Örnviken Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Väldigt mysig och fin plats att vistas på dock var tältet vi bodde i väldigt tätt inpå tältet bredvid och kändes precis som man satt precis utanför ”grannen”. Blev väldigt kallt på natten och det... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mysigt,fint och väldigt lugnt ställe. Vi sov 1 natt. Vi önskar att det funnits stolar inne i tältet och ljusslingor mellan tälten. Vi bodde i H 16 och H 18. Mycket god mat och trevlig personal i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bodde en natt tors-fre i början på september i en flotte (Aurorahut) med vår lilla hund. Det är verkligen en otrolig miljö, väldigt rogivande och avslappnande. På kvällen fick vi beskåda en fantast... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Detta var vårt 2:a besök på Örnviken. Fantastiskt! Förra året bokade vi flotten (pga toaletten) men i år valde vi tält. Sååå mysigt! Skön säng, underbar vy, bättre går det inte att få. Tommie + fru, s... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Campingparzelle

Vom Unternehmen geschrieben

Örnvikens semesterparadis ligger ute i skärgården strax utanför Söderköping. Här finner du fantastiska ställplatser, campingstugor, säsongscamping, gästhamn och uthyrning av båtplatser. Verksamheten står inför en större upprustning och semesterparadiset kommer utvecklas successivt under ett par år

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

411 Bewertungen

Alle Bewertungen

87 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nej men så underbart ställe

Nej men så underbart ställe! Ett riktigt litet paradis på jorden. Fint, rent och fräscht tält. Sköna sängar och full pott gällande mysfaktor! Flera små uteplatser att hänga på både i ”skogen” och nere vid vattnet. Vi var där med barn (9år, 7år och 5månader) och dom hade så roligt! Den stora grillplatsen var riktigt bra. Fantastiskt att varje bord har ”sin egen” grill! Ett förbättringspotential är att skriva att det ingår kaffe/te i tältet :). Ett annat är att byta ut papperstallrikarna och besticken till riktiga flergångs (hårdplast funkar ypperligt då jag antar att ingen vill ha trasiga tallrikar i omgivningen). Barnen, och vi vuxna, planerar redan för när vi kan komma tillbaka!

18. Juni 2025

Fantastisk ställe

Fantastisk ställe, lugn från allt. Sköna sängar, och stor utrymme. Allt var så fint. Väldigt frescha dusch och toa vid servise huset. Man kan låna även en bok.
Det går enkel att köpa något från kiosken. Finns allt som man behöver över en natt.
Lätt att boka bastun- men risken att det finns ingen ledigt tid. Första ledigt tid fick vi vid 21.00, så vänta inte för länge att boka. Man kan ducha ute vid bastun, men bara kallt vatten i den.
Saknade:
Något att hänga mina kläder/handukar på samt två enkla 2 stolar och en liten bord att sitta och äta frukost på. Vill inte sitta i sägen. Uteplats fungerar super bra till att sitta och slappa men om det inte regnar. Annars vill man gå in.
Varm vatten i kranen saknades - uppe vid glamping.
Synd att foodtruck inte var öppet (långhelg tors-sön) skulle vilja äta något fresch och varmt på kvällen och till lunch.
Men ändå stark rekomenderar.

30. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Härligt ställe att glampa på

Härligt ställe att glampa på!
Allt välskött och fräscht. Tältet vi hade var mysigt inrett, sängen skön, hade egen uteplats med utsikt över vattnet.
Frukostkorgen vi beställt till levererades till tältet på morgonen. Extra plus för croissant i den. Värdarna var väldigt trevliga och hjälpsamma.

15. Mai 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastiskt trevligt bemötande och bra…

Fantastiskt trevligt bemötande och bra service. Väldigt mysig och vacker plats!
Några saker kände vi kunde bli bättre.
Vi blev överraskade av att den enda matlagningsmöjlighet som erbjuds är öppen eld, det vore bra om det framgick tydligt. När det stod ”servicehus” så trodde vi att det skulle vara som på många andra campingar med kök osv.
Vi saknade upphängningsmöjligheter i tältet.
För aurorahuten som vi också hyrde så saknade vi redskap i köket. Det fanns flera lådor men med väldigt skralt innehåll (de flesta lådorna var tomma), tex ingen osthyvel, inga djupa tallrikar. Kanske att ni även borde informera om de ganska branta stigarna, att inte vem som helst kan ta sig till aurorahutsen.
Så lite tydligare info om vad som finns, tillgänglighet och lite bättre utrustning så skulle det vara en fin förbättring.
Vi lyckades lösa matlagningen, osthyvling mm och hade en toppenupplevelse!
Hälsningar
Sara

1. Mai 2025

Vilket fantastisk ställe

Vilket fantastisk ställe! Magisk omgivning och sååå fint boende, vi bodde i Glampingtält. Supertrevlig personal som var lätt att komma i kontakt med. Vi kommer tillbaka, var så säkra!

26. April 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Absolut helt okej men inget för barn!!

Hade förberett massor och kollat karta, faciliteter etc, samt att vi hade strålande tur med vädret! Kylskåpet var väldigt litet när man ska ha med all mat och dryck själv, vi hade som tur var två egna kylväskor. Vi hade med egna bestick och glas.
Det bekom inte oss men hade ALDRIG tagit med barn dit! Inga räcken på "terassen", 2,5 meter upp och sen slänt med stenar och vatten nedanför.
Det skröts om en "strandpromenad" men den var väldigt illa ordningsgjord. Stockar, sten, rötter, taggbuskar. Kreativt dragna elkablar lite överallt. Vägen till toaletten (bodde i G03) var inte bra, lätt bergsklättring, kändes olustigt mitt i kolsvarta natten!
Bra toaletter annars. Hade vi behövt dusch hade vi fått ta bilen, det är bra långt från glamping-tälten.
WiFi fungerade inte.
Men underbart läge, mysig säng, bra värme, bra i det stora hela!
Kanske inte helt uppfyllde priset men för oss gjorde vädret väldigt mycket!

11. April 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Blandad upplevelse

Väldigt mysig glamping, fin omgivning och bra standard. Vi bodde i Glampingtält family vilket potentiellt hade kunnat vara väldigt härligt men det blev inte en supertrevlig upplevelse. Dubbelsängen var skön men bäddsoffan så extremt hård oskön att de som låg där inte kunde sova, där bör man ha en extra madrass. När det stormade utanför tältet skramlade diverse saker utanför så mycket att det blev väldigt svårt att sova. Vi saknade ett par stolar/pallar att sitta och umgås på i tältet om det som i vårt fall är dåligt väder. Det hade gärna fått finnas några krokar i tältet att hänga kläder och handdukar på. Frukostkorgen var alldeles för dyr för sitt skrala innehåll, den hade kunnat innehålla lite mer. Om dessa fåtal saker kan förbättras så skulle upplevelsen höjas otroligt mycket för det är i övrigt ett fantastiskt ställe!

9. August 2024
Örnviken-Logo

Antwort von Örnviken

Hej Ella. Det var tråkigt att höra att ni inte upplevde allt så bra. Men jag ställer mig frågande till när det var ni besökte oss? Du nämner frukostkorgen, de har vi inte börjat med för säsongen än. Så det kan inte varit nyligen du besökte oss?

Jätte mysigt och rent

Jätte mysigt och rent. Det var varmt och skönt i tältet. En plats som man kan rekommendera starkt till sina vänner. Bästa är att hundarna är välkomna. Jätte nöjd med upplevelser och vovvarna blev super glada

Enda problemet var att toan som låg nära glamping var stängt så vi behövde gå en bit bort till den andra toa.

Vi ser framåt att komma tillbaka igen i framtiden 😁

29. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hela familjen på 2 vuxna och 3 småbarn…

Hela familjen på 2 vuxna och 3 småbarn är nöjda med vistelsen. Rymligt tält med en skön säng och smidig bäddsoffa. Bra samlingsplats med grillmöjligheter. Nu gick vi inte omkring så mycket i skogen men ett tips skulle vara något för barnen, utnyttja skogen och ordna en lekplats/hinderbana. Vi kommer återvända igen 😊

15. März 2025

Hej och tack för allt

Hej ! Vi är supernöjda med vår vistelse på Glampingen stället och vi är säkra på att vi snart kommer tillbaka till er. Stället var lugnt som vi trodde, fantastiskt som vi tänkt oss. Vi fick en jätte god services sen vi kom ditt.
Det enda som skulle ha varit bekvämt för oss skulle vara att ha kunnat äta något enkelt till frukost annars allt var super.

Mvh Oscar, Emma & Björne ⛺️🪵🔥🤩🦮😉

29. November 2024

Fantastisk plats

Fantastisk plats, supermysig hut och vacker natur. Vi var där i slutet av November och i hytten var det varmt och skönt, trots riktigt hårda vindar och snöfall. Relativt rent och fräscht (bortsett från lite spindelväv), men det var lite ont om toapapper i hutten. Bastun var fin men tog väldigt lång tid att värma upp. Mysigt med den nya ljusslingan runt bastubryggan. Överlag en otroligt fin och minnesvärd upplevelse. Vi lär komma tillbaka.

20. November 2024

Bästa oktoberhelgen i mannaminne

Bästa oktoberhelgen i mannaminne!
En ruggig lördag begav vi oss av mot vårt första glampingäventyr med våra två små barn.
Upplevelsen blev perfekt från start till slut.
Vi var rena, varma och NÖJDA!
Att hyra bastun och ta ett havsdopp på kvällen rekommenderas 🙏

26. Oktober 2024

Vilken fantastisk upplevelse.

Vilken fantastisk upplevelse.
Supermysig atmosfär, rent, fint och rymligt tält.
Blev inte alls kallt även fast vi var där i slutet av oktober.
Ger hela upplevelsen 10/10!
/Glamping

26. Oktober 2024

Supertrevlig upplevelse!

Supertrevligt tält med allt man behöver! Stort utrymme inne i tältet. Utsikten var magisk, sköna sängar, altan med utemöbler och en underbar kamin som värmde oss i slutet av oktober!
Det som var ett litet minus var att toaletten vid tälten var avstängd, en bit bort till servicehuset. Där var det däremot fräscht och nytt.

20. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr