Bestel hier niet! Beloftes over direct leverbaar worden niet nagekomen. Je wordt niet geïnformeerd, je moet er zelf achteraan.. doen dan opnieuw beloftes die ze niet nakomen. Een fout maken kan maar... Mehr ansehen
We hebben bij Mozaiektegelwinkel tegels besteld en geleverd gekregen. We zijn erg blij met de geleverde service. De klant staat echt centraal! De communicatie is vriendelijk; klantgericht; snel... Mehr ansehen
hele mooie tegels, prachtig subtiel kleurverschil in de tegel wat een zacht en natuurlijk effect geeft. Ook de bezorging was super en erg snel!
Levering een dag later dan "afspraak". Levering op verkeerde adres zodat ik zelf de spullen moet gaan zoeken en verplaatsten.
Mozaïek maakt elk interieur een stukje mooier. Bij ons kan je terecht voor het complete assortiment van The Mosaic Factory. Altijd ruime keuze, scherp geprijsd en snel geleverd.
Postbus 319, 5400 AH, Uden, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Bestel hier niet! Beloftes over direct leverbaar worden niet nagekomen.
Je wordt niet geïnformeerd, je moet er zelf achteraan.. doen dan opnieuw beloftes die ze niet nakomen. Een fout maken kan maar herstel hem dan ook conform de beloftes die je doet op de website... corrigeer het met een spoed levering ivm aansluiten in de Sinterklaasrij

Antwort von mozaiektegelwinkel.nl
Makkelijk te bestellen en razendsnel geleverd. En dan ook nog prachtige tegels!
Snelle reactie en bovengemiddelde service. Gewenst artikel was bij geen enkele Nederlandse webshop beschikbaar. Mozaïektegelwinkel heeft het in samenspraak met de producent toch voor elkaar gekregen!!!
Ze doen wat ze beloven en zijn behulpzaam, snel en goed bereikbaar....
Snelle en duidelijke communicatie vanuit het bedrijf. Snelle levering.
Fijn bedrijf en snelle reacties!
Naast dat ze natuurlijk een prachtige collectie hebben aan mooie tegels! Wij zijn er blij mee!