Jeg svinger imellem 3-4 stjerne. For slutproduktet er 100% i orden, og kosmetologerne er dygtige og grundige. Dog finder jeg det yderst irriterende at de ansatte gennemgående fører indbyrdes (private?... Mehr ansehen
De tre kvinder, der arbejder i negleklinikken bagtaler kunderne på russisk. Super utjekket og virkelig en ubehagelig oplevelse. Desuden kommer man til den aftalte tid, men sidder og venter i o... Mehr ansehen
Du skal aldrig aldrig aldrig vælge at få lavet dine fødder eller andet hos Nailscph under Julia Lindkold, med mindre du ønsker dårlig og uhøflig behandling, hvor du ikke får hvad du betaler for, bli... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
dårlig service og resultat
Desværre har jeg oplevet store udsving i kvaliteten af den samme ydelse (manicure). Min seneste behandling var langt under standard – lakken blev lagt ujævnt, og tør hud omkring neglene blev ikke fjernet ordentligt. Da jeg forsøgte at tage dialogen om det utilfredsstillende resultat, blev jeg mødt med en ubehagelig tone fra personalet. Det er simpelthen ikke acceptabelt i en servicebranche. Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted
Mani og pedi
Jeg har brugt nailscph i mange år til mani og pedi behandlinger og personalet er altid venligt, smilende og imødekommende, og jeg har altid været meget tilfreds med behandlingerne ; Derfor en varm anbefaling .
😊 Christina
Virkelig dårlig og uvenlig personale og…
Virkelig dårlig og uvenlig personale og behandling. Havde booket 45 min pedicure - det tog mindre end 25 min, var ikke gjort ordenligt, men skulle betale for 45 min. Booker aldrig det sted igen.
Jeg burde have undersøgt ratingen på…
Jeg burde have undersøgt ratingen på Trustpilot, før jeg lod dem ødelægge mine negle, før jeg vidste det... sætter aldrig i mit liv, mine ben, der igen... alt jeg havde kæmpet for (neglevis) tog de fra mig... jeg havde lange negle da jeg kom... og gik derfra, med flækkede korte negle... hvad pokket sker det? #%@!&*+×???
Really bad service
Really bad service.. please don’t get your nails done here :((
Forvent at blive bagtalt på russisk
Desuden kommer man til den aftalte tid, men sidder og venter i op til 20 minutter på at det bliver din tur. Så sæt 1,5 time af til en omgang ubehag af en negleoplevelse, der på ingen måde er pengene værd.
Nøje til frækhed skal man lede længe efter.
Alt i alt en frygtelig oplevelse. Kommer bestemt ikke igen.
Jeg kan på INGEN måde anbefale dette…
Jeg kan på INGEN måde anbefale dette sted. Personalet er uhøflige, stedet virker nusset og beskidt, og behandlingerne er ikke pengene værd. ☹️
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Ingen smil - tror ikke hun forstod et ord af hvad jeg sagde. Fik skåret en luns af storetåen og der var ikke så meget som et undskyld at spore.. Det blødte så meget at vi ikke kunne fortsætte og alligevel ville de have fuld pris. Det fik de så ikke...
Vil ikke anbefale det til nogen.
Negle tortur
Det var tortur uden lige!
De klippede mine negle den rigtige længde første gang, men så vælger de derefter at klippe halvdelen af den af så de blev ekstrem korte.
De var voldsomme (brændte min hud med filen, klippede i mine fingre så de begyndte at bløde) og de gav den HELT forkerte farve på mine negle, selvom jeg sagde det ikke var den.
Svingende resultat og dårlig…
Svingende resultat og dårlig kundeservice
Jeg har aldrig oplevet så dårlig en…
Jeg har aldrig oplevet så dårlig en service. For det første er der ingen, der modtager mig da jeg kommer ind - selvom der er en, der har hænderne fri, har hun mere travlt med at sidde på sin telefon.
For det andet får jeg at vide, at jeg ikke kan få den behandling jeg ønsker, og hende jeg taler med får det til at lyde som om, til trods for booket tid, at jeg er til besvær - jeg ønsker blot forlængelse af en negl, men det får hun til at lyde som om, hun ikke ved hvad er. Alligevel vælger hun at lave behandlingen, som de så åbenbart lige pludselig alligevel godt kan udføre(?)..
Jeg får lagt gele på neglen, og hende der behandler mig, hundser med mig, og sukker konstant, taler i en vred tone på et andet sprog og jeg føler mig virkelig i vejen. Desuden gør behandlingen virkelig ondt på mig, både fordi da geleen skal sætte sig i uv-lyset, ruller behandleren med øjnene og beder mig at stikke min hånd ind så langt som muligt, hvor det føltes som om geleen brændte sig ind, hvilket jeg fortæller hende og hun virker ligeglad. For det andet får hun med sin neglefil skåret i min hud på fingeren ved siden af.
Jeg ville aldrig anbefale dette sted, og jeg sætter aldrig mine fødder det sted igen!
Er lige kommet derfra
Er lige kommet derfra, været der mange gange. Igen et flot resultat, det er korrekt, der er meget snak indbyrdes, men tog lydbog i øerne, nyd tiden.
Uacceptapel behandling.
Uacceptapel behandling.
Kan ikke anbefalde dette sted.
Jeg bliver bedt om at vælge en farve og får herefter lavet helt klare negle. Da jeg pointere at der ingen farve er på mine negle griner neglepigen og siger det er min egen skyld fordi jeg har valgt en farve fra prøvekortet, der ikke er som på prøvenkortet!?!
Jeg gentager at jeg ikke har bestilt en klar lak og hun siger (grinende!!!) at det er mit eget problem. 450 kr, værsgo at betale
(de tager kun kontanter og snakker ikke dansk)
Til sidst skrider ejeren ind og siger til pigen at hun skal give mig et nyt lag lak med en anden farve. Det bliver gjort sjusket og grimt, og selv om der nu er farve på mine negle er det stadig ikke den farve jeg havde valgt.
Herefter betaler jeg kontant som de selv har forlangt, men de kan ikke give bytte penge og jeg skal nu betale med mobilepay.... Virkelig ubehagelige typer.
Virkelig godt sted
Virkelig godt sted!
En utrolig sød pige der ordnet mine negle (gel negle) hun var meget grundig med "forarbejdet" inden hun lage neglene.
Hun kom med gode forslag til hvad farve jeg skulle have, som restulteret i rigtigt fine negle.
Det er klart mit nye sted i København.
Sæt forventningerne ned
Jeg skulle have læst anmeldelser af stedet først! Havde virkelig set frem til en lækker forkælelse, med "mini spa pedicure med shellac" - ifølge beskrivelsen 60min i massagestol med fodpleje og fodmassage. Oplevelsen var alt andet end luksuriøs, kvinden der tog sig af min behandling virkede sur/trist, men jeg tror egentlig bare hun var syg. Hun talte lavt, i bydeform, på engelsk; "change", "move", eller bare små vink med hovedet, som jeg måtte prøve at tyde. Den neglelak jeg ønskede havde de ikke, så jeg måtte vælge en anden. Da neglene var lavet smurte hun creme på mine fødder, og roterede dem i et halvt minut per fod. Herefter lavede hun en lyd og et kast med hovedet, som jeg fandt ud af betød at jeg var færdig. Jeg kiggede overrasket på mit ur, og sagde at der knap var gået 40min. Hendes kollega, der havde en anden kunde lige ved siden af, måtte derfor fortælle mig, at tiden bare var et estimat. Nu havde jeg fået ordnet mine negle, og det var selvfølgelig samme pris som hvis behandlingen havde varet en time. Det var så 550kr for en gang shellac der blev hastet på, i en farve der var anderledes end den jeg havde valgt først, 1minuts fodmassage og et papkrus med vand i stuetemperatur.
Flot!
Jeg har gennem mange år fået både pedi- og manicure hos søde Julia og hendes piger. Resultatet har altid været smukt. Stor omhu og præcision - meget dygtigt 'håndværk'!!
Mit absolutte yndlingsneglested.
Anne
Nailscph er enestående dygtige
Shell-lak hos Nailscph er et lille kunstværk hver gang. En daglig glæde i uger derefter. Tak!
thank you girls
Always busy but the result is great.
Middelmådig oplevelse
Jeg fik i fredags lavet shellac farve på hænderne. Jeg følte at hende som lavede mine negle til tider virkede lidt fraværende. Jeg synes for eksempel ikke at man kan tillade sig at kigge på sin mobil, hvilket hun gjorde undervejs. Det virker uprofessionelt og useriøst når jeg betaler for en service. Desuden var hun meget hårdhændet med neglefilen, hvilket resulterede i at jeg fik to dybe rifter som blødte ved min ene lillefingernegl. Da det var første gang jeg fik ordnet mine negle, blev jeg helt paf og sagde ikke noget.
Næste gang jeg skal have lavet mine negle, vil jeg nok vælge et mere professionelt sted.
NailsCph ALDRIG
Utrolig dårlig service og behandling. Jeg kommer aldrig tibage!!!!
Nej TAK.

Antwort von Nailscph.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.