Verzekering per 15 Maart 2026 opgezegd. Zou binnen een week geregeld worden volgens de mail. We zijn 16 dagen verder en maar door blijven incasseren. Reageren niet op mail en niet op whatsapp... Mehr ansehen
Opzegging zoals wel vaker benoemd hieronder 1 groot drama met deze partij. reageren niet op mails. Zodra de verzekering is afgesloten zijn ze spoorloos
Ze beëindigen verzekering zonder dit te melden. Omdat verzekering is opgezegd, wil geen andere maatschappij ons verzekeren. Dit is echt verschrikkelijk. Dit zijn maffiapraktijken. Kijk eens wat andere... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Opzegging zoals wel vaker benoemd…
Een gewaarschuwd mens telt voor 2!!!! Niet verzekeren!!!!
Verzekering per 15 Maart 2026 opgezegd.
Zou binnen een week geregeld worden volgens de mail. We zijn 16 dagen verder en maar door blijven incasseren. Reageren niet op mail en niet op whatsapp. OPLICHTERS. Beter ga je naar Achmea, FBTO of een ander verzekering. Betaal die 10/15€ extra zonder kopzorgen.
Een gewaarschuwd mens telt voor 2
-----
Update 17 April 2026:
Mijn verzekering is stopgezet maar moet nog wel een maand betalen. Meteen een betalingsherinnering opgestuurd gekregen. Dan kunnen ze wel snel mailen. Man man man wat een teleurstelling. *** Bedrijf.
Ondanks weken geleden me auto…
Ondanks weken geleden me auto verzekering opgezegd, ivm verkochte auto. Totaal geen reactie en maar blijven incasseren, echt wat een slecht bedrijf communicatie is 0.0
Afgelopen zomer schade gemeld
Afgelopen zomer schade gemeld. Vervolgens krijg ik bericht dat zij wacht tot dat de tegenpartij contact met ze neemt (waar ik de schade heb geleden). Tegenpartij geeft bericht dat zij wachten tot mijn verzekerdepartij contact met hun opneemt. Vervolgens zit ik te bemiddelen tussen de partijen en benoem dat zij naar elkaar blijven wijzen wie de eerste stap gaat zetten tot contact. Vervolgens verteld mijn verzekering dat zij als nog geen contact gaan opnemen. Mijn partij wilt wel de geleden schade vergoeden, maar tegen een hogere maandpremie. Terwijl de andere partij de schade heeft veroorzaakt.
Heb ook advies gevraagd van verschillende advocaten en bijstand verzekeraars en die geven mij allemaal het advies om niet te laten vergoede door mijn eigen partij tegenover een hogere premie en dat mijn partij hier gewoon in hoort te bemiddelen en contact te zoeken met de tegenpartij in plaats van de klant zelf. Aangegeven bij Zekur dat ik niet akkoord ga om het bedrag te vergoede tegen hogere premie. Contact en afhandeling blijven uit.
Niet doen, je betaalt premie voor NIETS
Al jaren verzekerd voor 2 huishoudens woonverzekering. Bij het eerste het beste schadegevalletje alles ingevuld en ingediend, geen reactie. Reminders gestuurd, geen reactie. Inmiddels in het volgende kalenderjaar. Je kunt dus net zo goed niet verzekerd zijn. Wat slecht. Rest ons niets anders dan weg te gaan en anderen te waarschuwen. Zie alle overige reviews. Om te huilen.
Zeer slecht
Zeer slecht! Vooral als je netjes betaald en je schuld betaald aan hun Inkassier incasso zorgen hun wel dat er wat gebeurd en alles door de war is! Ze helpen mensen alleen maar meer in de chaos!
Slechtste ervaring met een…
Slechtste ervaring met een autoverzekering ooit. Snap niet hoe ze nog draaien.
Waardering
Waardering: ⭐ (1 ster)
Titel: Kortzichtig en bevooroordeeld — Geen eerlijke beoordeling
"Hoewel ZEKUR snel reageert, is hun beoordelingsproces puur gebaseerd op vooroordelen en niet op de feiten. Ik ben afgewezen vanwege een incident uit het verleden (rijden zonder rijbewijs), terwijl mijn rijbewijs al lang geleden volledig is hersteld en er geen enkele juridische belemmering meer is.
Het stuitende is dat dit incident totaal geen raakvlak heeft met mijn werkzaamheden. ZEKUR weigert naar de huidige situatie te kijken en hanteert een starre, bureaucratische houding. Ze claimen een verzekeraar voor iedereen te zijn, maar in de praktijk word je om irrelevante redenen uit het verleden direct aan de kant geschoven.
Zoek je een verzekeraar die naar de feiten kijkt en je als mens behandelt? Dan moet je absoluut niet bij ZEKUR zijn. Zeer teleurstellend en onrechtvaardig
Dit is de aller slechtste bedrijf ooit
Dit is de aller slechtste bedrijf ooit, schade gehad moest alles zelf regelen met de tegenpartij ze reageren niet op whatsapp als je ze opbelt nemen ze op met een toon alsof ze je niet eens willen helpen. Ik zou niet eens een seconde twijfelen of je hier je verzekering wilt straten ik zou het niemand aanraden !!
Wat is dit een slechte verzekeraar.
Wat is dit een slechte verzekeraar.
Als je problemen wilt, moet je vooral bij ZEKUR zijn.
Klantvriendelijk is ver te zoeken.
Ik heb mijn verzekering in deze reden niet onder ZEKUR gebracht.
Respectloos met klanten omgaan.
Ze proberen met een iets lagere premies mensen binnen te lokken.
TRAPER NIET IN
Respectloos bedrijf
Dit bedrijfje is nog geen 1 ster waard.
Zij hebben mijn onterecht als wanbetaler geregisseerd waardoor ik nu geen verzekering kan afsluiten.
Na dat ik alle openstaande bedragen heb betaald beëindigen zij ook nog rustig mijn verzekering zonder iets te melden.
Daarnaast probeer ik netjes contact op te nemen maar ik word gewoon uitgescholden en onterecht behandeld.
Ik vul een klachtenformulier in op verzoek van hun en dit word beantwoord met 3 zinnen waar je niks mee kan.
Jaar later nog niks bereikt en weer netjes telefonisch contact opgenomen en dan word je gewoon respectloos benaderd door bijvoorbeeld bij voornaam afgebekt te worden.
Wil je verder ingesprek? Dan word de lijn gewoon verbroken zonder genaden.
Denk aub 3 x na voordat je hier gaat verzekeren.
ik had een autoverzekering afgesloten…
ik had een autoverzekering afgesloten voor mijn kerstvakantie bij zekur, en machtiging afgegeven voor premie afschrijving. Ze sturen een mail in mijn vakantie dat ze mijn verzekering afsluiten door wanbetaling (premie niet betaald) terwijl ik een machtiging heb gegeven en paar uur na de mail in de nacht schrijven ze de premie ook wel af.
ik zie de mail paar dagen later en controleer gelijk de bank afschrijvingen, maar ja ze zijn helaas niet te bereiken en geemaild volgende dag heb ik eindelijk iemand kunnen spreken die excuses heb aangeboden en door veel afwezige collegas veel achterstaand zijn en dat ze gaat helpen. nauw ik heb ochtend gesproken middag een mail dat het toch niet in systeem weggehaalt kan worden en dat ik in de lijst ben terecht gekomen van wanbetaling en dat hun de premie die ze wel hebben afgeschreven terug gaan storten.
Ik heb gelijk een andere verzekering afgesloten bij een andere maatschappij , maar ze hebben wel mijn auto vakantie met klein kinderen verpest. nooit meer zeker voor geen een verzekeringen en kortingen. ik raad zeker voor niemand
Aanmeldformulier voor motorverzekering…
Aanmeldformulier voor motorverzekering werkte niet, route naar blanco pagina, verschillende browsers geprobeerd. Live chat gesproken en die probeert me af te schepen naar whatsapp chat, terwijl de website zegt dat livechat juist bedoeld is voor motorverzekeringen. Besloten op basis van deze slechte ervaring, dan maar geen klant te worden!
Brutale medewerkers en zeer slecht…
Brutale medewerkers en zeer slecht bereikebaar als je schade hebt of wilt opzeggen
3x in een maand autoverzekering…
3x in een maand autoverzekering afschrijving met verschillende bedragen in totaal een bedrag van 230 euro... verzekering blijkt ook op de dag van aankoop van de auto, gelijk stop te zijn gezet en dan wel 230 euro afschrijven😱 Waardeloos, stel oplichters zijn het.
Leveren geen zorg
Leveren geen zorg, spammen continue, afmelden wordt genegeerd!
When someone breaks your bike and you…
When someone breaks your bike and you take it home, the moment it enters your home you will now longer receive any payment for the damages despite paying for it.
slechtste verzekeringsmaatschappij ooit
Dit is de slechtste verzekeringsmaatschappij ooit!!!! Ze annuleren uw verzekering als u een claim indient of ze sturen u een waarschuwingsmail. Ze hebben mijn verzekeringsplan geannuleerd zonder enige waarschuwing en zonder reden!!!!!. Ik heb geprobeerd met hun klantenondersteuning te praten, geen reactie.
Lees de kleine lettertjes, als je ze kan vinden.
Lees de kleine lettertjes. Ik ben ingestapt met een Zekur ZZP collectieve verzekering ergens in Juni. Na drie maanden besloot ik toch dat ik het te duur vind en dat ik deze op wilde zeggen. Maar als je een verzekering bij hun start, loopt deze tot het einde van het jaar.
Dus met andere woorden, je kan elk moment van het jaar instappen met de klik van een knop, maar uitstappen kan alleen maar aan het einde van het jaar. Schijnbaar zou dit ergens moeten staan in de voorwaarden tussen de andere 5000 regels. Ik ben het nog niet tegen gekomen.
Blijf weg van deze partij. Het zijn scanners met wanpraktijken.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.