Går ej att lita på deras färgkarta för fem öre, köpte blond silver, blev brun grå i håret. Ser hemskt ut. Trots en level 10 blondt hår som toningen användes i vart det helt fel nyans.
Nöjd med alla produkter jag beställde! Beställde blekning, en toning och color reboot. Tyckte inte att rebooten gav så mycket förändring i mitt slingade hår med bruna tillsatta pigment men i det mörk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag älskar supporten man får via instagram dom svarar alltid fort, leveransen är även den snabb ca 2 dagar. Toningen är underbar. Jag har själv varit frisör och alltid undrat varför det inte finns att... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi ger kunden tillgång till vår professionella hårfärg som kombinerat med vår online support ger kunden en möjlighet att nå ett salongsnära resultat när de väljer färga sitt hår hemma.
Garvis Carlssons Gata 26, 169 41, Solna, Schweden
- 08-814100
- info@octoberstockholm.com
- octoberstockholm.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Otroligt bra toning till bra pris
Otroligt bra toning till bra pris. Snabb leverans och professionell kundtjänst. Rekommenderas!

Antwort von Octoberstockholm
Bra produkt, men kundservice (ej rådgivning) behöver bli mer hjälpsam!
Det som är bra (som är skäl till 5 stjärnor) är produkten. Jag fick salongsresultat hemma!
Det som drar ner är kundservicen i min kontakt om att spårningen för mitt paket inte fungerade.
Långt mellan svaren, opersonligt och inte så hjälpsamt svar - mer än att hänvisa till speditören, utan att ge mig tillräcklig information om min försändelse (såsom kollinummer) för att speditören faktiskt ska kunna hjälpa mig som kund 🥸

Bra service
Bra service, nyanseringen är dunder! Älskar man kan nyansera som hos frisören fast hemma! Älskar

Antwort von Octoberstockholm
Bästa hårfärgen jag använt 👌 så lätt…
Bästa hårfärgen jag använt 👌 så lätt att arbeta med .

Värt varenda krona!
Har nu köpt hårfärg hos October Stockholm för fjärde gången i rad och är så nöjd! Det finns jättemånga nyanser att välja på som man kan mixa hur man vill. Färgerna är dryga, luktar gott och ger jättefint och jämt resultat. Kommer aldrig mer köpa någon annan hårfärg!
Enda minuset är att man inte kan välja fraktsätt. Hoppas att det finns möjlighet till det i framtiden 🫶

Antwort von Octoberstockholm
Skickade bilder på mitt hår och fick…
Skickade bilder på mitt hår och fick rekommenderat vad jag skulle använda. Gjorde exakt som jag blev tillsagd. Mitt hår blev katastrof. Tappat stora tussar och det är helt orange. Mailat flera gånger till kundtjänst men de påstår att det är mitt fel trots att jag gjorde det jag blev rekommenderad. Fick bli ett frisörbesök för att rädda det som fanns kvar . Frisören sa att det inte var första gången hon fått rädda upp från dessa produkter

Enkel att använda
Enkel att använda
Blandar bara önskad mängd
Doften är mild
Bra resultat, som förväntat

Antwort von Octoberstockholm
Snabb leverans, bra produkter. Täckte mina gråa hår bra, som på salong. Valde dock en för mörk färg denna gång, så nästa beställning blir en nyans ljusare.

Enkelt att beställa
Enkelt att beställa, få Support online, snabb leverans och en liten gåva 🌻

Antwort von Octoberstockholm
Bra kundservice och fina färger men.
Bra kundservice och fina färger men..
Minus:
Saknades en produkt i min order.
Försökte chatta men fick ingen svar tills dagen efter.
Använde hårfärg enligt beskrivningen men började försvinna efter bara 3 tvätt. Synd för att jag köpte så många (3 pack plus 1 lt. Developer)
Plus:
När jag fick kontakt med kundtjänst var dem super trevliga och hjälpsamma.
Täcker 100% gråhår.
Fick rester av min order plus freebies (läppstift)

Men jäklar
Men jäklar! Från sönderblekt med orange/gula toner i håret så räddade 7.1 mitt hår. Så himla fint resultat. Köpte 2 förpackningar men en räckte och blev över. Och jag har mycket hår. Kommer aldrig köpa någon annan hårfärg igen. Rekommenderar verkligen ♡

Antwort von Octoberstockholm
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.