Lo peor. Uñas horrible , trato pesimo , un olor fuertisimo son muy poco profecional te hace un trabajo malisimo porque estan apurado en tomar otro cliente . Para mí fue una pésima decisión ha... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Mit besøg hos Nails Gallery i Randers var en virkelig positiv oplevelse! Fra det øjeblik, vi trådte ind, blev vi mødt med en meget venlig og imødekommende betjening. Personalet virkede yderst koncen... Mehr ansehen
Jeg har i dag været inde og få deres pedicure uden lak. Det var et gavekort. Omgivelserne var rene og pæne, personalet stille men høflige. Og vedkommende som udførte behandlingen på mig var smile... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Der står klart og tydeligt på deres…
Der står klart og tydeligt på deres hjemmeside at der er kampagne på 50% ved online bookinger. Dernæst har de et helt seperat tilbud I Horsens som står for sig selv! De holder ikke deres egne kampagner i Kolding.
Når man ringer ind for at spørge om kampagnen, er de ubehøvlede og lægger på!
Undgå denne salon, da de snyder deres kunder!
Very bad work.
Very bad work.
I did a gellak two days ago in Fields.
First of all, the lak was not covering bottom of neils.
Second, day after, it started to break. Already now two of them are broken !!!!!
Very bad and unprofessional
Træls oplevelse i butikken i Kolding…
Træls oplevelse i butikken i Kolding Storcenter - vi har bestilt tid til i fredags. Ligesom andre påpeger snakker de fremmed sprog og hende der ordnede neglene snakkede og grintet tit til de andre. Jeg har intet problem med fremmed sprog, men når de begge røre ved mine negle og griner, så formoder jeg det er mig. Hende der ordnede mine negle kunne dansk, men var utrolig ubehøvlede over for mig og kom tit med lede kommentarer, flere gange smuttede filen for hende da hun filede mine negle, hvilke har resulteret i at de fleste af mine fingre har sår og gør til dels ondt.
Gav 650 for at få gellack på mine egne negle + en masse sår og rigtig dårlig kundeservice.
Meget skuffende oplevelse.
Bryggen Vejle
Bryggen Vejle
Virkelig dårlig opblevelse jeg bestilte tid 16.45 har ventet herinde i 2 timer! Jeg valgte og gå til sidst fordi det føltes som om de trak tiden ud virkelig dårlig oplevelse 650 kr. er ikke ventetiden værd Føler mig skuffet
Tilfredsstillene oplevelse
Super fin butik, fik lavet negle lige da kolding storcenteret åbnede og kunne ikke være mere tilfreds, stort udvalg af farver og talentfulde arbejdere, det var godt rent i butikken og nød min manicure så meget at jeg næsten faldt i søvn!!🤣😂
Stor anbefaling her fra!😝
Bedste neglebutik i hele universet
Bedste neglebutik i hele universet, bedste personale ❤️🇻🇳❤️
Totalt ubehøvlet personale
Totalt ubehøvlet personale. Man følte sig slet ikke velkommen. Neglene blev egenligt fine nok, men det krævede også at jeg rettede undervejs. Jeg havde vist mit inspirations billede, men negleteknikkeren kørte lidt sit eget show. Når jeg så endelig kom med rettelserne rullede hun øjne af mig og vendte sig mod sin kollega mens de snakkede et fremmedsprog og grinte… Udover det, så synes jeg ikke at neglene var pengene værd.
Kommer der aldrig igen!
Kommer der aldrig igen!
Man følte sig ikke velkommen, personalet talte næsten ikke dansk og dem der gjorde var uforståeligt. De talte deres modersmål hen over hovederne på og og der blev grinet man fik bestemt følelsen af at blive gjort nar af. Flere af min datters negle blev sat skævt på. Blev rystet i hånden og slået
over fingerne for at man skulle slappe af.
Kunne ikke få forklaring på behandlingerne.
Bestemt en behandling der gik over i historien og som ikke bliver glemt.
Det var rigtig uforskammede…
Det var rigtig uforskammede medarbejdere. De overholder ikke aftalerne på den tid jeg havde bestilt. Derudover begynder de at hæve stemmerne og tale grimt/ubehageligt da jeg bagefter snakker med dem. Alt i alt bare en ubehagelig oplevelse.
Fik lavet shellak på hænderne
Fik lavet shellak på hænderne. Tre dage efter havde lakken på den ene negl løsnet sig. Jeg fik den lavet i forbindelse med at jeg fik shellak på fødderne. Lakken blev ikke filet af. Det blev lagt et nyt lag ovenpå. Da alle mine negle var blevet matte blev der lagt et lag top coat på den alle. Jeg tænkte at hvordan kan en negl holde når der er luft nedenunder hvilket den heller ikke gjorde. Dagen efter var lakken løs igen og top coaten skrællede på de andre negle. I dag 4 dage efter at jeg fik lavet shellak på fødderne mangler der lak på to negle😡😡
Lavet i amagercenteret og betalt 850 kr for nået der var pænt i 2 dage!
Dårlig oplevelse i Field’s
Virkelig uhøflige ansatte. Neglene var desværre også ødelagte 2 dage senere.
Men mest af alt er medarbejderne utrolig uhøflige og arrogante. Hvis du ønsker dårlig eller decideret grov og uhøflig service så tag forbi Nail Gallery i Field’s
Tvinger til at betale med kontant
Personale virket sød, men også augant sammetidigt, de tvinger en til at give dem kontant,når man skal betale, istedet for betale over kort, og det ikke okay. Men fik ellers flotte negle.
Tipper og shellac til 680 kr faldt af efter 1,5 uge.
Fik lavet franske negle med tipper og shellac før ferien i Fields i juli måned. De holdt ikke engang 14 dage, så var 2 af tipperne faldet af. Dyrt for 680 kr. I Italien fik jeg fikset mine negle på ny, og de har holdt fantastisk og gør det stadig 28 dage efter. Kan ikke anbefale Nails Gallery i Fields.
Meget uhøfligt
Meget uhøfligt, farveren er det ikke du bad om. Neglen ser ikke ens ud og hvis du protestere få du at vide at du skal ikke komme igen.
Dårlig oplevelse i Bruuns Galleri…
Dårlig oplevelse i Bruuns Galleri Aarhus. Sjusket og ikke særlig pænt resultat. Han klippede så meget i mine neglebånd, at jeg har store sår på halvdelen af mine fingre. Neglene er derudover ikke filet i samme form og lakken er bulet og ujævn. Det brændte når de skulle under lyset, fordi jeg havde fået så mange sår og han lagde så meget lak ved siden af neglene. Vil ikke anbefale det til nogen.
Værste oplevelse ever!
Jeg bad om at få filet mine negle af som de havde lavet med tip og akryl for 3 uger siden. Bad om at få forstærkning på mine egne negle efterfølgende. De fattede ingenting. Han hev akrylen af med en kunstig negl og filede så meget at det brændte. Jeg sagde av og han rystede bare på hovedet og vendte øjne af mig .. hev mig hele tiden i hånden da han sagde jeg ikke slappede af. Han klipper mine egne negle fuldstændig ned som jeg ikke havde bedt om og putter alm klar neglelak på og påstod det var forstærkning. Filer dem ikke til så de skæve og ikke samme længde. Har aldrig oplevet så ringe en behandling.. de lytter ikke til hvad man siger og har ødelagt mine egne negle. Neglene ser forfærdelige ud. Klagede til manden som jeg skulle betale til og viste ham hvor grimt det var. Han beklagede bare..Kan absolut ikke anbefale Ballerup afd. Sætter aldrig mine ben der igen..
Jeg havde en faktisk oplevelse
Jeg havde en faktisk oplevelse
Har fået lavet negle i dag kl 11.15 og blev taget varm og godt imod jeg fik lavet akrylnegle med fransk kant og de blev mega fine og lige den form jeg ville have super søde alle sammen og bare dejligt at være der fik lavet i Ballerup centret kæmpe anbefaling!!
Skrækkelig oplevelse
Skrækkelig oplevelse. Sjusket og tilfældigt resultat. Jeg var i Bruuns Galleri. Neglene er ikke filet i samme form (eller i den form jeg bad om), lakken er påført ujævnt. Det brændte i neglene, når de skulle under uv-lyset. Behandleren kunne ikke tale dansk (eller engelsk) og blev irriteret, da jeg bad om en bestemt farve. Samtidig talte hun på sit modersmål med sine kollegaer hen over hovederne på os kunder. Det virkede ofte som om, at der blev talt om os ud fra mimik og fagter. Alt i alt en enorm ringe oplevelse. Grimme negle der skal fikses hos en anden, så snart det er muligt. Kunne jeg, gav jeg nul stjerner.
Forfærdelig behandling
Ballerup Centret. Jeg havde i dag bestilt tid til at få shellak fjernet og alm lak på efterfølgende. Shellakken blev fjernet helt og kun at en elektrisk fil. Mine negle er fuldstændigt ødelagt 🥹 man havde ikke en chance for at kommunikere, da de intet dansk kan og meget lidt engelsk. Alle steder står der at man IKKE må fjerne shellak med fil til bunden. Så havde ikke forventet at en neglesalon ville gøre det. Er i chok. I øvrigt var den efterfølgende alm neglelak ikke tør. Så gik allerede i stykker inden jeg kom hjem. En del steder også smurt ud på neglebånd.
Kan kun sige, hold jer væk….
Spildte penge…
Bestilte en manicure med lak i Nails Gallery i Ballerup. Koster normalt 380 men da de lige har åbnet butikken er der 50 % rabat.
Fik filet mine negle og fik klasket 2 gange lak på neglene og en gang toplak det tog 5 minutter og så efterfølgende skulle jeg sidde 10 minutter i en tørremaskine. Den såkaldte massage bestod af 2 minutters indsmøring med en dårlig creme som efterfølgende lå som fnuller på hænderne.
Som kronen på værket var 4 af neglene mindre en 10 min efter jeg forlod butikken, ødelagte tydeligvis fordi lakken ikke er ordentlig tør. Gik tilbage og fik lavet det om men samme problem igen, lakken får ikke lov at tørre inden man forlader butikken.
Som en sidste bonus er lakken så dårligt lagt på, så selv en 5 årig kan gøre det bedre., Find et andet sted og brug dine penge.. Jeg skal give en stjerne selv om jeg helst vil give nul stjerner….
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.