Miles Music School Bewertungen 330

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

(Dato for oplevelse var egentlig foråret/sommer 2024) Kæmpe ros til Mads Sonne (Guitar) og Emil Kampp (Sang). Som forberedelse til at spille til et bryllup prøvede jeg undervisning hos... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og personlig guitar-undervisning. Der er rigtig god balance mellem det jeg selv gerne vil lære og det min underviser synes jeg skal lære. Kan helt klart anbefales.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oplever super kompetente undervisere, prof team, og god service! Min datter på 10 år går til sangundervisning, og hun elsker det! Det giver hende et boost, øget selvtillid, mod, og en-til-en tid med u... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give 10 stjerner ville jeg det! Min datter elsker at komme hos Miles Music School og hun har lært så meget allerede. Daniel er den mest empatiske, tålmodige, sød, dygtig og fantast... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Musikschule

Vom Unternehmen geschrieben

Musikundervisning for børn og voksne. I Miles Music School kan du tage dit næste skridt. Hos os møder du engagerede undervisere med en personlig tilgang. Du får også kreative rammer og det unikke performance- koncept, Performers’ Class. Så kom og forbliv inspireret – til at spille dig selv bedre.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe ros til Mads Sonne (Guitar) og Emil Kampp (Sang).

(Dato for oplevelse var egentlig foråret/sommer 2024)

Kæmpe ros til Mads Sonne (Guitar) og Emil Kampp (Sang).

Som forberedelse til at spille til et bryllup prøvede jeg undervisning hos ovenstående.

Det har været min første gang til en sang time (jeg fik to), hvor jeg fik nogle opvarmningsøvelser og gode tips til at synge en selvvalgt sang. Jeg føler bestemt det har løftet mit niveau til noget hvor jeg selv føler jeg kan meget mere når jeg får øvet hjemme.
Behagelig og ligepå med undervisning.

På guitar fik jeg lært en sang, som lød meget mere som den original versionen. Jeg fik styr på takt og tone, jeg fik et lille riff med, og kunne stå fuldkommen selvsikker til brylluppet og spille da bruden gik op ad gulvet. Et fint mix af teori og praktisk guitar, hvor der hurtigt blev skåret ind til benet hvor forbedringer kunne findes.

Jeg endte med "kun" at spille guitar, men fortryder bestemt ikke at jeg kombinerede de to da det personligt har højnet mit niveau.

10/10.

1. Oktober 2024

Fantastisk skole

Fantastisk skole, undervisere og direktør! De adskiller sig fra den almindelig musikskole ved at have undervisere som er top efterspurgte i musikbranchen. Her får man ikke bare god undervisning, men også brancheindsigt og netværk.

21. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk undervisning hos Clara…

Har fået sangundervisning hos Clara Aagaard hos Miles Music School.

En helt fantastisk oplevelse. Hun er så inspirerende, motiverende og talentfuld. Hun lytter og får en til at flytte grænser. Troede aldrig jeg ville komme så langt som jeg er kommet. Tak.

Kan på det varmeste anbefale hende.

18. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give 10 stjerner ville…

Hvis jeg kunne give 10 stjerner ville jeg det!
Daniel er den mest empatiske, tålmodige, sød, dygtig og fantastiske underviser jeg har mødt.
Han er så utrolig positiv og en eminent musiker og sanger.

29. Mai 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dygtige og imødekommende

Hende jeg var til prøvetime hos, var virkelig sød og imødekommende. Hun var meget lydhør overfor, hvad det var, jeg gerne ville arbejde på og med. Og så var hun fagligt meget dygtig

Det eneste jeg har at udsætte er, at prøvetimen var lidt for kort

26. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Justine Boesen is an excellent singing teacher

Justine Boesen is an excellent singing teacher. When I arrived for my first lesson she was smiling, friendly, and easily created a comfortable atmosphere. She got me to sing some simple exercises while listening closely and showed me clearly where I could improve. She then got me to sing one of my own songs while accompanying me on the piano. Afterwards she explained where and how I could push and challenge my voice, before trying the song again. It was a good experience and learned a lot from her. I can highly recommend Justine.

7. Mai 2025

Dreammakers!

Professional, friendly, talented and inspiring teachers - extremely skilled and engaging. Really great at calibrating to different needs and ways of learning. Especially fantastic with nervous folks that aren't sure, or folks having doubts/confidence trouble. Highest of recommendations ♡

19. Februar 2025

Sangglæde med teknik

Der er en god struktur på undervisningen, først med forskellige opvarmningsteknikker og stemmetræning.
Efterfølgende gennemgang af egen sang, hvor hovedfokus var på sangglæde. Man lærer forskellige teknikker til at have en gennemgående kraft i stemmen, bl.a. gennem vejrtrækningsøvelser.

15. Jänner 2025

Kan anbefales

Jeg modtog en gratis prøvetime på musikskolen, og det var en yderet positiv oplevelse. Jeg følte mig hørt og forstået for min "sangskræk" og oplevede underviseren kompetent og behagelig. Jeg overvejder stærkt at starte i et forløb.

9. Jänner 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have booked the trial class for my…

I have booked the trial class for my daughter 11 Years old for Piano classes, and she loved it. She liked the way of teaching and the teacher Mads was so polite and supportive, in the first class she makes the connection and want to continue for the classes.

6. Jänner 2025

Pengene værd

Hejsa. Jeg har altid drømt om at spille klaver, og derfor blev jeg utrolig glad da jeg opdagede at Miles Music School tilbød en gratis prøvetime. Dog havde jeg ikke tænkt mig at købe nogen timer, da det som studerende er utrolig mange dyrt… men efter min prøvetime med utrolige rare og dygtige Jakob, købte jeg alligevel et klippekort med 5 klip, fordi det var sådan en rar oplevelse og det at lære et instrument er mere værd en penge:)

25. November 2024

Amazing experience

Amazing experience! I would completely recommend the singing lessons. It was super nice and comfy to be there and the tips and tricks the teacher gave us were super useful.

5. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god og tryg oplevelse

Jeg har længe taget tilløb til at tage privat sangundervisning. Min prøvetime med Janne T. var fantastisk god. Janne skabte på ingen tid et trygt og rart rum, og jeg glæder mig meget til at fortsætte undervisningen,

21. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den varmeste anbefaling herfra.

Super god underviser, lyttende og giver god feedback, har fuldstændig styr på hvor jeg kan blive bedre, og udvikle min stemme. og ikke mindst passe på min stemme imens🙏
Og super service ved tilmelding og samtale om videre forløb. Den varmeste anbefaling herfra.

23. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr