Lo peor. Uñas horrible , trato pesimo , un olor fuertisimo son muy poco profecional te hace un trabajo malisimo porque estan apurado en tomar otro cliente . Para mí fue una pésima decisión ha... Mehr ansehen
Mit besøg hos Nails Gallery i Randers var en virkelig positiv oplevelse! Fra det øjeblik, vi trådte ind, blev vi mødt med en meget venlig og imødekommende betjening. Personalet virkede yderst koncen... Mehr ansehen
Totalt ubehøvlet personale. Man følte sig slet ikke velkommen. Neglene blev egenligt fine nok, men det krævede også at jeg rettede undervejs. Jeg havde vist mit inspirations billede, men negleteknikke... Mehr ansehen
Jeg har i dag været inde og få deres pedicure uden lak. Det var et gavekort. Omgivelserne var rene og pæne, personalet stille men høflige. Og vedkommende som udførte behandlingen på mig var smile... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Bare nej
Meget flotte negle men de var mega aggressive over for mine negle så jeg begyndte at bløde på 3 af dem kan ikke anbefales
Neglene er også skæve
Der bliver også talt i telefon mens man er i gang og der var også Spindelvæv i mellem laperne
Rosengaards centert
Betalte mere end vi burde
Jeg havde bestilt tid til to personer i Nailsgallery i Randers storcenter til pedicure med almindelig lak som fransk, som kostede 480 kroner. Da vi sidder der føler vi, at de sidder og griner af os, og på intet tidspunkt snakker de med os omkring, hvad vi skal have på neglene, kun hvilket design. Da vi er færdige, og skal op og betale, skal vi betale for mere end vi havde booket tid til, fordi vi havde fået shellak, og vi ender med at betale 600 kroner. Men på intet tidspunkt har vi fået lov til at vælge, hvilken slags, altså om det skulle være almindelig neglelak (som vi i øvrigt havde bestilt til) eller om det skulle være shellak. Deres “argument” var at vi det jo holder længere med shellak… Jeg sagde, at jeg synes de burde have sagt noget, eller i hvert fald spurgt os, om hvilken slags vi ville have, og i hvert fald informeret os om, at det kom til at koste mere..
Neglerodsbetændelse, av!
Jeg har egentlig været okay tilfreds med at bruge Nails Gallery til prisen. Det er forholdsvist billigt, så mine forventninger er ikke tårnhøje.
Men de sidste par gange jeg har været i Nails Gallery i Horsens Bytorv har kvaliteten virkelig været i bund, og slet ikke prisen værd!
Man ved aldrig rigtig hvad det er for en behandler man kommer ind til, da der er en ny hver gang. Det virker til at de hele tiden selv oplærer nye, som efterfølgende får lov til at tage fuld pris for et sæt negle... Nogle gange virker det utroligt forhastet og de kaster nærmest akrylen på neglene. Andre gange taget det halvanden time at få lavet en opfyldning, og så er det én der ikke rigtig ved hvad han laver. Jeg er af og til kommet ud med blødende neglebånd og negle der bløder op igennem neglepladen, da der simpelthen er blevet filet for hårdt på dem.
For en uge siden var jeg igen nede og få lavet opfyldning af mine akrylnegle, og der blev lagt akryl helt ud over neglebåndene, som bare blev filet væk efter det var hærdet. Shellakken, som blev lagt på til sidst, blev bulet og der var pletter hvor farven ikke dækkede helt. Dagen efter havde jeg fået neglerodsbetændelse, med neglebånd som var helt røde og hævede hvor der lækkede gul betændelsesvæske fra, som gjorde vanvittig ondt! Samtidig er akrylen på samtlige negle nu begyndt at løfte (nok fordi det blev lagt ud over neglebåndene, hvilket resulterer i at der kommer luft ind under så akrylen slipper neglen)...
☝🏼 Og det gav jeg knap 500 kr for. Det kunne jeg selv have gjort meget bedre. Det er fint at de bruger folk der er under oplæring, men så burde det bare ikke være fuld pris! Det er jo dybt uprofessionelt!
Ikke pengene værd
Jeg fik lavet gel-forlængelse med shellac hos nailsgallery ved Bruuns. Jeg blev nødt til at tage det hele af 1 time efter de var færdige. Selve gel’en var lagt alt for tykt, også under forlængelsen, så de var ikke størknet helt. Selve processen med uv-lampen fremkaldte også en brændende fornemmelse i mine negle, så jeg blev nødt til at bide mig i læben. Selve personalet er flinke nok, det er bare ærgerligt at de fleste ikke taler dansk/ engelsk, da der kommer en sprogbarriere ift. spørgsmål med smerte osv.
Neglene var slet ikke 650kr værd, så kan ikke anbefale
De flotteste negle
Jeg har i dag fået lavet de flotteste negle ved lyngby st,af den den sødeste negle teknikker, Ruby, har aldrig oplevet så stor en grundighed og rigtig god service. Kan 100% anbefales
Randers storcenter
Randers storcenter - book ikke her. Havde booket til franske negle. Booket i feb til lavning af negle i april. Gør opmærksom på det er påske og om de har åbent. Jaja får jeg og vide. Det skrives i bogen og jeg går derfra. Ringer derop da jeg opdager centeret ikke har åbent. Får ny tid( manden snakker dårligt dansk. Men lover der er booket) ankommer på dagen og bliver mødt af en kvinde der spørger hvad skal du? Jeg oplyser jeg har tid efter aftale. De har intet på det og bliver faktisk fjendsk da jeg siger jeg har snakket med manden. Og hun selv i første omgang bookede forkert. De ikke så meget som undskylder, men siger det kan de ikke. Jeg må komme igen. Står nu uden nye negle til vores sølvbryllup i morgen 😡 sætter aldrig mine ben i den butik igen og fraråder andre at gøre det samme.
2/3-24
Dårlig behandling, dårlig service dårlig produkt, ødelagt af naturnegle, og betal overpris, nægter betale tilbage, nægter at ændre behandlingen, bruger udlandsk produkter, filskader på negle og huden
Frabeder folk at få lave negle derinde!!! 700kr for noget der ikke er det værd, find et andet sted
Dårlig oplevelse
Jeg kan slet ikke anbefale dette sted, de var ubehøvlet, afvisende, og uprofessionel.
Mine negle er kommet ud rigtig fin nok…
Mine negle er kommet ud rigtig fin nok med min oplevelse var dog det modsatte for det første talte de ikke særlig meget dansk og talte deres normale sprog med hinanden dame der skulle lave mine negle talte til mig sådan to gange Hun tog også hårdt fat i min fingre og presset så det gjorde ondt, der hvor hun skulle klippe huden af klipper hun i min finger så jeg begyndte at bløde og når hun skulle filede det simpelthen for hårdt Det var ikke rart hun sagde det ville tage omkring en times tid men det tog længere tid end og når jeg strækker min finger på en måde hun ikke kunne lide det slog hun mine fingre ned det her gjorde hun op til flere gange det dette var ikke en god oplevelse og kan desværre ikke anbefale dem til andre og mine negle er ikke lige lange
Ballerup centeret, Nails. Kl.11:00
Ballerup center. Nails. Uhygiejnisk sted, kunne ikke tale med personalet som ikke taler dansk. Skulle have en manicure med lak, som
allerede er skallet af på 3
fingre.
29/2 i dag kun 1/2 ingen lak tilbage.
Bliv væk, uprofessionelt personale, 300 kr. var prisen
Så uforskammet kommer ind og skal have…
Så uforskammet kommer ind og skal have en opfyldning af Ann og har knækket en negl hun skælder ud og siger hun ikke kan opfylde jeg siger ingenting og efter behandling siger hun at hun ikke vil lave mine negle de taler sprog imellem som vi ikke forstår og vender øjne af deres kunder De skulle ikke have lov at have sådan en butik hvor de taler hårdt til kunderne og gør nar af kunderne 🙈kommer aldrig sådan er sted mere
Kan ikke anbefales…
Fik lavet akryl baby boomer i Randers storcenter.
Manden som lavede sem snakkede minimalt dansk, så svært at kommunikere med ham.
Selve akrylen er pæn. Men frygtelig filet og form og længde er slet ikke som ønsket, selvom jeg flere gange bad om at få det rettet. Og det blev bare være og værre.
Måtte selv file dem til da jeg kom hjem.
Derudover gør mine negle frygtelig ondt - om han har filet for meget på mine egne naturlige negle eller det er tippen han har sat på for forlængelse der er så små, er ikke til at sige.
Ikke pengene værd desværre.
Havde bestilt tid i Randers storcenter
Havde bestilt tid i Randers storcenter. Da jeg møder op, siger de at de ikke kan se min booking. De spørg om jeg har en bekræftigelse på mail. Det har jeg, damen bag kasse siger at jeg kun har en reservation og ikke en tid.
Hun forklare at de kun er to på arbejde og at jeg ikke kan komme til. Jeg tror der er sket en fejl i deres system. Meget skuffende oplevelse. Vælger dem ikke igen .
Uprofessionel en behandling
Har aldrig oplevet en lige så kritisk neglebehandling som jeg fik inde hos jer i Nails Gallery i Vejle. Der er en medarbejder der stadig er i ny i faget, og hun har og klippet hverken akrylen ordentligt. Jeg har bedt dem til at fixe dem, men de er begyndt at grine og de har sagt at de kan bare fjerne dem og jeg skal finde en anden negle salon, da de ikke har mulighed til at fixe dem. Selvom jeg var de eneste kunde der.
Det er fair at man skal øve sig, men så må man søge modeller til det!
Mega træls når man havde glædet sig til et par fine negle…
SÅ uprofessionel en behandling jeg fik mig.
Ødelagte negle
Nu er det snart 2½ mdr siden at jeg fik lavet negle i Rosengårdscentret og alle mine negle er ødelagte og begge negle på mine lillefingre er ved at løsne sig og ender nok med at falde af nu.
LAD VÆRE MED AT FÅ LAVET NEGLE HOS DEM
Bryggen i Vejle
Bryggen i Vejle. Dårlige resultater.
Arrogante medarbejder, ingen kundeservice overhovedet …
Skøn oplevelse og selvforkælelse
Har været i Randers storcenter og få lavet gele negle med fransk manicure. De er SÅ flotte, personalet var meget søde og imødekommende. Hende der lavede neglene talte minimalt dansk, men vi kunne snildt kommunikere med “tegnsprog” alternativt var der en enkelt ansat som talte dansk og kunne tolke. Jeg kommer meget gerne igen, synes pris og kvalitet hænger sammen 👍🏻
Har aldrig oplevet en lige så kritisk…
Har aldrig oplevet en lige så kritisk neglebehandling som jeg fik inde hos jer i Nails Gallery i Horsens. Hverken akrylen eller shellac’en er lagt ordenligt, selv om jeg gjorde jer opmærksomme på det flere gange. Derudover er der en medarbejder der stadig er i ny i faget, og bruger omkring 1 time på at lakere neglene. Det er fair at man skal øve sig, men så må man søge modeller til det!
Mega træls når man havde glædet sig til et par fine negle…
SÅ uprofessionel en behandling jeg fik mig.
Har været i Nailsgalleri i Bruuns…
Har været i Nailsgalleri i Bruuns galleri i Aarhus op til flere gange. Resultatet er fint, men deres kundeservice virkelig dårlig. De taler deres eget sprog sammen, tjekker mails mm. meget dårlig service i mine øjne
Fantastisk oplevelse!
Mig og min veninde var inde i Rosengårdcentret og få lavet solo lakering (Alm lak) 180 kr. Service var mega god og selvom om de ikke snakkede perfekt dansk. Neglene blev flotte, og fine.
Alt i alt en mega dejlig oplevelse, og vil rigtig gerne komme der igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.