OptimaleGezondheid.com Bewertungen

TrustScore 4 von 5

4,2

In de dagelijkse begeleiding van Optimale Gezondheid heb ik me heel prettig gevoeld. Hun manier is fijn, eerlijk en respectvol. Ondanks het feit dat ik altijd al heel bewust bezig was met mijn g... Mehr ansehen

Hyper commercieel. Bij elkaar geraapte info uit niet wetenschappelijk verifieerbare bronnen. Pretendeert het allemaal beter te weten. Trap hier niet in. Jaren geleden zijn boek "Tinnitus verdwijn meth... Mehr ansehen

Goed onderbouwd. Prima gerechten tot nu toe. Bij andere ( online) kookboeken krijg je veel minder tot geen toegevoegde uitleg waarom bepaalde producten in het gerecht zitten en wat ze precies doen.... Mehr ansehen

Ik heb de OG+ app nu een maandje in gebruik en gebruik het praktisch elke dag. Het fijne is dat je altijd weet wat de volgende stap is, ook heb je extra uitleg met korte en goede videos. De recepten z... Mehr ansehen

1. Fitness- und Ernährungsberatung
  2. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel
  3. Gewichtsabnahme-Coaching

Ontdek de nieuwste en wetenschappelijk onderbouwde adviezen over gezonde voeding, afvallen en hoe jij ook een gezonder en slanker lichaam kunt krijgen waar je trots op kunt zijn!

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

38 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ik word door deze site dagelijks…

Ik word door deze site dagelijks gebombardeerd met e-mails van Timo Breemen en Robert Jan Hendriks. Afzeggen lukt niet. Ze komen weliswaar in mijn map "Ongewenst" maar het blijft irritant.

23. August 2022

Optimale gezondheid automatische incasso niet stop te zetten

Optimale gezondheid. Het is gewoon schande hoe hier met klanten wordt omgegaan. Weken mee bezig om van een automatische incasso af te komen. na jaren betalen wilde ik hier mee stoppen. Geen contact te krijgen. na veel dreigementen heb ik een stopzetting, maar vervolgens wordt er weer gewoon afgeschreven.

18. November 2021

Ellenlange lappen teksten met…

Ellenlange lappen teksten met zogenaamde succesverhalen, waarvan als je goed leest je wel kunt zien dat ze niet kloppen. Amerikaanse verkooppraatjes om zogenaamde wondermethodes te verkopen a la Tell Sell door mensen die zichzelf 'healthcoach' noemen maar geen enkele medische kwalificaties hebben. Pure oplichting.

10. November 2021

Diefstal

Diefstal
Stopzetten abonnement lukt niet. Sinds april 2019 geprobeerd op te zeggen. De automatische incasso loopt door. Op e-mail wordt niet gereageerd.
Hufterig en pure diefstal is het. Het wordt tijd om die personen eens op te zoeken. Misschien reageren zij dan wel. Leuk onderwerp voor het programma Radar.

14. Mai 2021

Op 18 december 2020 heb ik voor 3 paar…

Op 18 december 2020 heb ik voor 3 paar inlegzolen betaald. Een maand en 1 dag verder 19 januari 2021, heb ik nog niks ontvangen. Ik word telkens met een automatisch aangemaakt bericht per computer verwittigd dat mijn klacht in behandeling is, maar daar blijft het bij. Er komt geen inhoudelijke reactie op mijn vraag. Wat adviseert u mij in deze?

19. Jänner 2021

Er wordt niet gereageerd op mail

Er wordt niet gereageerd op mail. Telefonsche bereikbaarheid is slecht. Je kunt alleen een voicemail inspreken. De vraag is nu of het hier wel om een echt bedrijf gaat. Of dat er domweg geld wordt verdient aan personen die dachten dat er serieus met de gezondheid wordt omgegaan. De oprichter Robert Jan Henriks (de SEO specialist) heeft mooie praatjes maar reageert niet op de mailtjes die hij stuurt. Ik tracht mijn geld terug te krijgen (wettelijk binnen 14 dagen afzien van de aankoop). Maar tot op heden geen reactie.

29. Mai 2020

Men krijgt een verleidelijke aanbod die…

Men krijgt een verleidelijke aanbod die ik ontving (van Robert Jan Hendriks) om via de aangeboden methode de cholesterol te verlagen.
Eenmaal aangemeld kreeg ik dus deze 4 weken zogenaamde tips,
Ofwel: ellenlange 'succes' verhalen maar weinig nieuwe informatie waar ik echt mee aan de slag kon.
Grote tegenvaller (!) dus voor die hoge (Bonus) prijs van 67,00 euro en geen enkele beloofde Bonus ontvangen.

24. November 2019