Kan faktisk godt lide jeres mad, men i skal altså stramme op på jeres personale de glemmer halvdelen af det der skal i bowlen og putter noget andet i end det man har bestilt. Ik fedt at kommer hjem... Mehr ansehen
Har flere gange bestilt mad hos Olioli og været ok tilfreds. Mandag d. 2. Juni 2025 bestilte min mand og jeg en stor Poké Bowl med ekstra And til deling. Dagen efter blev vi begge syge samtidig med... Mehr ansehen
Endnu en skuffende og dyr oplevelse. Tofu bowl var af rå tofu uden den mindste tilberedning. Den anden Bowl erstattede de stegt knoldselleri / sød kartoffel med rå broccoli- uden smag og tilberedni... Mehr ansehen
Samme oplevelse som Sissel skriver. Bestilte men mangler min søns mad. Bestilte på nettet med levering fra Rødovre. Har ringet til butikken flere gange med bliver smidt af. Brugte det nummer so... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Prøv vores hawaii-inspirerede Poke Bowls i København, Frederiksberg, Kastrup lufthavn, Østerbro og Lyngby. OLIOLI moderne poke bowls.
Dänemark
- oliolipoke.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårlig bestillingsside og latterlig…
Dårlig bestillingsside og latterlig lang tids ventetid, måtte vente yderligere 15 min udover de 15 min der først var lovet ved bestilling. Bruger ikke dette sted mere - elendigt.
Vil ikke anbefale
Dårlig service og kvaliteten er faldet væsentligt samtidig med at prisen er steget. Vil ikke anbefale.
God Bowl …men elendig hjemmeside til bestilling!
Super gode bowler med lækkert indhold.God betjening. Katastrofal hjemmeside. Man kan ikke bestille flere build your own…. Vi endte med at bestille hver især efter vi havde ringet og fået forklaret, at det var den eneste måde hjemmesiden ville virke. Da vi så troede, at nu var alt godt, så viste betalingen 0,00 kr. så måtte vi ringe igen…..det er så sidste gang, at vi smider en bestilling på take away hos Olioli. Der er heldigvis mange andre muligheder på markedet. Bare øv, når alle andre godt kan få bestillinger på hjemmesider til at fungere og vi godt kan lide jeres produkt. Det MÅ I kunne gøre bedre!
Katastrofal dårlig kundeservice
Det er mig en gåde, hvordan I kan drive en forretning.
Nu er det mindst 6. gang i løbet af de sidste måneder vi har forsøgt at lægge en bestilling via jeres hjemmeside - og det går ALTID i smadder. Der er snart ikke de tekniske problemer med websiden, vi ikke er løbet ind. Den seneste er, at vi lægger bestillingen og får oplyst i "kurven" at vi skal betale DKK 334,00. Vi tilføjer et betalingskort, hvorefter oplysningen nu er, at vi skal betale DKK 0,00. Og derefter kommer der blot en fejlmeddelelse. Det sker 5 gange - og vi prøver også med forskellige betalingskort - samme resultat. Og det er uanset om vi forsøger at bestille via websitet eller appen. Så nu er vores tålmodighed simpelthen opbrugt. I laver nogle dejlige bowls - men det her cirkus gider vi bare ikke mere. Der findes masse af andre steder, der tilbyder en acceptabel kundeservice. Det er mildest talt heller ikke så svært.
PS! Jeg har tidligere påtalt problemer og blev lovet en rabatkode. Den er heller aldrig dukket op, hvilket vel ikke undrer nogen?
Lad vær med at bestille via…
Lad vær med at bestille via hjemmeside....så kan du ikke fjerne dit kort igen (nej, jeg gider ikke installere jeres app)
Dårlig kundeservice og det tager en…
Dårlig kundeservice, attitude og det tager en krig at få sin mad. De skulle spørge 2 gange om hvad vi havde bestilt ovenikøbet. Vi ventede ihvertfald 30 min. på 2 salater og vi var ikke de eneste. Vi fik ikke det rigtige kød og det svøb i dressing. Det var næsten uspiseligt
Det smager typisk fuckin godt
Det smager typisk fuckin godt, men tunen har smagt af en kutter der lå i Helsingør. Ikke frisk. 💔💔 Sket 5 gange. Få noget kvalifisk:) ellers lækkkert. Min yndlings Bowl er duck poke med avo!!
Hilsen en kunde var glade for jeres kammusling Bowl! I ved jeg er OG
Fik desværre ikke det jeg havde bestilt…
Fik desværre ikke det jeg havde bestilt og fik derefter at vide at jeg måtte hele vejen tilbage, hvis jeg ville have en ny bowl med det jeg havde bestilt i første omgang. De var heller ikke villige til at refundere pengene. Dårlig service.
Super skuffende oplevelse!
Super skuffende oplevelse!!
Efter at have skulle oprette konto med password for at bestille mad online gik betalingen ikke igennem (Heller ikke i anden omgang) prøvede derefter på telefon, men det hjalp heller ikke. Blev bedt om at downloade deres app, men nej, efter at have brugt 20min på at bestille mad droppede jeg det og bestilte sushi et andet sted. Det tog 2 minutter og smagte dejligt.
Fuldstændig rådden avocado i bowlen
Fuldstændig rådden avocado i bowlen. Wolt gik med til at refundere avocadoens pris. Burde ha’ refunderet hele bowlen imo
God mad men træls at skulle stå og…
God mad men træls at skulle stå og vente, når det var bestilt 4 timer tidligere ... (lyngby)
Købte en bowl fra Østerbro
Købte en bowl fra Østerbro.
Der var både et hår og plastik i.
Ikke frisk frisk
Har spist en enkelt gang fra Olioli, Hellerup, hvilket var en rigtig god oplevelse. Denne gang var dog anderledes... på den dårlige måde. Kedelig, rimelig tør salat/ris og tunen var bestemt ikke frisk. Prisen taget i betragtning, burde det kunne gøres bedre og med frisk fisk.
Butikken i LYNGBY = pølle
Butikken i LYNGBY! Bestiller 2 bowls og klikker videre uden at se at de ikke tilbyder levering. Så skal man oprette en bruger profil hvorefter den beder om at tilknytte et betalingskort, efter jeg har gjort det siger den tak for din bestilling uden at give mig mulighed for at vælge levering og så går det op for mig at det tilbyder de ikke. Jeg forsøger derefter at ringe til dem i 35minutter men hver gang bliver der lagt på efter 2min og 5sekunder.
Jeg kan derefter se at den har reserveret pengene på min konto og er derfor tvunget til at bruge 1 time på offentlig transport for at hente maden da jeg ikke kan få kontakt og afbestille. De virkede meget ligeglade og uforståenede i butikken, og jeg forslog dem bedre synlighed på deres bestillings platform hvilket jeg fik et "ja ok" svar tilbage.
What a shitshow. Kedelig oplevelse som skræmmer kunder væk, bare se alle de dårlige reviews på trustpilot.
Dårlig og smattet laks
Dårlig oplevelse
For lang ventetid, mad svømmer i dressing og der var var de forkerte ting i bowlen. Plus det er alt for dyrt
Ventede over 25 min på to juice
Ventede over 25 min på to juice! Der var fire på job! Og ikke ret mange bestillinger. Overvejer om man har tiden til at vente.
Dårlig service.
Klam vanilje sauce
Bestilte en byg selv poke med spicy cashew dressing, og modtager en poke med en besynderlig sød vanilje dressing, som smager utrolig ubehageligt. Jeg har spist den dressing utallige gange, og en spicy cashew dressing skal selvfølgelig ikke smage sødt, og af vanilje. Gennem Wolt får jeg bare det næsvise svar at det er det jeg har bestilt, og sådan skal den smage. Amatører. Maui Poke it is!
Det er for overrated....
Det er for overhyped....
Der findes andre steder som sælger Poke, som smager bedre
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.