Nailscph.dk Bewertungen 32

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre har jeg oplevet store udsving i kvaliteten af den samme ydelse (manicure). Min seneste behandling var langt under standard – lakken blev lagt ujævnt, og tør hud omkring neglene blev ikke fjer... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De tre kvinder, der arbejder i negleklinikken bagtaler kunderne på russisk. Super utjekket og virkelig en ubehagelig oplevelse. Desuden kommer man til den aftalte tid, men sidder og venter i o... Mehr ansehen

2,1

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Svar til Lea

Lea, jeg var i klinikken samtidig med dig og dine venninder, du roste den måde behandleren filede dine negle, du roste faven på lakken, du udtrykte i det hele tage tilfredshed med resultatet - og de råd behandleren gav dig. Hvis du havde været utilfreds burde du have sagt det mens du var der - jeg er sikker på det så var blevet udbedret/ændret, men det er måske noget helt andet der har ødelagt din dag!

1. Juli 2016

Dårligste oplevelse!

Utrolig dårlig service og behandling. Derudover er stedet ikke specielt lækkert - det er meget slidt og giver ingen følelse af luksus.

2. Juni 2016

ALDRIG mere Nailscph!!!

Jeg var forbi Nailscph igår aftes med 2 veninder, og det var ikke en særlig behagelig oplevelse. Vi havde bestilt pedicure til mine 2 veninder, og en luksus manicure til mig. Der var INGEN luksus overhovedet. Vi blev ikke modtaget ordentligt - ingen lagde ligsom mærke til vores tilstedeværelse. Nu til behandlingen.. Der var INGEN luksus over min manicure! Udover at min behandler overhovedet ikke talte til mig, så talte hun i tlf eller til de andre piger på et sprog vi ikke forstod. Jeg fik skubbet og klippet lidt neglebånd, filet neglene og lynhurtigt lagt neglelak. Færdig! Ingen luksus over dette overhovedet. At denne "luksus"behandling koster 400 kr er rent pengeoptrækkeri! Jeg kan på INGEN måde anbefale dette sted. Personalet er uhøflige, stedet virker nusset og beskidt, og behandlingerne er ikke pengene værd. ØV!!!

27. Mai 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helt ok til prisen

Har for nyligt været inde og fik fjernet min gele og en efterfølgende manicure. Alt i alt en fin oplevelse til prisen. Mine negle er blevet super fine. Behandleren var meget venlig og gav en super service, i sær efterfølgende med at hjælpe med at give mig min jakke på og pakke mig godt ind til kulden... alt så jeg ikke ødelagde mine fine negle, som nok ikke var 100 tørre endnu.

24. Februar 2016

Særdeles uhøflig betjening

Du skal aldrig aldrig aldrig vælge at få lavet dine fødder eller andet hos Nailscph under Julia Lindkold, med mindre du ønsker dårlig og uhøflig behandling, hvor du ikke får hvad du betaler for, bliver vrisset af og hundset med og står tilbage med et halvdårligt resultat og neglelakrester op af foden. 40 min jeg på ingen måde har lyst til at opleve igen, da jeg kun havde en ubehagelig oplevelse. Mit bedste råd er derfor at søge andre steder at få ordnet dine fødder.

21. Juli 2015

Brug dem aldrig

Find et andet sted!!!!!!
Personalet er SLET ikke kundevenligt. Lokalet og interiøret er beskidt/snusset. Og hygiejnen er ikke at se. Filene er meget brugt/slidt og håndklæder bliver genbrugt.
Neglene blev filet alt for meget og de ramte huden så den var helt rød. Lige lige som hvis man havde skåret sig.
Lakken blev ikke lagt særlig pænt og der var fejl i. Fik at vide de 100 ville holde 14 dage men efter et døgn var der allerede faldet en flig af den ene.
Vi var to veninder afsted og vi skal manicure og pedicure, og en rettet bryn (hvilket de også er ringe til!) og det kostede 2000kr.
Aldrig om jeg vil anbefale det!!!!!!!!

21. Juni 2015
Nailscph.dk-Logo

Antwort von Nailscph.dk

Hej Camilla,

Jeg er rigtigt ked af at høre at I har haft en dårlig oplevelse hos os.

Vi har flere gang spurgt jer mht farven, længden på neglene, bryn som I gave udtryk for var som I vil have det.
I har spildt Coca-cola over hele vores gulv og oven i købet over andres kundes ting uden engang at sige undskyld. Jeg blev nødt til at vaske gulvet så de andre kunne kom over til pedicure stole uden at træde i det.

Vi har en vaskeservice som henter håndklæder 2 gang om ugen så de bluver ALDRIG genbrugt.

Jeg håber virkelig at I finder et anden sted næste gang i kommer til København.

Vh Julia

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig service, dårlig oplevelse og desværre dårligt resultat

Jeg kan virkelig genkende de øvrige anmelderes oplevelse af personalet. De talte et andet sprog hen over hovedet på os hele tiden. Det føltes utrygt og uprofessionelt. Og gav lidt en følelse af at være til besvær -frem for at være centrum for opmærksomheden.

Jeg havde bestilt en 75 min pedicure.
Jeg fik en massage/pedicurestol,som var i stykker. Derfor skulle jeg sidde med fødderne oven på hinanden i en lille rund opvaskebalje. De kunne ikke være ved siden af hinanden i baljen.
Det var ikke særligt afslappende. Vandet var lunket og blev hurtigt koldt.
Behandleren virkede til at have travlt/skynde sig.
Jeg ved selvfølgelig ikke hvilken behandling kunden ved siden af fik, men der var en tydelig forskel i grundighed, ro og kvalitet -og det burde man kunne regne med uanset hvilken behandling, der var tale om.

Efter bare 30 minutter var hun færdig, og jeg skulle blot vente med at tage strømper på.

Havde det været en tandlægebehandling, var det dejligt, at hun var hurtigt færdig, men når vi taler wellness og pedicure, så er det så skuffende at gå glip af halvdelen. Jeg føler mig meget snydt og synes bestemt ikke resultatet på nogen måde er pengene værd.

Da jeg tager sokker på opdager jeg, at hun ikke har renset neglene i siderne af storetæerne. Jeg påpeger det, og hun tager og renser den ene negl hurtigt og halvt, mens jeg står op og balancerer med foden ud i luften. Ikke noget med lige at sætte mig ned og gøre det ordentligt.

Jeg er altså kommet hjem med sort under neglene, overfladisk fodfilning, en ujævn storetånegl og på ingen måder nogen wellnessoplevelse i høj kvalitet.

Prikken over i’et var, da vi skulle betale og de ikke kunne give tilbage på 800, fordi der kun var en 20’er. Der havde jeg ærligt talt lyst til at sige: “så giv os da den 20’er!” Jeg er ligeglad med de 2 kroner, men det kan aldrig være kundens problem, at der ikke er vekslepenge. De endte med at finde en 2-krone i en af deres lommer.

Jeg kontaktede ejeren som ville vende tilbage med en godtgørelse. Det gjorde hun dog aldrig.
Jeg synes, det kan ske, at der opstår fejl -og det netop er firmaers professionelle håndtering, der gør forskellen. Det oplevede jeg desværre ikke.

Jeg ville aldrig anbefale NailsCph til nogen. Der findes så mange andre lækre klinikker, med dejlig service, behagelig stemning, lækre produkter og smuk indretning. Her var der lidt smånusset, vasketøj i Ikea-poser, fjernsyn og som beskrevet personalet, der ikke forstod dansk og virkede uengagerede.

5. Mai 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fine pedicure but rude service

I couldn't agree more with Katarina's and Mette Lund's review. The final result is quite good but the overall experience is quite negative. Their sense of service is inexistent and I find them terribly rude. On top of that, they tend not to stick to the times they give you, which I find annoying. To go or not to go there? It depends on your tolerance to rudeness. If it is high, yes, you get a good pedicure.

25. März 2015

Godt produkt - dårlig service

Jeg havde ikke noget at udsætte på det endelige resultat, men oplevelsen var ikke særlig god.
Jeg oplevede en kvinde med et meget dårligt engelsk, og stort set ikke noget dansk, sprog, der kommanderede rundt med mig. Vores løbende samtale bestod i kommandere om hvor jeg skulle placere mine hænder. Vi forsøgte begge to et par gange at starte en samtale, men hun svarede meget kort på mine spørgsmål om hvordan hun var endt i København og hendes spørgsmål drejede sig primært om mer-salg. Det er også ok at spørge, men i løbet af 40 min. synes jeg det blev for meget.
Under hele seancen blev der løbende talt estisk/russisk mellem de to kvinder i butikken, og da den anden kunde gik, havde jeg en meget tydelig fornemmelse af, at det var hende de talte om. Tonen i samtalen ændrede sig i hvert fald til mindre professionel.
Jeg var den sidste kunde den dag, og jeg havde til sidst fornemmelsen af at hun helst bare ville have mig ud af butikken. I løbet af de 45/50 min jeg var der. blev der ikke smilet eller grinet eller på nogen måde forsøgt at gøre stemningen god.
Som sagt ser mine negle pæne ud, og jeg fik en fin (men meget kort og lettere gebrokken) vejledning om farvevalg.

5. Juni 2014
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tilfreds med slutproduktet, men...

Jeg svinger imellem 3-4 stjerne. For slutproduktet er 100% i orden, og kosmetologerne er dygtige og grundige. Dog finder jeg det yderst irriterende at de ansatte gennemgående fører indbyrdes (private?) samtaler på deres modersmål (russisk?) hen over hovedet på kunderne. Det giver mig en følelse af at være i vejen, og blot som "endnu en kunde" i stolen. Det ville klæde dem at tænke over dette, og om muligt tale dansk, når der er kunder i butikken.

27. September 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste sted i København

Pigerne er meget dygtige og smilende. Neglelak holder meget lang tid efter behandling. Service er i orden. Hyggeligt lille sted som mener om New York. Try it, you will love it!

3. Februar 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr