Lo peor. Uñas horrible , trato pesimo , un olor fuertisimo son muy poco profecional te hace un trabajo malisimo porque estan apurado en tomar otro cliente . Para mí fue una pésima decisión ha... Mehr ansehen
Mit besøg hos Nails Gallery i Randers var en virkelig positiv oplevelse! Fra det øjeblik, vi trådte ind, blev vi mødt med en meget venlig og imødekommende betjening. Personalet virkede yderst koncen... Mehr ansehen
Totalt ubehøvlet personale. Man følte sig slet ikke velkommen. Neglene blev egenligt fine nok, men det krævede også at jeg rettede undervejs. Jeg havde vist mit inspirations billede, men negleteknikke... Mehr ansehen
Jeg har i dag været inde og få deres pedicure uden lak. Det var et gavekort. Omgivelserne var rene og pæne, personalet stille men høflige. Og vedkommende som udførte behandlingen på mig var smile... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Meget dårlig kundeservice
Nailsgallery i Bruuns galleri. Meget dårlig kundeservice. Medarbejderne talte knap dansk, og ville ikke lytte til alt, hvad jeg ville. Da jeg skulle betale, kiggede lederen mig op og ned og sagde pris til arbejderen på deres sprog. De ville ikke lade mig vise mit studiekort for studierabat,og skubbede bare maskinen i ansigtet på mig. Aldrig igen!
Øv. en gang pedicure.
Nails Gallery i Bruuns Galleri I Aarhus. Pedicure I går. Det tog 1/2 time mod normalt 1 time, så der manglede afspændende plejende massage af fødder og underben, samt afsluttende fodmaske. Behandleren skulle tilsyneladende på toilet, Der burde så have været en anden, som tog over. Går normalt, både min mand og jeg, til pedicure 6 gange om året. Vi kommer ikke mere i denne afdeling. Ærgelig nok. Man burde kunne skrive direkte til afdelingen . Både med ris og ros.
Nails Gallery Kolding Storcenter
Elendig service og mangel på kundehåndtering. Havde booket en tid til, at få lavet mine negle. Da jeg kommer derind siger de, at de ikke har tid, og forsøger på ingen måde, at få mig passet ind. Jeg viser min bekræftelse på bookingen efter forespørgsel, hvortil damen siger, at deres bookingsystem ikke virker optimalt (selvom man kunne se ledige og optaget tider under bookingen). Herefter sætter hun sig ned til en nuværende kunde, uden så meget som at beklage eller ved at prøve at finde en løsning. Jeg har aldrig oplevet noget lignende!
Dårligste oplevelse!
Simpelthen den dårligste oplevelse.
For det første kan denne her gut ikk et ord dansk eller engelsk. Nå! Men, han blev altså vildt irriteret over, at jeg åbenbart ikke kunne placere mine hænder korrekt. Bevares. De talte hen over hovedet på kunderne, på et andet sprog og grinede. Man ved jo så ikke hvad de griner af 🤥 Jeg fik ikke den form på neglene jeg ønskede, langt fra - han ville ikke lytte.. akrylen er ALT for tyk og uens🤥 Min negl på især min ene tommelfinger er alt for kort. Han lyttede ikke - han endte da også med at ligge forkert farve på to af mine negle i gel-lak 👎🏻
Så spild af penge og så dagen før jul hvor man intet kan stille op.
Den dårligste og ringeste oplevelse og…
Den dårligste og ringeste oplevelse og resultat i mit liv.
Eksisterende shellac blev fjernet med maskine, det lever jeg så med. MEN havde røde plamager på neglene bagefter, og det brændte i mine negle, da de kom i under UV-lys. Mine neglebånd blev ikke blødgjorte, hvilket resulterede i at nogle blødte. Filede dårligt og spurgte ikke til form el længde.
Derudover ønskede jeg CND lak, det fik jeg, men hverken base eller topcote var CND. Resultatet er tilmed helt horribelt. Ikke til kanten og rustik/flosset flere steder og med hak. Der var sat en time af, men færdig efger 25 min. Gå ALDRIG derind - der kostede 400 kr, så det var ikke fordi det var billigt, det er standard pris - men IKKE en standard behandling. 0 stjerne, hvis det var muligt.
FIELDS : Amatør forretning
Utrolig dårlig service fra denne japser butik.
Først og fremmest, bad min kæreste om at få en naturlig opfyldning uden farve, og blev spidst af med 480kr kontra den oplyste pris på 350kr.
Problemet ligger ikke i betaling af beløbet, men i at de ikke fatter for 2kr blandede… hvordan kan man drive en forretning i kongeriget Danmark, hvis du ikke kan kommunikere 110% med kunderne? Det er sku en ommer.
Ydermere blev vi skældt ud for vores “opførsel” da vi retter henvendelse og sætter spørgsmålstegn til prisen og at det ikke var det som der var ønsket fra start? At de så lige krejler 150kr ekstra oveni uden at informere min kæreste vil jeg betragte som tyveri. Magen til amatørisk forretningsdrivelse skal der dælme ledes længe efter.
Råd fra mig:
1. Lær det danske sprog til fulde så du kan kommunikere med dine kunder.
2. Gør det klart for kunden hvad der laves og hvad det koster
3. Drej nøglen om.
Nails Gallery Bryggen Vejle
Nails Gallery Bryggen Vejle.
GÅ ALDIG DERIND. NÆRM DIG IKKE DENNE BUTIK.
Har været trofast kunden siden de startede i Bryggen. Har ofte ventet 10-20 min på at komme igang med behandling selvom jeg ALTID har booket tid hjemmefra.
Idag overgår dog alt i forhold til chokerende behandling.
Jeg har tidligt i formiddag ringet om en tid og får angivet at jeg skal være der tre tredive, altså 15.30 som vi andre vil sige. Da jeg kommer frem idag sidder en sur mand bag disken og vil ikke tale dansk med mig, trods det at han andre gang har talt dansk i telefonen.
En kvinde siger på gebrokken dansk at jeg kommer “majet” for sent. Jeg fortæller at jeg er blevet oplyst 15.30 i telefonen. Manden taler vred på sit modersmål og de nægter at behandle os, selv om vi er faste kunder og kører mere end 35 minutter for at komme ind til dem!
Tænk ikke at have selvindsigt nok til at sige; måske noget er misforstået i telefonen” nej hun siger bare: det ved jeg ikke hvor du har fået den tid fra.
Vi går chokeret ned og handler og kommet retur 10-15 minutter senere. Her sidder manden og spiser bag disken og kvinden sidder og kommer acryl på egne negle…!
Vi er chokerede. Har spildt mere end en time på kørsel på min fredag eftermiddag og parkering tilmed.
ALDRIG IGEN. ALDRIG.
Stressende og ærgerlig oplevelse i Kolding storcenter
Kolding storcenter
For det første havde jeg booket min tid online til en manicure og pedicure, men da jeg møder op får jeg at vide at jeg ikke er noteret i bogen. Her fornemmer jeg allerede en irritation fra personalet, men de hiver mig alligevel ind og får placeret mig i en stol. Herfra går det kun ned ad bakke. En medarbejder starter på mine fødder og jeg læner mig tilbage for at nyde den oplevelse jeg har betalt for. Pludselig kommer der en anden medarbejder hen og hiver min arm til sig og påbegynder min “manicure”. Det føltes som om de bare skulle have overstået det og det føltes særdeles som om jeg var i vejen. Imens hun står og hiver mig i armen får hun sagt til mig i et irriteret tonefald at jeg “til en anden gang lige skal ringe ind og bekræfte min tid”. Hvorfor har I så online booking? Generelt var der en ekstremt dårlig service og løbende snakkede medarbejderne sammen på hverken dansk eller engelsk, hvilket gav en følelse af at det var mig de snakkede om. Efter at være blevet hevet i armen og få lavet hvad der nok er den værste manicure til dato, beder jeg simpelthen til sidst om at få manicuren fjernet, da jeg simpelthen ikke kan vise mine hænder til verden i sådan en tilstand. Det bar præg af travlhed og mangel på personale hvilket jeg høfligt påpegede, men her fik jeg at vide at det var min egen skyld at det var blevet grimt, fordi hun mente jeg viftede rundt med mine hænder. Det skal siges at jeg sad musestille imens neglene tørrede.
Behandlingen stod til at vare i 1,5 time hvoraf de sammenlagt brugte 30 min på mig. Den resterende tid sad jeg blot og ventede i min forvirring. Hvad der skulle have været en behagelig og afslappende oplevelse blev til den mest ubehagelige og stressfyldte oplevelse. De gav, meget modvilligt, en lille(!) rabat på min dårlige oplevelse og mangel på manicure. Kan ikke anbefales til selv min værste fjende
Nu har jeg fået lavet både manicure og…
Nu har jeg fået lavet både manicure og pedicure flere gange og har været tilfreds hver gang,ja de snakker indbyrdes på deres eget sprog men de fleste kan også dansk,kan kun anbefale Bruuns galleri 🌷
Nails Gallery-Herning Centret
"Nails Gallery - Herning Centret"
Jeg var i Nails Gallery i Herning Centret i fredags og skulle have en fodbehandling, men det blev desværre en værre omgang sjusk. Jeg blev behandlet af en ung mand, og det gik meget stærkt. Faktisk havde han mest travlt med at snakke med kollegaerne.
Efter behandlingen havde jeg stadig hård hud, og lakken på storetåen var slet ikke kommet ud til kanten.
Alt i alt var det en meget dårlig oplevelse, og med en pris på 430 kr. føler man sig snydt og udnyttet.
Jeg sætter ikke mine ben der mere, og kan ikke anbefale stedet til andre.
Har ikke styr på deres bookinger
Havde booket tid i forvejen i Bruuns galleri og fået en bekræftigelse på sms. Da jeg mødte op til min booking var den ikke blevet noteret i den store bog. Jeg kunne komme tilbage en time senere, hvilket ikke var en mulighed for mig, så det var bare ærgerligt
Elendig service i Bryggen Vejle
Elendig service i Bryggen Vejle, surt personale, aldrig mere
De forstår ikke sproget.
Nails Gallery Bryggen, Vejle…
Normalt har selve negle delen i Bryggen været god. Men i dag! Var sagen en anden. Jeg havde dagen for inden bestilt tid til både negle på hænder men også fod behandling. De havde Ikke booket min tid til forbeh. Jeg viste et billede af hvad jeg ville have. Han sagde Ja og gav mig en pris (som ikke står i deres brochure) Ubehøvlet som manden var, nærmest bandede af mig fordi jeg ikke lige spredte mine fingre efter hans optik (jeg har en nervesygdom som gør visse ting svært i længere tid). Da han var færdig lignede det absolut ikke hvad jeg bad om. Jeg brokkede mig og sagde det var ikke hvad jeg ønskede. Men det kunne han ikke lave fik jeg at vide. Jeg undrede mig, betalte 550 kr og gik. Jeg gik dog tilbage 10 min senere for det kunne jeg simpelhent ikke leve med. Da blev de ubehøvlet, jeg havde bedt om noget han ikke kunne, jeg sagde så burde han have sagt at han ikke kunne for så havde jeg bedt om noget andet. Hun kæmpede en kamp for at jeg skulle gå utilfreds derfra, på trods af jeg blev ved med at sige at de skal levere en service, og en kundetilfredshed. Alt fra at de kunne lave dem om men til mer pris. Det endte med en anden pige rejste sig og sagde hun gerne ville fjerne dem og give mig pengene tilbage. Jeg måtte udover påpege at de skulle lytte til hvad kunderne bad om ved booking af tider. Imens jeg får fjernet mine negle, kommer en ung pige ind som vil have lavet negle, hun vil gerne vide prisen så hun kan hæve penge og komme ind til tiden. Damen som brokkede sig ved mig, begyndte nu at hun var en tyv, for hun var gået fra forrige behandling uden at betale, råbte ud over det hele hun ville tilkalde politiet kom hun igen. Amen pigen gik knust væk derfra på trods af flere forsøg på at forklare at hun altså har betalt. Altså jeg har virkelig ændret min mening Om stedet. St man bliver bandet af, servicen ikke var i orden. Den eneste grund til at jeg fik mine penge tilbage oh negle af var kun st jeg var insisterende og kendte service loven. Men hold jer væk, synes virkelig ikke det er prisen værd at blive hamret ned, bagtalt, beskyldt, bandet af, råbt af. Eller bare få det forkerte.
De forstår ikke hvad man ønsker (Kolding storecenter)
Jeg skulle have en farve og ønskede en glimmer over den. Jeg forklarer det flere gange på engelsk, og får på det halve af neglen. Gav op, og så skulle jeg oven i det betale 50kr over end, hvad der står på deres prisliste….
Har ellers været der flere gange før og var okay tilfreds.
Jeg har været kunde i fields i ca 5 år…
Jeg har været kunde i fields i ca 5 år og kommet der en gang hver måned det var en som virkelig kunne sit kram.han er detsvære stopper og de 3 efterfølgende gange jeg har været der er det mildest talt elendigt lakken krakelere og der er bobler i akrylen overgangen når der er lavet en opfyldning er synlig og servicen er elendig!!!!! så penge ud af vinduet
Ubehageligt
Vejle
Meget ubehagelig oplevelse. Den ansatte sad på Messenger hvert 20. sekund og var sur og irriteret, resultatet blev dog godt, og har holdt som forventet
Jeg får lavet mine negle hver måned i…
Jeg får lavet mine negle hver måned i Nails Gallery Kolding storcenter og jeg er så tilfreds! De er altid venlige og super dygtige alle sammen, jeg går aldrig derfra utilfreds:)
Meget speciel og ubehagelig oplevelse
Jeg har forbi nails Gallery på Bryggen hvor jeg skulle have lavet akryl negle. Da jeg havde kigget på farvekortet 1 sekund bad han mig vredt om ved hjælp af fagter og uforståeligt dansk at lægge mine hænder op. Da jeg bad om at få lov at kigge på farvekortet lidt længere tid hævede han stemmen og sagde noget vredt uforståeligt noget, både henvendt til mig og til hans kollega. Han gik herefter, stadig højlydt vredt og satte sig på en stol. Kollegaen undskyldte og sagde han ikke kunne arbejde mere i dag. Behøver jeg sige jeg ikke fik lavet negle og jeg aldirg sætter mine ben derinde igen, får det var godt nok ubehageligt.
Bruuns Galleri.
Bruuns Galleri.
Havde bestilt online kl 12. Det havde de ikke fået skrevet i deres håndskrevne kalender. De presser mig ind kl 12:30.
Mens jeg får pedicure flyver og farer de andre behandlere rundt fra den ene kunde til den anden... total tydeligt overbooket og samlebånds arbejde.
Alle behandlere taler ivrigt med hinanden på deres modersmål (thai/vietnamesisk?) Ikke én af dem kommunikere med deres kunder. Heller ikke min behandler. Kun da hun spørger om jeg skal ha farve på.
Total uprofessionel service.
Eneste grund til at I ikke kun får 1 stjerne, er at jeg egentlig er godt tilfreds med resultatet.
Men kommer der ALDRIG igen
Meget skuffende oplevelse
Meget skuffende oplevelse.
Jeg var inde med min datter der skulle konfirmeres. Hun fik slet ikke det hun drømte i form, farve eller længde.
De ville ikke lave dem om, trods jeg tilbød at betale. SPILD af penge! De skal laves om inden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.