Ik had een zeer prettig gesprek gehad met Nadia, Ook heel fijn dat er een 24/7 professionele meldkamer achter zit voor elke noodsituatie en dat mijn naaste direct op de hoogte worden gebracht. Vo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Afgelopen vrijdag een prettig gesprek gehad met Myriam, fijn dat er een 24/7 professionele meldkamer achter zit voor elke noodsituatie m.b.t. onze alleenwonende moeder. Voor ons als naasten een gerust... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben wars van kant klare teksten, goed is bij mij goed.mis jullie mail adres…ik heb verkeerd contact persoon doorgegeven nl Marria Sybom tel 06 81634390 ik heb liever Igv nood dat jullie contact o... Mehr ansehen
Ook mijn 90 jarige schoonmoeder heeft gebruik gemaakt van de senioren alarmering. Aanschaf ging prima en soepel. Bij "loos alarm" altijd zeer vriendelijke reactie. Maar toen zij in een woonzorgcentru... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij staan voor zorg en veiligheid. Geboren vanuit persoonlijke ervaringen, zijn wij gestart om diegene te helpen waarvan wij hebben gezien dat ze extra zorg nodig hebben. Daarom bieden wij een senioren alarmknop met bijbehorende dienst voor een veilige oude dag. Ons ouderen alarm is ontwikkeld met ouderen in het achterhoofd. In geval van nood kan de alarmknop worden ingedrukt en wordt er direct contact gelegd met eigen contactpersonen of onze Alarm Meldkamer. Deze is 24 uur per dag bereikbaar. Ons alarm voor ouderen werkt zowel binnen en buiten. Met een druk op de alarmknop wordt er dan contact gemaakt met onze meldkamer. Zo zorgen wij – samen met u – dat u en uw omgeving zorgeloos kunnen leven.
Drienerstraat 77, 7551 HL, Hengelo, Niederlande
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Zeer deskundig persoon die goed luisterde wat de wensen waren.
Inmiddels in gebruik enzeer tevreden.

Antwort von Nl Alarmering
Ik heb een zeer goed info gesprek gehad met Jan het geheel is zeer goed uitgelegd en heel begrijpelijk.heb over de uitleg en leverinf een zeer goed gevoel.
Hartelijk dank.

Antwort von Nl Alarmering
Het werdt allemaal Heel duidelijk uitgelegd.

Antwort von Nl Alarmering
Het is mij heel duidelijk uitgelegd hoe het in zijn werk gaat als er iets aan de hand is met mij

Antwort von Nl Alarmering
De duidelijk informatie die ik van Lisette Werk mocht ontvangen. Sinds di 31 maart draag ik het alarmsysteem en dat geeft een veilig gevoel.

Antwort von Nl Alarmering
Ik had een zeer prettig gesprek gehad met Nadia, Ook heel
Vol vertrouwen,
Ab Smid Schagerbrug

Antwort von Nl Alarmering
Goede uitleg en deskundigheid plus het geduld dat de adviseur met mij had jullie mogen blij zijn met hem ik ben het in ieder geval

Antwort von Nl Alarmering
er werd rustig en duidelijk uit leg gegeven

Antwort von Nl Alarmering
Hele slimme vrouw. Als ik met een lastige vraag e/o opmerking, kwam, anticipeerde ze heel handig.
L&B Sam

Antwort von Nl Alarmering
Was een vriendelijk contact en goed en uitleg en heeft mij goed geholpen

Antwort von Nl Alarmering
Wij zijn erg blij met deze Noodknop en het contact met de meldkamer ingeval van een calamiteit. Mijn vader hoeft maar te drukken en er is contact. Ook traceren op een kaart is mogelijk. Al met al heel gebruikersvriendelijk en handig. Prijs/kwaliteit is uitstekend!

Antwort von Nl Alarmering
Ontvangen informatie wilde ik graag aandachtig bestuderen. No problem belt na 1 week teru. Aanvullende.vragen worden direct en volledig beantwoord.

Antwort von Nl Alarmering
Joram heeft een prettige manier van spreken,
luistert en is geduldig.

Antwort von Nl Alarmering
een leuk en bevredingsgesprek.Alles was duidelijk.

Antwort von Nl Alarmering
Prettig en open gesprek met goede informatie dank

Antwort von Nl Alarmering
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.