Nyborg Autoophug Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kørte min Honda FR-V til Nyborg Autoophug og fik en mega god service. Der blev taget rigtig godt imod mig, og jeg blev fulgt ind på kontoret, hvor vi fik ordnet alt papirarbejdet i forhold til skr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Første gang, det blev en rar oplevelse - og så er det bare professionelt samtidig🌺. Klart anbefales, virkelig kunde minded💪🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse da vores gamle Kia Picanto ikke kunne klare flere syn. Nemt at bestille afhentning. To flinke gutter kom forbi og ordnede afhentning, samt afmelding af bilen hos borger.dk i l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. De var meget behjælpelig med af melde bilen på Borger.dk som man skal som bil ejer. Nyborg Autoophug betalte deres andel af skrotnings... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Autoverwertung

Vom Unternehmen geschrieben

Nyborg Autoophug er en organisation af miljøgodkendt autoophug og genbrugsvirksomhed placeret i Nyborg. Når du afleverer din skrotbil til autoophug, får du selvfølgelig en skrotpræmie, men derudover genanvender vi faktisk minimum 80% af bilen. Det vil sige, at vi – ved hjælp af effektiv autoophug til reservedele – kan sikre din gamle skrotbil evigt liv. Hos Nyborg Autoophug får du 3500 kr hvis vi selv afhenter bilen på din adresse. Vælger du selv at komme ned med den får du 3700kr Nyborg Autoophug 5 stjernet oplevelse på skrot

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

30 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Strålende service

Nyborg Autoophug er en sand redningsmand! Jeg havde brug for et armlæn til min Skoda Fabia, og de leverede ikke kun varen inden for 2 timer, men de monterede det også i min bil på rekordtid! Jeg var imponeret over deres hurtige og effektive service. Tak for en problemfri oplevelse, Nyborg Autoophug!

19. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har søgt en speciel reservedel til…

Jeg har søgt en speciel reservedel til min bil, som har været svært at finde. Ibrahim har søgt og fundet den rigtig reservedel til mig selvom de ikke havde den på lager. Super stort hjælp fra Ibrahim og jeg vil helt klart anbefale alle til at besøge ophugget og især Ibrahim hvis man står og mangler den rigtig reservedel. Jeg vil helt klart komme igen. Tak til Ibrahim som er smilende og hjælpsom. Og super god service.

16. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse da vores gamle Kia…

Super god oplevelse da vores gamle Kia Picanto ikke kunne klare flere syn.
Nemt at bestille afhentning.
To flinke gutter kom forbi og ordnede afhentning, samt afmelding af bilen hos borger.dk i løbet af 10 minuter.
Allerede samme dag havde de indsat pengene på min konto.
Fem store stjerner herfra, og kan helt klart anbefale at bruge Nyborg Autoophug.
Tak for hjælpen.

26. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. bilen punkterede på broen ved Knudshoved, hvorved jeg vurderede at nu skulle bilen skrottes Nyborg autoophug blev kontaktet for at høre om de kunne tage bilen til skrot og afhente den, hvilke de sagde ja til og ca. 2½ time efter var bilen afhentet.

15. März 2024

Virkelig god service

Virkelig god service, en aftale er en aftale og de holder på deres aftaler.
Flink Muddi hjalp mig med hele processen ind på borger.dk.

Pengene fik jeg med det samme.
Utrolig god og behaglig service.

Jeg anbefaler Nyborg Autoophug.

13. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De fortjener mere end blot 5 stjerner!

Jeg er glad helt ind til benet! Ringede idag med en bil jeg skulle skrotte med afhentning. På trods af de slet ikke havde tiden til at hente min bil idag gjorde de det dælme gjort alligevel!
SUPER SERVICE der fortjener mere end blot 5 stjerner!
Afhentningen gik så let og med god guide ved jeg hvad proceduren er ved skrotning af bil!
Jeg er super gla’ 💪🏻💪🏻

7. Februar 2024

100 Stjerner fra os

Aldrig har vi fået en bedre kundeservice!! Venlige fra start til slut, effektive og penge på kontoen inde for 10 minutter.
Nyborg Autoophug får vores varmeste anbefalinger, da både service, ekspertise og hurtighed er 100%

15. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr