1. Gewichtsabnahme-Coaching
  4. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  5. Life Coach
  6. Ernährungsberater

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Nutri 4U draait alles om jouw gezondheid en welzijn. Onze missie is om afvallen gezond, gemakkelijk en betaalbaar te maken voor iedereen. Nutri 4U biedt jou een uitgebalanceerd dieet dat niet alleen effectief is, maar ook eenvoudig in te passen in je dagelijkse routine. We geloven dat afvallen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Daarom hebben we ons programma zo ontworpen dat het je ondersteunt bij het bereiken van je doelen op een manier die bij jou past. Nutri 4U: The Number 1 Diet for You!

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Afvallen

Zwangerschap kilo’s bleven bij mij hangen. Uiteindelijk nutri 4u geprobeerd en binnen 10 weken was ik 10’kilo afgevallen. Andere diëten werkten een paar dagen en daarna viel ik al snel terug in oude gewoontes! Dus ik raad iedereen nutri 4u aan!

11. April 2026

Antwort von Nutri 4U

Wat een mooi resultaat, gefeliciteerd!

Zwangerschapskilo’s kunnen inderdaad hardnekkig zijn, dus extra knap dat je dit in 10 weken hebt bereikt. Mooi om te horen dat het deze keer wél is gelukt om door te zetten en niet terug te vallen in oude gewoontes, daar zit uiteindelijk de echte winst

Dank je wel voor je vertrouwen en je aanbeveling, dat waarderen we enorm!

Bedankt voor het delen van je ervaring,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is mij heel goed bevallen…

Het is mij heel goed bevallen gemakkelijke manier om af te vallen en de producten zijn heerlijk.
10 kg afgevallen in een paar mnd.
Ik blijf ook prima op mijn gewicht zitten.

8. April 2026

Antwort von Nutri 4U

Wat een mooi resultaat, gefeliciteerd met de -10 kg!

Fijn om te horen dat het zo goed is bevallen en dat je onze producten als lekker en makkelijk hebt ervaren. Daar doen we het voor.

Nog mooier is dat je aangeeft dat je je gewicht goed kunt behouden. Dat is uiteindelijk waar het echt om draait, niet alleen afvallen, maar ook een nieuwe balans vinden die vol te houden is.

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een geweldige manier om je leefstijl aan te pakken

Heerlijke producten, het voelt meer als een traktatie dan als een dieet.
De begeleiding is geweldig, Sandra heeft altijd een luisterend oor en neemt regelmatig tussendoor even contact op via WhatsApp. Er gebeurd veel in mijn leven maar ook daarbij is ze een steun en ze onthoud belangrijke dagen en informeert altijd hoe het is gegaan. Super coaches zijn het.
Inmiddels ben ik 18 kg. afgevallen en het was geen zware opgave. Ook in het volgende traject krijg je steun, dat is fijn want het moeilijkste voor mij is het er van houden 🤭Maar loopt het uit de hand dan zijn ze er weer voor je.

8. April 2026

Antwort von Nutri 4U

Wat een prachtige review, dank je wel voor het delen!

Geweldig om te lezen dat je inmiddels 18 kg bent afgevallen én dat het voor jou niet als een zware opgave heeft gevoeld. Dat is precies waar we naar streven, een manier van afvallen die past in je leven en vol te houden is.

Ook heel mooi dat je de begeleiding zo ervaart. We geven dit graag door aan Sandra, dit zal haar zeker goed doen. Het persoonlijke contact en er écht voor iemand zijn, ook buiten de “standaard momenten”, vinden we ontzettend belangrijk.

En je zegt het zelf al heel eerlijk, het behouden is vaak het lastigste. Juist daarom blijven we ook in die fase betrokken, zodat je altijd op ons kunt terugvallen wanneer dat nodig is.

Super trots op jouw resultaat en inzet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je wordt netjes respectvol begeleidt…

Je wordt netjes respectvol begeleidt door de periode heen ben nu 15 kg kwijt

23. März 2026

Antwort von Nutri 4U

Dank je wel Romy, voor je mooie woorden!

Geweldig om te horen dat je de begeleiding als respectvol en prettig hebt ervaren. Dat vinden we enorm belangrijk.

En wat een fantastisch resultaat: 15 kg kwijt! Daar mag je echt trots op zijn.

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne begeleiding, lekkere producten!

De begeleiding van Sandra is erg prettig! Ze reageert snel op vragen en bestellingen worden snel verzonden.
De producten van Nutri 4 U zijn smakelijk!
Vind je iets niet zo lekker, mag je het altijd ruilen (mits in originele verpakking natuurlijk)

25. Juni 2025

Antwort von Nutri 4U

Wat een fijne review, dank je wel! 😊
We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over de begeleiding van Sandra – ze is inderdaad een topper! Snel schakelen en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel, dus het is mooi om te zien dat dat gewaardeerd wordt.

En superfijn dat je onze producten smakelijk vindt! We doen ons best om ze niet alleen voedzaam, maar ook lekker en gevarieerd te maken. En mocht iets toch niet helemaal in de smaak vallen, dan ruilen we het natuurlijk graag om – net zoals je zegt, zolang het nog netjes in de verpakking zit.

Nogmaals dank voor je vertrouwen in Nutri 4U, we blijven graag met je meedenken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na 2,5 jaar knie problemen operaties…

Na 2,5 jaar knie problemen operaties etc. en nul beweging werd ik er niet slanker op. Lichamelijk was het nul punt bereikt maar geestelijk werd het ook niet leuker met elke dag de spiegel als confrontatie. Er moest wat gebeuren, maar wat … Door de ingeving van m’n dochter die tegen mij zei mam waarom ga niet weer naar René.. Sja was een optie maar ook een schaamte wat zou hij denken .. Elke dag belde mijn dochter heb je al gebeld mam? Ja ga ik doen… Alle moed verzameld en een afspraak op de app gemaakt. Mijn allergrootste vijand de weegschaal denk dat ik al 20 jaar niet op dat etter ding heb gestaan, toch de moed verzameld om een weegschaal aan te schaffen. De bewuste startdag BAM de harde realiteit vol in m’n face mijn gewicht oké dit kan echt niet meer !!! Tot de dag van vandaag weet niemand wat ik heb gewogen, is het schaamte? Ja.. Had ik er vertrouwen in? Nee… En niet omdat ik geen doorzettingsvermogen heb, maar omdat ik weinig kan en mag bewegen. Toen kwam het eerste weeg moment ik had besloten om om de 1,5 week te wegen. Ik hield m’n hart vast en ging op de vijand staan. Ik schrok van mezelf WAT !! 4,3kg eraf wow dat bied hoop.. De rest van de maanden ging het ook heel goed uiteindelijk ben tot nu 30kg afgevallen.
Was het afzien? Nee heb ik honger gehad ? Nee dit was verreweg het makkelijkste dieet ooit. Wat erg werkt is dat je en iets zoet in de vorm van een reep en iets hartigs Chips erbij krijgt. Dus voor een ieder die nog twijfelt …. Als ik het kan, kan jij het ook. Ik ben in ieder geval een grote blij.

4. Februar 2025

Antwort von Nutri 4U

Wat een ongelooflijk inspirerend verhaal, dank je wel dat je dit met ons deelt.
We hebben diep respect voor de moed die je hebt getoond om, ondanks alles, tóch de stap te zetten. Dat je je zo kwetsbaar durft op te stellen én zulke prachtige resultaten hebt behaald, maakt ons oprecht trots en dankbaar dat we onderdeel mochten zijn van jouw succes.

Jouw woorden zijn niet alleen een bevestiging van wat mogelijk is, maar ook een bemoediging voor anderen die misschien nog twijfelen.

Blijf trots op jezelf, wij zijn het ook! Jij bent het levende bewijs dat verandering wél kan, ook als het even tegenzit. Keep up the good work 💛

Groetjes,

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen, 15 kilo afgevallen en nieuwe gewoontes aangeleerd. Bedankt!!

26. Mai 2025

Antwort von Nutri 4U

Wat ontzettend fijn om te lezen – 15 kilo kwijt én nieuwe gewoontes aangeleerd, dat is echt iets om trots op te zijn! 💪
Dank je wel voor je mooie woorden. We vinden het geweldig dat we je mochten begeleiden naar je doel en hopen dat je nog lang plezier hebt van je behaalde resultaat én je nieuwe leefstijl.

Blijf vooral genieten van je succes – je hebt het verdiend! 🙌

Super

Goede begeleiding om mijn doel te behalen. Motiverende gesprekken tijdens de weegmomenten.

7. Mai 2025

Antwort von Nutri 4U

Wat fijn om te horen dat je de begeleiding en weegmomenten als motiverend hebt ervaren! 💬💪
We doen ons best om iedereen zo persoonlijk mogelijk te helpen, dus het is geweldig om terug te krijgen dat dit ook echt zo wordt beleefd. Super dat je jouw doel hebt bereikt – gefeliciteerd!

Dank je wel voor je mooie review en je vertrouwen in ons. Op naar het behouden van je resultaat! 🙌

Top afvalprogramma!

Top afvalprogramma!

Nutri4U is een duidelijk en betaalbaar programma waarmee je écht resultaat boekt. Ik viel gemiddeld 1 kg per week af zonder honger te hebben. De begeleiding is erg fijn en motiverend ! Mocht je niet naar het weegmoment kunnen, dan is het videobellen ideaal. Ook het bestellen gaat snel en netjes. De producten zijn lekker en goed vol te houden. Zeker een aanrader!

6. April 2025

Antwort von Nutri 4U

Bedankt voor je mooie review! Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met het Nutri 4U dieet en onze programma’s. We willen ook graag benadrukken dat jouw eigen inzet en doorzettingsvermogen hierin een cruciale rol hebben gespeeld — zonder die toewijding waren deze resultaten niet mogelijk geweest. Echt knap gedaan, en blijf vooral zo doorgaan!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De eerste 10 kilo is eraf!

Ik ben blij dat ik begonnen ben met de voordelige en gemakkelijke dieetlijn van Nutri 4U. Er is een ruim assortiment fijne producten met precies de juiste voedingsstoffen. Het is goed vol te houden, ik heb geen honger en ik voel mij energiek. Er zijn korte lijntjes met een begripvolle coach en ik kijk uit naar de geboden begeleiding in mijn zoektocht naar "normaal eten", om zo straks ook op gewicht te blijven.

12. Februar 2025

Antwort von Nutri 4U

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt met de dieetlijn van Nutri 4U! Het doet ons goed dat je het als voordelig, makkelijk en goed vol te houden ervaart — precies waar we het voor doen. De fijne samenwerking met jou maakt het begeleiden alleen maar leuker. En laten we vooral niet vergeten: zonder jouw eigen motivatie en doorzettingsvermogen zouden deze resultaten niet mogelijk zijn geweest. We blijven je met plezier ondersteunen op weg naar een gezond en evenwichtig eetpatroon!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ben erg tevreden over de producten ze…

Ben erg tevreden over de producten ze zijn lekker en totaal geen honger gevoel. Goed vol te houden!

12. Februar 2025

Antwort von Nutri 4U

Dankjewel voor je mooie review en fijne feedback! Super om te horen dat je zo tevreden bent over de producten en dat je geen honger ervaart — dat maakt het inderdaad een stuk makkelijker vol te houden. We zijn blij dat we je mogen begeleiden, maar jouw inzet en doorzettingsvermogen zijn minstens zo belangrijk voor dit succes. Ga zo door!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne producten met goede begeleiding

Fijne producten met goede begeleiding. Diverse soorten lekkere producten. Ik ga ze nog missen straks ;)

11. Februar 2025

Antwort von Nutri 4U

Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie woorden! Geweldig dat je zo geniet van de producten én de begeleiding. En als je ze straks gaat missen, zegt dat genoeg over hoe goed je het hebt volgehouden — echt knap! Natuurlijk zijn we er ook na het traject voor je, want jouw doorzettingsvermogen verdient blijvend resultaat. Goed bezig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima manier om af te vallen en fijne…

Prima manier om af te vallen en fijne service en begeleiding

9. Februar 2025

Antwort von Nutri 4U

Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je de aanpak als prettig ervaart en tevreden bent over de service en begeleiding. Natuurlijk geldt ook hier: zonder jouw eigen inzet en doorzettingsvermogen was dit niet mogelijk geweest. Je mag trots zijn op jezelf — ga zo door!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd te bereiken in moeilijke tijden

Ik was zo blij met de lieve en enthousiaste steun die ik elke week kreeg!! En natuurlijk altijd even appen hoe het met me ging… echt een warme lieve begeleiding!

9. Februar 2025

Antwort von Nutri 4U

Wat ontzettend lief, dankjewel voor je mooie woorden! We vinden het heel belangrijk dat je je gesteund en gehoord voelt, juist op de momenten dat het even wat lastiger is. Maar ook hier geldt: jouw openheid, inzet en doorzettingsvermogen maken het verschil. We zijn trots op jou en blij dat we je mogen begeleiden op deze reis!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr