Ortoprime Bewertungen 62

TrustScore 2 von 5

1,8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

geen retourformulier, teruggestuurd via PostNL, bewezen aflevering,€8, betaald,maar ontvangst ontkennen.geen track& trace.artikel kwijt,geld kwijt.klein beetje terug.schade voor mij:€23,74. het adres... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ORTOPRIME IS EEN DROPSHIPPINGS FIRMA! Klant mag wettelijk geoorloofd, aankoop binnen 14 zonder uitleg te retourneren. Verkoper heeft daar geen keus in. Klant heeft geen geheimhoudingsplicht ivm e-mai... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Badplank en rolstoel besteld. Huisnummer was verkeerd; bestelling zou retour gaan..klantenservice kunnen bereiken via de chatfunctie( na 17.00 uur) Volgende dag ontving al een mail met code en de boi... Mehr ansehen

1,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Wat een plaatboeven !!!

Wat een boeven moet het zijn ! Bestel voor 96 euro twee aluminium vierpootstokken. Krijg 1 stalen, veel zwaarder dan aluminium stok geleverd. Volgens hen is het een stok met een hart van aluminium ?? Nou echt niet. 2 jaar terug bij Moretti ook stokken besteld
Als zijnde stalen stokken. Er zit zelfs een sticker op dat ze van Moretti zijn. Nu zijn we een paar weken verder en nog steeds geen tweede stok geleverd.
Al diverse keren gemaild
Krijg je weer een nieuwe periode te zien waarin er iets geleverd gaat worden.
Ik had gewoon eerst naar de reviews moeten kijken. Dom!.
Ze suggereren dat ze in Nederland zitten. Nou echt niet.
Spanje, tja daar is het manjama, telkens meer. Ik denk dat ik het tv programma Radar maar eens
ga aanschrijven. Want dit is gewoon oplichting! Hier bestellen waarschijnlijk heel veel oudere mensen spullen..Tja en die trekken waarschijnlijk niet zo snel aan de bel.
Mijn tip: niets bestellen!!

16. April 2026

Oplichters

Zegt zogenaamd dat goederen even niet leverbaar zijn maar eind van de week komt het. Een maand verder en er wordt niet geleverd en ook geen geld terug gestort. Dit is dus een oplichting. Hier niet bestellen want je bent je geld kwijt.

23. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DOE GEEN ZAKEN MET DEZE PARTIJ !!!

Dit bedrijf is gevestigd in Spanje waarbij er van alles door de koeriers fout gelopen is. Ortoprime blijft hiermee alleen de klant wijzen, alsof de ontvanger hier iets aan kan doen. Uiteindelijk hebben zij het artikel opnieuw verstuurd en tijdens die zending is na een maand toch nog artikel bezorgd. Nog steeds geen probleem zou je zeggen. Je weigert de zending en dan gaat het artikel weer terug. Nu heeft de PostNL koerier het pakket bezorgd op een ander adres in de straat en zij hebben deze zending niet geweigert. Later hebben zij deze naar ons gebracht, maar nu zitten wij met het pakket. Vanuit Ortoprime eisen ze nu dat wij dit met het retourlabel naar een PostNL servicepunt brengen. Wij hebben het daar al aangeboden, maar daar wordt deze geweigerd omdat het pakket te groot is. Ortoprime WEER boos en dreigen nu met juridische stappen naar ons. Eén advies aan iedereen, DOE GEEN ZAKEN MET DEZE PARTIJ !!! Zij zijn zéér onprofessioneel en leggen al hun eigen verantwoordelijkheden bij de klant neer.

12. März 2026

Scam met aanbieding

De aanbieding van een douchestoel is nep!
Je kan de dure modellen gewoon bestellen.
Maar de aanbieding dus niet..contakt met de klantenservice is waardeloos,ze helpen je niet,ze zeggen u kunt ander model bestellen.
NIET bestellen dus!

2. März 2026

Schande…. Bestel NIET HIER

Artikel besteld en meteen geretourneerd nu zeggen ze dat ik het artikel heb gebruikt en willen mijn geld niet teruggeven moet nog eens €20 betalen om het artikel te retourneren naar mij! Nooit meer! Bestel niets hier

24. Februar 2026

,,K" bedrijf!!!

het adres deugd ook voor geen meter.levertijd extreem lang!

8. Februar 2026

Schenden contractvoorwaarden

Geen track en trace ontvangen, enkelvoudig retour zending bericht. Vervoerder kon niet afleveren in notabene huisartsenpraktijk, gelegen in verzamelgebouw met doktersassistente balie. Kennelijk was dit onbekend bij klanten service dat vervoerder niet levert op dergelijk adres ( bij navraag waar pakket toch bleef) want zij vroegen naar gegevens van gebouw en waar af te leveren. Uiteindelijk klaar met deze werkwijze: herroeping order gemaild. In hun voorwaarden staat dat gelden inclusief verzendkosten terug gestort worden bij herroeping. Dit negeren ze voor hun inkomsten behoefte. Men rekent fijntjes verzendkosten vanuit Spanje naar NL en retour is ook op kosten van consument. Informeren slech. De consument die dupe wordt van schimmigheid. Heel jammer dit en kwetsbaar voor ouderen die vooral gebruik maken van dergelijke producten.

21. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ja wat kan het bedrijf verbeteren

Ja wat kan het bedrijf verbeteren, eigenlijk alles, winkel zou in den Haag zitten, en doen mij geloven dat mijn bestelling uit het buitenland komt, teruggave / annuleren van bestelling gaat met veel hobbels en het bedrag niet terug gekregen, geen aanrader

6. Jänner 2026

absurd hoge retourkosten.met…

Plukpak besteld voor iemand met dementie. Zorginstantie had zelf dit soort pakken besteld en was mijn aankoop niet meer nodig. Moet je €10,= betalen voor retour. Het leveren kosten al €4,95. Wat een slechte service is dit. In Nederland hoort een bedrijf verzendkosten ook te vergoeden. Je gaat bijvoorbeeld al €15,= het schip in.

12. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

goede kwaliteit

levering uit Spanje, dus het duurt wel enkele dagen langer, maar binnen een week had ik zorg items ontvangen van hoge kwaliteit voor een superprijs

2. November 2025

Waardeloze firma

Waardeloze firma. Zeer lange levertijd en als het artikel dan niet past, kun je tegen betaling hun artikel terugsturen. Geen verstand van zaken en buitengewoon arrogante klanten service.

26. September 2025

Retour

Verkeerd artikel besteld maar geld weer netjes terug ontvangen

10. September 2025

Prima product. Wel prijzig

Ondanks de negatieve review, toch een brace voorpoot de hond besteld. Simpelweg omdat er niet veel andere mogelijkheden zijn. Na 1 week binnen
Prima product. Wel wat prijzig.

9. September 2025

NIET BESTELLEN bij deze webwinkel

NIET BESTELLEN bij deze webwinkel. De levertijd is extreem lang (2-3 weken) en retourneren kost 10,- op een artikel van 13,50. Reden retour was dat het artikel te klein was (elbow strap) die niet "op maat" bestelbaar is. Winkel geeft aan dat dit wel zo had gemoeten, maar wat de site niet biedt, kun je uiteraard ook niet opvolgen. Zeer slechte klantenservice. Toch maar rechtshulp inschakelen denk.

5. September 2025

Lange levertijden

Levering duurde 10 dagen omdat deze uit Spanje moet komen.
Daarnaast wordt er bij retourneren EUR 10,00 in rekening gebracht en de oorspronkelijke verzendkosten niet vergoed.

15. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling zou reeds bezorgd zijn door…

Bestelling zou reeds bezorgd zijn door pos.nl maar post .nl geeft aan dat zij nog niks hebben ontvangen dat zijn weer van die trucken die ze uithalen door van uit China de producten te kopen en hier door te verkopen zij bestellen uit naam.van de koper En laren get daar naar toe sturen je krijgt een email.bestelling is ver zonden ja van uit China dan duurt het nogb10 dagen Hier moet een einde aan komen

25. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr