OnePan Bewertungen 523

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det är går väldigt smidigt och snabbt att både få en ny stekpanna och att returnera i samma paket. Det känns miljövänligt och blir billigare när man inte behöver köpa ny panna.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra upplevelse. Riktigt bra panna. Glaslocket är svårt att få skruvat fast handtaget ordentligt. Blir spännande att få till daily use och se hur länge beläggningen håller.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte en stekpanna för flera år sedan och den höll inte vad som utlovats. Fick gjort en re-coat men den pannan var också undermålig ingen släpp lätt funktion och hade gett upp hoppet om onepan. Ändrad... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag jobbar själv med cirkulära produkter i mitt jobb som säljare på Tarkett (Golvtillverkare). Vi jobbar dagligen med att lära våra kunder vikten av att värdesätta leverantörer som återvinner på rikt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachhandel für Küchenbedarf
  2. Lieferant für die Lebensmittelherstellung

Über OnePan

Vom Unternehmen geschrieben

Kitchenware with more than one life

In a world where toxic non-stick products are bought, used, and disposed of, all within a few years, we challenge the norm.

OnePan is built on the radical idea that a frying pan should last a lifetime. Does that mean you should accept food sticking for the rest of your life? Not at all. As chefs, we understand that busy kitchens demand uncompromising quality. We simply do what others claim to do when they don't – circular, for real.

Discover our range of frying pans and oven trays without added PFAS – all casted from a special blend of recycled aluminium that provides an even heat across the frying surface. Designed to be re-coated with a sustainable non-stick coating once worn out, so they can be reused again and again and again. 100% recycled aluminium. Oven-safe up to 280°C.

Visit onepan.se

Lifetime Warranty

Register your OnePan for a lifetime warranty!

Since our products are made to endure Re-Coat after Re-Coat in our circular system, we are confident enough with our performance, quality and durability to offer all of our customers a lifetime warranty. The lifetime warranty applies on all main parts of the pan - the casted body made from 100% recycled aluminium, our resilient induction plate and the crafted stainless steel handles. The only exception from our lifetime warranty is the Re-Coatable non-stick coating.

This is because, like all coated things (imagine house paint or nail polish), non-stick coatings will naturally wear out with use. To prevent loads of functioning pans from ending up in landfills, only because the very top layer is worn out, we've innovated our circular system so you can Re-Coat your pan again and again.

When you buy a OnePan, it should be the last time you ever buy a new pan.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Hej Elisabeth,

Tack så mycket för ditt omdöme!
Härligt att höra att du är nöjd med våra produkter.

Bra att steka i och lätt att diska

Bra att steka i och lätt att diska

22. Mai 2025

Hej Lesley,

Stort tack för din recension!
Vi är så glada att höra att din OnePan gör både stekningen och disken lite enklare i vardagen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har nu köpt tre stekpannor och en…

Har nu köpt tre stekpannor och en stekplåt till ugnen. Allt är superbra, så nöjd.

25. April 2025

Hej Anna-Lena,

Stort tack för dina fina recensioner – så härligt att höra att du är nöjd med både dina stekpannor och din OneRoast!
Vi blir verkligen glada över att höra att våra produkter lever upp till dina förväntningar och att du valt att återvända till oss flera gånger.

Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att dela med dig!

Jättebra stekpannor!

Jättebra stekpannor som fungerar precis som jag hoppats på!

12. April 2025

Hej Caroline,
Stort tack för din recension!
Vi är så glada att höra att pannorna lever upp till dina förväntningar – precis som det ska vara.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra pannor och snabb leverans

Bra pannor och snabb leverans. Känns bra med återvinning.

26. März 2025

Hej Malin,
Stort tack för din recension!
Så roligt att höra att du är nöjd med både pannorna och leveransen – och att vårt cirkulära tänk uppskattas 🧡

Älskar onepan

Bra kundtjänst och bra svar när jag har behövt hjälp. Älskar one pan varorna och funkar fantastiskt bra att återställa varorna i nyskick när dom börjar bli trötta. Rekommenderar starkt!!

31. März 2025

Antwort von OnePan

Stort tack för dina fina ord – vi blir så glada av att läsa det här! 💚
Det betyder mycket att du uppskattar både vår kundtjänst och vårt cirkulära system. Tack för att du är en del av OnePan-familjen!

Fantastisk, bästa vi provat

INGET fastnar, allt åkte nästan ur när jag ”vände”som jag gör med andra stekpannor.
Plåtarna är toppen…. Stekyta på potatis-halvor samtidigt som den blir rostad på ovansidan.

30. März 2025

Hej Fredrik,

Stort tack för fantastisk feedback!
Vi är så glada att höra att du är nöjd med både pannan och plåtarna - det är precis vad vi önskar! 😁

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En mycket bra traktörpanna!

Pannan har hittills fungerat utmärkt för stekning, sautering, kokning och gräddning av ugnspannkaka. Ett bra köp!"

18. März 2025

Hej Mr Andersson,

Stort tack för din fina recension!
Härligt att höra att pannan levererar både på spisen och i ugnen – det är precis så vi vill att det ska vara! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra stek resultat och synes vara…

Mycket bra stek resultat och synes vara god värmespridning i panna

29. März 2025

Hej Kjell,

Stort tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse! Så roligt att höra att du är nöjd med både stekresultat och värmespridning - det gör oss glada! 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det hade varit fem om ni inte har så…

Det hade varit fem om ni inte har så dålig kundmottagning som inte svara på mail när ni har brister i möjligheten att beställa.

29. März 2025

Hej Carl-Gunnar,

Tack så mycket för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse!

Vi beklagar om du upplevt svårigheter att nå oss – vi kan inte se något mejl från dig i vår inkorg, men du är varmt välkommen att höra av dig till info@onepan.com så hjälper vi dig gärna vidare.

Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas få chansen att ge dig en femstjärnig upplevelse framöver ⭐

Bra!

Snabbt och bra!

28. März 2025

Hej Anne-Margret,

Stort tack för din fina recension!
Så roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt – precis som det ska 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra för miljön, halvbra livslängd

Jag gillar att pannan renoveras. Tycker dock att det börjar fastna i de nya pannorna lite för fort. Men tycker ändå att det är värt att fortsätta med OnePan pga miljön, trots att det nog varit billigare att köpa en ny lågprisstekpanna oftare. Har just bytt till min tredje OnePan, hoppas att den håller längre den här gången, det verkar vara lite annan botten i den.

17. März 2025

Hej Sara,

Stort tack för din fina recension och för att du väljer att fortsätta med oss – det betyder mycket! 🌱

Vi förstår att det kan kännas frustrerande när non-stick-effekten försämras snabbare än väntat. Coatingen ska såklart hålla, så om du upplever att pannan inte lever upp till förväntningarna är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@onepan.com, så hjälper vi dig gärna vidare.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Känslan av stekpannans kvalitet ger mig…

Känslan av stekpannans kvalitet ger mig en större glädje av att laga mat.
Glädjen att laga mat med högkvalitativa redskap är långt större än vetskapen om keramikens fördelar.

26. März 2025

Hej Bertil,

Stort tack för dina fina ord – det värmer verkligen att läsa! 💛
Att vår panna får bidra till glädjen i köket är precis det vi drömmer om, och att du känner den där känslan av kvalitet betyder så mycket för oss.

Tack för att du delar med dig – och för att du lagar mat med oss!

Älskar den!

Snabb leverans. Snabba svar från support. Perfekt som ny. Kommer köpa fler storlekar.

9. März 2025

Hej Jenny,

Stort tack för din fina recension! 🌟
Så härligt att höra att du är nöjd med både din panna och vår service. Hoppas den får vara med vid många goda måltider!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

När jag köpte OnePan så framgick det…

När jag köpte OnePan så framgick det inte vid köpet eller från förpackningen att man förpliktar sig att betala för både recoating och frakt vid problem. Men som köpare så borde jag naturligtvis undersökt detta bättre innan jag tog beslutet. Jag är tveksamt till idén. Tanken är god men beläggningen var dålig från tredje vecka. Detta trots alla råd som vi följde noga. Jag går tillbaka till min gjutjärnspanna.

24. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Irina,

Tack för din feedback och tråkigt att höra om din upplevelse. Vi förstår att det kan kännas frustrerande och tar till oss din synpunkt om tydligheten kring Re-Coat och frakt.

Nu vet jag inte exakt när du köpte din stekpanna, men idag finns all information lättillgänglig på vår hemsida om hur vårt cirkulära system fungerar. Vi tar din feedback på stort allvar och ser över hur vi kan bli ännu tydligare framöver.

Självklart ska inte beläggningen bli dålig så snabbt. Hör gärna av dig till vår kundsupport på info@onepan.com så hjälper vi dig vidare – vi vill att du ska vara helt nöjd med din panna!

Bra kvalite!

13. März 2025

Hej Carina,

Stort tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med kvaliteten och hoppas att din OnePan får vara med vid många härliga matlagningstillfällen!

Snabt och enkelt

10. März 2025

Hej Stephanie,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tagit dig tiden att skriva om oss!

Team OnePan

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr