Banner for MyCruise Norge

MyCruise Norge Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MyCruise hjalp med innlogging hos rederi når vi rotet til, tilbud på hotell hadde mye bedre plassering enn vi selv hadde funnet, gjør det enkelt å benytte tog fra flyplass , samt videre til cruisehavn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig hjelpsom og løsningsforslag for oss. Ved en feil vurdering fikk vi ombooket fly uten kostnader. Det at dere kom Med tilbud til oss uten å måtte spørre. Sier mye om God service. Takk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vennlige og hyggelige på tlf og mail, men til tross for at vi fortalte at dette er vårt første cruise, og turen ble booket 6 dager før avreise, var det ingen som påpekte at online innsjekk stenger 72... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode råd. Da vi valgte balkong uspesifisert kunne veilederen deres fortelle oss at vi med stor sannsynlighet ville få fin utsikt fordi MSC hadde god utsikt fra praktisk talt alle balkongene. Det ste... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

4. Reisebüro
  5. Reise-Aggregator

Über MyCruise Norge

Vom Unternehmen geschrieben

MyCruise er et byrå for verdens ledende cruiseselskaper. Selskapet ble etablert i 2008 og har fra starten hatt fokus på å formidle verdens beste cruisereiser.

Selvfølgelig er vi tilsluttet og registrert i Reisegarantifondet, og vi har til sammen mange års erfaring i reisebransjen, så du er i sikre hender når du reserverer cruiset ditt med oss.

Hos MyCruise er kunden er 100 prosent i fokus, og vi legger stor vekt på personlig service og kvalitet. Vi skreddersyr hvert år flere tusen cruisereiser til hele verden, og med mange års kjennskap til reiselivsbransjen, samt nær kontakt med våre partnere, kan vi garantere høy kvalitet og god service i løpet av reisen.

Våre dyktige reisekonsulenter sitter klare for å yte best mulig service - vi sørger for at drømmecruiset ditt blir virkelighet!

Beste reisehilsener

MyCruise

Prisgaranti

Prisgarantien er din garanti for at du ikke finner cruisene våre billigere hos en av konkurrentene våre.

Dersom du finner et cruise til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi prisen umiddelbart!

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

151 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

rask saksbehandling

rask saksbehandling , fikk hjelp til å velge prisriktig tilbud

15. November 2025

Hei Ellen,

Hyggelige,hjelpsomme og servisemindede

Hyggelige,hjelpsomme og servisemindede
Ser frem til innsjkkingsdato i april

18. November 2025

Hei,

Tusen takk for de hyggelige ordene! 😊 Vi er glade for å høre at du opplever oss som hjelpsomme og serviceinnstilte. Vi gleder oss også til innsjekkingsdatoen din i april og håper du får en fantastisk cruiseopplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God informasjon og oppfølging fra vi…

God informasjon og oppfølging fra vi tok kontakt. God oversikt på papirene vi mottok etter bestilling og alltid en blid og hjelpsom person når det har vært ting vi har lurt på.

13. November 2025

Hei Anne Lene,

Tusen takk for en varm og hyggelig anmeldelse! Det gleder oss å høre at dere har opplevd både god informasjon, tydelig oversikt og vennlig oppfølging gjennom hele prosessen. Vi ønsker alltid å være tilgjengelige når det dukker opp spørsmål, og det er veldig fint å høre at dere har følt dere godt ivaretatt.

Takk for at dere valgte MyCruise – vi setter stor pris på tilliten.

God og rask oppfølging

God og rask oppfølging, både via telefon og mail

4. November 2025

Hei Bente,

Topp service

Topp service, en føler seg god ivaretatt.

29. Oktober 2025

Hei Rune,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

stor hjælp fra både Jacob og Thea i forbindelse med vores bestilling af nyt krydstogt. Altid en god behandling.

3. November 2025

Hei Jan,

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen! Så godt å høre at dere opplevde stor hjelp fra både Jacob og Thea i forbindelse med bestillingen av deres nye cruise. Vi setter stor pris på tilliten – og det er flott å høre at dere alltid føler dere godt behandlet hos oss.

Fantastisk opplevelse.

Fantastisk opplevelse. Er fornøyd med alt.

14. September 2025

Hei Sissel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med alt og at opplevelsen ble fantastisk.

Fine turer.

21. Oktober 2025

Hei Tor,

Tusen takk for den fine anmeldelsen! Det er hyggelig å høre at dere har hatt fine turer.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mye bråk på skipet

Mye bråk på skipet, og vi var en stor gruppe med små og store. Ble voldsomt lydnivå både på dag og kveld.
Mat veldig god og lett ttilgjengelig. Bra romservice 👏 og gutta i gangen. Kred til Joseph!

12. September 2025

Hei Åse,

Takk for din anmeldelse. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din om reisen, men vi vil gjøre oppmerksom på at vi som reisebyrå dessverre ikke har innflytelse på opplevelsen deres om bord på skipet – verken positivt eller negativt. Vi vil derfor anbefale at du retter denne tilbakemeldingen til rederiet dere reiste med.

Vi håper likevel at dere har opplevd god service i forbindelse med bestillingen av reisen, og at reisen totalt sett har vært overveiende positiv.

Raske og gode respons

MyCruise sin salgsrepresentant ga raske og gode tilbakemeldinger, og presenterte meg for informative og relevante valgmuligheter. Veldig god oppfølging.

24. Oktober 2025

Hei,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du opplevde raske og gode svar, og at oppfølgingen og informasjonen fra vår salgsrepresentant var nyttig.

Vi ser frem til å hjelpe deg med dine neste cruiseeventyr!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God service, men utfluktene bør kunne leses på norsk

15. Oktober 2025

Hei Vigdis,

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi forstår godt ønsket om at informasjon om utflukter skal være tilgjengelig på norsk. Dessverre har vi ikke mulighet til å påvirke dette, ettersom reisen er booket gjennom MSC, og de selv styrer hvilket språk informasjonen om utfluktene formidles på.

Utflukter kan nemlig ikke bestilles via oss, men kun direkte på rederiets egne nettsider – i dette tilfellet hos MSC.

Meget god service

14. Oktober 2025

Hei Irene,

Cecilia // MyCruise

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr