Noirme Bewertungen 53

TrustScore 2 von 5

2,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lijkt een Nederlandse site, maar als je kleding retour wil sturen (viel tegen, ruit chemisch) dan moet je dit op eigen kosten terug sturen naar Azië. Die zijn zo hoog dat ik nu met kleding zit te kijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ben benieuwd of de bestelling van mijn tienerdochter überhaupt wordt geleverd… Nu al 10 dagen ipv 3 en bijna elke dag een mail over dat de zending onderweg is, maar dat er een technisch probleem met d... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Waar blijft men pakketje want via mail antwoorden jullie niet ik wil men geld terug als dit niet binnen. De 5 dagen geleverd word ik wacht al lang genoeg tis al meer of 20 dagen geleden dat ik mijn be... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op de website worden er leuke tracksuits aangeboden voor 1+1, maar de kleren komen totaal niet overeen met wat er besteld is. De kwaliteit is super slecht! Bijna 3 weken lang moeten wachten op de... Mehr ansehen

2,0

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

IK BESTEL HIER NOOOOIT MEER!:(

Ik heb op 19 september 4 tracksuits besteld.. het is vandaag 7 oktober en heb net de zak geopend:( ik heb maar 2 pakken ontvangen en niet eens de goede….
Bestel hier NIET het is een superslechte goedkope kwaliteit en het duurde bijna 3 weken voor ik iets ontving en dan ook nog 2 pakken die missen en hele andere dingen gekregen dan besteld te hebben….
De track en trace doet het niet je krijgt waarschijnlijk na 10 dagen een mail dat er een technisch probleem is en dan moet je nog 2 weken wachten wat een VRESELIJKE WEBSITE IK BESTEL HIER NOOIT MEER🤢

7. Oktober 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik wacht al meerdere dagen op mijn…

Ik wacht al meerdere dagen op mijn pakketje track and trace werkt niet/heel slecht ik heb nog niets binnen hoop dat dit zo snel mogenlijk gebeurd

12. September 2024

Beste Koen,

Bedankt voor uw review en onze excuses voor de vertraging die u ervaart. We begrijpen dat het vervelend is wanneer de track & trace niet goed werkt en u nog op uw pakket wacht.

Zoals op onze website vermeld, kan de verzending momenteel 3-7 werkdagen in beslag nemen vanwege de drukte en ons streven om zo ecologisch mogelijk te werken. We doen ons uiterste best om uw pakket zo snel mogelijk bij u te bezorgen, en we waarderen uw geduld hierin.

Als u verdere vragen heeft of een update over uw bestelling wilt, neem dan gerust contact met ons op via info@noirme.com.

Het NOIRME Klantenservice Team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik wacht nog steeds op mijn pakketje en…

Ik wacht nog steeds op mijn pakketje en krijg geen reactie? Hun contactformulier kan ik niet invullen en via de mail krijg ik geen reactie en ik heb oprecht geen geduld meer.
Ik wacht al een lange tijd op mn pakketje en niks hoor ik erover

10. September 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw review en onze excuses voor het ongemak. Het spijt ons te horen dat u nog steeds op uw pakketje wacht en geen reactie heeft ontvangen. We streven ernaar om elke klant zo goed mogelijk te helpen, en het is jammer dat dit in uw geval niet naar wens is verlopen.

We willen u erop wijzen dat ons contactformulier normaal functioneert, maar we begrijpen dat het vervelend is als het voor u niet werkt. Daarnaast kunt u ons altijd bereiken via info@noirme.com, en we staan klaar om u verder te helpen en een update te geven over uw bestelling.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging en het ongemak. We willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen.

Het NOIRME Klantenservice Team

Tevreden

Goede ervaring met de site, alles was duidelijk en vragen werden goed beantwoord. Ik werd duidelijk via e-mail op de hoogte gehouden van waar mijn levering was.

2. September 2024

Uitstekende klantenservice!

Ik had een probleem met mijn bestelling, maar de klantenservice was fantastisch! Ze reageerden snel en waren zo behulpzaam. Alles werd binnen een paar uur opgelost. Echt top!

18. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Problemen opgelost, maar met wat geduld

Mijn eerste contact met de klantenservice verliep wat stroef, omdat mijn e-mail blijkbaar over het hoofd werd gezien. Nadat ik opnieuw contact opnam, kreeg ik snelle en effectieve hulp. Het duurde iets langer dan ik hoopte, maar ze losten het probleem goed op

20. August 2024

Hele slechte kwaliteit

Hele slechte kwaliteit. retourneren is enorm duur en moet naar China. Hier moet je nooit wat bestellen. Zielige mensen werken hier en leveren geen goede dienst.

1. September 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw ervaring. We streven er altijd naar om een zo ecologisch mogelijke oplossing te bieden, zowel bij het verzenden als het retourneren van producten. We hebben meerdere pogingen gedaan om tot een gepaste oplossing te komen en staan nog steeds klaar om u verder te helpen. Neem gerust contact met ons op via info@noirme.com

Het Noirme Klantenservice Team

Oplichterij

Dit bedrijf heeft een zogenaamd stuk gemaakt op hun site met trustpilot reviews. Alles is nep, al die goede reviews staan niet eens op trustpilot. Ik heb hier een joggingspak besteld maar het was super slechte kwaliteit. Koop hier niks!!

13. August 2024

Beste Kim,

Bedankt voor uw feedback.

We begrijpen uw zorgen.

We hebben ons systeem nagekeken en volgens onze gegevens heeft u het joggingspak ontvangen. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de kwaliteit. Neem gerust contact met ons op via info@noirme.com zodat we dit verder kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden.

Twan
Het Noirme Klantenservice Team

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr