Fint produkt, spammet 4 gange om at huske at anmelde på trustpilot. Her er jeres anmeldelse og så venligst stop med at spam min mail tak.
Hammer god service! Jeg har nu over flere gange bestilt fra Nicosub, og den kundeservice de leverer skuffer sq aldrig. Det virkelig dejligt, man har nogle danske folk, der svarer, og kan rådgive.... Mehr ansehen
Indtil videre har der været super service. Købt et mærke som jeg ikke kunne tåle. Har sendt 12 bøtter tilbage, så nu må vi se hvor hurtigt mine penge kommer retur. Og jeg køber gerne hos den igen... Mehr ansehen
Havde bestilt 3 bøtter (zeronito) hvor at nogle at poserne gik op, skrev ind til deres support og de sender en ny forsendelse pga. Poserne gik op. Produktet kan varmt anbefales god smag og kan sagten... Mehr ansehen
Wichmandsgade 8B, 5000, Odense C, Dänemark
- support@nicosub.dk
- nicosub.dk
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Spam
Lidt langsom levering men gode priser…
Lidt langsom levering men gode priser og dejlige vare
Super god oplevelse hos nicosub
Super god oplevelse hos nicosub
Hurtig levering og meget tilfreds med produkterne
Handler helt sikkert der igen
Hammer god service!
Hammer god service!
Mangler du et alternativt, til snusen, så er det her stedet.
Jeg har skiftet rigtig snus totalt ud…
Jeg har skiftet rigtig snus totalt ud med Wakey.Det fungerer rigtig godt. Dog er jeg meget utilfred med kvaliteten af poserne, hvor der i en stor del af pakkerne er poser der ikke er lukket og stykker der hænger sammen. Det er rigtig træls og det betyder at man skal smide ret mange poser ud uden at bruge dem.
Indtil videre har der været super…
Og jeg køber gerne hos den igen. Overskuelig hjemmeside, hurtig levering og varen som lovet.
I got a product,it's dry,no flavor,no…
I got a product,it's dry,no flavor,no effect 👎👎👎👎
Fantastisk idé til en troværdig…
Fantastisk idé til en troværdig substitut til snusposen🌟
Dog vil jeg sige at dem jeg skulle købe til, ikke følte at det kunne erstatte det rigtige. Da jeg aldrig selv har prøvet snus, og heller ikke disse, kan jeg ikke vidregive andet end det. Men giver 4 stjerner for at der findes noget til forebyggelse/erstatte snus🙏🏼
Rigtig god oplevelse med kundeservice
Rigtig god oplevelse med kundeservice, og fint alternativ til stop. PostNord mindre gode da de mistede min pakke, men kundeservice fandt hurtigt en god løsning som kom frem. Alt i alt fin oplevelse.
Smager godt hjælper på lysten
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt.
Kommer hurtigt frem efter bestilling.
God måde hvis man f.eks. vil prøve at stoppe med snus- det kommer meget tæt på, så et godt alternativ
Smager ikke særligt godt
Smager ikke særligt godt og lille til ingen effekt Første og sidste gang de bliver prøvet
Der står dag til dag levering bestille…
Der står dag til dag levering bestille den i torsdags og sidder på søndag og den er stadig ikke sendt afsted

Antwort von Nicosub
Synes der var en vitamin-smag over…
Synes der var en vitamin-smag over produkterne med koffein. De to produkter uden var ganske fine.
Mini mint pakken og zero icy mint.
Jeg har brugt almindelig snus i 14 år og prøvede Wakey som et alternativ for at stoppe med nikotin. Efter 6-7 måneders brug, købt i forskellige kiosker, må jeg desværre sige, at oplevelsen er skuffende. Næsten alle poser er hårde, tørre og føles sandede i munden. Kun én enkelt pakke har haft den bløde og behagelige fornemmelse, man kender fra rigtig snus.
Jeg har brugt mange penge i håb om at finde en god pakke, men kvaliteten er ekstremt svingende. Da de er købt i butik og ikke direkte fra hjemmesiden, står man uden mulighed for at klage. Jeg håber, Wakey tager ansvar og kontakter deres forhandlere, så gamle eller udtørrede produkter bliver fjernet. Lige nu er det en frustrerende oplevelse for en ellers god idé.
Snus stop
Hurtig levering, og godt hjælpe middel til at stoppe. Tager den værste trang i starten
Det er et godt produkt
Det er et godt produkt. Jeg er tilfreds med mine smagsvarianter.
Det smager af kaffe
Til børn? Hvorfor? En gal far!!!
Hvad er meningen med at sælge jeres produkter til børn som ikke engang er begyndt at ryge endnu. Stop jer selv!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.