Rigtig dårlig service, sure medarbejdere og dårlige til at kommunikere. Jeg tror jeg jeg kunne have gjordt det meget bedre selv, neglelakken er ude på huden og mange af mine negle gør rigtigt on... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Utrolig dårlig service. Man får skæld ud når man spørger ind til neglene, og der lugter utrolig meget af kemikalier. Ikke kunde minded.
Tager alt for langtid!!!! Mig og min veninde skulle vente i over en time på at få vores tid, de siger man skal bestille men de overholder ikke tiderne, det er simpelhent for dårligt at vente på din... Mehr ansehen
Hos Nail Salon Deluxe kan man altid forvente et super flot resultat. Derudover er flexibiliteten ved at man bare kan droppe in, når det passer en, helt eminent. Altid enormt tilfreds med deres service... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hvis man kunne give 0....
Hvis man kunne give 0, ville jeg gøre det.
Elendig service, beskidt og nusset sted. Uforskammet kundebetjening - Mine negle blev klippet alt for korte og da jeg bad hende om at stoppe, råbte hun af mig. Mine negle var ødelagte. Jeg bad om at tale med chefen, man de tre behandlere kiggede den anden vej og ignorerede mig.
Gå en STOR bue udenom.
Ville give 0 stjerner hvis man kunne
Ville give 0 stjerner hvis man kunne.
Bestilte en tid online og så kommer jeg derned og så står der 3 andre der har bestilt tid og to der er igang med at få lavet negle. Jeg spørger så de to der sidder og laver negle hvordan jeg skal forholde mig til det, og så siger de bare du må komme igen en anden dag, uden overhovedet at kigge op. Det kan man bare ikke byde kunder der har bestilt tid! Jeg sætter aldrig mine fødder der igen.
Aldrig har jeg fået så dårlig service…
Aldrig har jeg fået så dårlig service som hos Nailsalondeluxe!
Tidsbestilling er en by i Rusland. Hos Nailsalondeluxe er det muligt at booke tid, men jeg har aldrig nogensinde oplevet at komme til på det tidspunkt, som der har været bestilt til. Der har altid været en minimums ventetid på 15 minuttter, uanset om jeg har tidsbestilt eller ej. Sidste gang jeg kom i salonen havde jeg bestilt til kl. 15.30. Jeg sad og ventede og gjorde dem opmærksomme på, at jeg skulle være et andet sted kl 17.00 og dermed skulle køre 16.45 for at nå det. påførelse af gellac tager normalt ca. en halv time, så jeg var i god tid. kl. blev 16.00 og jeg var stadig ikke kommet til på trods af, at jeg flere gange havde gjort dem opmærksomme på, at jeg havde bestilt tid og nu havde ventet i 30 minutter. Kl. 16. kom en kvinde, som var kommet efter mig til imens jeg stadig sad og ventede og her satte jeg grænsen. Jeg hævede stemmen over for ejeren og fortalte, at det ikke kunne være rigtigt, at jeg skulle vente så længe og se andre komme til før mig. Til dette fik jeg et flabet svar tilbage om, at jeg skulle til hos en anden, så jeg måtte vente lidt længere. Jeg fortalte hende, at det ikke kunne være rigtigt at man altid skulle vente så længe og slet ikke 30 minutter, når man havde bestilt tid og hvorfor de i det hele taget havde et tidsbestillingssystem, når dette aldrig blev overholdt. Til dette fik jeg endnu et flabet svar tilbage om at de jo ikke kunne afvise folk fra gaden og jeg måtte vente imens alle de ansatte sad og fniste og talte på et andet sprog i baggrunden. Aldrig har jeg oplevet noget lignende! Jeg kom til 16.20 og var først færdig kl 17.00 og kom dermed for sent til min aftale.
Jeg kan IKKE anbefale dette sted til nogen. Rædselsfuld service og rædselsfuldt personale.
Nej tak, jeg kommer ikke tilbage.
Av av, for en småsur og hårdhændet behandling jeg fik, med ømme negle og blødende neglebånd og -sider til følge. Jeg er seriøst bekymret for hvor meget negl der er tilbage under lakken, for der blev godtnok el-filet løs på neglepladen. Det er nok den mest ukærlige neglebehandling jeg har fået ever, og for at gøre ondt værre: jeg bad om at få dem filet ‘square’ og så blev der ellers filet løs - igen - og mine negle er nu både korte, spidse og grimme. ØV! Jojo, de vokser selvfølgelig ud igen til en ny behandling, men det bliver ikke her!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.