Väldigt mysig och fin plats att vistas på dock var tältet vi bodde i väldigt tätt inpå tältet bredvid och kändes precis som man satt precis utanför ”grannen”. Blev väldigt kallt på natten och det... Mehr ansehen
Mysigt,fint och väldigt lugnt ställe. Vi sov 1 natt. Vi önskar att det funnits stolar inne i tältet och ljusslingor mellan tälten. Vi bodde i H 16 och H 18. Mycket god mat och trevlig personal i... Mehr ansehen
Vi bodde en natt tors-fre i början på september i en flotte (Aurorahut) med vår lilla hund. Det är verkligen en otrolig miljö, väldigt rogivande och avslappnande. På kvällen fick vi beskåda en fantast... Mehr ansehen
Detta var vårt 2:a besök på Örnviken. Fantastiskt! Förra året bokade vi flotten (pga toaletten) men i år valde vi tält. Sååå mysigt! Skön säng, underbar vy, bättre går det inte att få. Tommie + fru, s... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Örnvikens semesterparadis ligger ute i skärgården strax utanför Söderköping. Här finner du fantastiska ställplatser, campingstugor, säsongscamping, gästhamn och uthyrning av båtplatser. Verksamheten står inför en större upprustning och semesterparadiset kommer utvecklas successivt under ett par år
Örntorpet 1, 61593, Valdemarsvik, Schweden
- info@ornviken-soderkoping.se
- ornviken-soderkoping.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Super mysigt tält med bekvämligheter
Super mysigt tält med bekvämligheter. Fräscha toaletter, god mat från foodtrucken. Trevlig personal med lugn atmosfär.
Mysig glamping och fantastisk matupplevelse
Fantastisk vistelse på Örnviken Glamping! En väldigt mysig miljö med lugn och ro, perfekt för att koppla av och komma bort från vardagen.
Panuozzo-paketet var över förväntan, tydliga instruktioner, fina råvaror och väldigt roligt att baka själv i pizzaugnen. Det gjorde middagen till en upplevelse i sig, och resultatet blev dessutom riktigt gott.
Trevligt värdskap och en genomtänkt upplevelse från början till slut. Vi trivdes jättebra och kommer gärna tillbaka!
Nära naturen med guldkant
Nära naturen. Lugnet. Vattnet. Enkelt. Lyxigt boende. Kombinationen. Trevlig personal. Aktiviteter. Mat. Bad. Lämnar med en varm känsla och rekommenderar alla att besöka denna pärla❤️
Vi har bott 3 tjejer i G1
Vi har bott 3 tjejer i G1, vi är tagna av miljön och stämningen 🌟
Så fint lugnt och mysigt. Bra ordnat med kiosk, foodtruck och fräscha toaletter samt servicehus.
Det vi vill förbättra och som gjort ALLT helt perfekt, skulle vara en tjockare madrass då den tredje i vårat sällskap sov inte så bra med den supertunna madrassen. Den stora sängen var superskön men tyvärr inte den andra.
Lite mer mjölk i frukostkorgen till kaffet, betalar man ändå ganska mycket för 👍
Och en liten sopkvast till tältet så man kunde sopa 🧹 utanför på altan och en kvast till att ha därinne!
Vi kommer gärna tillbaka och rekommenderar fler att besöka Örnviken 🌸⛺️
Vi hade ett underbart dygn i…
Vi hade ett underbart dygn i glampingtält (G1) jag, min man och våra pojkar (12 och 9 år). Vi hade med egen mat och stormkök som vi lagade maten på utanför tältet. Efter maten paddlade vi kanadensare och SUP innan bastubad och en god natts sömn i tältets sköna säng. På morgonen lagade vi egen frukost (ja vi hade med egen kaffebryggare och lattevisp och värmde mjölk på stormköket 🤭). Rekommenderar verkligen en trip till Örnviken. Vackra omgivningar och fin, liten camping. Perfekt ställe att vakna på under nationaldagen (innan högsäsong).
Kanonfint 🙌
Vi sov en natt i husbil och en i tält (G1)
Det är ett jättemysigt ställe . Lugnt och stillsamt.Rent och fräscht.
Vi var där nu i slutet på maj , hade varit mysigt om man kunnat elda i kaminen även då . Men vi frös inte , det var varma goa täcken .
Ett stort plus är foodtrucken som serverade god hamburgare och fisch&chips .
Om man ska nämna nåt som kan ses över är det väl duschmunstyckena 🚿 som hade ganska mycket kalkavlagringar .
Personal hjälpsam och trevlig.
Frukostkorgen innehöll precis vad som behövdes .
Kommer gärna tillbaka
Underbart läge och fantastiskt trevlig…
Underbart läge och fantastiskt trevlig personal! ⭐️
Trevlig plats med störande grannar
Trevlig plats, tyvärr hade 15 personer karaokekväll som lät över hela området. Vi sa till men de ville inte avbryta, trots campingens stadgar om lugn och ro. Det ringdes tillslut akutnummer och ansvariga kom ut fick säga till på skarpen. Hade akutnumret varit mer lättillgängligt hade vi inte behövt stå ut med störande beteende så länge. Så bra agerande av personalen när de väl kom på plats, men tråkigt att det inte förkom förebyggande åtgärder ex infoskyltar om detta m.m.
Mysig upplevelse i glampingtält
Mysig upplevelse i glampingtält, jättefin utsikt och härligt natur.
Trots regn så blev det mysigt för att vi kunde boka bastu, och det fanns ett litet el-element i tältet som värmde.
Fantastisk ställe
Fantastisk ställe!
De enda som va mindre bra de rangliga utemöblerna och räcket på uteplatsen. Annars skulle jag rekommendera alla att åka hit
Super fin miljö
Super fin miljö. Stannade en natt.
Skönt med vattentoaletter i närheten av tälten.
Rent o fint.
Ett litet - fanns ingen manual till eldstaden.
Det stod en liten fläkt på eldstaden men den kom ej igång,vi flyttade position men fungerade ej.
Vi fick fyr på elden men rök kom in så vi vågade ej elda mer,blev kallt på natten.
Tur att det fanns tjocka täcken.
Tycker även frukostkorgen skulle ingå i bokningen.
I det stora hela en fantastisk anläggning.
Jättefint ställe
Jättefint ställe! Varmt och mysigt i tältet trots att det var blåsigt och kyligt ute. God frukost, trevliga ägare, det fanns allt man behöver för en riktigt mysig vistelse. Rekommenderas verkligen 😊
Sveriges mysigaste camping
Tillbringade ett dygn här och även om vi hade försökt att hitta något att gnälla på, så var det omöjligt. Toppbetyg på boendet (Aurora Hut), naturen och fräscha faciliteter trots en välbesökt helg. Lugnt, avkopplande och det faktum att någon hade beställt kanonväder på dagen med tillhörande stjärnklar himmel på natten gjorde inte direkt ont i själen. Överlag en camping som både ägare och besökare är måna om att hålla ren och autentisk.
Det blir garanterat fler besök!
Fantastisk avslsappning
Mycket vackert område. Hytten välutrustad och supermysig. Kunde varit lite bättre städat, men för övrigt var hela upplevelsen superbra och jättetrevlig ägare som verkligen bryr sig. Tråkigt att man inte kan avboka bastu. All var väl organiserat och förklarat i information man fick innan vistelsen. Rekomenderar starkt för en toppen avslappning
Tack för en helt magisk vistelse
Tack för en helt magisk vistelse! Kommer garanterat spendera fler nätter på er magiska glamping. Trots kyla ute så var det varmt och skönt i tältet.
Bodde i Aurora Hut
Bodde i Aurora Hut. Var en otrolig upplevelse. Bra service och mycket trevliga driftskötare. Bjöds på våfflor och kaffe.
Jättemysigt ställe 🤗 Trevlig personal 👍…
Jättemysigt ställe 🤗 Trevlig personal 👍 Vi kommer mer än gärna tillbaka 🥰
Fantastiskt ställe som vi återvänt till…
Fantastiskt ställe som vi återvänt till flera gånger. Även i -14 grader så var det lika mysig och härlig upplevelse!
Ett ställe för dom som uppskattar närheten till naturen och ser det charmiga i att komma bort från bekvämligheterna man har i vardagen.
Det här är ett riktigt härligt ställe och omgivning att komma till när man vill komma bort från vardagen en stund och bara koppla av och njuta!
Väldigt trevligt par som driver stället och som gör det där lilla extra för sina gäster och verkligen verkar brinna för det dom gör.
Vi har bott i både flotte och tält och och båda har sin charm på olika sätt,
Vi rekommenderar varmt det här stället!
Tack för ännu en riktig mysig vistelse hos er,
På återseende!
Fantastiskt boende med enastående…
Fantastiskt boende med enastående upplevelse av natur , lugn o rogivande miljö.
En upplevelse alla skulle ta del av. Kanon god frukost.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.