Nordiska Vin Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde en blandlåda som visade sig vara ett mycket lyckat köp. Alla tre sorterna smakade toppen gott och såå skönt att få allt levererat till bostaden. Leveransen kom på avtalad tid. Ni bara må... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goda kvalitetsviner till ett fantastiskt pris. Man kostar gärna på sig lite bättre och finare viner när priserna är så attraktiva, och snabba leveranser till ett överkomligt kostnad. Återkommer så f... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb leverans. Största problemet var att nå speditören då man uppmanades att logga in på deras hemsida. Trots att jag fyllt i alla uppgifter inkl.lösenord så gick det inte att komma fram. Detta gj... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ett enkelt och smidigt sätt att beställa bra viner på. Känner mig trygg med att få goda viner med hög kvalitet. Att få det levererat till dörren är ett stort plus. Jag rekommenderar verkligen Nordisk... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Weinhandlung
  2. auch in
  3. Spirituosenladen

Vom Unternehmen geschrieben

Nordiska Vin – köp vin online, enkelt och ärligt Att köpa vin på nätet ska vara enkelt och ärligt. Inga fejkade reor, inga påhittade etiketter. Vi startade Nordiska Vin för dig som vill ha riktigt bra vin till ett ärligt pris, med hemleverans direkt till dörren. Utvalda viner från Italien och Frankrike Sluta chansa i hyllan. Alla våra viner är provade och handplockade, och vi samarbetar direkt med vinmakare i framför allt Italien och Frankrike. Hos oss hittar du fylliga italienska rödviner som Appassimento, Chianti och Amarone, klassiska franska viner från Bordeaux och Rhône, friska vita viner, rosé, Prosecco och Champagne. Blandlådor och vinlådor som gör det lätt att välja Våra färdiga blandlådor är det enklaste sättet att upptäcka nya favoriter. Välj en vinlåda efter stil, druva eller tillfälle, till exempel vår populära Appassimentolåda, en höstlåda med Bordeaux eller en låda med bubbel till festen. Med smarta filter hittar du rätt stil, druva eller producent. När du hittat något du gillar hjälper vi dig att upptäcka fler viner i samma smak. Prisvärt vin, året runt Vi tror inte på fejkade reor. Vi tror på ärligt låga priser året runt. Vi köper direkt från producenterna och skippar mellanhänderna, och därför kan vi hålla priser i nivå med Systembolaget, ibland lägre. Väljer du flerpack eller blandlådor blir priset per flaska ännu bättre. Snabb hemleverans i hela Sverige Beställ vin online och få det levererat hem. Slipp köer och tunga kassar. Vi packar och skickar från vårt lager flera gånger i veckan, med hemleverans via Airmee, Budbee och Bring. Ofta kan du välja dag och tid. Fri frakt när du handlar för över 999 kr. Välkommen till Nordiska Vin, vin på nätet som det borde vara.

Hervorragend

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

För syrligt!

15. September 2026

Hej Benny,

Tack för att du delar din upplevelse. Vad tråkigt att höra att vinerna kändes för syrliga! Smak är personligt, men för oss är det absolut viktigaste att du är helt nöjd med dina köp hos oss.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på kundservice@nordiskavin.se och berätta vilka viner du inte var nöjd med, så ser vi till att hitta en bra lösning tillsammans.

Varma hälsningar, Team Nordiska Vin

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Snabb och trevlig leverans men den…

Snabb och trevlig leverans men den innehöll tyvärr bara 11 flaskor mot beställda 12.

11. September 2026

Antwort von Nordiska Vin

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vad roligt att du uppskattade den snabba leveransen, men det är naturligtvis jättetråkigt att det blev fel i packningen, så ska det inte vara.

Vi ber om ursäkt för misstaget och kontaktar dig direkt via mejl nu för att ordna med en kompensation. Vi vill att du ska känna dig 100 % nöjd med ditt köp hos oss!

Varma hälsningar,
Team Nordiska Vin

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En flaska hade gått sönder.

1. September 2026

Antwort von Nordiska Vin

Tack för din feedback! Det är alltid tråkigt när olyckan är framme under transporten. Flaskorna ska självklart hålla hela vägen fram till dörren. Vi har kontaktat dig för att kunna ställa allt till rätta med en ersättning.

Varma hälsningar,
Team Nordiska Vin

Vinet underbart

Vinet underbart, och tyvärr, kedjan är inte starkare än den svagaste länken. Denna länk var transportföretaget som lyckades 'slarva' bort ett kolli av två. Annars 5 stjärnor.

2. September 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr