Online en toch persoonlijk. De premie is concurrerend. Dat scheelde met mijn vorige verzekeraar zo enorm veel voor zelfde voorwaarden dat ik overstag ben gegaan. Ja onbekende naam nog, maar als d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
They really offer great advantages and protections while keeping prices reasonable; it can be described as a perfect price-performance ratio. I'm really happy with Ominimo, but I haven't had any major... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goede lage premie en makkelijk af te sluiten via Independer. Ik had wel 2e incasso bijna gestorneerd omdat tenaamstelling bankrekening me niet bij stond (ik dacht aan een scam🤭). Misschien goed om in... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
5 sterren voor de klantenservice! Ik ben overgestapt via Independer en mijn e-mail klopte niet waardoor het even mis leek te gaan maar na een heel fijn gesprek met Jamal werd alles keurig netjes, sn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
(Nog) niet de grootste in autoverzekeringen… Daarom pakken we het allemaal een stuk slimmer aan. We zijn een start-up die verzekeren eerlijker maakt door dingen slimmer aan te pakken. Dat merk je in je premie. Maar je wil ook zekerheid. Daarom werken we samen met DA Direkt, onderdeel van de Zurich Insurance Group, een van Europa’s grootste verzekeringsbedrijven. Zo krijg je het beste van twee werelden: - De bewijsdrang van een start-up die knokt voor zijn klanten - De zekerheid van een wereldspeler die al meer dan 100 jaar bestaat Kies de verzekering die past bij jouw auto én jouw wensen. Zo ben je zeker van een dekking die aansluit op wat jij belangrijk vindt. Onze WA+ verzekering is direct als Beste uit de Test gekozen door de Consumentenbond.
Niederlande
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Me gustó su rapidez y atención. Calidad precio es muy recomendable. Gracias
Ben blij dat ik uiteindelijk verzekerd ben bij jullie jullie bieden eerlijke kansen
Bedankt
Ik stond in de min met schadevrije jaren en dit heb ik afgekocht om mijn “maandelijkse kosten” te drukken, alleen laten ze mij al 6 maanden veelste veel betalen en krijg ik iedere keer te horen via de klantenservice dat het doorgeven is en geregeld gaat worden… ik heb inmiddels al 5x gebeld en moet elke keer de hele situatie opnieuw uitleggen en ik wordt niet verder geholpen… hele slechte klantenservice en het voelt alsof ik bestolen wordt
Ominimo is een moderne digitale autoverzekeringsmaatschappij die concurrerende prijzen en eenvoudige online diensten aanbiedt. Het wordt ondersteund door een grote verzekeringsmaatschappij, maar heeft nog beperkte ervaring in vergelijking met traditionele verzekeraars, en de kwaliteit van de klantenservice kan variëren afhankelijk van de ervaringen.
Probleem aan de telefoon opgelost. Kon geen 0900 bereiken.
Great service. great company. Will definitely recommend this to family and friends
Am reușit să îmi fac asigurare la mașina imediat, în câteva minute
Hele slechte services. Vooral wanneer het aankomt op terugvorderingen die zij moeten betalen.
Duidelijke uitleg, makkelijke en toegankelijke site. Mooie prijs/kwaliteit verhouding.
Scherpe prijzen!
Makkelijk aan te vragen binnen een paar minuten ben je verzekerd!
Geholpen door Ahmed, hij nam echt de tijd voor me en heeft z'n best gedaan om me zo goed mogelijk te helpen, fijne gast!
heel goed klaar binnen 5 minuten en gelijk verzekerd
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.