Min man og jeg har i dag besøgt Norlys butikken i Horsens, da vi havde problemer med vores box, Den var ganske enkelt stået af. Vi troede, at vi skulle have en ny, men blev talt til og set på s... Mehr ansehen
Værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet.. Har fået en regning på 6061,- på et enkelt abonnement fordi man har skiftet til et mindre et, intet forklaret eller på nogen måde vejledet omkring. H... Mehr ansehen
Man sælger Samsung galaxy tablets, men man fører ikke cover til den, selvom de findes og de bestiller det ikke hjem. Havde jeg vidst det, havde je købt min tablet et sted , hvor jeg kunne få begge del... Mehr ansehen
Skiftede min afdøde mands abonnement til et mindre med 4 kanaler, streaming og antenne til 279 kr pr mdr. Pludselig skyldte jeg et større beløb. Uden at give mig besked var mit købte abonnement ikk... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kaos
Pludselig skyldte jeg et større beløb. Uden at give mig besked var mit købte abonnement ikke muligt.
Ingen regning eller forklaring til det skyldige beløb.
Total kaos, har mailet og snakket med dem et utal af gange, og fået forskellig forklaring hver gang.
Ingen stjerner til firmaet
Skal faktisk ingen stjerne have.
Ringer efter hjælp til mailopsætning i Outlook efter jeg har indtastet alle relevante serveroplysninger mv. uden at det fungerer, men det mener nordlys ikke er deres problem.
Så ingen som helst anbefalinger herfra.
Ringe service
Har så lige snakket med 7 forskellige medarbejdere i Norlys Erhverv kundeservice over 1 1/2 time inden de kl 15:59 fandt ud af at de har sendt min opgave forkert internt. Opgaven var sendt til IT fandt en medarbejder endelig ud af. Opgaven skulle have været sendt til lageret? Men de går hjem kl 16:00 så min arbejdsforbindelse kan ikke åbnes for de møder ind på arbejde igen i morgen.
Om jeg skal skal bruge dage eller uger på at skifte udbyder så er det den vej jeg går og kommer ALDRIG tilbage.
Levere ikke varen men tage kassen for…
Levere ikke varen men tage kassen for det
Jeg har nu i over et år betalt for wifi over hele huset og haft besøg af 3 teknikkere og det virker stadig væk ikke men prisen er og bliver den samme på trods af at de ikke kan få det til at virke lige nu er det forbundet med mine kabler som jeg skal bruge til min pc'er men den har teknikkeren også stjålet for få det til at virke
Simpelthen tyveri og bedrageri intet mindre!!!
A L T ! ligner fup ! Hold Jer langt væk !
A L T !! Man skal lede LÆNGE efter et så sløvt foretagende. Gælder næste alt for firmaet, men først og fremmest "KUNDESERVICE". Et ord der mangler i Norlys`s omtale ("manglende"). Det er vanvittigt at de skal behandle alle de fejl som kunderne klager over. VENTETID / KVALITET o.m.a. Jeg har tidligere omtalt de problemer jeg har haft, herunder forsøg på fup ! Lokke mig til at aktivere et abonnement. Det lykkedes og nu er jeg på listen over "kunder" der kunne være interesseret. BEMÆRK ! I kan IKKE stole på alle deres løfter om et professionelt firma med mange "gode" oplevelser f.eks. med film og lign. De er simpelt hen for svage og deres filmlister er som gamle sort hvide stumfilm. Lige så uinteressante er NORLYS tilbuddene !
Får ikke kanaler ind på tv
Får ikke kanaler ind på tv. Sad i kø i 1 time og så lagde de på.!!! Snakkede med dem i dag, han hjalp mig overhovedet ikke. Nu ringer jeg så for 3 gang. Hold da op det er dårligt. Har stadig ingen tv, og man betaler masser af penge hver md. Det er bare ikke godt nok.
Har opsagt tv og internet 31-12-2024
Har opsagt tv og internet 31-12-2024
hos NORLYS .
Har ikke fået opgørelse endnu
22-4 2025 .
Skal have en del penge tilbage.
Har ringet flere gange til dem.
Endnu ikke fået dem 😡😡😡
Svindel firma.
Vi har ikke haft internet I over 3 uger…
Vi har ikke haft internet I over 3 uger , jeg ringer hveanden dag omkring en tekniker, det er den samme ævl,,
De lover at de ringer tilbage intet er sket ,de sejler hos Norlys
Jeg ville give - karakter hvis jeg kunne
Ingen hjælp at hente hverken telefonisk eller på mail(12 medarbejdere er jeg blevet kastet rundt til..) nu har flow TV ikke virket i over 14 dage, og internet kører virkelig sløvt
Det er simpelthen umuligt at få penge…
Det er simpelthen umuligt at få penge retur fra Norlys, når du har opsagt dit abonnement. Vi opsagde vores internet og streaming i maj/juni, men vat tvunget til at betale til start december pga 1/2 års binding. Her i starten af marts har vi stadig ikke fået det beløb tilbage, vi har betalt for hele december 2024; selvom opsigelsen trådte i kraft 7. December 2024.
Vi har ringet, og er blevet lovet pengene 3-4 gange, efter at have siddet i kø i telefonen 1-2 timer hver gang. Der er masser af undskyldninger, de har glemt at sende det til udbetaling. Den person, vi talte med, havde ikke gjort det færdigt osv., osv.
Dette er tredje gang, vi har penge tilgode, og hver gang har vi oplevet samme procedure. Norlys beholder dit tilgodehavende, og er ikke til at komme i kontakt med.
Det ligner en taktik, der går ud på at beholde de penge, kunderne har tilgode, og håbe på, de til sidst bliver så trætte af at forsøge at få sit tilgodehavende tilbage, at de opgiver.
HOLD JER LANGT VÆK FRA NORLYS!!!
Har haft brug for hjælp 2 gange
Har haft brug for hjælp 2 gange. God hjælp og venlig betjening.
Det tog mig 2 gange 40 minutter
Det tog mig 2 gange 40 minutter, at afbestille internet hos dem, og har endnu ikke modtaget en slutopgørelse fra dem, selvom det er over en uge siden, jeg første gang opsagde mit abonnement. Så kan under ingen omstændigheder anbefale Norlys heller ikke deres el. Det er kun en stor pengemaskine.
Norlys - NO GO! Ifht ALT
Jeg har skrevet en anmelde på Norlys internet for få minutter siden. Jeg ønsker at give en anmeldelse på el også, i og med, at jeg skiftede både internet og el-selskab til dem.
Jeg vil fraråde ALLE at tilmelde sig Norlys - uanset tjeneste. Man kan ikke få kontakt til dem, intet virker og man kan ikke engang få adgang til deres “mit Norlys” for at betale regninger eller tilmelde sig automatisk betaling (ønskede man det)
Extremely bad service and information
Its to bad that I can't give zero stars. Since 25th of november we are waiting on our new connection from Norlys internet which should be one of the best... well what a JOKE!! I have been calling since Monday, I have spoken to different people who can't tell me anything!! Yes, we see your problem and send it to our IT departement. You have to wait till they send you a text... 48 hours/72hours...still no answer!! Everyday I get a new time frame...until today...the guy on the phone just said.. you have to wait...good day. And that's it. Unbelievable that they can't tell what is going on. And I hear en read more people with this problem. As soon as my internet works, i will find another company who can delivery!
Havde opsagt mit opponent på Norlys
Havde opsagt mit opponent på Norlys, i starten af nov.2024 og talte med deres regnskabsafdeling og fik af Deres Peter og Lasse oplyst hvad jeg skulle betale dem i rest, fik en Faktura fra dem, som jeg betalte via min Bank (har kvittering) alligevel sender de mig så en rykker og siger jeg ikke har betalt. prøver 2 gange at komme igennem til dem pr. telefon, første gan ventede 1 time, anden gang efter 30 minutter stoppede jeg. Man føler sig rent til grin! HOLD JER FRA NORLYS Danmarks dårligste TV & Internet firma. OG De svarer ikke engang på de klager de får her.
Vanvittig ringe kundeservice
Vanvittig ringe kundeservice: ventetid, arrogance, mangler ændre svar, manglende opringninger. Tror aldrig jeg har oplevet så ringe kundeservice. Det er top frustrende og ingen siger undskyld😡
Dårlig kundeservice
Jeg har før kritiseret Norlys for dets Web-mail. Men siden den 20. oktober kan jeg slet ikke komme ind i systemet på min PC. Jeg kontaktede kundeservice den 21. oktober, som oprettede en sag på fejlen og lovede en tilbagemelding ville komme 48 timer efter, men den kom ikke. jeg har siden rykket for svar to gange nemlig den 24. oktober og den 28. oktober. Men intet sker og problemet er der stadig. Det er da for ringe!!
Hold jer langt væk fra Norlys. (Norlys er FOR kreative)
Jeg har aldrig været kunde hos Norlys, men alligevel modtager jeg opkrævninger fra dem.
Jeg sender en klage pr. Mail til Norlys, men får et autosvar, hvori de oplyser at på grund af travlhed bliver min sag behandlet senere.
Jeg får endnu en regning og ringer derfor til Norlys.
De kan se jeg har klaget, men de vil ikke kreditere min regning, idet de påstår, at det er fordi jeg IKKE har skrevet under på at jeg IKKE vil være kunde hos Norlys????
HOLD JER LANGT VÆK FRA NORLYS - de er virkelig kreative (FOR kreative)
Ingen Kundeservice
Ingen Kundeservice - som i INGEN!
Al for lang ventetid i forsøg på kontakt - uanset hvilke af de 5 valgmuligheder, man kan vælge.
Havde bestilt nogle Chromecast, som blev sendt til Circle K i Skjern i stedet for Skovlunde. Fik efter laaang ventetid fat i "Kundeservice🤣", som ville tage sig af miseren, det kom der dog INGENTING ud af!
Ikke eksisterende kundeservice
Forsøger at sige mit tv- abonnement op (tidligere boxer, som er opkøbt af Norlys). Sidste mandag sad jeg i kø på tlf kundeservice i 45 min, tabte tålmodigheden trykkede på 1 for at blive ringet op, det skete aldrig. I dag mandag d 30 sept har jeg foreløbigt ventet i 2 timer og 54 minutter i kø!!!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.