MediaMarkt Outlet NL Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opdrachtnummer: SMML72422551 LG warmtepomdroger gekocht. Januari 2024. Droogt nu niet meer. Aangemeld bij mediamarkt. Zou 5 jaar garantie op onderdelen en 10 jaar op motor zitten. Mediamarkt meld h... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Waar een groot bedrijf klein in kan zijn: klantenservice. Tot drie keer toe wordt de afleverdatum verplaatst, er blijkbaar vanuit gaande dat ik wel zorg dat ik thuis ben. Ondertussen blijkt dat ze he... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb onlangs via de MediaMarkt Outlet een oven besteld. Op de dag van de geplande bezorging ontving ik echter een e-mail waarin stond dat mijn bestelling was geannuleerd, omdat het product te... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een 'geretourneerd product' (Siemens vaatwasser) met 25% korting (minimaal 150 euro goedkoper) kunnen kopen. Product was volledig nieuw en nooit gebruikt. Alle accessoires en boekjes lagen er evenee... Mehr ansehen

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Op MediaMarkt Outlet vind je producten die al een eerste leven gehad hebben. Dit kan zijn doordat een van onze klanten het product niet gebruikte of niet meer nodig had. Ook showmodellen en (licht) beschadigde artikelen zijn in de outlet te vinden. Met deze producten is vaak niet veel mis en daarom gunnen we ze bij MediaMarkt Outlet een nieuw leven. Uiteraard controleren we de producten goed en reinigen of herstellen we deze als het nodig is. Daarna mogen ze voor mooie prijzen alsnog de deur uit. In de Outlet staat bij elk product vermeld wat er precies mee gebeurd is. Wel zo transparant. Daarnaast heb je bij elk product dat je koopt in de MediaMarkt Outlet gewoon de wettelijke garantie. Door onze Outlet-producten te kopen bespaar je veel geld en draag je ook nog eens bij aan duurzaam gebruik van consumentenelektronica.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

140 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend teleurgesteld in mijn…

Ik ben ontzettend teleurgesteld in mijn ervaring met dit bedrijf.

Ik heb een oven besteld, maar bij ontvangst waren we niet tevreden over het product. We hebben de oven daarom direct retour gestuurd. Dat was inmiddels 7 weken geleden en tot op vandaag heb ik mijn geld nog steeds niet teruggekregen.

Elke keer als ik mail, krijg ik exact hetzelfde standaardantwoord: “We zijn je niet vergeten en we werken eraan.” Alsof het terugbetalen van een retour een extreem ingewikkeld proces is. Ondertussen wacht ik al bijna twee maanden op mijn eigen geld.

De communicatie voelt niet serieus en er wordt geen concrete termijn gegeven. Dit zorgt voor enorm veel frustratie en weinig vertrouwen.

Ik raad mensen echt aan om twee keer na te denken voordat ze hier bestellen.

2. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kwestie van geluk hebben

Persoonlijk denk ik dat het een kwestie van geluk hebben is bij MediaMarkt Outlet. In het verleden heb ik daar een LG smart tv gekocht, die totaal niet overeenkwam met de beschrijving (qua nieuwstaat) en zelfs onderdelen miste.

Gisteren ben ik - na jarenlang er niet gekocht te hebben - toch weer overstag gegaan. De Dyson Airwrap was namelijk echt gunstig geprijsd. Tot mijn verbazing kreeg ik de volgende dag al netjes mijn pakketje aangeboden en is de Dyson geheel onbeschadigd en compleet aangekomen! Deze keer ben ik ontzettend blij dat ik de gok gewaagd heb!

26. Februar 2026

Heel slecht

Heel slecht. Ik heb een Miele wasmachine op 27/01/2026 besteld. Die zou op maandag 02 februari geleverd worden. Dit is niet gebeurd. De zending is vanuit mediamarkt geannuleerd en nooit geleverd. Honderd telefoons en e-mails en nog geen geld terug. Geen reactie. klantenservicemedewerkers die zeggen dat ze een spoedmelding maken. weer geen reactie. Ik ga aangifte doen van diefstal. Blijf bij dit bedrijf weg.

25. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oven besteld, nooit ontvangen, ook geen geld retour.

Inbouwoven besteld via de website. Zou op 9 februari worden geleverd. Dat is helaas nooit gebeurt. Na talloze telefoongesprekken met de klantenservice, hebben ze aangegeven dat de bestelling niet terug te vinden was en dat ik zou worden teruggebeld. Nooit een telefoontje ontvangen. Als ik bel, wordt er aangegeven dat ze ermee bezig zin en dat ze snel een antwoord gaan geven. Je raad het al... Geen antwoord gekregen.
De prijzen zijn erg in super interessant. maar je moet er rekening mee houden dat het product niet aankomt, later wordt geleverd en dat je vele telefoontjes moet plegen om in contact te komen met de juiste persoon.

20. Februar 2026

succes met contact krijgen

Altijd prima producten gehad maar heb je een probleem, succes met contact krijgen.

Online contact formulier is niet te viden.
In de winkel willen ze je niet helpen. Volgens de website zou je het ook daar terplekken kunnen terugbrengen. "Ja maar omdat dit in de outlet was gekocht is het lastig en niet mogelijk". Ik kijk de volgende keer wel even door.

16. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wasmachine gekocht in de outlet

Wasmachine gekocht in de outlet, werd geleverd met een scheur in de afvoerbuis. Het water spoot alle kanten op. Lijkt me dat dit met de eerste eenvoudige controle gespot had kunnen worden. Bij de bezorging zat hij keurig verpakt in een kartonnen doos, dus tijdens de bezorging zou het waarschijnlijk niet gebeurt zijn. Bij de beschrijving stond alleen dat er een kras op zou zitten. Dit was de tweede keer dat ik een refurbished wasmachine kocht, eerste keer was bij een ander bedrijf en die lekte ook direct. Ik dacht dat ik het bij de mediamarkt wel kon vertrouwen, mijn advies, nooit een refurbished wasmachine halen. Nu een nieuwe besteld, ook bij de mediamarkt, daardoor dubbele kosten kwijt aan bezorging op de eerste verdieping. Doordat dit al de derde bestelling aan wasmachines is, in totaal 75 euro kwijt alleen al aan bezorging op mijn verdieping.

28. Jänner 2026

Vaatwasser gekocht in outlet

Vaatwasser gekocht in outlet. Er zit geen montagemateriaal bij, terwijl ik een nog werkende vaatwasser meegegeven heb.

Er is gewoon geen contact met MediaMarkt te krijgen, contactformulier werkte niet, telefonisch een bot. Na veel moeite via de chat iemand te spreken gekregen. Die zou het doorzetten. Nu anderhalve week later nog niets gehoord.

Het is een buitengewoon treurig niveau en het grenst aan kwalijk handelen. MediaMarkt is groot genoeg om ook voor haar outlet fatsoenlijke aftersales op te zetten.

11. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Apparently my package was delivered. I am still waiting.

I placed an order on January 5th with MediaMarkt and was promised next day delivery, but the delivery date was repeatedly changed first to January 7th and then to January 8th. On January 8th I stayed home from 8 AM to 6 PM and worked from home specifically because the package required a signature, yet the package never arrived. I was also scheduled to travel for work for a month starting the following week, which I clearly communicated, but this was completely ignored. According to the DHL tracking website the package is marked as delivered, but I never received anything, no neighbor accepted it on my behalf, no delivery attempt or phone call was made, and the tracking page even shows a signature under my name that is not mine and was never provided by me. Despite this very serious issue MediaMarkt refused to take responsibility and repeatedly stated that DHL claims the package was delivered, offering no replacement and no refund. Instead I was told to take on the burden myself by contacting DHL, going around my building to check corridors and neighbors, and even filing a police report. This is completely unacceptable since my payment and purchase agreement are with MediaMarkt and not DHL, and it is MediaMarkt’s responsibility to resolve issues with their logistics partner. Even after I submitted a signed declaration confirming that I did not receive the order, MediaMarkt continued to push responsibility onto me and insisted on a police report, despite knowing that I was already out of the country. This is not customer service but deliberate deflection of responsibility, and for a company of this size it is shocking to force customers to chase police stations and delivery companies for a product they never received. Promises were broken, accountability was avoided, and no real solution was ever offered. I strongly advise against ordering anything valuable from MediaMarkt unless you are prepared to do their job for them if something goes wrong. I should have trusted coolblue or something instead of going for this based on convenience.

7. Jänner 2026

Gewoon waardeloos

Gewoon waardeloos. Op 18 januari een vaatwasser hier besteld en zou 30 januari geleverd worden. 30 januari komt er niks, meerdere malen contact gezocht met de klantenservice die niet verder komen dan het sturen van een email. Uiteindelijk het besluit genomen dat ik de bestelling wil annuleren en me maar een nieuwe ga bestellen. Tot op de dag vandaag geen geld retour gezien en het proces van bellen met een klantenservice waar weer een email gestuurd word naar een andere afdeling met een hoop beloftes blijft zich herhalen.. nooooooit weer dit!!

18. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NOOIT MEER MEDIAMARKT Wasmachine gekocht droger geleverd mediamarkt weet van niets...

Wasmachine gekocht, droger geleverd.
De bezorgdienst leverde een droger, op de kartonnen verpakking stond de code van een wasmachine (degene die ik besteld had). Ik heb de droger retour gegeven met de bezorgdienst, zij konden me geen verdere uitleg geven aangezien ze geen nederlands spraken.
Na 15 minuten kreeg ik een mail met de vraag om binnen 1 werkdag contact op te nemen, het telefoonnummer dat ik mocht bellen was echter onbereikbaar, het mailadres welk vermeld stond in het bericht was onbestaande...dan maar naar mediamarkt klantenservice gebeld....na een half uurtje in de wacht te hebben gestaan werd ik met een nieuw telefoonnummer afgescheept. Op dit nieuwe nummer werd ik wel verder geholpen maar ik kreeg er alvast te horen dat ik geen snel antwoord zou ontvangen per mail omdat er een panne in het computersysteem was...samengevat : mediamarkt is absoluut een te mijden winkel, amateuristische organisatie en zeer klantonvriendelijk. ik hoop alsnog een wasmachine te ontvangen maar zal nooit nog een aankoop bij mediamarkt doen.

3. Februar 2026

Mediamarkt, ben je gek?

Als je op Zondag (18e) een bestelling plaast en het bezorg moment heb gekozen op Dinsdag (20e) en Vrijdag (23e) nog geen product hebt ontvangen of een verzend bevestiging.
Inmiddels al 2 keer geemaild met de klantenservice ( vrijdag en dinsdag) en ze alleen kunnen vertellen dat ze de vraag doorzetten naar de afdeling outlet, verder radiostilte. Nee, ze zijn me niet vergeten volgens de klantenservice. Ik heb daar mijn twijfels over. Hoe moeilijk is het en hoe lang moet het duren om te controleren waarom bestelde en betaalde bestelling niet geleverd is? Meer dan 2 weken? Kom op.
Erg slordig dit.
Ik ben geen onredelijk mens, ik weet dat er wat vertraaging kan zijn maar dan verwacht ik minimaal bericht van vertraging.
Kortom, mediamarkt ben ik gek???? Nooit meer op deze manier dat ik daar bestel

3. Februar 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goedkoop, beschadigd en niet compleet

Ik ben te spreken over de scherpe prijzen voor producten die een tweede kans verdienen.
De kwaliteit van de verpakking en de staat van de inhoud vielen mij wel enorm tegen. Ik had een race-stuurwiel besteld waar onderdelen misten voor de montage en een pedalenset met dolgedraaide schroeven, ontbrekende onderdelen en dusdanig slechte verpakking dat ik blij verrast was dat ik het na een bezoek aan de bouwmarkt voor gereedschappen en nieuwe schroeven toch nog netjes heb kunnen demonteren en opnieuw monteren en dat het functioneert.
De foto's en teksten op de website hadden een beter beeld moeten geven van wat je zou ontvangen en hoe het eraan toe was. Nu zouden het volgens de website producten zijn die onbeschadigd en compleet waren. De ontvangen producten voldeden niet aan deze teksten.

31. Jänner 2026

Slechte service

Helaas al 2 weken aan het wachten op een verzendbevestiging. Vind vertraging geen probleem, maar dan is er ook geen contact te leggen met klantenservice. Vraag zou doorgezet worden naar de juiste collega, begrijpelijk. Inmiddels een week verder zonder reactie en zonder product. Ik zal hier niet nogmaals bestellen en heb spijt dat ik niet eerst de reviews hier bekeken heb...

Edit inmiddels 2 weken later toch het product ontvangen maar zonder update mails of reactie van klantemservice.

31. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg goede website met goede deals

Erg goede website, laptop was volgende dag afgeleverd, precies zoals omschreven in de beschrijving. Zeker de moeite waard, 10% korting gekregen op een nieuwe macbook, alleen de doos had een kleine beschadiging, maar de laptop zelf was als nieuw.

17. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als je op Zondag (18e) een bestelling…

Als je op Zondag (18e) een bestelling plaast en het bezorg moment heb gekozen op Dinsdag (20e) en Vrijdag (23e) nog geen product hebt ontvangen of een verzendbevestiging.
Inmiddels al 2 keer gebeld met de klantenservice (woensdag en vrijdag) en ze kunnen nu pas vertellen dat er iets mis is gegaan bij de outlet, dat ze mijn order hebben ontvangen, maar nog niet hebben klaargemaakt, etc. Ook kunnen ze geen duidelijkheid geven wanneer ik dan wel wat moet horen/ontvangen.
Erg slordig dit.
Ik ben geen onredelijk mens, ik weet dat er wat vertraging kan zijn, maar dan verwacht ik minimaal bericht van vertraging.

Edit 5-2-2026:
Na meerdere telefoontjes naar de klantenservice met de vraag "Waar is mijn pakket?" en elke keer hetzelfde antwoord terug te hebben... Heb ik vandaag eindelijk het bericht van DHL (dus niet van MediaMarkt) dat mijn product onderweg is en ik heb het vandaag moeten ontvangen - 2,5, bijna 3, weken verder.
Laat dit de eerste en de laatste keer zijn dat ik ooit bij MediaMarkt (outlet) online bestel Als het niet in de fysieke winkel te krijgen is, dan hoef ik het niet meer. Ik ga wel naar coolblue.

23. Jänner 2026

Oplichting, bestel NIET via de OUTLET

Stand van zaken 14-03-2026:

Wij zijn nu bijna 2 maanden verder en tot op heden het bedrag a 160,30 nog steeds niet terug gekregen. meerdere mails ontvangen dat de terugbetaling in behandeling is, maar geen actie.

laatste mail:
"...De terugbetaling is verwerkt op 23-02, de verwerking kan tot 15 dagen duren."

Onze excuses voor de vertraging.

vandaag weer een mail gestuurd dat zelfs de (BELACHELIJKE ) terugbetalingstermijnen niet worden gehonoreerd.

Ronduit schandalig.
---------------------------------------------------

Tablet besteld op 18-01-2026. Je kan een datum van bezorgen aangeven maar daar wordt zoals vaker hier aangegeven niets mee gedaan. Betalen en vervolgens niets meer laten weten!

Er is geen manier om Mediarkt Outlet te bereiken. Bij telefonisch contact met de Mediamarkt Klantenservice hebben zij geen inzage van de status van het goed bij de outlet vóór verzending. De bestelling via de outlet wordt ook niet geregistreerd in je "mijn mediamarkt.nl " account.

Niet bestellen via de Outlet! Het is een Russische roulette of, wanneer en in welke staat je het goed krijgt.

18. Jänner 2026

Voor mij nooit meer MediaMarkt

Voor mij nooit meer MediaMarkt. Ik had online een vaatwasser besteld, maar kreeg een wasmachine thuisbezorgd. De wasmachine zat zelfs in de doos van een vaatwasser, dus er is in het magazijn duidelijk iets misgegaan. Fouten maken is menselijk, maar de afhandeling daarna is waardeloos.
​In eerste instantie werd mij beloofd dat er binnen 24 uur een oplossing zou komen. Na drie dagen stilte heb ik zelf weer gebeld. De medewerker bevestigde toen dat de producten omgeruild zouden worden en ik alsnog mijn vaatwasser zou krijgen. Groot was mijn verbazing toen ik daarna een bevestiging kreeg dat de wasmachine wordt opgehaald en ik mijn geld terugkrijg.
​Toen ik wéér belde, beweerden ze ineens dat omruilen bij de 'Outlet' niet kan vanwege andere regels. Dit is onzin: op hun eigen website staat dat voor de Outlet dezelfde regels gelden als voor het normale assortiment. Bovendien heb ik volgens de wet gewoon recht op het product dat ik besteld en betaald heb. MediaMarkt weigert hier simpelweg hun plicht na te komen.

16. Jänner 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr