Physicum Bewertungen 15

4. Fitnessprogramm
  5. Krankengymnast
  6. Physiotherapiepraxis

Vom Unternehmen geschrieben

>>> Physicum – Personal Training & Fysiotherapie in Amsterdam Train 1-op-1 met ervaren personal trainers en fysiotherapeuten in een privé setting. Krijg daarnaast begeleiding op het gebied van voeding en leefstijl en ontdek hoe het voelt om je fit, energiek en zelfverzekerd te voelen – nu én voor de lange termijn. >>> Physicum – Personal Training & Physiotherapy in Amsterdam. Train 1-on-1 with expert personal trainers and physiotherapists in private setting. Get guidance on nutrition and lifestyle, and discover how it feels to be fit, energized, and confident for the long term.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles is kundig, vriendelijk en professioneel…

Ik train nu een half jaar bij Physicum en ben heel blij met zowel de trainingen, de trainers als de service die verleend wordt. Alles is kundig, vriendelijk en professioneel. Vanwege knieklachten vind ik vooral de combi fysio en personal training zo fijn. Verder wordt heel vriendelijk omgegaan met persoonlijke wensen en zijn de tips via de mail echt leerzaam. Tot slot kan ik iedereen die chronische spanningen en stress ervaart (schrikkerig, prikkelbaar, etc. ) de p-dtr-behandelingen van Niels aanraden! Wat een verademing om zonder iets te hoeven uitleggen nare ervaringen te kunnen aanpakken. Je gaat ze met p-dtr letterlijk te lijf, o. a. via het zenuwstelsel.

3. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meer vertrouwen in eigen lichaam

Vanwege blessures levert krachttraining me vaker meer klachten op. Juist door de combinatie van fysiotherapie en training kan ik momenteel klachtenvrij trainen en heb ik weer meer vertrouwen in mijn eigen lichaam gekregen. Ik kan opbouwen met kracht en er wordt op een flexibele methode gekeken naar de mogelijkheden en belastbaarheid te trainen. In het dagelijks leven ervaar ik ook minder klachten dan daarvoor. Ook zijn ze erg flexibel bij het verplaatsen van een afspraak en reageren ze heel snel op vragen via de app. Wanneer je op vakantie ben, kan je ook een schema meekrijgen om de trainingen te onderhouden.

16. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige gym voor personal training

Physicum is een geweldige gym die zich helemaal richt op personal training. Hun aanpak is heel persoonlijk. De trainers zijn aardig, professioneel en enthousiast en de sfeer is heel relaxed. Iedereen kan zich hier thuis voelen. Ik heb altijd zin om te trainen, vermaak me uitstekend tijdens de trainingen en zie en voel resultaat. Ik kom al bijna twee jaar lang twee keer per week en heb twee vaste trainers waar ik helemaal blij mee ben. Als je wilt kijken of personal training bij Physicum wat voor je is kan ik het 3-sessie introductieprogramma aanbevelen. Je kan dan voor een goede prijs zelf ervaren hoe het is.

Super fijne gym

Super fijne gym. Goede begeleiding, fijne sfeer, persoonlijke begeleiding met trainingen afgestemd op je doelen en net dat stapje verder. Combi met fysio is ook top. Aanrader voor iedereen die aan z'n gezondheid wil werken en weer in shape wil komen, en blijven.

Amazing PT experience

I have been training at Physicum for 6 months now and can absolutely recommend it! I came in with a hernia - my back pain is gone and I am feeling stronger than ever now!
The trainers are very competent and the atmosphere is always great which makes going to the gym an absolute joy!
A special shoutout to my trainers Pieter and Kay who always adapt the training to my needs (and mood 😅), push my limits, give great advice and are always open for a nice chat.
The back office team is amazing too - their reactivity and availability is highly appreciated by someone like me with a changing work schedule.
All in all, a great service! Dank je wel, Physicum team!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al jaren persoonlijk en flexibel trainen

Ik train al enkele jaren bij Physicum: een hele fijne sportstudio! Ontzettend prettige trainers, hele goede sfeer en heel persoonlijk. Bovendien heel erg flexibel in scheduling, wat heel fijn is. Doordat er een aantal fysiotherapeuten rondloopt heb ik al een paar keer na blessures de draad van het trainen heel goed weer kunnen oppakken, ook als de motivatie een beetje nalaat ;-) Ik ga hier echt niet snel meer weg!

5. Jänner 2025

Persoonlijke training met aandacht

Ik train nu ruim 3 jaar met veel plezier bij Physicum. De persoonlijke aandacht en trainingen die aangepast worden obv je doelen maken het erg prettig om met de trainers samen te werken. Eigen input en wensen zijn altijd mogelijk. Als er uitval is, wordt er ook gelijk voor vervanging gezorgd. Verder zijn de dames vd planning echt top! Ze reageren altijd snel als een geplande training een keer niet uitkomt en je deze wilt verzetten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kwam bij Physicum mank binnenlopen…

Ik kwam bij Physicum mank binnenlopen vanwege een knie blessure. Knie blessure door trainjng sterk verbeterd en daarna gebleven om ook de rest van mijn lichaam te trainen. Onderhand al jaren verder, nog steeds bij Physicum. Goede trainers, verschillende programma’s mogelijk gebaseerd op jouw wensen. Belangrijkste is leren dat met relatief weinig moeite, één of een paar uurtjes per week gefocussed trainen met een PT je veel meer en makkelijker bereikt dan dat je alleen in een gym zou doen. Nu knie veel beter, kilos lichter en veel spiermassa erbij en voel me veel beter. Het is een goede investering in jezelf

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na tweede hernia weer fit

Na tweede hernia weer volledig op de been door juiste persoonlijke behandeling en training, die je voor een groot deel ook zelf kunt doen. Zeer professioneel en erg flexibel. Veel ervaring met fysio's maar dit is voor mij de beste.

30. Dezember 2025

Top trainers!

Ik train nu bijna anderhalf jaar bij Physicum. De trainers zijn allemaal erg professioneel. Ik voel me een stuk fitter en vind krachttraining nu ook echt leuk! Physicum is een goede plek om te leren wat krachtraining inhoudt en het zijn daarnaast ook erg gezellige trainers!

12. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr