Lo peor. Uñas horrible , trato pesimo , un olor fuertisimo son muy poco profecional te hace un trabajo malisimo porque estan apurado en tomar otro cliente . Para mí fue una pésima decisión ha... Mehr ansehen
Mit besøg hos Nails Gallery i Randers var en virkelig positiv oplevelse! Fra det øjeblik, vi trådte ind, blev vi mødt med en meget venlig og imødekommende betjening. Personalet virkede yderst koncen... Mehr ansehen
Totalt ubehøvlet personale. Man følte sig slet ikke velkommen. Neglene blev egenligt fine nok, men det krævede også at jeg rettede undervejs. Jeg havde vist mit inspirations billede, men negleteknikke... Mehr ansehen
Jeg har i dag været inde og få deres pedicure uden lak. Det var et gavekort. Omgivelserne var rene og pæne, personalet stille men høflige. Og vedkommende som udførte behandlingen på mig var smile... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Meget dårlig oplevelse
Meget dårlig oplevelse. Nails Gallery i Koldingstorcenter.
Er af den opfattelse at en gang kan være en fejl.
Første gang var shellakken lagt sjusket på.
Anden gang sleb den ansatte så hårdt at 7 af mine negle knækkede. I går bad jeg om en anden og det var den værste oplevelse. Hun ville ikke finde neglefarvekortet jeg bad om og måtte insistere.
Hun rullede med øjnene og sukkede.
Klippede mine neglebånd hårdt og med hul ved pegefingeren. Lakken kom ikke kun på mine negle.
En meget dårlig service og behandling.
De har fået tre forsøg, men det tyder på at det ikke bare har været dårlige dage.
Fødder og negle på samlebånd
Fik lavet pedicure og gel lak på fødder. Måtte vente i 30 min. og ingen informerede om at de var forsinket. Heller ikke når jeg spurgte. Der er sat 45 min. af til en behandling. Jeg var færdig på 30 min.. Det var som at sidde på et samlebånd. Ingen velvære og ingen dialog med behandler. Behandlerne taler indbyrdes på et andet sprog og man sidder med følelse af at blive bagtalt. Jeg forsøgte at klagede og min klage blev modtaget med ligegyldighed.
Hold jer fra den i Fields
Hold jer fra den i Fields. Wow jeg er skuffet. Jeg får lavet babyboomer og kommer ud med noget der slet ikke kan kaldes babyboomer! Jeg har efter 14 dage måtte aftage dem selv fordi de var så grimme! De var skæve, akrylen boblede flere steder og ja… mine negle er fuldstændig ødelagt og jeg følte jeg havde blå mærker og kunne slet ikke arbejde som jeg plejer til sidst…. Værste oplevelse og 650kr lige ud af vinduet!
Virkelig uprofessionelt arbejde
Virkelig uprofessionelt arbejde!
Jeg bad om at få halv lange negle, men endte med at få dem alt for korte, udover det bedte jeg om kaffe brune negle, men endte med at få lyserøde negle!
Farven var ikke fyldt ud til kanterne, så det ligner at neglen kun blev halvt færdig og mine neglebånd bløder og gør ondt
Anbefaler absolut ikke det her sted !
Løgn
Bestiller en tid, og da jeg kommer ind til Aarhus, er den lukket? Tjekker så deres Facebook, hvor de lige havde udmeldt, de holder lukket. Jeg har en besked med både dato og klokkeslet, men alligevel holder de lukket. Hvis man holder lukket, skal man fjerne det på sin hjemmeside, så folk ikke kan booke en tid. Det er simpelthen for dumt. Det kan godt være jeg ikke har betalt for ag bestille selve tiden, men jeg har stadig betalt penge for at rejse frem og tilbage, brugt tid og planlagt efter dén tid.
Rædselsfuld oplevelse
Rædselsfuld oplevelse. De sliber lakken af så neglene bliver ødelagte. Prøvede at stoppe hende men hun forstod intet dansk eller engelsk. Ny lak sjusket lagt på. Kommer aldrig igen.
Bryggen Vejle
Bryggen Vejle
De RÅBER når du stiller spørgsmål
Virkelig dårlig oplevelse
Jeg stillede et spørgsmål ang lakken og de råbte og skreg til hinanden og henover mig…
Jeg er chokeret
Chokerende at de overhoved kan drive forretning
Jeg kommer ind og vil have ganske normale akryl negle med en nude lilla farve. Negleteknikeren starter ud med at sige det vil tage 1,5 time og lave, hvorefter jeg ringede til mim kæreste for at få søndagen koordineret med børneafhentning. Jeg sagde til manden at det var ok at han tog den tid og derefter påbegyndte han arbejdet. Som processen gik kunne man se at han skyndte sig og han fik påsat neglene. Jeg bedte om form 2 (firkantet) og endte derefter til sidst ud med følgende resultat: en nude farve som var lysserød og ikke lilla som vist på farve paletten. 3 fuldstændig skæve negle som svejsede over mod venstre. To tommel finger negle med en alt for Stor størrelse end min reelle finger størrelse. Jeg skulle af med 650kr for det sjuskede stykke arbejde. Chokeret som jeg var gik jeg ud til familie og venner for at få bekræftet at det ikke bare var mig og alle var enige : det skal laves om!!
Gik tilbage for at pointere fejlende hvor jeg mødte en regid, uprofessionel, og fuldstændig ikke serviceminded kvinde. Hun ville ikke lave neglene om andet end at rette dem til med en fil og tage samme forkerte farve på. Trods 3 skæve negle holdt hun fast, og sagde til og med at min finger var skæv! 🤷♀️ Jeg hár aldrig mødt mage til uforskammethed. En ting er at lave fejl, det kan man leve med, men den behandling man møder når de bliver konfronteret med deres fejl er bare uacceptabel. Utroligt at de overhoved kan drive forretning i så mange byer i Dk!
Jeg fik fjernet akrylnegle inde hos…
Jeg fik fjernet akrylnegle inde hos nails Gallery i Bruuns.
Jeg har aldrig oplevet noget lignene. Fire af mine negle blødte, fordi de var blevet revet op midtpå. De gjorde, og gør stadigvæk, ufatteligt ondt.
Det var sidste gang jeg var derinde.
Ødelagte negle
Dårlig service, ubehøvlet manager, man blev kastet rundt og fik ikke tid til at bestemme sig. Det værste er nok at det er så dårlig kvalitet at mine negle nu er ødelagte og flækker 3 måneder efter lakken blev taget af.
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse, fik overhovedet ikke 500kr vær, fik slet ikke hvad jeg ville, de ligner lagt fra billedet jeg vidste, og jeg sagde de skulle være lange, men han klippede dem bare
Kolding Storcenter - stamkunde stoppet efter 1,5år
OBS anmeldelse revideret efter jeg er stoppet med at komme hos Nails Gallery
***Jeg fik i 1,5 år lavet mine akryl negle hos Nails Gallery i Kolding Storcenter, regelmæssigt hver 3-4 uge og var rigtig godt tilfreds. Desværre så blev jeg mødt af mere og mere dårlig energi fra butikken. For dem syntes de at jeg var en besværlig kunde - der er altid 2 sider af samme sag. Men for at være ærlig, jeg har altid spurgt pænt, det er mig der skal gå rundt med resultatet, og mit hyppigste spørgsmål var om ikke de kunne file mine negle lige over, da jeg altid skulle rette det til når jeg kom hjem. (Har square med rundede kanter og de var altid skæve i enderne, og skæve negle er ikke pænt)
Jeg startede med at have tipper på, men efterhånden er mine egne negle vokset ud og blevet flotte og lange, så de fik til sidst blot akryl lag ovenpå og en klar lak. Jeg elsker det naturlige look jeg får.
Jeg ville ønske at negleteknikerne talte bedre dansk/engelsk og ikke talte på deres eget sprog så meget som de gør. Men jeg forstår også hvorfor de gør det, så jeg har lært at leve med det.
Det vil dog kunne give nogle kunder en følelse af at være uønsket. Hvilket er super ærgerligt.
Det er aller mest kommunikationen der kan gå galt, men vær sikker på at de forstår hvad du ønsker, så kan du fint få et tilfredsstillende resultat.
Nails Gallery, hvis I har mulighed for det, send gerne jeres teknikere ud og lære lidt mere Dansk. Det vil give jer mange flere glade kunder og langt færre misforståelser. :-)
Dårlig service
Dårlig service, negle man ender med selv at skulle file til fordi de ikke forstår et ord af det man siger til dem, og hvis man er rigtig heldig er det kun en negl der knækker af dagen efter.. spild af penge og tid.
Uprofessionelt personale, hvor man aldrig ved, hvilken af de inkompetente medarbejder får. Negle lavet i fields d. 18.1 kl 19
Helt ufatteligt elendigt på alle…
Helt ufatteligt elendigt på alle planer! Mani & pedi til min datter og jeg i Bruuns Galleri var en katastrofe - godt vi er gode til at grine af den slags, for det var da helt til grin med uro og kaos, ustrukturerede og alt andet end hyggelige behandlere, negle, der skallede af under et døgn senere og her flere uger senere er misfarvede, fordi de blev vold-slebet ned og for den saga skyld ikke fik underlak under mørk lak. Kan godt forstå, de ikke giver mulighed for at skrive direkte til dem, for med de ringe anmeldelser, de trækker rundt med, kunne de aldrig lave andet end at forsøge at forsvare sig. Hvilket nok var bedre, end at de lavede negle …
Jeg var i amagercenteret nails Gallery
Jeg var i amagercenteret nails Gallery. Ønskede mig en manicure. Man får ikke engang den behandling, som de beskriver. Der står man får håndbad, men det er finger bad. Mine negle blev behandlet højst 5 min. For 280 kr. sikke noget fup og bedrag. Vil aldrig prøve der igen og vil ikke anbefale det. Mens jeg blev behandlet, så blev en anden kunde også behandlet det er langt ude, også hygiejnisk.
Det er alt for dyrt og mega dårlig…
Det er alt for dyrt og mega dårlig lavet pisse grimme negle når man går derfra og de forstå overhovedet ikke dansk
Hold jer langt væk fra den butik
Ønskede nogle pæne negle
Ønskede nogle pæne negle.
Det blev virkelig grimme og så kostede det 600kr vi viste billeder af hvad vi ønskede og resultatet var langt derfra.
Kan virkelig ikke anbefales.. dårlig service og prøvede klage over det men det hjalp ikke det store.
- og nu en uge efter knækker de og falder af.!
Dårlig kundeservice- de snakker kun med…
Dårlig kundeservice- de snakker kun med hinanden og er fuldstændig ligeglade med deres kunder.
Shellac neglelak bliver slebet af så du sidder tilbage med en tynd og ødelagt negl.
Det kan ikke anbefales
super dårlig service
super dårlig service ! personale snakker ikke dansk. Jeg bestilte en tid til kl 19, men da jeg ankom kl 19, var der ikke nogen der kunne tage imod mig. Fik af vide at jeg kunne komme tilbage i morgen, men hun ville ikke skrive mig op til en tid. Hvis der kunne gives 0 stjerner havde jeg gjort det.
Good service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.