Lo peor. Uñas horrible , trato pesimo , un olor fuertisimo son muy poco profecional te hace un trabajo malisimo porque estan apurado en tomar otro cliente . Para mí fue una pésima decisión ha... Mehr ansehen
Mit besøg hos Nails Gallery i Randers var en virkelig positiv oplevelse! Fra det øjeblik, vi trådte ind, blev vi mødt med en meget venlig og imødekommende betjening. Personalet virkede yderst koncen... Mehr ansehen
Totalt ubehøvlet personale. Man følte sig slet ikke velkommen. Neglene blev egenligt fine nok, men det krævede også at jeg rettede undervejs. Jeg havde vist mit inspirations billede, men negleteknikke... Mehr ansehen
Jeg har i dag været inde og få deres pedicure uden lak. Det var et gavekort. Omgivelserne var rene og pæne, personalet stille men høflige. Og vedkommende som udførte behandlingen på mig var smile... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Du burde prøve
Du burde prøve
Jeg var lidt ked af familiesagen fra dagen før, men det forsvandt helt efter at have fået lavet mine negle her. Smukke negle vil forbedre dit humør. Du bør prøve det en gang og tro på gode ting
The service is okay
The service is okay.
My wife is very satisfied with the service at Nail Gallery Odense. Staff can speak English and Danish. Beautiful and fashionable Nail Design.
Ikke pengene værd
Sjusket lavet, hvor der var luftbobler i shellak neglelakken samt støv.
Uhygiejnisk. Ikke professionelt samt dårlig talende dansk og engelsk.
Min veninde og jeg havde bestilt 2x…
Min veninde og jeg havde bestilt 2x pedicure ink shellac “nails gallery i fields”
Kommunikation var elendig
(gebrokkent engelsk)
Da vi havde fået behandlingerne og var færdige og skulle betale med DK som du havde annonceret var den ude drift og vi skulle betale “cool cash”. 🤷🏼♀️
Da jeg kommer hjem og tjekker efter fordi jeg begyndte at få ondt i mine fødder ser jeg han har høvlet så Meget Hårdhud af.
Så jeg har fået rifter fra den høvl han brugte. Min veninde spurte om hun kunne få klippet mere af sine tånegle og det ville damen ikke gøre hendes shellac var blevet Meget mat og ikke tørt nok, så resten sad i hendes strømper.
JEG KAN IKKE ANBEFALE STEDET!
Ingen mulighed for at kommunikere
Ingen mulighed for at kommunikere. Pigen taler overhovedet ikke dansk og meget dårligt engelsk. En oplevelse der bare skulle overståes.
Kolding storcenter
Kolding storcenter: Bookede til 2 i god tid gjorde opmærksom på vi ville vores pedicure sammen- jeg ventede halv time og fik 30-40 minutters behandling incl neglelak. Min partner det samme- de havde taget andre ind, og vi måtte rejse os og gå, de havde hurtigt gang i andre kunder- Tydeligt det bare skulle overstås- dårlig oplevelse og ingen service, reduktion i prisen eller andet. Forstår ikke, hvad de får ud af det?
rifter og blod
Får lavet negle tit inde hos Nails Gallery og de plejer at være rigtig gode til deres job.
Men når det kommer til mændene, kunne det godt være bedre 😣
Har lige fået lavet mine negle og det resulterede i, mine negle og udenom neglen bløder og har fået rifter og sår.
- Men ellers er pigerne rigtig dygtige :))
Dog en skuffet oplevelse idag.
Det rene møg!!
Det rene møg!!
Jeg var inde i sommer i nails gallery I Bruuns Galleri for at få lavet mine negle til min konfirmation, man kunne ikke forstå hvad de sagde da ingen af dem kunne snakke bare lidt dansk. Og de kunne heller ikke lave de simpleste mønster og design på neglene, og neglene pegede op i luften og ikke lige ud som de skulle, og prisen var for dyr til resultatet, så konklusionen er at i aldrig skal få lavet negle derinde!!!
Min datter og jeg
Min datter og jeg , var igår hos dem i kolding storcenter.
Meget utilfredstille resultat. Forfærdelig kunde service., man føler sig ikke velkommen som kunde. Vi fik lavet akrylnegle, jeg har meget lim under akryltippen og hun blev ved med at fylde lim i. Mange af neglene er totalt skæve og grimme at se på. Så aldrig mere skal jeg have lavet negle hos dem. Skrækkelig oplevelse
Mon mor og jeg var i Kolding Storcenter…
Min mor og jeg var i Kolding Storcenter i går for at få lavet akryl negle.
Nogle negle er skæve sat på og hun var lidt hård ved neglebånd og med filen.
Vi har begge fået shellac på som jeg har fået over det hele, selv på hånden.
Snakkede deres eget sprog og virkede ikke særlig interesseret i os som kunder.
Vi kommer ikke igen kvaliteten er simpelthen ikke okay.
Blødende neglebånd, papirtynde og flossede negle.
Min datter og jeg har fået lavet akryl negle med shellak i Nails Gallery i Vejle. Resultatet på mine datters negle blev flot, men mine egne negle blev meget tykke og strittende. Jeg kommenterede det undervejs og da de var færdige, men fik blot afvide at sådan blev de hvis mine egne negle var strittende. Det er de på ingen måde.
Idag fik så fjernet akrylnegle og shellak i Nails Gallery i Kolding. Dette var det dårligste resultat jeg gik hjem med 5 blødende neglebånd, flossede og papirtynde negle, fordi de er blevet slebet alt for meget samt rester af shellak/akryl negl masse ud over fingrene. Jeg kommenterede det undervejs men fik blot afvide at det skal nok gå af. Sidder nu tilbage med smerter i neglebånd, rester af neglemasse som jeg ikke ved hvordan jeg får af og tvivl om mine negle nogensinde bliver sig selv igen. Sikke en øv oplevelse for så mange penge. Kommer aldrig igen 😒
KAN IKKE ANBEFALES !!!
KAN IKKE ANBEFALES !!!
1 times pedicure med shellac reduceret til et fodbad, 2 gange med filen og lidt creme på underbenene og elendig shellac. Samlet tid 33 min og 500 kr og en behandler som kun snakkede løs med kollega uden på nogen måde at yde kundeservice.
Super oplevelse
Havde inviteret min søster med ind i Nails Gallery i Bruuns til manicure og pedicure. Vi var begge super tilfredse med oplevelsen, personalet var flinke og rare og at de ikke snakker flydende dansk var for os fuldstændig ligegyldigt. Vi kom begge derfra med super fine resultater, og her lidt over en uge senere har vi stadig pæne negle. Blev nervøs da jeg læste anmeldelserne herinde, men må sige at vi kun var fuldt ud tilfredse.
SKRÆKKELIG OPLEVELSE
Min veninde og jeg bestiller tid en uge før lige op til min venindes komfirmation, hvor vi viser vires designs vi vil have, og de fortæller at det koster 430kr. Da det så er ugen efter og de begynder at lave vores negle, så fortæller de, at det bliver 700kr. Det vil min veninde og jeg ikke betale, da det ikke var det vi fik af vide i starten, så vi bliver meget uhøfligt smidt ud af butikken. Det var chokerende og forfærdelig oplevelse. Og virkelig dårlig service.
KOM ALDRIG HER!!
Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner havde jeg gjordt det!!!
Mig og min veninde kom derind en tirsdag efter skole og havde booket tid 15:30. Da vi kommer siger de at de har ringet efter os tusind gange (3 gange i virkeligheden) for at spørge om vi ville bekræfte det. Vi havde ikke taget telefonen fordi vi kun er 14 og tager ikke telefonen når fremmede ringer. De sagde at vores tid ikke var gyldig fordi vi ikke havde taget telefonen dagen før😑🤨😤 Så de mener at hvis man booker en tid og lægger telefonen fra sig dagen før har man ikke en tid mere. En ting mere var at damen var så uforskammet, dum og irriterende selvom vi var rigtig høflige og sagde undskyld mange gange. Nå ja vi skal konfirmeres 4 dage senere og nu er det svært at finde tid et andet sted!!😒😭
Dårlig pedicure i Fields
Havde bestilt tid til pedicure i Fields. Måtte vente flere gange, da kvinden der betjente mig havde to kunder på samme tid. Massagen bestod i 10 minutters strygning på skinnebenet, hvor kvinden sad og gabte højt. Alt ialt en dårlig oplevelse. Kommer ikke igen.
Nails Gallery i Bryggen
Nails Gallery i Bryggen, Vejle. Kan ikke ANBEFALES
Ufattelig dårlig kvalitet
Ufattelig dårlig kvalitet. Akryl neglene strittede halvvejs op i vejret. Begrundelsen fra butikken i Vejle var, at det var egne negle der strittede - også selvom det aldrig nogensinde har set sådan ud, når det blev lavet andre steder.
Der var faktisk ikke 2 negle, der var ens. Der var en enkelt negl der sad rigtigt, ellers var det bare vidt forskelligt hvor meget de strittede opad.
Og personalet var ligeglade - kunde service er ikke eksisterende i den butik !
Kommer der aldrig igen!!
KOMMER ALDRIG DER IGEN!!!!!
KOMMER ALDRIG DER IGEN!!!!!
havde booket tid klokken 10:00, men da jeg så møder op skal jeg vente til klokken 11:30 da de bliver ved med at tage nye kunder ind der ikke engang har booket en tid…… de går igang med at lave mine negle, de bliver firkantede og ujævne og lavet med gellac, selvom jeg tydeligt havde sagt at jeg ville have akryl, de går af flere omgange væk uden at sige det og lader mig vente i op til 30 min. En proces der skulle have varet fra 10:00-12:00 kom til at vare fra 10:00-15:00, jeg vil råde alle til at holde sig væk, medmindre man kan lide dårlig service og at spilde hele sin dag sammen med en flok uprofessionelle negleteknikkere.
Hvis man bare kunne give nul stjerner……
Hvis man bare kunne give nul stjerner… Så dårlig service, og værste resultat. ALDRIG besøg dette sted!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.