Det är går väldigt smidigt och snabbt att både få en ny stekpanna och att returnera i samma paket. Det känns miljövänligt och blir billigare när man inte behöver köpa ny panna.
Unternehmen hat geantwortet
Bra upplevelse. Riktigt bra panna. Glaslocket är svårt att få skruvat fast handtaget ordentligt. Blir spännande att få till daily use och se hur länge beläggningen håller.
Unternehmen hat geantwortet
Köpte en stekpanna för flera år sedan och den höll inte vad som utlovats. Fick gjort en re-coat men den pannan var också undermålig ingen släpp lätt funktion och hade gett upp hoppet om onepan. Ändrad... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag jobbar själv med cirkulära produkter i mitt jobb som säljare på Tarkett (Golvtillverkare). Vi jobbar dagligen med att lära våra kunder vikten av att värdesätta leverantörer som återvinner på rikt... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
OnePan is built on the radical idea that a frying pan should last a lifetime. Does that mean you should accept food sticking for the rest of your life? Not at all. As chefs, we understand that busy kitchens demand uncompromising quality. We simply do what others claim to do when they don't – circular, for real.
Discover our range of frying pans and oven trays without added PFAS – all casted from a special blend of recycled aluminium that provides an even heat across the frying surface. Designed to be re-coated with a sustainable non-stick coating once worn out, so they can be reused again and again and again. 100% recycled aluminium. Oven-safe up to 280°C.
Register your OnePan for a lifetime warranty!
Since our products are made to endure Re-Coat after Re-Coat in our circular system, we are confident enough with our performance, quality and durability to offer all of our customers a lifetime warranty. The lifetime warranty applies on all main parts of the pan - the casted body made from 100% recycled aluminium, our resilient induction plate and the crafted stainless steel handles. The only exception from our lifetime warranty is the Re-Coatable non-stick coating.
This is because, like all coated things (imagine house paint or nail polish), non-stick coatings will naturally wear out with use. To prevent loads of functioning pans from ending up in landfills, only because the very top layer is worn out, we've innovated our circular system so you can Re-Coat your pan again and again.
When you buy a OnePan, it should be the last time you ever buy a new pan.
Bögatan 1, 41271, GÖTEBORG, Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Bra koncept tycker vi. Bra stekpanna. I alla fall under det första året. Men för dyrt att göra re-coating. Om man ska få folk att köpa denna tjänst så tror jag inte man kan ta 50% högre pris för re-coating än vad en alldeles utmärkt ny stekpanna på Clas Olsson kostar. Någon har för stor marginal på denna tjänst. Synd på ett bra initiativ.
Nu uppdaterad efter svar:
Min jämförelse var faktiskt med en CO kvalitetspanna med mycket stark och väl fungerande yta utan PFAS till klart lägre pris. Ni får det att låta som om alla andra produkter är lägre kvalitet. Känns orättvist och inte direkt ärligt. Kolla reviews och jämför. Vi har själva testat pannor från flera olika leverantörer. One-Pan är ett bra initiativ, men ,…. Skärpning!

Antwort von OnePan
Har använt er stekpanna ett tag och vissa maträtter sätter sig typ en del färsrätter och framförallt när jag bryner köttfärsen

Antwort von OnePan
Vi är inne på vår andra One Pan och hoppades att den första var ett "måndagsexemplar". Men tyvärr visar det sig att den andra är precis likadan, dvs den mattas av och det stekta fastnar. Vi har flera kvalitetsstekpannor av olika märken och vet hur man handskas med olika material men trots allt är pannan en besvikelse. Tyvärr.

Antwort von OnePan
Fick denna fråga innan jag ens fått leverans av produkterna. Har heller inget leveransbesked idag 2025-01-06

Antwort von OnePan
Blev ombedd att lämna ett omdöme. Men eftersom jag ännu inte fått någon leverans av beställd stekpanna så blir omdömet en stjärna.

Antwort von OnePan
Snabb leverans, inga krångligheter.
Har sedan en tid både en plåt och en braspanna. Båda flitigt använda. Fantastiska båda två och nu ska jag använda stekpannan som jag är säker på att den kommer att ersätta gjutjärnspannan.

Antwort von OnePan
Första intrycket är att det är en kvalitetspanna. Riktigt fin non-stick beläggning. Något tung men det kanske är priset man får betala för bra material.
Hoppas att den håller i längden. Gillar verkligen systemet med re-coating när beläggningen gjort sitt. Målet är att aldrig mer behöva köpa en stekpanna för att ersätta denna.

Snabb leverans.
Produkten känns gedigen, hållbar och väldigt bra nonstick.

Antwort von OnePan
Leveransen var snabb. Produkten kom i en fin kartong som går bra att återanvända till annat. Dessutom var ugnsformen som jag beställde inslagen i tyg som var ett återvunnet påslakan från ett svenskt hotell. Smart! Fin produkt med ett bra koncept. Jag har bara använt den två gånger och är hittills supernöjd med dess nonstick-beläggning. Maten blir bra och så lätt att rengöra. Huruvida bra den är i längden återstår att se.

Antwort von OnePan
Snabb återkoppling vid leveransbekymmer och felbeställning

Antwort von OnePan
En genial och samtidigt enkel affärsidé - släng inte det som kan användas i åratal. Att beläggningen är giftfri och kan ombeläggas är väldigt bra och väldigt enkelt att få gjort. Suveränt!

Antwort von OnePan
Vi älskar stekpannan och traktörpannan.
De funkar så bra.
Att kunna få en recoating är så miljösmart och det går så otroligt smidigt.

Antwort von OnePan
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.