszczędzić 70 tys. na aucie, które posiadało wiele ukrytych wad i usterek, a o czym nie informował sprzedający. Szczerze polecam zakup usług w Motocontroler. Nadal poszukuję swojego auta, więc zapewne skorzystam jeszcze z pomocy ekspertów z grupy Motocontroler. Pozdrawiam!

11. März 2026

Szanowna Pani Gabrielo,

Bardzo dziękujemy za tak obszerną i niezwykle pozytywną opinię. Ogromnie cieszy nas, że doceniła Pani zarówno profesjonalizm naszego zespołu, jak i szybkość realizacji oraz możliwość bezpośredniego kontaktu z ekspertem po wykonanej usłudze.

Szczególnie satysfakcjonujące jest dla nas to, że dzięki naszej ekspertyzie udało się uniknąć zakupu auta z ukrytymi wadami i tym samym zaoszczędzić znaczną kwotę. Właśnie taki efekt jest naszym głównym celem – zapewnić klientom bezpieczeństwo i pełną świadomość przy podejmowaniu decyzji.

Dziękujemy również za docenienie szczegółowości raportu oraz rzetelnego podejścia naszego specjalisty. Będzie nam bardzo miło ponownie pomóc Pani przy wyborze kolejnego samochodu – zachęcamy do kontaktu pod adresem kontakt@motocontroler.com

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo rzetelne i uczciwe podejście do…

Bardzo rzetelne i uczciwe podejście do zlecenia. Samochód został sprawdzony od A do Z od góry do dołu w 100%.Prawie 500 fotografii (i merytoryczne opisy) pojazdu świadczą o OGROMNEJ PRACY jaka została włożona przez Kontrolera podczas weryfikacji. Wybierając Najdroższy Pakiet oprócz obszernych materiałów w Raporcie miałem kontakt telefoniczny z Kontrolerem co uważam za największy atut całej kontroli. Ogromne podziękowania panu sprawdzającemu pojazd jak również całemu zespołowi MOTOCONTROLER....Well-Done

13. März 2026

Szanowny Panie Przemku,

Bardzo dziękujemy za tak rozbudowaną i niezwykle pozytywną opinię oraz najwyższą ocenę naszej usługi. Ogromnie cieszy nas, że docenił Pan zarówno rzetelność i kompleksowość sprawdzenia, jak i zaangażowanie naszego specjalisty podczas całej realizacji.

Szczególnie miło nam słyszeć, że ilość zdjęć, szczegółowość raportu oraz kontakt telefoniczny z ekspertem spełniły Pana oczekiwania. Właśnie takie podejście – dokładna weryfikacja „od A do Z” oraz jasne omówienie wyników – stanowi fundament naszej pracy i realną wartość dla klientów.

Dziękujemy również za wyróżnienie pakietu oraz docenienie pracy naszego zespołu. Takie słowa jak „Well-Done” są dla nas ogromną satysfakcją i motywacją do dalszego rozwoju.

Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli pomóc przy kolejnych motoryzacyjnych decyzjach.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo rzetelna i kompleksowa ocena…

Bardzo rzetelna i kompleksowa ocena samochodu i dokumentacja z tym związana. Ponad 250 zdjęć pokazujących samochód. Dodatkowo wskazanie na elementy które wymagają wymiany. Jestem bardzo zadowolony z usługi a samochód kupiłem. :) Ja akurat wykupiłem pakiet maxi.

19. März 2026

Szanowny Panie Mateuszu,

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię oraz najwyższą ocenę naszej usługi. Cieszymy się, że docenił Pan kompleksowość sprawdzenia samochodu, dużą ilość dokumentacji zdjęciowej oraz wskazanie elementów wymagających uwagi. To dla nas niezwykle ważne, aby klient otrzymał pełny i przejrzysty obraz stanu pojazdu.

Ponad 250 zdjęć oraz szczegółowy raport to standard, do którego dążymy przy każdej realizacji, dlatego tym bardziej miło nam, że zostało to przez Pana zauważone i docenione. Cieszymy się również, że finalnie zdecydował się Pan na zakup auta – to najlepsze potwierdzenie, że nasze działania realnie wspierają w podejmowaniu właściwych decyzji.

Dziękujemy za zaufanie oraz wybór pakietu MAXI. Takie opinie są dla nas ogromną motywacją do dalszego utrzymywania najwyższego poziomu usług.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wszystko w jak najlepszym porządku…

Wszystko w jak najlepszym porządku Polecam 😁

27. März 2026

Szanowny Panie Piotrze,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii oraz najwyższą ocenę. Cieszymy się, że wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku i że jest Pan zadowolony z naszej usługi. Takie pozytywne opinie są dla nas ogromnie motywujące i utwierdzają nas w przekonaniu, że warto utrzymywać najwyższe standardy obsługi.

Dokładamy wszelkich starań, aby każda realizacja była przeprowadzona sprawnie, rzetelnie i w przyjaznej atmosferze, tak aby nasi klienci mieli pełną pewność przy podejmowaniu decyzji o zakupie samochodu.

Dziękujemy za polecenie naszej firmy oraz zaufanie. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli pomóc.

Bardzo szybka realizacja zlecenia

Bardzo szybka realizacja zlecenia. Całość przebiegła sprawnie, bez żadnych zakłóceń. Wzorowy kontakt. Informacje o realizacji na każdym etapie. Bardzo szczegółowy raport końcowy. Polecam!

9. März 2026

Szanowny Panie Tomaszu,

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię oraz najwyższą ocenę. Cieszymy się, że docenił Pan szybkość realizacji zlecenia, sprawny przebieg całego procesu oraz stały kontakt na każdym etapie. To dla nas niezwykle ważne, aby klient był na bieżąco informowany i czuł się pewnie podczas całej współpracy.

Miło nam również, że szczegółowość raportu spełniła Pana oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy raport był nie tylko rzetelny, ale także czytelny i pomocny w podjęciu świadomej decyzji o zakupie samochodu.

Dziękujemy za polecenie naszej firmy – to dla nas ogromna motywacja do dalszego utrzymywania wysokiego poziomu usług.

Rzetelna ocena pojazdu

Rzetelna ocena pojazdu. Widać, że robią to fachowcy. Duża ilość zdjęć, dokładne, przejrzyste i zrozumiałe opisy. Bardzo polecam. Nie zawiodłam się.

10. März 2026

Szanowna Pani Agato,

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz najwyższą ocenę naszej usługi. Cieszymy się, że doceniła Pani rzetelność oceny pojazdu, dużą ilość zdjęć oraz przejrzystość i zrozumiałość przygotowanego raportu. To dla nas niezwykle ważne, aby każdy klient otrzymał komplet informacji w przystępnej formie.

Dokładamy wszelkich starań, aby nasze raporty były nie tylko szczegółowe, ale również czytelne i pomocne w podjęciu świadomej decyzji o zakupie samochodu. Tym bardziej cieszy nas, że spełniliśmy Pani oczekiwania i że może nas Pani polecić innym.

Dziękujemy za zaufanie oraz miłe słowa. Takie opinie są dla naszego zespołu ogromną motywacją do dalszego utrzymywania najwyższego poziomu usług.

Rzetelna firma

Rzetelna firma, sprawdzili wszystko to na czym mi zalezalo i uchronili mnie przed kupnem trupka.

24. März 2026

Szanowny Panie Adamie,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii oraz najwyższą ocenę. Cieszymy się, że docenił Pan rzetelność naszej usługi oraz fakt, że sprawdziliśmy wszystkie istotne dla Pana elementy pojazdu. To dla nas bardzo ważne, aby każda inspekcja była możliwie dokładna i odpowiadała na konkretne potrzeby klienta.

Szczególnie cieszy nas, że dzięki naszej pracy udało się uchronić Pana przed zakupem samochodu, który mógłby okazać się problematyczny. Właśnie na tym polega nasza rola – dostarczyć pełen obraz stanu auta i pomóc uniknąć niepotrzebnych kosztów oraz stresu.

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa. Takie opinie są dla naszego zespołu ogromną motywacją do dalszej pracy i utrzymywania najwyższego poziomu usług.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wszystko szybko i profesjonalnie.

20. März 2026

Szanowny Panie Adrianie,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii oraz najwyższą ocenę. Cieszymy się, że docenił Pan zarówno szybkość realizacji, jak i profesjonalne podejście naszego zespołu. To dla nas niezwykle ważne, aby cały proces przebiegał sprawnie, a jednocześnie był rzetelny i pomocny dla klienta.

Dokładamy wszelkich starań, aby każda inspekcja była wykonana dokładnie, a przekazywane informacje były jasne i konkretne, co pozwala podejmować świadome decyzje przy zakupie samochodu. Tym bardziej cieszy nas, że nasza usługa spełniła Pana oczekiwania.

Dziękujemy za zaufanie oraz poświęcony czas na wystawienie opinii. To dla naszego zespołu ogromna motywacja do dalszego utrzymywania wysokiego poziomu usług.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Po raz kolejny uratowano mnie przed…

Po raz kolejny uratowano mnie przed zakupem złego egzemplarza - po prostu czysty profesjonalizm.

Kwestią, którą warto poprawić, jest szybkość realizacji zlecenia. Zlecenie zostało wygenerowane w środę, a ekspert umówił się ze sprzedawcą dopiero na poniedziałek, co sprawiło, że trochę czasu minęło. Wykupiłem pakiet za 750 PLN z opcją ekspres, więc moim zdaniem mogłoby to przebiegać nieco szybciej, ale nie jest to dramat.

Druga sprawa - pole do wpisywania uwag przy składaniu zamówienia ma limit jedynie 250 znaków. To zdecydowanie wymaga poprawy, ponieważ trudno przekazać ekspertowi wszystkie dodatkowe ustalenia ze sprzedawcą. Wiadomo, że sprzedający rzadko podają wszystkie informacje w ogłoszeniu, więc konieczne jest pisanie dodatkowych maili, co jest niewygodne.

Poza tym - świetnie. Jest to moja druga współpraca z firmą i znów się nie zawiodłem. Wolę Motocontrolera niż wizytę w przypadkowym warsztacie. Cena usługi może być wyższa niż u standardowego mechanika, ale idzie za tym jakość.

24. März 2026

Szanowny Panie Macieju,

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię oraz ponowne zaufanie – niezwykle doceniamy, że wrócił Pan do nas przy kolejnym sprawdzeniu auta. Cieszymy się, że po raz kolejny mogliśmy pomóc uchronić Pana przed zakupem problematycznego egzemplarza – to dla nas największa wartość.

Dziękujemy również za cenne uwagi. Jeśli chodzi o czas realizacji – niestety w dużej mierze jesteśmy uzależnieni od dostępności sprzedającego, jednak stale pracujemy nad tym, aby maksymalnie przyspieszać cały proces, szczególnie w ramach opcji ekspres.

Odnośnie limitu znaków przy składaniu zamówienia – dziękujemy za tę sugestię, to bardzo cenna wskazówka i z pewnością przekażemy ją do odpowiedniego działu w celu rozważenia zmian.

Cieszymy się, że mimo tych drobnych niedogodności całościowo ocenia Pan współpracę bardzo dobrze. Takie opinie są dla nas ogromną motywacją do dalszego rozwoju i utrzymywania wysokiego standardu usług.

Szanowny Kliencie,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii oraz najwyższą ocenę. Cieszymy się, że nasza usługa została przez Pana/Panią oceniona jako w pełni profesjonalna. To dla nas ogromnie ważne, aby każdy klient miał poczucie, że trafia w ręce specjalistów, którzy podchodzą do swojej pracy z zaangażowaniem i dbałością o każdy szczegół.

Dokładamy wszelkich starań, aby każda inspekcja była przeprowadzona rzetelnie, a przekazywane informacje były jasne i pomocne przy podejmowaniu decyzji o zakupie samochodu. Tym bardziej cieszy nas, że spełniliśmy oczekiwania i zasłużyliśmy na Pana/Pani polecenie.

Dziękujemy za zaufanie oraz miłe słowa. To dla naszego zespołu ogromna motywacja do dalszego utrzymywania wysokiego poziomu usług.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Strong Exterior Report, Weak Mechanical Assessment

I purchased the highest-tier report because I was aware I was buying an 18-year-old car and wanted a thorough inspection, especially on the mechanical side, as I am not a mechanic.

The staff were friendly and professional, and I do appreciate the level of detail provided on the exterior and electronic systems. These parts of the report were clear and useful.

However, I chose this service mainly for a reliable mechanical assessment, and this is where I feel it fell short.

The report stated that the car is mechanically sound and drives well. In reality, immediately after purchasing the car, I noticed clear issues:

1. Rough idling caused by misfires.

2. The car pulling to the left when braking, which is a safety concern.

3. Additionally, using a basic OBD tool, I identified abnormal fuel trim values indicating a fuel mixture issue.

This was later confirmed by a professional mechanic, who also identified the misfire and rough idle almost immediately just by sitting in the car.
To be fair, the report mentioned that a full test drive was not possible due to the car not being registered in Poland. However, the issues mentioned above could have been detected without driving, simply by inspecting the car while running.

Alternatively, I believe I should have been advised to go for a cheaper package if a proper mechanical assessment was not feasible under the circumstances.

Overall, I would rate the service 3 out of 5.
The rating reflects the staff’s professionalism and the quality of the exterior and electronics inspection, but the mechanical evaluation did not meet expectations.

5. März 2026

Wszystko tak jak trzeba

Wszystko tak jak trzeba

18. März 2026

Szanowny Kliencie,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii oraz najwyższą ocenę. Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami i że nasza usługa spełniła swoje zadanie. Takie krótkie, ale konkretne opinie są dla nas bardzo cenne i stanowią potwierdzenie, że działamy w odpowiedni sposób.

Dokładamy wszelkich starań, aby każda realizacja była przeprowadzona sprawnie, rzetelnie i w pełni profesjonalnie, tak aby nasi klienci mieli pewność i komfort przy podejmowaniu decyzji o zakupie samochodu.

Dziękujemy za zaufanie oraz poświęcony czas na wystawienie opinii. To dla nas ogromna motywacja do dalszego utrzymywania wysokiego poziomu usług.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nigdy sam bym tak dokładnie nie sprawdził ale wady są

Cały proces i raport to po prostu majstersztyk. Jak bym tam był i jak bym sam na to patrzył . 1 minus trzeba powiedzieć , że komunikacja jest taka se 3 maile (nie licząc tego początkowego "zajmiemy się sprawą" ) 1 wstępnie zweryfikowaliśmy " 2" umówiliśmy się " 3 Raport (za telefon trzeba płacić, ). 2 minus mimo braku rekomendacji i tak przebiegł proces dodatkowy "negocjacja i rezerwacja za 200 zł.

21. März 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za szczegółową opinię oraz docenienie jakości samego sprawdzenia i raportu – bardzo nam miło, że ten element został przez Pana pozytywnie oceniony. Jednocześnie dziękujemy za zwrócenie uwagi na kwestie komunikacyjne, które są dla nas niezwykle ważne.

Pragniemy zaznaczyć, że o wszystkich podejmowanych przez nas działaniach standardowo informujemy mailowo na każdym etapie realizacji zlecenia. Niemniej jednak bardzo chętnie przyjmiemy Pana sugestie dotyczące tego, o jakich dodatkowych elementach warto informować szerzej – takie uwagi pomagają nam stale ulepszać proces obsługi.

Jeśli chodzi o negocjacje i rezerwację – są to usługi realizowane niezależnie od ostatecznej decyzji zakupowej, ponieważ są one zlecane na początku współpracy. Na tym etapie nie znamy jeszcze decyzji klienta i nie wiemy, czy np. wynik negocjacji nie wpłynie na zmianę decyzji co do zakupu pojazdu, dlatego działania te są podejmowane zgodnie z wcześniejszym ustaleniem.

W razie chęci dokładniejszego omówienia sytuacji zapraszamy do kontaktu pod adresem kontakt@motocontroler.com
– chętnie wszystko wyjaśnimy.

Auto

Informacje, które otrzymałam uratowało mnie przed kupnem prawdopodobnie zalanego auta, o czym sprzedawca nie powiedział.

21. März 2026

Szanowna Pani Beato,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii oraz najwyższą ocenę. Cieszymy się, że przekazane przez nas informacje okazały się dla Pani tak pomocne i pozwoliły uniknąć zakupu samochodu, który mógł wiązać się z poważnymi problemami.

Właśnie na tym najbardziej nam zależy – aby nasi klienci mieli pełną świadomość rzeczywistego stanu pojazdu i mogli podjąć bezpieczną decyzję. Niestety, zdarzają się sytuacje, w których istotne informacje nie są ujawniane przez sprzedających, dlatego tak ważna jest dokładna i niezależna weryfikacja auta przed zakupem.

Tym bardziej cieszy nas, że nasza usługa realnie pomogła Pani uniknąć potencjalnych kosztów i stresu. Dziękujemy za zaufanie oraz miłe słowa – to dla naszego zespołu ogromna motywacja do dalszej pracy.

Wszystko ok

18. März 2026

Szanowny Kliencie,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii oraz najwyższą ocenę. Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami i że jest Pan/Pani zadowolony/a z naszej usługi. Takie krótkie, ale pozytywne opinie są dla nas bardzo cenne i stanowią potwierdzenie, że nasza praca spełnia swoje zadanie.

Dokładamy wszelkich starań, aby każda realizacja była przeprowadzona sprawnie, rzetelnie i w sposób profesjonalny, dając klientom pełną wiedzę o stanie sprawdzanego pojazdu. Naszym celem jest przede wszystkim bezpieczeństwo i pewność przy podejmowaniu decyzji zakupowej.

Dziękujemy za zaufanie oraz poświęcony czas na wystawienie opinii. Dzięki opiniom naszych klientów Motocontroler od lat pozostaje jedną z najlepiej ocenianych firm w Polsce w swojej branży.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr