Väldigt mysig och fin plats att vistas på dock var tältet vi bodde i väldigt tätt inpå tältet bredvid och kändes precis som man satt precis utanför ”grannen”. Blev väldigt kallt på natten och det... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Mysigt,fint och väldigt lugnt ställe. Vi sov 1 natt. Vi önskar att det funnits stolar inne i tältet och ljusslingor mellan tälten. Vi bodde i H 16 och H 18. Mycket god mat och trevlig personal i... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Örnvikens semesterparadis ligger ute i skärgården strax utanför Söderköping. Här finner du fantastiska ställplatser, campingstugor, säsongscamping, gästhamn och uthyrning av båtplatser. Verksamheten står inför en större upprustning och semesterparadiset kommer utvecklas successivt under ett par år
Kontaktinformationen
Örntorpet 1, 61593, Valdemarsvik, Schweden
- info@ornviken-soderkoping.se
- ornviken-soderkoping.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Mysigt,fint och väldigt lugnt ställe
Mysigt,fint och väldigt lugnt ställe. Vi sov 1 natt.
Mycket god mat och trevlig personal i Foodtrucken !
Kommer gärna tillbaka ☺️
Super mysigt ställe
Super mysigt ställe. Många bekvämligheter samtidigt som man är ute i naturen. Rent å snyggt. Rekommenderas varmt.
Bra service känsla
Vi var helnöjda. Så magisk miljö, och barnen ville inte åka hem. Kommer gärna tillbaka igen
Glampingvistelse
Bra service, fint läge. Bekvämt boende i rymligt tält. Förbättringspotential är skohorn.
10/10 upplevelse
Vi bodde en natt tors-fre i början på september i en flotte (Aurorahut) med vår lilla hund. Det är verkligen en otrolig miljö, väldigt rogivande och avslappnande. På kvällen fick vi beskåda en fantastisk stjärnhimmel med flera stycken stjärnfall och på morgonen simmade både en mink och svanar förbi utanför flotten. Bra och tydlig information både inför vistelsen och i flotten/runtom området. Vi bokade till frukost på morgonen som var god men kan väl uppfattas något ”snål” i jämförelse till priset om man ska nämna något negativt. När vi checkade ut stötte vi på ägarna som visade sig vara supertrevliga. Vi kommer absolut komma tillbaka i framtiden!
Väldigt mysig och fin plats att vistas…
Blev väldigt kallt på natten och det lilla elementet räckte inte till
Hade önskat nåt att sitta i även inne i tältet
Möjligt att jag ändå återkommer men under annan säsong
Detta var vårt 2:a besök på Örnviken
Detta var vårt 2:a besök på Örnviken. Fantastiskt! Förra året bokade vi flotten (pga toaletten) men i år valde vi tält. Sååå mysigt! Skön säng, underbar vy, bättre går det inte att få. Tommie + fru, som sköter om Örnviken är så trevliga och lättsamma.
Fin miljö och trevligt koncept
Fin miljö och trevligt koncept. Härlig utsikt. Foodtrucken perfekt. Dock var bastun dåligt städad och lavar blev hala, kändes feta av smuts. Fanns inget att torka av med. Även golven på toaletterna vid glampingen var dåligt städat, spindelnät i hörnen bla. På det stora hela en trevlig upplevelse med barn i barnbarn.
Vacker camping, underbart koncept men med halvhjärtat utförande
Väldigt vacker campingplats med många badplatser, viloplatser med utsikt och grillplatser. Perfekt att strosa runt. Fanns även en 24/7-kiosk med kaffe, glass, kortlek, snacks, micro och fryspizza! Roligt inslag. Vi bodde i en Aurorahut på en flytande brygga. Otroligt häftigt koncept! Dock slappt städat och det såg ut att inte ens vara renbäddat då det fanns sminkrester och fläckar kvar i sängen. Knappar, luckor och annat med tydliga fingeravrtryck. Det skulle finnas ett så kallat svalutrymme men det var rumstempererat i princip. Bagageförvaringsutrymmet var mycket smutsigt. Sköna sängar. Urusla kuddar. Platta som papper och nötta. Det luktade även starkt från toaletten av urin/ammoniak. ACn samt fläkt lät otroligt högt och gjorde väldigt lite. Immade igen lite och fönstrena var svåra att se ut ur pga fukt inne och ute, vilket är synd när det är hela vitsen med ett sådant boende. Väldigt skoj och lyxigt att man kunde boka frukostkorg. Dock fick man bara 1 st bake off-style fralla var och en ynka skiva ost var. Kaffet smakade klent pulverkaffe. Däremot bra och tillräckligt med yoghurt, frukt, juice och grönsaker. Summa summarum: Förbättra till ritkigt kaffe, större frukost, sköna kuddar, städa ORDENTLIGT, minska ljudnivå på fläkt/AC och få bort urinstank så hade det blivit full pott!
En härlig plats
En härlig plats. Fantastisk utsikt.
Ok sängar. Men tältet var trasigt på flera ställen: Trasiga myggnät det fattades öglor till blixtlåsen svårt öppna o dra igen. Är det smuts eller mögel på tältduken?
Och frukostkorgen var bedrövlig: Klent kaffe 2 frallor 2 ostskivor till 4 mackor, lite gurka o tomat. 2 småbitar melon. Mangojouice? Nån utländsk godisbit. För nästan oförskämda 400 kr.
Vi kommer kanske tillbaka när ni bytt ut tälten köpt nya kuddar. Men då tar vi med egen frukost!
Fantastisk plats med skön atmosfär
Fantastisk plats med skön atmosfär! Bodde fyra personer i tält O18 med utsikt över vattnet. Badade, fiskade och bastade på kvällen när ljusslingorna gav ett magiskt sken över området. Maten är toppklass!! Vi kommer tillbaka nästa sommar!
Fin miljö
Fin miljö! Lugnt och mysigt! Bodde i Aurora Hub 1. Sköna sängar. Nästan allt finns på liten yta. Egen badstege.
Lite problem med gasspis men fick snabb hjälp.
Lite putsning av fönster vore av godo och handdukar skulle kunna erbjudas.
Men det jag saknade mest var 2 stolar som man kan sitta i . De som finns på bryggan kan man bara halvligga i.
Food trucken erbjöd riktigt god mat.
Frukostkorgen var mkt snål om än det smakade bra.
Jag är inte så imponerad som jag var…
Jag är inte så imponerad som jag var första gången jag var här. Städningen var ingen höjdare. Skitigt och dammigt. När man lyfte på locket till spisen var det kladdigt och matrester. Massor av damm vid 12v uttaget/brandsläckaren. Lika så vid hyllan över sängen. Tycker att om jag betalar nästan 3000kr för en natt så ska det vara städat . Annars så är det otroligt fint och mysigt ställe . Men det blir nog inte mer för den pengen i alla fall
Jättehärlig plats med fina omgivningar
Jättehärlig plats med fina omgivningar. Bra grillplatser och toaletter. Lagomt skön dubbelsäng i tältet, bäddsoffan var dock väldigt oskön, endast en tunn bäddmadrass att ligga på och den var dessutom i nedspillt och risigt skick. Det drog ner betyget avsevärt.
Väldigt trevligt och lugnt ställe
Väldigt trevligt och lugnt ställe. Sköna sängar, trevlig utsikt. Bodde på Glamping H7.
Minus blir att det inte fanns normala stolar och ett bord där man kan sitta och äta eller bara umgås.
En pärla väl värd ett besök
En pärla väl värd ett besök! Vacker camping, rofyllt och nära till både bad och fiske. Personalen svarade snabbt på frågor och åtgärdade fel. Det enda negativa med glampingtältet var extrasängen som var allt för hård.
Jättefint ställe
Jättefint ställe, mysig atmosfär. Bodde i Aurora hut, saknade ett litet kylskåp. Luckan till spishäll saknade en spärr så fick håll i den när man kokade vatten. Ac funkade inte heller optimalt ,så det var sjukt varmt! Men så fin utsikt och jätteskön säng. Foodtrucken var kanon 10_10!
Mycket bra glamping
Mycket bra glamping! God mat och fräscht område, lite bättre sittmöjligheter i tälten annars inget att klaga på!
Det var ett supermysigt och fint!
Det var ett supermysigt och fint ställe! Stort tält med bekväm säng. Bra avstånd mellan tält.
Hade önskat lite lyxigare täcken i dun tex. Och kanske npn sittmöjlighet inne i tältet, en puff, soffa eller fåtölj tex.
Maten i foodtruken va toppen!! Stämningen va då härlig!
Jätte trevlig personal och fräscha toaletter!
Hade en trevlig vistelse i ett av era…
Hade en trevlig vistelse i ett av era glampingtält!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.