OnePan Bewertungen 523

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det är går väldigt smidigt och snabbt att både få en ny stekpanna och att returnera i samma paket. Det känns miljövänligt och blir billigare när man inte behöver köpa ny panna.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra upplevelse. Riktigt bra panna. Glaslocket är svårt att få skruvat fast handtaget ordentligt. Blir spännande att få till daily use och se hur länge beläggningen håller.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte en stekpanna för flera år sedan och den höll inte vad som utlovats. Fick gjort en re-coat men den pannan var också undermålig ingen släpp lätt funktion och hade gett upp hoppet om onepan. Ändrad... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag jobbar själv med cirkulära produkter i mitt jobb som säljare på Tarkett (Golvtillverkare). Vi jobbar dagligen med att lära våra kunder vikten av att värdesätta leverantörer som återvinner på rikt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachhandel für Küchenbedarf
  2. Lieferant für die Lebensmittelherstellung

Über OnePan

Vom Unternehmen geschrieben

Kitchenware with more than one life

In a world where toxic non-stick products are bought, used, and disposed of, all within a few years, we challenge the norm.

OnePan is built on the radical idea that a frying pan should last a lifetime. Does that mean you should accept food sticking for the rest of your life? Not at all. As chefs, we understand that busy kitchens demand uncompromising quality. We simply do what others claim to do when they don't – circular, for real.

Discover our range of frying pans and oven trays without added PFAS – all casted from a special blend of recycled aluminium that provides an even heat across the frying surface. Designed to be re-coated with a sustainable non-stick coating once worn out, so they can be reused again and again and again. 100% recycled aluminium. Oven-safe up to 280°C.

Visit onepan.se

Lifetime Warranty

Register your OnePan for a lifetime warranty!

Since our products are made to endure Re-Coat after Re-Coat in our circular system, we are confident enough with our performance, quality and durability to offer all of our customers a lifetime warranty. The lifetime warranty applies on all main parts of the pan - the casted body made from 100% recycled aluminium, our resilient induction plate and the crafted stainless steel handles. The only exception from our lifetime warranty is the Re-Coatable non-stick coating.

This is because, like all coated things (imagine house paint or nail polish), non-stick coatings will naturally wear out with use. To prevent loads of functioning pans from ending up in landfills, only because the very top layer is worn out, we've innovated our circular system so you can Re-Coat your pan again and again.

When you buy a OnePan, it should be the last time you ever buy a new pan.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jag gillar inte att ni är så PÅ och…

Jag gillar inte att ni är så PÅ och hetsar till att behöva svara på hur ni är som företag och vad jag tycker om produkter som jag ännu inte hade mottagit min order!!!
Nu har vi mottagit ordern och första intrycket är att pannan är tyngre än vad jag hade önskat! Annars har jag bara stekt lite, och än så länge helt ok.

27. November 2025

Hej Ellen,

Tack för att du tar dig tid att dela din ärliga feedback, det uppskattar vi verkligen. Vi förstår att du menar de automatiska påminnelserna, och vi tar med oss den synpunkten när vi arbetar på att justera kommunikationen så den känns lagom, inte för tätt inpå och påträngande.

Vad fint att höra att pannan fungerar bra hittills, även om vikten inte var helt som du önskat. Våra pannor är byggda i ett kraftigare material för bättre hållbarhet och värmefördelning, men vi förstår att preferenser kan skilja sig åt.

Tack igen för din recension, och hör gärna av dig om du har fler tankar längs vägen. Vi finns här för dig!

Smidigt och bra

Smidigt och bra
En mycket bra stekpanna.
Ett tips är att skicka med bruksanvisning om användning, särskilt när pannan är ny.
Det var längesedan jag köpte min första Onepan så den kunskapen var borta.
Det gick fint att googla fram info på er hemsida men det hade varit smidigt med medföljande instruktioner.

Hej Maria,

Stort tack för din fina recension och för att du delar med dig av dina tankar! Så roligt att höra att du tycker om pannan och att du upplever processen som smidig.

Vi uppskattar verkligen din feedback kring instruktioner.
Vi vill passa på att nämna att vi faktiskt skickar med ett litet kort i paketet – med en QR-kod som leder direkt till både registrering av din panna och våra skötsel- och användningsråd. Men vi tar absolut med oss att detta kan göras ännu tydligare, så tack för att du lyfter det!

Hoppas pannan fortsätter leverera många goda matstunder framöver!

Grym upplevelse

Snabb leverans. Grymt bra produkt och en affärsplan som starkt gillas! Investera drygt 1500 kronor och rotera för drygt 1/3 av det priset efter ett drygt år av daglig användning kan man inte klaga på!

25. November 2025

Hej Jacob,

Tack snälla för din fina recension!
Det gläder oss verkligen att höra att du både gillar produkten och uppskattar vårt cirkulära upplägg - det är precis som vi önskar.

Tack för att du är en del av OnePan-familjen!

Cirkulär

Cirkulär, kanonbra yta, lätt att diska, steker finfint🥰

13. November 2025

Hej Ann-Charlotte,

Tusen tack för ännu en fantastisk recension!
Det gör oss så glada att höra att du uppskattar både det cirkulära tänket och hur pannan fungerar i vardagen, från stekyta till enkel rengöring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra produkter och snabba leveranser

Bra produkter och snabba leveranser. Har haft en onepan 28 cm i två år nu. Fortfarande bra yta på så har inte behövt testa att belägga om än. Men investerade nu i en traktörpanna och en 30 cm för att ha ett komplett set med onepan. Hittills otroligt nöjd med produkterna!

16. November 2025

Hej Petter,

Stort tack för din fina recension!
Så roligt att höra att din OnePan fortfarande håller riktigt bra efter två år - och fantastiskt att du valt att utöka köket med ännu fler av våra produkter.

Vi hoppas att både traktörpannan och 30:an ska ge dig lika mycket glädje och användning framöver. Tack för att du är en del av OnePan-familjen!

Jättebra produkter

18. November 2025

Hej Morgan,

Stort tack för din fina recension!
Så härligt att höra att du tycker om våra produkter, det betyder mycket för oss.

Allt var till belåtenhet

Allt var till belåtenhet. Information, leverans och returpack fungerade som avtalat. Den utbytta pannan ok.

12. November 2025

Stort tack för din fina recension!
Så roligt att höra att allt fungerade smidigt - från information och leverans till returpaketet, och att du är nöjd med den nya pannan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde ett recotat stekjärn som nytt…

Beställde ett recotat stekjärn som nytt och funkar perfekt
Väldigt snabb leverans

Hej Bert,

Tack för din fina recension!
Så roligt att höra att din re-coat fungerar bra och att det gick smidigt.
Vi hoppas pannan får vara med vid många goda måltider!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Perfekt att man skickar tillbaka i samma embalage

Smart utbytes system, få ett fixat stekjärn och lämna ditt gamla till en mindre slant. Det är ju en bra idé dessutom fungerar dom bra

Hej Conny,

Stort tack för din recension!
Vad roligt att höra att du gillar vårt cirkulära system och att det fungerar bra även i praktiken. Precis som vi önskar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bästa stekjärnet vi haft och så…

Det bästa stekjärnet vi haft och så smidigt och lätt att beställa recoat.

25. Oktober 2025

Hej Louise,

Stort tack för din fina recension!
Vad härligt att höra att du är så nöjd med din OnePan, och att Re-Coat-processen fungerade smidigt. Hoppas pannan får vara med vid många goda måltider framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var först och främst de två…

Det var först och främst de två stekpannorna som numera är mina bästa vänner samt att det var så enkelt att köpa dem. Levererades omgående!

25. Oktober 2025

Hej Håkan,

Stort tack för din härliga recension!
Så roligt att höra att dina stekpannor blivit dina nya bästisar i köket - precis så vill vi att det ska kännas. Vi är också glada att allt gick smidigt med köpet och leveransen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Riktigt bra produkt med bra kvalitet

Riktigt bra produkt med bra kvalitet. Mycket smidigt upplägg på recote-processen.

4. November 2025

Hej Olof,

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med kvaliteten och att du tycker vårt Re-Coat-upplägg fungerar smidigt. Hållbarhet ska vara enkelt - precis som du beskriver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

”Braspannan” håller mer än vad som…

”Braspannan” håller mer än vad som utlovas. Den är fantastisk att steka i. Både fläsk och grönsaker har testats. Att den sedan är lättdiskad gör inget!

4. November 2025

Hej Kerstin,

Tack för din fantastiska recension!
Så roligt att höra att du är nöjd och att den till och med överträffar förväntningarna. Hoppas den ska ge många glädjande stunder i köket!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den är lätt att rengöra och det blir…

Den är lätt att rengöra och det blir fortare klart men jag skulle vilja ha större ugnsplåt varför har ni inte större plåtar

20. Oktober 2025

Hej Erland,

Tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med resultatet och hur lätt den är att rengöra. Vi tar verkligen till oss din feedback om större plåtar - det är något vi tittar på inför framtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er kundtjänst Olivia skötte en…

Er kundtjänst Olivia skötte en ersättning på ett utmärkt sätt + att gjorde pizza första gången med pizza plåten och blev ett fantastiskt resultat .

5. Oktober 2025

Hej Klas,

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att Olivia kunde hjälpa dig så bra, det ska vi hälsa henne. Och ännu roligare att pizzan blev fantastisk!

Traktörpannan

Traktörpannan som jag köpte är jättebra.
Inget att klaga på än så länge. Snabb frakt efter köp. Ger 4/5 i betyg nu då jag inte har testat själva poängen med OnePan än. Om ombehandlingen av den keramiska ytan går lika smidigt om ca tre år och till det utlovade priset eller lägre så blir det 5/5 i betyg då.

2. Oktober 2025

Hej Peter,
Tack för ditt omdöme!
Det gör oss glada att du är nöjd med din traktörpanna och uppskattar snabb leverans. Vi är helt säkra på att du kommer få samma smidiga upplevelse med Re-Coat när det blir aktuellt.

Re-coat

Superbra koncept!

4. Oktober 2025

Hej Karin,

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att du uppskattar vårt koncept - det betyder mycket för oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smart idé och service som håller vad…

Smart idé och service som håller vad den lovar.

18. September 2025

Antwort von OnePan

Stort tack för ditt omdöme!
Vad kul att du uppskattar både idén och servicen vi erbjuder - det betyder mycket för oss.

Team OnePan

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr