Går ej att lita på deras färgkarta för fem öre, köpte blond silver, blev brun grå i håret. Ser hemskt ut. Trots en level 10 blondt hår som toningen användes i vart det helt fel nyans.
Nöjd med alla produkter jag beställde! Beställde blekning, en toning och color reboot. Tyckte inte att rebooten gav så mycket förändring i mitt slingade hår med bruna tillsatta pigment men i det mörk... Mehr ansehen
Har nu köpt hårfärg hos October Stockholm för fjärde gången i rad och är så nöjd! Det finns jättemånga nyanser att välja på som man kan mixa hur man vill. Färgerna är dryga, luktar gott och ger jätt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag älskar supporten man får via instagram dom svarar alltid fort, leveransen är även den snabb ca 2 dagar. Toningen är underbar. Jag har själv varit frisör och alltid undrat varför det inte finns att... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi ger kunden tillgång till vår professionella hårfärg som kombinerat med vår online support ger kunden en möjlighet att nå ett salongsnära resultat när de väljer färga sitt hår hemma.
Garvis Carlssons Gata 26, 169 41, Solna, Schweden
- 08-814100
- info@octoberstockholm.com
- octoberstockholm.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Antwort von Octoberstockholm
Hårfärgen va hur bra som helst och…
Hårfärgen va hur bra som helst och håret kändes jättebra efter.
Har haft svårt att hitta en färg som stannar i håret och testade truecolor som varit en räddning.
Det enda som sänker betyget något är att man inte kan beställa enbart färgkrämen. Då jag blandar lite annorlunda hade det varit bra.
Har lagt in en andra beställning och kommer fortsätta beställa därifrån.

Otroligt undermålig service
Otroligt undermålig service. Jag bad flera gånger om instruktioner, som dock var oerhört svårförståeliga. Tillslut bad jag att få byta person att kommunicera med men inte heller det tillgodoseddes. Detta gjorde att när jag använde färgen fick jag inte det resultat jag önskade, antagligen på grund av bristande instruktioner. Tråkigt.

Antwort von Octoberstockholm
Riktigt dålig beskrivning hur man ska…
Riktigt dålig beskrivning hur man ska göra. Färgen blev katastrof!!

Salongs färg fast hemma
Salongs färg fast hemma, kan väl inte bli bättre. Jag tycker inte alls att det sliter på håret. Är super nöjd

Super nöjd
Super nöjd. Har tidigare jobbat som frisör och saknat de ”riktiga” färgerna och blekningarna. Sen hittade jag October Stockholm och är verkligen sååå nöjd. Blir så fint resultat. Även blekningen är så skonsam och effektiv.

Antwort von Octoberstockholm
Köpte silverblond och det blev guldigt
Köpte silverblond och det blev guldigt, trots att jag är blond med några ljusgrå hårstrån i hårbotten. Så färgen blir inte som på förpackningen

Falsk marknadsföring
Produkten jag fick stämmer inte överens med vad jag beställde. Ni visar en bild på något på hemsidan men sen får man något annat. Fick inte ens allt jag beställde.

Antwort von Octoberstockholm
Då jag skickade en fråga om att få mitt…
Då jag skickade en fråga om att få mitt hår ljusare så tycker jag inte jag fick ordentligt svar om tillvägagångssätt och styrka som det ska blandas ut med , bil 5 el 20

Alltid October
Alltid nöjd med både service och produkter. Tappar aldrig mer hår än vid vanlig schamponering. Helt fantastiskt! Nu när jag upptäckt October så köper jag inget annat.

Antwort von Octoberstockholm
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.