Opdrachtnummer: SMML72422551 LG warmtepomdroger gekocht. Januari 2024. Droogt nu niet meer. Aangemeld bij mediamarkt. Zou 5 jaar garantie op onderdelen en 10 jaar op motor zitten. Mediamarkt meld h... Mehr ansehen
Waar een groot bedrijf klein in kan zijn: klantenservice. Tot drie keer toe wordt de afleverdatum verplaatst, er blijkbaar vanuit gaande dat ik wel zorg dat ik thuis ben. Ondertussen blijkt dat ze he... Mehr ansehen
Ik heb onlangs via de MediaMarkt Outlet een oven besteld. Op de dag van de geplande bezorging ontving ik echter een e-mail waarin stond dat mijn bestelling was geannuleerd, omdat het product te... Mehr ansehen
Een 'geretourneerd product' (Siemens vaatwasser) met 25% korting (minimaal 150 euro goedkoper) kunnen kopen. Product was volledig nieuw en nooit gebruikt. Alle accessoires en boekjes lagen er evenee... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Op MediaMarkt Outlet vind je producten die al een eerste leven gehad hebben. Dit kan zijn doordat een van onze klanten het product niet gebruikte of niet meer nodig had. Ook showmodellen en (licht) beschadigde artikelen zijn in de outlet te vinden. Met deze producten is vaak niet veel mis en daarom gunnen we ze bij MediaMarkt Outlet een nieuw leven. Uiteraard controleren we de producten goed en reinigen of herstellen we deze als het nodig is. Daarna mogen ze voor mooie prijzen alsnog de deur uit. In de Outlet staat bij elk product vermeld wat er precies mee gebeurd is. Wel zo transparant. Daarnaast heb je bij elk product dat je koopt in de MediaMarkt Outlet gewoon de wettelijke garantie. Door onze Outlet-producten te kopen bespaar je veel geld en draag je ook nog eens bij aan duurzaam gebruik van consumentenelektronica.
Wilhelminakade 161, 3072AP, Rotterdam, Niederlande
- outlet.mediamarkt.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
De service is ronduit verschrikkelijk
De service is ronduit verschrikkelijk. Dit is de tweede keer dat ik een MacBook Pro M5 in goede staat probeer te kopen, en in plaats daarvan heb ik hem op de meest gênante manier ontvangen. Die mooie witte doos die ze op de foto's laten zien (bij online aankoop) wordt geleverd in een goedkope plastic folie. Alle schokken en beschadigingen worden alleen beschermd door een showroomdoos en een flinterdunne plastic folie. Je kunt je voorstellen hoe vreselijk beschadigd het product er na levering uitziet. De laptop wordt blootgesteld aan vallen, schoppen en stoten. Kortom, ze verpesten de producten en leveren de slechtste service door er onzorgvuldig mee om te gaan. Bovendien hebben ze me wederom geen factuur gestuurd, dus moest ik de klantenservice bellen en erom smeken.
Al 2 maanden bezig met een terug…
Al 2 maanden bezig met een terug betaling.
Niet verwacht zo'n groot bedrijf geen afspraken kan maken.
Product kapot geleverd maar geen geld terug
De diepvries die geleverd werd deed het vanaf het begin niet. Multimedia outlet weigert hem terug te nemen en mijn geld terug te storten. Hij moet eerst bij mij thuis nagekeken worden. Ondanks mijn bezwaren hiertegen laten ze mij het product niet terugsturen.
Ik heb 3 december 2025voor het eerst contact gezocht en wacht sinds 20 december op een monteur. Deze is nog niet langs geweest om te kijken wat er mis mee is, maar zegt wel te wachten op een onderdeel.
Het is nu 9 januari 2026.
Communicatie is niet te doen. Je krijgt een standaard gegenereerd antwoord die niet past bij de situatie. AI neem ik aan.
Ik heb nu al meerdere dingen bij de…
Ik heb nu al meerdere dingen bij de outlet gehaald en nooit problemen gehad
pakket nooit verzonden, geen geld terug
Pakket kwijt in eigen magazijn Mediamarkt, DHL heeft niks ontvangen maar geen oplossing bieden! Wacht nu al 3 weken of op mijn product want geld terug lijkt geen oplossing. Altijd maar weer wachten wanneer je zelf contact opneemt..
Geen communicatie uit Mediamarkt, wat een teleurstelling dit.. ik raad de webshop zeker niet aan!
Droger gekocht
Droger gekocht, is deze gewoon kapot. Moest speciaal een monteur komen. Deze koste 139 euro. Wordt er beloofd geld terug te krijgen naar terugontvangen van de kapotte droger. Ben je 2 weken verder en nog geen geld terug gekregen.
Wasmachine besteld bij Mediamarkt Outlet maar wordt niet geleverd
Wasmachine besteld bij mediamarkt/outlet. Ik wacht nog steeds dat ze komen leveren. Vandaag is de bestelling weer opnieuw afgezegd omdat de transporteur (First Logistics) de wasmachine nog steeds niet heft ontvangen. Ze zouden de dag na de bestelling leveren. Ik de oude machine afgekoppeld en klaargezet om mee te geven. Kan ik 'm na een dag weer naar binnen slepen. Zit nu al 10 dagen zonder wasmachine. Hoezo binnen 24 uur leveren. Wat een slecht bedrijf. Oplichters zijn het en geen respect voor hun klanten. Klantenservice is niet bereikbaar, ook niet via het zg. contactformulier want daar geraak je nooit (kringverwijzing). Ik raad aan: BESTEL NIET MEER BIJ MEDIAMARKT MAAR GA BV. NAAR COOLBLUE
Levering koelkast, annulatie door Mediamarkt
Koelkast besteld op 26 november, onmiddellijk betaald en bevestigingsmail gekregen. Op 11 december nogmaals bevestigingsmail gekregen dat de koelkast onderweg was. Na deze bevestiging mijn keukenkast aangepast om een vlotte levering en plaatsing te garanderen. Op voorziene dag van levering -15 december- een mail met excuses over een logistiek probleem. Op 16 december een mail gekregen met bericht dat er een terugbetaling plaats gaat vinden, en dus geen koelkast geleverd zal worden. Bij herhaaldelijke telefoongesprekken, telkens dezelfde boodschap: we zetten het door naar de outlet-afdeling... resultaat: niets meer, buiten steeds een mailbericht dat er een terugbetaling gaat zijn. Zal ik de factuur van een keuken sturen, zodat dit tenminste terug in orde is??
Ik heb een koelkast besteld bij…
Ik heb een koelkast besteld bij mediamarkt dat was hele goeie deel en zo goed als nieuw alleen de verpakking is ope
Snelle en stipte levering
Snelle en stipte levering, en een goede kwaliteit koelkast in Amerikaanse stijl, precies zoals afgebeeld op de website. Bedankt, Media Markt Outlet nl.
Fijn dat je kan betalen met klarna
Fijn dat je kan betalen met klarna! Scheelt me weer een stres, nu het lezen van de reviews😆
Extremely Disappointed
Extremely Disappointed – Order Cancelled After 14 Days of Empty Promises
I am extremely disappointed with my experience purchasing an LG OLED TV from MediaMarkt. After placing my order, I spent over 14 days repeatedly following up with customer service, only to receive no concrete information or resolution.
Each time I called, I was given a different answer, and it became clear that customer service has no control or visibility over outlet orders. They repeatedly told me they couldn’t reach the outlet department internally — which is shocking for a company of this size.
After two weeks of waiting, MediaMarkt cancelled my order without even informing me. No communication, no explanation, nothing. This shows a complete lack of coordination and customer care.
I’ve wasted my time, energy, and trust in a company that clearly doesn’t value its customers. This experience has completely changed my view of MediaMarkt — I would strongly recommend that others think twice before ordering from them online.
Goede prijs kwaliteit
Wasmachine zonder transportbouten
Wasmachine besteld zonder beschadigen, erg fijn. Maar er zat nog water in en de transportbouten waren verwijderd en ook onduidelijk hoeveel tripjes /afstand heeft gemaakt zonder de transportbouten.
Beste mediamarkt, laat de klant het retour sturen MET de bouten er weer in.
Wij sturen het product terug omdat wij op dot moment geen vertrouwen hebben in de staat van de wasmachine.
Çamaşır makinası ve daha başka şeylerde…
Çamaşır makinası ve daha başka şeylerde aldım çok memnun kaldım açıkcası kesinlikle tavsiye ederim
Tv besteld in de outlet
Tv besteld in de outlet, nooit geleverd door dhl en Mediamarkt houdt mijn geld al 7 weken vast. Slechte klanten service, luisteren slecht, ondernemen niet de juiste actie. Wacht nog steeds op mijn geld na.
Goed geprijsd en snel ik huis!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.