Forferdelig kundebehandling fra Oda. Frekke svar, og benektelse for at det er to dager fra 27 mars til 29 mars. Hadde kjempebra opplevelse i Eidsvoll, her i Asker suger Oda! Leverer påskehandlingen... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg bestilte 2 kg bananer, men fikk bare 1,3 kg. Bananene var av dårlig kvalitet, med mange blåmerker. Ingefæren var tørket ut og ikke fersk. Det var sannsynligvis ikke en god idé å bestille fra... Mehr ansehen
Jeg er veldig fornøyd med Oda. Leverandørene tenker, ogh det er supert. Det regnet i dag og hen sat kartongene under taket, istedenfor ubeskyttede døren. Prisene liker jeg veldig godt, da det er likt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hat 84 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Skuffende!
Ingefæren var tørket ut og ikke fersk.
Det var sannsynligvis ikke en god idé å bestille fra Oda på en helligdag, i hvert fall ikke ferske råvarer. Skuffende.
Fant ut at det er like dyrt å bruke oda…
Fant ut at det er like dyrt å bruke oda som alt annet matbutikk der ute.
Forferdelig kundebehandling fra Oda.
Forferdelig kundebehandling fra Oda.
Leverer påskehandlingen med 2-4 dagers holdbarhet,
fenalår med i hovedsak fett, og Røkelaks som det ser ut som om halvparten er borte. Plukker dem feilvarer, og håper vi ikke klager. Var ikke fornøyd sist heller, så nå er kontoen slettet. Håper folk undersøker varene godt, så de ikke blir matforgifta!!
Alltid fornøyd med Oda
Jeg har brukt Oda i årevis nå, og de siste årene hver eneste uke. Alltid fornøyd, stort sett, bortsett fra småting som at de pakker tunge brus-flasker i samme eske som mykt, oppskåret brød, så dette blir litt flattrykt. Men i det store og hele, er det problemer løser de på kundeservice alt hver gang og refunderer når noe er galt uten å nøle.
Stort sett er det imidlertid riktig. De kommer når de skal og det er riktig antall varer i leveransen som regel.
Nettbutikkfunksjonen fungerer glimrende, den liker jeg. Aldri problemer der.
Kommer til å fortsette hos Oda! :-)
Veldig fornøyd!
Veldig fornøyd med varer, oppdatering om levering og hyggelige og hjelpsomme sjåfører. Gjør handling enkelt for de som trenger denne type hjelp.
Veldig fornøyd med Oda 👍
Leveringsemballasje BUG
Leveringsemballasje øker hele tiden så lenge jeg har frysevarer med i handlekurven. Foregår slik: Rett før jeg betaler er prisen på leveringsemballasje 36,90 kr. Under betalingen, ender jeg opp med å betale 36,92 kr for leveringsemballasje. Har tatt kontakt med dem tidligere og dette er fjerde gang det skjer og er svært lei at dette av prinsipielt grunnlag ikke fungerer skikkelig! Det vil si at dem bokstavelig tar til seg penger fra meg uten mitt samtykke under transaksjonen, selv om det er snakk om småtteri! Men over tid vil dette bli mer penger!

Antwort von Oda Norway
De leverte helt inn på kjøkkenet for…
De leverte helt inn på kjøkkenet for har skadd meg. Stilte opp jo. Så ønsker rette stor takk til Oda.

Godt levert, hver gang
Bra vareutvalg, konkurransedyktige priser og punktlig levering. Har noen ganger opplevd kvalitetsavvik på frukt/grønnsaker, men totalt sett er jeg godt fornøyd med Oda.

Antwort von Oda Norway
Har lenge brukt Oda og vært fornøyd
Har lenge brukt Oda og vært fornøyd.
Opplever at kundeservice har blitt mye dårligere. Jeg hadde en klage på to agurker, og ble åpenlyst ikke trodd på hva jeg sa, så klagen ble avvist.
Det er elendig!
Gir en dårlig følelse å indirekte bli beskylt for løgn/ikke bli trodd. Finner meg ikke i det. Superkjipt.
Veien er kort til de andre som har hjemlevering.
Manglet halvparten av varene jeg hadde…
Manglet halvparten av varene jeg hadde bestilt Kontrollerer tydeligvis ikke at hele bestillingen kommer med i leveransen☹️

Antwort von Oda Norway
Kjempebra hyggelige sjåfører informerer…
Kjempebra hyggelige sjåfører informerer om når de kommer å når de er forsinket masse utvalg av varer helt topp😁👍👏👏👏

Antwort von Oda Norway
Tusen takk for at dere finnes!❤️
Tusen takk for at dere finnes!❤️ Nå er ikke jeg en stor kunde, men handler 90% hos Oda per idag, til min lille husholdning🫶
For oss som ikke orker parkeringsrush, kø, plukk og sjekk osv osv på butikken. Dere er blitt noe å glede seg til etter bestilling, for vi vet det kommer gode produkter🤩
Dersom det skulle være feil med noe ordner dere opp med en gang. Dere har også mer enn gode nok ruter og leveringstider her i Nittedal.
I tillegg til gode priser som gjør det verdt de små gebyrene. Koster mer bare å starte bensinbilen for handletur.☺️
Samt at vi elsker jo gul bil leken, så her blir alle klasket på når Oda kommer, eller er i nabolaget!🤣 (Google it😍)
Det eneste dere mangler er Vinmonopolet levering.Hilsen og på vegne av flere kunder som ønsker dette. Med samme ordning som ved annet med aldersgrense.
—>Signatur.
Skryt til de 99% av sjåførene som kommer med et smil og super service.💐 Masse ros også til de som utfører på lager med plukk og pakk, herlighet for en jobb de gjør!🥰 Samt hyllest til kundeservice som ordner og svarer med en gang.🫶 Godt nytt år til hele Oda-folket!💐❤️

Antwort von Oda Norway
Mye mangler og vanskelig reklamasjon
Noe dårlig kundebehandling her og problemer med leveringer. De er motvillige til å oppfylle sin egen 100% fornøyd-garanti, og de forbeholder seg retten til å overprøve reklamasjoner på frukt og grønt. Det gjør at du ikke får igjen pengene på overmodne varer med vond smak dersom det ikke er synlig på bildet du tar. Det er også hyppig at kondens fra kjølesystemet har rent nedi eskene og gjort varene våte, eller at frysevarer blir levert helt eller delvis opptint, uten at det er enkelt å reklamere på dette. Jeg setter pris på nettbutikken deres, men siden reklamasjon er såpass krevende begrenser jeg hvilke varer jeg bestiller fra dem.
Edit: ser de svarer at jeg skal si fra på e-post, men det har jeg gjort mange ganger uten bedring. Jeg har også ringt lederne i kundeservice, med samme resultat. De står ved at fornøyd-garantien ikke gjelder og at de ikke refunderer for varene.

Misvisende markedsføring ødelegger opplevelsen
Gode priser på varer, og tilbudet jeg så var i utgangspunktet veldig bra.
Men når Oda markedsfører «gratis levering» og samtidig legger på obligatoriske gebyrer som vektreservasjon og tillegg for liten bestilling, oppleves det som misvisende.
Jeg er helt sikker på at Oda er på trygg grunn juridisk – totalprisen vises før betaling. Likevel er dette en turn-off for en litt våken kunde, fordi leveringen i praksis ikke er gratis, bare kalt noe annet.
For min del var dette nok til at jeg slettet kontoen umiddelbart.
God vareprising hjelper lite når markedsføringen skaper mistillit.

Nok er nok
Nok er nok, ferdig med ODA. La i handlekurven varer for 700.- og oppdaget at det ville komme et tillegg på 199.- + levering.

Antwort von Oda Norway
Dårlige blåskjell og jeg som kunde fikk skylden
Jeg har bestilt fra det het Kolonial, men nå er det plutselig blitt dårlig service, ubrukelige svar på kundeservice og meg som kunde som får skylden for dårlige varer.
Bestilte 2 kg blåskjell, som kom vakuumpakket - noe jeg reagerte på. Har laget hvitvinskremede skjell i 40 år. Sendte bilder av dårlige blåskjell og full forklaring, om dårlige skjell med etterfølgende reaksjon med allergi inne i håndflatene pga av dette.
Svaret var at det var min skyld; blåskjellene var ikke «kokt nok» eller jeg «hadde tatt på chili», så « oppsøk helsepersonell» - du får ikke refusjon.
Og nr til noen med ansvar får man ikke. Kanskje forbrukerrådet skal sjekke dette?

Supergod service
Varer levert på døra til foreldre som trenger hjelp med handling når tiden ikke strekker til for oss hjelpere. Hjelp til å bære inn er så gull verdt, jeg vet ikke om det er vanlig service, men vi setter umåtelig pris på det. Og attpåtil utført av en blid og hyggelig kar.

Antwort von Oda Norway
Flott vareutvalg og utmerket service
Kjempebra vareutvalg og utrolig bra service med innbæring og kvittering på pad. Alltid pålitelig- uansett vær. Og når det er avtalt ett leveringstidspunkt er Oda kvikk med å sende iMessage dagen før og spisse inn leveringstiden til bare en time ca. Og veldig hyggelige de unge som leverer. En udelt glede å bruke Oda!
Jeg vil gjerne gi en tilbakemelding og…
Jeg vil gjerne gi en tilbakemelding og si tusen takk til sjåførene som har levert varene mine den siste tiden. Heisen i bygget mitt har vært ute av drift, og de har måttet gå helt opp til 9. etasje. Likevel har de alltid vært veldig hyggelige, positive og profesjonelle.
Jeg setter stor pris på servicen deres!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.