Meny Bewertungen 111

TrustScore 1.5 von 5

1,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meny valby ved toftegårdsplads.aldrig har jeg fået så dårlig mad jeg købte flæskesteg sandwich fyldt med fedt stegt flæsk uspiseligt og et stykke stegt medister så dårligt

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flere ganger nå fått dårlige varer. Fikk direkte helsefarlig kjøttdeig der pakningen buler på grunn av gassdannelse, men neida, meny nekter meg å la meg heve kjøpet og gi refusjon. Sendte Meny b... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Enig i at Meny nettbutikk har altfor høye priser etter 2022, føler at det har blitt en jo-jo butikk som setter priser ned og opp ettersom det passer dem. De forandrer priser opp og ned flere ganger på... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Online-Bestellservice
  2. Supermarkt
  3. Take-away-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Velkommen til MENY.no. La oss inspirere deg med gode og unike oppskrifter, nyttige tips og god informasjon om våre butikker, åpningstider og annen info om MENY.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ikke imponert dessverre

Jeg bestilte dagligvarer for hjemlevering for første gang fra Meny og opplevelsen ble ikke helt som den burde. Jeg oppdaget at jeg hadde en vare fra før, og ville fjerne den fra bestillingen i etterkant, noe som skulle gått fint da det var to dager til levering. Det gikk ikke, fikk bare opp feilmeldinger på nettsiden hver gang. Forsøkte 6-7 ganger den dagen og neste dag. Måtte ringe Kundeservice, som ikke kunne fjerne den varen for meg. De skulle ringe meg opp igjen, noe som ikke skjedde... Så neste dag ringte jeg på nytt og de skulle FORSØKE å få en annen avdeling til å fjerne varen.... Ikke et ord om at den nettbutikkfunksjonen skulle de se på og fikse. Så hørte jeg ikke noe mer, og jeg visste ikke om problemet med den varen ble ordnet eller ikke før leveransen var her.

Jeg har fått vareleveransen nå, og den varen jeg ville ha bort, er ikke i leveransen. Det var jo godt, så nå gjenstår det å se om de justerer beløpet som er reservert på betalingskortet mitt også...

Jeg er dessverre ikke imponert som kunde hos Meny nettbutikk for første gang. Men jeg fikk varene til avtalt tid og alt annet var riktig, så det er jo et pluss.
Jeg går nok tilbake til Oda. Aldri opplevd slike problemer i deres nettbutikkløsning og jeg bestiller hver uke.

21. März 2026

Dårlig service i Meny, Hallesevej

Er der service i Meny, Hjallesevej. Der manglede prisskilte på en del vare i køledisken. Personalet virker ikke særligt imødekommende eller ville hellere snakke med hinanden. Er der en leder til stede

11. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De bliver værre og værre

Endnu engang er mine varer scannet forkert, får ikke den lovede rabat, begynder at tro det er noget MENY gør med vilje, har kunden fyldt vognen med varer, opdager De nok ikke at de ikke får rabatten.
Jeg taler om den personlige rabat, som aktiveres i appen.
Der er femte gang i år Jeg ikke får den lovede rabat.

14. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fy fy fy Meny, skammelig er det.

Etter å ha gått glipp av "tirsdagsfisken" i Askim den 10. februar, oppsøkte jeg den ekstremt dyre og veletablerte butikken dagen etter. 100 km for å få ferske fiskeprodukter må man tåle. Haken var bare at den skreirogn jeg kjøpte ikke tålte 20 timer i kjøleskap, men måtte kastes pga råtten lukt. Dessverre Meny, deres reklame om fersk fisk og skalldyr til himmelsk prisnivå, holder IKKE. Hadde dere i det minste sagt at dette er varer med utgått salgsdato så hadde det ikke ligget i ferskvaredisken, men i avfallsdunken. Ja, skammelig er det å oppføre seg slik. 1.8 av 5, og ikke ett eneste svar på tiltale. Total nonchalanse. Fargerike tv reklamer viser ikke misnøyen blandt sine kunder. 1.8 av 5, skjerpings og gidd iaf å motgå eller erkjenne feil. Sannsynligvis er Trustpilot totalt uinterressant for Meny. Det er jo Norgesgruppen som styrer Meny, og verre blir det når slike kjemper står bak svindelen. Ja, for jeg føler meg svindlet med mitt tragiske kjøp hos Meny.

12. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opplevde full pris på nedsatt vare…

Opplevde full pris på nedsatt vare kjøpte drops pakker som var nedsatt i pris,men full pris i kassa,pluss stor plakat med agurk for kr.29.90. betalte 39.90 i kassa. I kassa sier de det er økologisk agurk. Javel, men hvorfor er det bare en kasse med økologisk agurk over hurra prisen deres? Så bare sier, bruk lupe på kassalappen, kansje du blir snytt, for en 40-50kr pr handel.Ga de tilbake agurken å fikk pengene igjen. Men det skal ikke være sånn når man handler mat. Det skal være rett pris på rett mat. Sier dette da folk har det travelt når de handler, å jeg oppfatter dette som bevisst taktikk. Alt dette på kun en handel.Syns maten er dyr nok som den er jeg. Hjelper ikke å dekorere en butikk med tilbud,når det forsvinner i kassa. Anklager ikke de som jobber der. Må være på høyere hold,de tror de er smarte.🥹

11. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt greit til noe går galt,da må du…

Helt greit til noe går galt,da må du ringe kundeservic og da starter problemene,Jeg er kunden jeg skal bli hørt jeg betaler for varene ,men der sitter det ungjenter og ber meg høre på dem??? di sier NÅ HØRER DU PÅ MEG!!!enda jeg sier att her er det noe galt,da sier di nei pcn sier att alt er min feil!!! og en tok og slengte på røret og ville ikke snakke med meg mere

22. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helsefarlig mat, nekter heving av kjøpet

Sendte Meny bilder, bevis og video (der mattilsynet hadde skulle steilet over å se), men,.. Meny "kan ikke se noe galt med det". "Med vennlig hilsen Emil,
MENY Kundeservice".

De reklamerer for garanti på sine nettsider, men det er tydeligvis villedende markedsføring.

9. Jänner 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Man sjekker dato når man får varer fra Meny..

Den eneste grunnen til at jeg handler hos MENY er muligheten til å bestille varer med hjemlevering. Uten denne tjenesten hadde jeg sluttet å være kunde for lengst.

Dessverre er opplevelsen ofte skuffende. Jeg får jevnlig levert varer som er gamle, nær holdbarhetsdato eller allerede utdaterte (frukt/grønt) – til tross for at jeg betaler full pris. Spesielt gjelder dette vegetarmat og tørrvarer som normalt har flere måneder, ja til og med år, i holdbarhet. Vegetarmat er kjent for sin lange holdbarhet, men Meny frarøver deg planlegging ettersom det ligger for døden ved ankomst.

Butikkens "én uke garanti" føles utilstrekkelig og nesten som en vits når man vet hvor lenge mange av disse produktene faktisk holder seg.

Som fast betalende kunde synes jeg det er respektløst å bli behandlet på denne måten.

9. Jänner 2026

Elendig leveringstjeneste

Hjemlevering i Bergen er ikke noe å skryte av. Har hatt levering av mat flere ganger og hver eneste gang har vært provoserende på ulike måter. Sjåførene er frekke og forventer at kunden skal bære varene selv. De bjeffer over telefonen, og virker ikke å ha tålmodighet til å finne frem eller å ringe på døren nede i blokkleiligheter for å ta heisen opp. Jeg må ta på strengestemmen hver gang og si "dette må du bære opp, det har jeg betalt for." En gang kom de for tidlig og jeg var ikke hjemme, sjåføren truet med å ta varene med seg igjen. Jeg måtte klage på han til kundeservice for at han ikke skulle stikke av med varene. Latterlig dårlig. Er ikke hele poenget at de som trenger matvarer levert hjem av ulike årsaker skal slippe jobben? Virker som Meny leier inn eksterne sjåfører og små bedrifter til dette, som ikke kvalitetssikres. Skjerpings Meny! For denne tjenesten trengs virkelig sårt for mange!

10. Oktober 2025

Fikk ikke øl fra Meny

Jeg hadde bestilt 30 øl til jul over nettbestilling på Meny. Leveransen var her kl 20.10, dvs 10 minutter over tillatt ølsalg. Sjåføren tok med seg ølet og dro. Hvorfor skal jeg straffes for at sjåføren er forsinket? Etter avtale så skulle han være her mellom 18.00 og 20.00. Forbanna idiotisk. Tenk om jeg skulle hatt selskap i kveld, skulle jeg sendt gjestene hjem?

22. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Frustrerende med hjemlevering av varer fra Meny Drammen!!!

Det var nå i dag det siste gang at jeg har kjøpt/bestillt varer fra Meny . Bestillte hjemlevering (Drammen Gulskogen) og skrev en kommentar på bestillingen at varene må ha lengst mulig forbruksdato/utløpsdato. Hva fikk jeg da? Alt var datert med forbruk i 2 dager. Det siste gang fikk jeg 2 pakker juleskinke levert med utløpsdato dagen før levering. I tillegg noterte jeg at jeg vil ikke ha noe erstatnings varer, men selvfølgelig har de levert hva jeg ikke vil. Og med hver bestilling mangler det noe jeg skulle ha. Så, nok er nok! Meny's matbaron skal ikke få en eneste krone mer fra meg. Meny levering og butikk - aldri mer!!
Styr unna!!!

22. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangelfull og uansvarlig håndtering av hjemlevering

Jeg bestilte tunge varer for ca. 3 000 kroner med hjemlevering. Varene ble bevisst bestilt i pappesker nettopp fordi de er tunge (mel, salt, sukker, melk, syltetøy i glass m.m.), og for å gjøre leveringen enklere og tryggere. Med heis til 4. etasje burde eskene enkelt kunne fraktes ved bruk av tralle. Jeg har ved flere tidligere leveranser sett at sjåførene har traller tilgjengelig i bilen, men dessverre blir de ikke alltid brukt.
Denne gangen pakket sjåføren over 25 kg i hver eske og bar dem for hånd i stedet for å bruke tralle. Eskene tålte naturlig nok ikke denne belastningen, revnet, og varene falt ut på vått gulv i åpen gang. Resultatet var at flere varer ble skitne og ødelagte, og både salt og sukker rant utover gulvet, som jeg måtte rengjøre i etterkant.
Jeg kontaktet kundeservice og vil få refundert beløpet. Kundeservicen var tilfredsstillende, men selve leveringsopplevelsen var svært dårlig – og dessverre ikke første gang. Det virker som enkelte bud ikke ønsker å bære tunge esker eller poser og i stedet forventer at kunden skal gjøre jobben for dem. De benytter heller ikke tilgjengelig utstyr som kunne sikret en enkel og trygg levering.
Ironisk nok har jeg tidligere fått levert av en liten, slank dame som uten problemer brukte tralle og gjennomførte leveringen profesjonelt. Denne gangen var det en ung, sterk mann som tydelig forventet at jeg skulle overta bæringen.
Grunnen til at jeg bestiller hjemlevering og aksepterer en høyere pris, er nettopp for å slippe å bære tunge varer selv. Det er dette jeg har betalt for. Leveringsopplevelsen var derfor svært skuffende, selv om kundeservicen i etterkant var helt grei.

11. Dezember 2025

Klaget og fikk avslag

Vi fikk en suppe som allerede var nedpriset pga dato og betalte full pris. Vi mottok en grønnsakblanding som ikke var nedpriset men ufersk og på siste dato. Klaget og fikk avslag. Det har ofte vært mangler i forhold til kvittering. Vi kjøper neppe mer på netthandel hos Meny.

20. November 2025

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice.
Kjøpte varer på nett, som skulle leveres på en bestemt dato. 2 timer før levering, blir jeg oppringt fordi de ikke har varene inne. Irriterende at jeg brukte en fridag på å sitte å vente på varer som ikke kom.
Si

4. November 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bra butikk, dårlig service.

Bra butikk, med mye utvalg. Men jeg må si det at 2 av 3 ganger jeg må gjennom en tilfeldig kontroll blir jeg møtt med sure ansatte, som hverken kan å si hei, eller snakke med eller til kundene. Dette gjelder spesielt unge jenter, dessverre. Mtp på prisklassen burde man bli møtt med mye bedre service enn det.

3. November 2025

Skitten butik

Dårlig lukt, skitten og rotete i butikken. Jeg liker kjeden på andre steder, som ved Sædalen, Lagunen og Os, men jeg går inn i denne butikken i Busstasjonen bare når jeg må. Det er ikke gårsdagens opplevelse, men flere ganger de siste årene

11. Jänner 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Råtten frukt og alltid utsolgt for krabbeklør (men kun når de skal kjøre ut)

Når det er så dyrt, forventer man god kvalitet. Spesielt siden man ikke selv har nulighet til å velge ut produktene. Vabkigvis er jeg skeptisk på å kjlpe frukt med levering, da det ifte er dårlig kår man får det. Men jeg la ved bananer, da jeg ville ha det som noe raskt å spise eller på vaffel/yoghurt/havregrøt etc avsolutt alle bananene var brune og overmodne, æsj. Kastet dem alle.

Har også bestilt krabbeklør når jeg hsr bestilt på nettet. Dette har jeg gjort 100% av alle gangene jeg hsr bestil. Jeg er kronisk syk og må bruke rullestol, jeg er sjeldent ute da jrg reagerer på alt. Så noen gsnger må jeg bestille på nett. Har heller ikke meny i nærheten. Har fått krabbeklør 0%av alle gangene jeg hsr bestilt.

Første gangen jeg bestilte, var det kun for krabbeklørne. Jeg er oppvokst på vestlandet og gledet meg til å feire med krabbeklør. Kjøpte kun det andre fordi de ikke leverte hjem med mindre jeg vestilte for et visst beløp. Fikk ikke en eneste. Siden har jeg bestilt ekstremt få ganger, aldri fått. Ikke en eneste gang.

Det er ikke verdt det. Skulle ønske jeg klsrte å dra ut selv, det er nedverdigende å måtte betale for råtten mst man ikke klarer å spise. Så måtte sende min mann ut for å kjøpe bananer på nest nærmeste butikk. Der selger de dessverre ikke krabbe i det hele tatt. Nærmeste butikk har samme problemer med frukt. Alt er råttent før man har kjøpt det, så kan spuse noe av det med min helse..

24. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr