Jeg er meget glad for min søde klaverlærer hos Musikundervisning.dk . Dejligt man kan have en klippekortordning og aftale tid, når det passer med arbejde og øvning.

Unternehmen hat geantwortet
Ret let at bruge. Første trommeundervisning hos Klaus vel overstået. Vi fortsætter. Sønnen havde en god oplevelse
Unternehmen hat geantwortet
Generelt godt tilfreds med ydet service, altid blevet imødekommet med en frisk tone, af glade mennesker, og et tilfredsstillende resultat. Sidst i forb. m refusion af ubrugt klippekort, samt ældre bor... Mehr ansehen
Via Musikundervisning.dk har jeg fundet den underviser, som passer præcist til mig. Altid effektiv og venlig respons når jeg har behov for bistand. Bl.a. var jeg ikke opmærksom på, at der var udløb... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Musikundervisning.dk er en dansk online musikskole, der gør det nemt at finde, booke og administrere privat musikundervisning. Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden er i top.
For elever og forældre tilbyder vi et overskueligt overblik over kvalificerede undervisere inden for en bred vifte af instrumenter. Det er nemt og trygt at tage kontakt, aftale forløb og håndtere betaling ét samlet sted.
Alle forløb administreres direkte på platformen, hvor kommunikation, planlægning og betaling er samlet. Det skaber gennemsigtighed og tryghed for både elever og undervisere og sikrer en professionel ramme omkring undervisningen.
Vi arbejder for at skabe de bedste rammer for den private musikundervisning, så elever nemt og sikkert kan modtage god undervisning af dygtige musikundervisere. Alt dette for at sætte musikken og musikundervisningen i fokus, så elev og underviser kan fokusere på at udforske musikken.
Du finder din næste musikunderviser på vores søgeside. Du skal bare skrive hvor og i hvilket instrument, du vil have undervisning, så viser vi dig alle undervisere i nærheden.
Du kontakter undervisere via deres profiler og får besked, så snart de vender tilbage på din henvendelse.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@musikundervisning.dk. Vi bestræber os på at svare hurtigt og hjælpe dig godt videre.
Universitetsbyen 71, 8000, Aarhus C, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Ret let at bruge.
Første trommeundervisning hos Klaus vel overstået.
Vi fortsætter.
Sønnen havde en god oplevelse

Antwort von Musikundervisning.dk
Super klaverundervisning der er skræddersyet til mine ønsker og behov.

Antwort von Musikundervisning.dk
Nemt og gennemskueligt at vælge og købe undervisning.

Fantastisk underviser.
Fint med information fra musikundervisning.dk om ordninger, moms mv.

Antwort von Musikundervisning.dk
Super sød og dygtig underviser. Administration var meget behjælpelig med at finde den rette underviser og i det hele taget fungere platformen rigtigt godt.

Antwort von Musikundervisning.dk
Musikundervisning.dk har et virkelig godt og gennemtænkt koncept.
Platformen fungerer rigtig godt. Det er nemt at finde en underviser, og når man har taget kontakt og har lavet en aftale med den valgte underviser, er platformen nem at bruge til den fortsatte kontakt med underviseren, ligesom den giver et godt overblik over kommende aftaler, resterende klip på klippekort mv.
Jeg har en enkelt gang skrevet til musikundervisning.dks kundeservice, og fik et fint og venligt svar. Deres handelsbetingelser er godt beskrevet, rimelige og overskuelige at sætte sig ind i.
Med hensyn til priserne er det forskelligt, hvad de enkelte undervisere tager for deres undervisning, men generelt synes jeg, at det er rimelige priser - især taget i betragtning, at der må gå en andel til musikundervisning.dk. Derudover er gebyret for at opdele betalingen for et klippekort i månedlige rater yderst beskeden.
Jeg købte mit klippekort før d. 1. januar 2026 og sparede derfor momsen, der skal pålægges herefter. Det er ærgerligt, at der nu skal tillægges moms, da det vil øge priserne gevaldigt, men dette er naturligvis ikke musikundervisning.dks beslutning.

Antwort von Musikundervisning.dk
Jeg havde en dygtig lærer, som rejste. Så fik jeg en anden dygtig lærer, som jeg også er glad for. Selv om de er vidt forskellige, er mål og metoder det samme, og begge er meget ambitiøse.

Antwort von Musikundervisning.dk
Sød og super dygtig lærer. Hjemmesiden fungerer så man kan finde en lærer og holde kontakten. Svært at klage når det bare 'spiller'

Antwort von Musikundervisning.dk
Effektivt system, sød og dygtig underviser, der dog ikke havde forberedt sig særligt på 'min' sang.

Antwort von Musikundervisning.dk
Nem og hurtigt kontakt med underviser. Kun lige kommet igang, men det tegner godt.

Antwort von Musikundervisning.dk
Meget dyrt. Kun små besparelser ved køb af flere klip. Får det indtryk at musikundervisning tager sig meget godt betalt i forhold til underviserne.
Tilsyneladende får man heller ingen loyalitetsrabatter.
Platformen er ikke optimal, og det er nemmere at være i direkte kontakt med undervisere via sms omkring aftaler og ændring af eventuelle aftaler.
Savner et alternativ til klippekortet, som er old School, og så gerne at man opererede med et abonnement, der f.eks. dækkede over flere muligheder som for eksempel både klaver-og guitarundervisning, eller andre ønskede kombinationer.

Antwort von Musikundervisning.dk
Its been about 18 months now that I have used this site to find a teacher and he and I have been together for this entire time. He is excellent, but so is the ease with which we use the site to pay and align on lessons. Also the owners of the site are very responsive by email to sort out billing situations and refunds, thank you

Antwort von Musikundervisning.dk
Vivi er dygtig i det hun gør , samme tid søde og hjælpsom , min datter og jeg er meget glad for hende

Antwort von Musikundervisning.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.