Top Choice 🎯 Best welcome bonus today Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nie jestem fanką kasyn, ale czasem jak dzieci już śpią, odpalam ze szklanką wina parę spinów. Tutaj plus za to, że można łatwo ustawić sobie limity, bo wiem, że potrafiłabym się zagalopować, jakbym mi... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

60 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Łatwo zmienić limity

Podoba mi się, że mogę w każdej chwili zmniejszyć sobie limit depozytu, a jak chcę zwiększyć, to muszę chwilę poczekać. To mnie powstrzymuje przed impulsywnymi decyzjami. Reszta kasyna jest ok, gry działają, wypłaty przychodzą. Jak na razie dobre miejsce do kontrolowanej rozrywki.

Limity depozytu faktycznie działają

Ustawiłem sobie ograniczenie, bo mam tendencje do przesady, i mi się to aktywnie przypomina, że przekraczam plan. Kilka razy to mnie zatrzymało przed kolejną wpłatą. Fajnie, że to nie tylko opcja w teorii, ale realny komunikat.

Długi wieczór z blackjackiem

Spędziłam tu cały piątkowy wieczór przy blackjacku na żywo. Czasem dealer coś się pomylił z kartą, ale od razu to korygowali, nie miałam wrażenia żadnego oszustwa. Fajny klimat, mogłoby tylko być więcej stołów z niższymi stawkami.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gry od moich ulubionych dostawców

Mam kilka ukochanych slotów od jednego producenta i byłem miło zaskoczony, że prawie wszystkie tu są. Wcześniej latałem po kilku kasynach, bo raz było to, raz tamto. Teraz mam spokój w jednym miejscu. Wypłaty też działają, więc nie widzę powodu, żeby zmieniać.

Dziwnie, ale na plus

Jakoś tak mam mieszane uczucia, bo mi się raz udało wygrać trochę więcej, a potem trzy razy pod rząd przegrałam to co wpłaciłam. Mimo to nie mam wrażenia, że mnie tu oszukują. Gra chodzi płynnie, losowania normalne, czasem wyrzuci, czasem nie. Jak zagrałam z bonusem, to musiałam się przyzwyczaić do tych ograniczeń stawki, ale dało się. Ogólnie bilans mam chyba lekko na minus, jednak i tak tu wracam, bo klimat mi leży.

Niezłe turnieje

Nie gram codziennie, ale jak widzę jakiś turniej na stronie, to lubię się podłączyć, chociaż i tak rzadko coś wygrywam w rankingach. Mimo to fajnie, bo te punkty lecą sobie przy normalnej grze, nie trzeba nic specjalnego robić. Raz miałam 12 miejsce, nagroda skromna, ale zawsze kilka złotych ekstra i jakieś free spiny. Lubię takie dodatki, bo wtedy nie mam wrażenia, że tylko wpłacam i nic z tego.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Proste menu, nawet dla mnie

Nie jestem jakaś bardzo techniczna, czasem gubię się na stronach, ale tu menu jest naprawdę łatwe. Gry podzielone na kategorie, wszystko podpisane po polsku, nie ma miliona zakładek. Szybko znajduję to, co chcę. Dzięki temu nie frustruję się na starcie, tylko od razu mogę grać. To kasyno jest po prostu przyjazne dla takich mniej ogarniętych komputerowo.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Po prostu lubię te kolorki

Ja wiem, że matematycznie to zawsze wyjdę na minus, ale i tak lubię odpalić te ich sloty i patrzeć jak wszystko miga i się kręci. Takie dziecinne trochę, ale co z tego. Tutaj plus za to, że gry są ładnie zrobione i się nie zacinają. Bonusy biorę rzadko, bo nie chce mi się liczyć obrotu. Kilka razy wypłacałem drobne kwoty, zawsze dochodziły.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grałam za ostatnie drobne, ale bez dramatu

Trochę głupio, bo wczoraj wrzuciłam dosłownie ostatnie 30 zł z konta, żeby „spróbować szczęścia”. Mogło się to skończyć źle, ale na szczęście udało się wyjść na zero – najpierw spadłam do kilku złotych, potem nadrobiłam z bonusowej rundy. Sama w sobie strona niczemu winna, to raczej ja muszę bardziej pilnować, kiedy gram. Dobrze, że jest opcja ustawienia limitu, będę z niej korzystać.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trochę się gubię w promocjach

Dla mnie tych promocji jest za dużo, nie ogarniam co kiedy włączyć, więc zwykle gram bez bonusu. Mimo to czasami coś wpadnie, a wypłaty robią normalnie. Może dla innych to fajne, że jest tyle opcji, ale ja wolę po prostu kliknąć „graj” i nie myśleć za dużo.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nie ma lagów przy live krupierach

Bałem się, że przy moim internecie będą zacinki w kasynie na żywo, ale obraz jest płynny, dźwięk się nie rozjeżdża. Parę razy rozłączyło mnie całkiem, ale po powrocie stan żetonów był taki jak trzeba.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Szybka zmiana stawki to plus

W niektórych grach denerwuje mnie, jak muszę sto razy klikać, żeby zmienić stawkę o grosz. Tu większość slotów ma suwak albo szybkie przyciski, więc mogę jednym ruchem zejść niżej, jak czuję, że za dużo ryzykuję.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam? Nie wiem, ale ja lubię

Nie będę tu nikogo namawiał, bo każdy ma swoją głowę. Ja osobiście lubię to kasyno, bo jeszcze mnie nie wkurzyło żadnym numerem. Czasem coś wygram, częściej przegram, ale technicznie i organizacyjnie wszystko działa. Dla mnie to wystarczy, żeby od czasu do czasu wrócić.

Wieczorne kręcenie bębenków

Po całym dniu z dziećmi mam ochotę pogapić się w coś kolorowego i trochę poklikać. Sloty tutaj są idealne do tego. Wpłacam małe kwoty, więc nie boję się, że przesadzę. Wypłaty testowałam raz, poszło gładko. Na mój poziom potrzeb – super.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kasyno nie psuje mi humoru

Zdarza się, że przegram cały depozyt, ale nie mam po tym poczucia, że ktoś mnie zrobił w balona. To różnica w porównaniu z innymi stronami, gdzie miałam wrażenie, że wszystko jest przeciwko mnie.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na telefonie lepsze niż na PC

Paradoksalnie na moim komputerze strona chodzi trochę ciężko, a na telefonie śmiga jak rakieta. Może to kwestia przeglądarki, nie wiem. W każdym razie gram głównie z kanapy, przewracając się z boku na bok. Interfejs mobilny jest całkiem intuicyjny, nie muszę szukać przycisków. Wypłatę też da się zrobić z telefonu bez problemu, co jest dla mnie wygodne, bo nie muszę wstawać do kompa.

Przelew bankowy trochę wolny

Zrobiłem wypłatę przelewem i kasa była dopiero następnego dnia. Dla mnie to jeszcze ujdzie, ale jak ktoś liczy na natychmiast, to lepiej użyć innej metody. Poza tym wszystko zgodnie z tym, co piszą w regulaminie.

28. Juli 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Zaskakująco fajny support

Miałam problem z tym, że nie wiedziałam gdzie znaleźć limity odpowiedzialnej gry. Napisałam na czat bardziej zrezygnowana, bo spodziewałam się standardowej odpowiedzi „proszę sprawdzić w regulaminie”. A tu gość na czacie normalnie krok po kroku mi pokazał, gdzie kliknąć, nawet screen podesłał. Ustawiłam sobie miesięczny limit depozytu i dzięki temu czuję się trochę spokojniej, że nie przesadzę z grą.

28. Juli 2026

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr