Uwzorgalarm Bewertungen 129

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik Mevr Van Gisbergen Dhr G.Janssen heeft het goes uitgelegd En ben zeer tevreden over het uitleg en heb me bij de alarmering aangesloten. Mvg J.Van Gisbergen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij vinden de senioren alarm een prettig product. Onze moeder heeft een veiliger gevoel, waardoor zij meer kan genieten van haar vrijheid. Wij zijn erg tevreden!! Prima en duidelijk uitleg van de adv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mr Remco was hier, van uwzorgalarm.nl. Ik had een fijne ervaring, lekker onspannen gesprek. Geen verkoop truckjes of aangesmeerd. Ik ben bewust geworden en realiseerde, dat het een goede keuz... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Ons alarmsysteem is een draagbare telefoon voorzien van een GPS tracker. Hierdoor kan ten alle tijden de locatie van het systeem worden opgevraagd. Kinderen, ouderen en organisaties kunnen nu op een gemakkelijke manier de historische locaties inzien, alarmeren en communiceren. Familieleden, vrienden en bekenden kunnen nu met een gerust en veilig gevoel kinderen of ouderen hun gang laten gaan. Met de druppel en de Altijd Veilig APP is het gemakkelijk om onderling te communiceren en in geval van nood te alarmeren. Zo kunt u uw dierbaren er met een gerust hart een dagje op uit sturen.

4,3

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Ik Mevr Van Gisbergen

Ik Mevr Van Gisbergen
Dhr G.Janssen heeft het goes uitgelegd
En ben zeer tevreden over het uitleg en heb me bij de alarmering aangesloten.
Mvg J.Van Gisbergen

26. März 2026

Beste J. van Gisbergen,

Hartelijk dank voor uw mooie review mevrouw Van Gisbergen! Wat fijn om te horen dat dhr. Janssen u alles goed heeft uitgelegd en dat u zo tevreden bent. Welkom bij de alarmering, we zijn blij dat we u mogen helpen. 😊

Tevreden

Top, erg duidelijk ook voor mijn oma !
Vriendelijk aan te raden

10. März 2026

Beste Georgina,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat alles duidelijk was, ook voor uw oma, en dat u ons vriendelijk aanbeveelt. Dat waarderen we enorm. 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hueyin erg vriendelikk rustig en…

Hueyin erg vriendelikk rustig en duidelijk

19. März 2026

Beste Ingrid Heemsbergen,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u het contact met Huseyin als vriendelijk, rustig en duidelijk heeft ervaren. We geven uw compliment graag aan haar door. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dhr Huseyn heeft goeie uitleg gegeven

Dhr Huseyn heeft goeie uitleg gegeven, alles was duudelijk.

16. März 2026

Beste Nornico Maduro,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat dhr. Huseyn u een goede en duidelijke uitleg heeft gegeven. We geven uw compliment graag aan hem door. 😊

Opdringerige verkopers.

Deze mensen verschaffen zichzelf toegang tot appartementen complexen waar veel ouderen wonen. Vervolgens praten ze op deze mensen in met angstige scenarios om ze een alarm systeem te verkopen met een abonnement van €30 p/m. Wanneer de aanschaf wordt geannuleerd zijn ze ineens niet meer vriendelijk en slecht bereikbaar.
Ze maken misbruik van een kwetsbare doelgroep die soms niet weet wat ze aanschaffen en blijven pushen tot deze mensen akkoord gaan.

3. März 2026

Beste Petronella,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons om te lezen dat u deze ervaring zo heeft ervaren, dit is absoluut niet de werkwijze waar wij voor staan.

Wij vinden het juist erg belangrijk dat mensen in alle rust en zonder enige druk een weloverwogen keuze kunnen maken. Onze adviseurs horen respectvol, duidelijk en transparant te communiceren, en zeker geen angst te gebruiken in gesprekken. Ook bij annuleringen hoort de service netjes en vriendelijk te blijven.

Wij nemen uw signaal serieus en gaan dit intern bespreken om dit te onderzoeken en waar nodig te verbeteren. Mocht u uw ervaring verder willen toelichten, dan komen wij graag met u in contact.

Goede uitleg gehad van Hoesein

2. März 2026

Beste Arnold Nunes,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u een goede en duidelijke uitleg heeft gekregen van Hoesein. We geven uw compliment graag aan hem door. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Huseyin heeft alles goed uitgelegd en…

Huseyin heeft alles goed uitgelegd en ook heel duidelijk.
Ik ben erg tevreden

25. Februar 2026

Beste Monique Graaf,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat Huseyin alles duidelijk heeft uitgelegd en dat u zo tevreden bent. We geven uw compliment graag aan hem door. 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkoper verschaft zich toegang tot een…

Verkoper verschaft zich toegang tot een gesloten complex vol kwetsbare ouderen om deur aan deur de diensten aan te smeren. Politie noodzakelijk om meneer het complex uit te krijgen.

19. Februar 2026

Beste Anton,

Dank u wel voor uw bericht. We nemen dit soort meldingen zeer serieus.
Wij willen benadrukken dat de adviseurs zich altijd dienen te houden aan strikte regels en zich netjes moeten gedragen, zeker op locaties waar kwetsbare ouderen wonen. Het is absoluut niet de bedoeling dat iemand zich ongewenst toegang verschaft of als opdringerig wordt ervaren.
We vinden het vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. We zouden dit graag verder onderzoeken. Kunt u contact met ons opnemen via info@uwzorgalarm.nl, zodat we kunnen achterhalen wat er precies is gebeurd?

Alvast bedankt voor uw moeite en nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Oplichters!!

Oplichters!!! Dit is veel te duur, geen instructie gekregen en je zit voor 2 jaar vast aan een contract. Niet doen!!!

20. Jänner 2026

Beste Gigi,

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is absoluut niet de bedoeling.
Wij werken transparant en informeren klanten vooraf duidelijk over de kosten, de werking van het systeem en de contractvoorwaarden. Het spijt ons dat dit in uw geval anders is overgekomen.
We kijken dit graag samen met u na, zodat we kunnen begrijpen wat er mis is gegaan en een passende oplossing kunnen bieden. Wilt u alstublieft contact met ons opnemen via info@uwzorgalarm.nl?
We helpen u graag verder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn super geholpen door dhr

Wij zijn super geholpen door dhr. Janssen een heel vriendelijke man en een heel goede uitleg. Wij zijn er super blij mee !

16. Februar 2026

Beste Yvonne van Amelsvoort,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door de heer Janssen en dat u tevreden bent over de uitleg.

Wij geven uw compliment met plezier aan hem door. Geweldig om te lezen dat u er zo blij mee bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zijn zeer tevreden met zorg alarm voor…

Zijn zeer tevreden met zorg alarm voor mijn Moeder.
Rachel was hier en heeft alles perfect uitgelegd.
Bedankt 🙏🏼

13. Februar 2026

Beste Deniz-Aydin Kara,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het zorgalarm voor uw moeder.

Ook geven wij uw compliment graag door aan Rachel. Goed om te lezen dat zij alles duidelijk en prettig heeft uitgelegd.

Dank u wel voor uw vertrouwen.

Ik ben Mevr Van Falier.

Ik ben Mevr Van Falier.
Ik ben heb het systeem aangenomen voor mij veiligheid.
Dhr G.Janssen heeft uitstekend uitgelegd.
Ik raad het iedereen aan.

10. Februar 2026

Beste mevrouw van Falier,

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in ons. Wat fijn om te lezen dat u zich veiliger voelt met het systeem.

Ook geven wij uw compliment graag door aan de heer Janssen. Goed om te horen dat alles duidelijk en prettig is uitgelegd.

Dank u wel voor uw aanbeveling, dat waarderen wij enorm.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kreeg een aquasiteur dhr Inder aan de…

Kreeg een aquasiteur dhr Inder aan de deur, die zich legitimeerde. Echter hij deed het voorkomen alsof hij gestuurd was door een zorginstantie. Probeerde mij een abonnement aan te smeren, van 89 euro als eerste betaling en daarna ca 30 euro per maand.. Gelukkig heb ik niet getekend en bleek dit bedrijf bij RADAR bekent te zijn. Daarnaast wordt de alarmknop 100% vergoed via de zorgverzekering indien noodzakelijk en via de zorgverzekering aangevraagd. Later bleek hij ook bij alle buren langsgeweest te zijn. Misselijke manier van verkoop van een abonement door te doen of je via zorg gestuurd bent...

AANVULLING !
Werd vandaag door het bedrijf gebeld nav van deze review, hierin werd duidelijk aangegeven dat de betreffende aquisiteur niet volgens hun regels had gewerkt. Aquisiteurs zijn verplicht te melden dat zij namens een bedrijf komen en vragen of er interesse is in een persoonlijk alarm. Ik heb begrepen dat deze verkoper hierop aangesproken zal worden !

23. Jänner 2026

Beste Aton Graaff,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en de aanvulling. Het spijt ons dat het bezoek van onze vertegenwoordiger bij u een verkeerde indruk heeft achtergelaten.

Onze medewerkers zijn verplicht duidelijk te vermelden dat zij namens UwZorgAlarm komen en niet namens een zorginstantie. In dit geval is daar niet correct naar gehandeld. De betreffende medewerker is hierop aangesproken en dit wordt intern opgevolgd.

Wij waarderen uw feedback en nemen dit serieus.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meneer Wolfs is bij mij geweest

Meneer Wolfs is bij mij geweest. Hij heeft mij geholpen met het perspoons alarmering. Hij heeft mij uigelegd, wat het systeem doet

23. Jänner 2026

Beste Jaap Domburg,

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat meneer Wolfs u goed heeft geholpen en het systeem duidelijk heeft uitgelegd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed gesprek en erg blij mee

Goed gesprek en erg blij mee.
Adviseur D. Arts was hier.

21. Jänner 2026

Beste Co de Jong,

Dank u wel voor uw positieve review. Fijn dat u zo tevreden bent over het gesprek met adviseur D. Arts.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al een tijdje over nagedacht en nu fijn…

Al een tijdje over nagedacht en nu fijn persoonlijk advies gehad. Dik tevreden.

23. Dezember 2025

Beste Greet van de Kamp,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat het persoonlijke advies u heeft geholpen bij uw keuze en dat u zo tevreden bent. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar.

Team Uw Zorg Alarm.

Adviseur D

Adviseur D. Arts was zeer prettig zowel als het gesprek.
Ik was zeer twijfelachtig maar door de persoon zelf en akkoord van mijn dochter, voel ik mij toch erg veilig ook voor mijn hondje.

12. Dezember 2025

Beste H. Hendriks,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u het gesprek met adviseur D. Arts als prettig heeft ervaren. Twijfels zijn heel begrijpelijk, en het is goed om te lezen dat u samen met uw dochter een keuze heeft kunnen maken die u een veilig gevoel geeft. Dat u zich nu gerust voelt, ook met uw hondje in huis, vinden wij bijzonder waardevol.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkoper staat onaangekondigd voor de…

Verkoper staat onaangekondigd voor de deur. :-(

5. Dezember 2025

Beste Agna,

Dank u voor uw reactie.
In Nederland is deur-aan-deurverkoop wettelijk toegestaan en wij handelen hierbij conform de geldende wet- en regelgeving.

Onze adviseurs kunnen zich altijd legitimeren met een duidelijke bedrijfspas.

Wij begrijpen dat een onverwacht bezoek als onprettig kan worden ervaren. Tegelijkertijd helpen wij op deze manier veel mensen door hen persoonlijk te informeren over persoonsalarmering.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zojuist Denise en Daan zijn erg…

Zojuist Denise en Daan zijn erg vriendelijk! Luisteren goed en respecteren mijn moeder! Hebben veel geduld! Erg fijn contact gehad en goed geholpen.

4. Dezember 2025

Beste Alanya 2020,

Hartelijk dank voor het delen van deze mooie ervaring. Wat fijn om te lezen dat Denise en Daan zo vriendelijk, geduldig en respectvol met uw moeder zijn omgegaan. Wij vinden het erg belangrijk dat er goed wordt geluisterd en dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Mooi om te horen dat het contact als prettig is ervaren en dat u goed bent geholpen.

Een goed produkt

De meneer heeft me met geduld alles uitgelegd over de produkt stap voor stap
En ben meteen geinterseerd om een tw hebben
Ben al 73 en woont alleen en niet altijd goed terbeen

28. November 2025

Beste Irene Richardson,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat onze collega u alles met geduld heeft kunnen uitleggen en dat het product direct uw interesse heeft gewekt. Het is heel begrijpelijk dat veiligheid en zekerheid extra belangrijk zijn wanneer u alleen woont en niet altijd goed ter been bent. Wij zijn er om u te helpen zodat u zich veilig voelt, iedere dag opnieuw.

Team Uw Zorg Alarm

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr