Jag har tidigare alltid spanat på det tillfälliga sortimentet på Systembolaget, och ni som vet – vet. Det kan vara ett lotteri. Med den här uppstickaren känns det betydligt smidigare. Leveransen... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Fick Nordiska vin rekommenderat och testade det. Bra och tydlig hemsida med ett spännande sortiment där vinerna beskrivs på ett fint sätt med bland annat dryckesrekommendation. Kul också med de samman... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Byt budbolag, jag kommer inte att lösa ut vinflaskorna, eftersom de kräver BankID och jag är väldigt försiktig med att använda det i detta sammanhang. ID-kort använder alla andra. De har försök att... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bra sortiment och priser för kvalitetsvin. Kul med inspirerande blandlådor. Beställde "upptäck Italien" som jag upplevde prisvärd och en trevlig blandning vin. Smidig köpupplevelse och lådan kom hem... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Att handla vin ska vara enkelt och ärligt, inga fejkade reor, inga påhittade etiketter. Vi startade Nordiska Vin för dig som vill ha riktigt vin, till ett bra pris, levererat hem till dörren. Vi står för: Bra vin Sluta chansa i hyllan, alla våra viner är provade och utvalda för att vara bland de bästa i sin klass. Med våra smarta filter och färdiga blandlådor blir det enkelt att hitta rätt stil, druva eller producent. När du hittat något du gillar hjälper vi dig att upptäcka fler viner i samma smak och stil. Bra pris Vi tror inte på fejkade reor, utan på ärligt låga priser året runt. Genom att köpa direkt från vinmakarna och skippa mellanhänder kan vi hålla samma nivå som Systembolaget, ibland till och med lägre. Och väljer du flerpack eller blandlådor får du ännu bättre pris. Snabb hemleverans Vi levererar direkt hem till dörren, snabbt och smidigt. Slipp köer och tunga kassar, vi packar och skickar från vårt lager varje vardag. Fri frakt när du handlar för över 999 kr.
Kontaktinformationen
Schweden
- nordiskavin.se
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Bra hemsida och väldigt snabb leverans
Bra hemsida och väldigt snabb leverans. Kommer att beställa via denna sida igen.
Jag trorde inte på 3 dag men vad fel…
Jag trorde inte på 3 dag men vad fel man kan ha det gjord ni bra alla
Tack så mycket
Bra att få leverans till dörren
Bra att få leverans till dörren! Vinerna är också fina med bra balans och syra.
Jag har tidigare alltid spanat på det…
Med den här uppstickaren känns det betydligt smidigare.
Leveransen gick snabbt och vinerna jag beställde var verkligen värda pengarna. Så roligt med en fräsch utmanare på marknaden! Ser fram emot ett ännu bredare sortiment – jag har redan testat två paket och båda var kanon. 👌
Rekommenderas!
Trevligt urval av bra kvalitet
Trevligt urval av bra kvalitet. Snabb och korrekt leverans framburen ända in.
Har inte smakat på allt än
Har inte smakat på allt än. De jag provat klart godkänt. Plus i kanten.
Snabb leverans med bra innehåll
Snabb leverans med bra innehåll, rekommenderas starkt, provat 2 paket med Italienskt och Franskt, bra mix i båda paketen.
Snabb leverans!!
Gott och fylligt vin i vår smak.
Bra viner och snabb leverans
Bra viner och snabb leverans
Snabbt och trevlig kille som levererade
Det var gott o bra vin till vilt
Det var ett gott vin ,o jag fick inte ont i huvudet av det som jag får av en del Vin,o jag äter mycket vilt o det passar till det .
Jag har fortfarande inte fått något…
Jag har fortfarande inte fått något vin!
Hoppas det kommer innan fredag 13/3
Mvh Jörgen

Antwort von Nordiska Vin
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.